inşallah bebişin uslu bebk olurda yaparız hügocumm..
sen pek ttitizsin ev işimi yapacan kocana leziz yemekler mi yapacan kuşların yaramazlıklarınımı temizlicen oğluşuna bakıcan spor mu yapacann
senden korkulur ama sen yaparsın heee
sabah 6 da uyanıyorummmm ilk iş salonu temizlemek oluyoo sonra yemekkkk haftda bir tüm halıları silksem evi silsem süpürsemm yeterrr arzum bebbe robot alcamm buharda sebze pişiriyo çabucakk püre yapıyoo ondan alcamm ek besin vericem zaman kolay olcakk
eşime ayrı bana ayrı yemek yapamam artıkkk yemekleri az yağlı yapıpp eşimin tabağına ilave yağ eklicemm
illa uyur bebek o zaman yaparım inşlallah
normal doğum istiyorumm sezeryanda çabuk toparlanamıyosunn normalde çabuk kalkarımm
böyle ufaktan planlarım var şimdidenn
bide devamlı aynı sporu yapmıcamm 1 ayy koşu bandıysa diğer ayy taeboo filann o zaman çok daha hızlı giderr
gebelik öncesi halime geldimmi zatenn yeter bile ama dahada vericem tabikidee
ah canım allah gönlüne göre verir inşallah bende nasıl yaparım bilmiyorum.kızım artık eskisi kadar sorun çıkarmıyor ama inşallah bebek uslu olurda bende birşeyler yapabilirim..bizizm burda gelen giden çok fazla.akrabaları kalabalık eşimin.zaten bizimkilerden geen olmaz annem geleyim dedi ben gelme dedim onlara neden hizmet edeceksin boşver ben toparlanırım kendime gelirim baharda gelirsiniz dedim.annemin onlara hizmet etmesini istemem..
inşallah canımm
sana gelen giden çok olurr peki kim ağırlayacakk sen sezeryan olacaksınn 1 aydan önce kendine gelemezsinkii
birinin yemek yapıp geleni gideni ağırlaması lazımm
lokanta olsada sonuçtaa devamlıı kebap filan olmaz sebze sulu yemeklerde olmalıı
kayınvaliden gelecekse hiç gelmesinn daha iyi bi işe elini sürmez evini toplamaz silmez süpürmezz
benim arkadaşımın annesi yanında doğumdan bir ay önce geldii hala burda bebek 2 aylık olduu kızınada bakıyo yemek yapıyoo temizlik yapıyooo
ne zaman gitsem ev derli toplu tertemizz
arkadaşım yerinden hiç kalkmıyoo
ben hala yemek yiyemedimm..
biber ve patlıcan dolması yaptım pişiyo şimdi..
kızımada köfte yapmıştımm..
2 kere tuz atmışım garibim yiyemedii..2 tane anca yedi ayranla
belki çorba içer sonra.
bende 7 otlu çayla 1 hurma yedim az önce..
evde olunca ev daha çabuk pisleniyo bi daha süpürge açsam iyi olacakk:44:
7 otlu çay nedirr
paylıcan biber dolamnı etlimi yaptınn :125:
doğadanın canımm..
içinde 7 adet ot var..
dolmayı kıymalı yaptım..
pirinç,kalın bulgur ve birazda esmer bulgur koydumm
güzelmişşş spor yapabildinmiii
seninkiler evdemii
napıyosunuz
benimki dersanede dokuzda gelirr
limongillerle bıcırdaşıp duruyoruzz
kahvaltıdan sonra tae bo yapmıştım ya..
bu haftalık yeret her hafta bu kadarr yapsam şimdiye istediğim kiloya gelmiştim..,
hayırlısı bakalım...
sabah giremeyebilirim işlerim olacak merak etmeyin e mi
günaydınnnnn
işte kahvaltım
Eki Görüntüle 305064
karmakarışık görüntüler için herkesten özrü dilerim:))
bol su içip spor yapmam lazımmm...
hadin görüşürüz
taeboo süperrr doğumdan sonraa beraber yaparıkk
bekle beni famirtooo bomba gibi gelicemm dönüüşüm mıhteşem olacak
sabah 6 da uyanıyorummmm ilk iş salonu temizlemek oluyoo sonra yemekkkk haftda bir tüm halıları silksem evi silsem süpürsemm yeterrr arzum bebbe robot alcamm buharda sebze pişiriyo çabucakk püre yapıyoo ondan alcamm ek besin vericem zaman kolay olcakk
eşime ayrı bana ayrı yemek yapamam artıkkk yemekleri az yağlı yapıpp eşimin tabağına ilave yağ eklicemm
illa uyur bebek o zaman yaparım inşlallah
normal doğum istiyorumm sezeryanda çabuk toparlanamıyosunn normalde çabuk kalkarımm
böyle ufaktan planlarım var şimdidenn
bide devamlı aynı sporu yapmıcamm 1 ayy koşu bandıysa diğer ayy taeboo filann o zaman çok daha hızlı giderr
gebelik öncesi halime geldimmi zatenn yeter bile ama dahada vericem tabikidee
cumartesi bende etli dolma yaptım en pürünçlüsündennn7 otlu çay nedirr
paylıcan biber dolamnı etlimi yaptınn :125:
oohoooo sadece haftasonları yaparsan sen bu taeboyu kilo veremezsin ki beybüüü. bide 15 dk çok az en azından bir 20 dk yapaydın gün aşırı. bide ben deneyeyim bahalımkahvaltıdan sonra tae bo yapmıştım ya..
bu haftalık yeret her hafta bu kadarr yapsam şimdiye istediğim kiloya gelmiştim..,
hayırlısı bakalım...
sabah giremeyebilirim işlerim olacak merak etmeyin e mi
Günaydın cici kızlar..
Bu hafta da yoğun bir hafta olacak ama ara ara uğramaya çalışacağım..
FAMBIĞIM gelmiş.. hoşgelmiş..
Yufffii.. Toplanıyoruz yavaş yavaş ...
Bu arada tikırımı değiştiriyorum.. az da olsa kilo vermişim..
sazanım seni dinledim cumartesi tartıldım.. Bu sabah pek bi fazla çıktım ama reglimden yaklaşıyo, belki ondandır ..
Kahvaltımı yazayım..
1 domates
1/2 kırmızı biber
1/2 çarliston
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 bardak çay...
Bu arada çayı şekersiz içmeye başladım ama hemen sinirlerim üzerinde etki etmeye başladı...
Şimdi böyle ajda bardağa 4 te 1 den az kesme şeker kadar şeker atıyorum
Sabah sabah ne çenem düşmüş he..
günaydın 60-69 topiğin çıtır kızları nasılsınız bugün hafta sonunuz güzel geçmiştir inşallah.fambık söz vermiştik koşu bandına binecez diye emme cumartesi misafirim vardı binemedim ben ama dün akşam 47 dk bindim.bu arada 71,800 den 71,300 e düşmüşüm yarım kilo vermişim ama şunu farkettim bu sefer kiloları zor veriyorum neyse hayırlısı olsun bakalım biraz öncede peynir domates tam tahıllı ekmek yedim birazdan da çayımı içerim bende geçmişe kaçıyorum biraz okuyam bi neler yazmışsınız
günaydın kızlar,
herkese iyi bir hafta diliyorum ;
kahvaltım : 07.30
3 haşlanmış yumurta
iki dilim pastırma
dört yeşil zeytin
iki ceviz
birazdan da türk kahvesi içeceğim.
geçmiş birikmiş bakem neler olmuş ben yokkene
günaydın 60-69 topiğin çıtır kızları nasılsınız bugün hafta sonunuz güzel geçmiştir inşallah.fambık söz vermiştik koşu bandına binecez diye emme cumartesi misafirim vardı binemedim ben ama dün akşam 47 dk bindim.bu arada 71,800 den 71,300 e düşmüşüm yarım kilo vermişim ama şunu farkettim bu sefer kiloları zor veriyorum neyse hayırlısı olsun bakalım biraz öncede peynir domates tam tahıllı ekmek yedim birazdan da çayımı içerim bende geçmişe kaçıyorum biraz okuyam bi neler yazmışsınız
Günaydın sazancım.. afiyet olsun...
Günaydın Nugi.. Afiyet olsun ve de çok sportif gördüm seni..
Bide ben başlayabilsem tekrar.. ahh ahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?