60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah 6 da uyanıyorummmm ilk iş salonu temizlemek oluyoo sonra yemekkkk haftda bir tüm halıları silksem evi silsem süpürsemm yeterrr arzum bebbe robot alcamm buharda sebze pişiriyo çabucakk püre yapıyoo ondan alcamm ek besin vericem zaman kolay olcakk
eşime ayrı bana ayrı yemek yapamam artıkkk yemekleri az yağlı yapıpp eşimin tabağına ilave yağ eklicemm
illa uyur bebek o zaman yaparım inşlallah
normal doğum istiyorumm sezeryanda çabuk toparlanamıyosunn normalde çabuk kalkarımm
böyle ufaktan planlarım var şimdidenn
bide devamlı aynı sporu yapmıcamm 1 ayy koşu bandıysa diğer ayy taeboo filann o zaman çok daha hızlı giderr
gebelik öncesi halime geldimmi zatenn yeter bile ama dahada vericem tabikidee

ah canım allah gönlüne göre verir inşallah bende nasıl yaparım bilmiyorum.kızım artık eskisi kadar sorun çıkarmıyor ama inşallah bebek uslu olurda bende birşeyler yapabilirim..bizizm burda gelen giden çok fazla.akrabaları kalabalık eşimin.zaten bizimkilerden geen olmaz annem geleyim dedi ben gelme dedim onlara neden hizmet edeceksin boşver ben toparlanırım kendime gelirim baharda gelirsiniz dedim.annemin onlara hizmet etmesini istemem..

inşallah canımm
sana gelen giden çok olurr peki kim ağırlayacakk sen sezeryan olacaksınn 1 aydan önce kendine gelemezsinkii
birinin yemek yapıp geleni gideni ağırlaması lazımm
lokanta olsada sonuçtaa devamlıı kebap filan olmaz sebze sulu yemeklerde olmalıı
kayınvaliden gelecekse hiç gelmesinn daha iyi bi işe elini sürmez evini toplamaz silmez süpürmezz
benim arkadaşımın annesi yanında doğumdan bir ay önce geldii hala burda bebek 2 aylık olduu kızınada bakıyo yemek yapıyoo temizlik yapıyooo
ne zaman gitsem ev derli toplu tertemizz
arkadaşım yerinden hiç kalkmıyoo

cimcimecik eve gelen misafirlere mavi dantelli sepet içinde güllü lokum ve lohusa şerbeti ikram edicezz
yanlızz ben lohusa şerbeti bardaklarını süslemek istiyorumm
netten baktım süperr süslemeler varr onlarla süslücem bardakları
inşallah yapabilirimm
mavi tüll toka listiği incik bocukla yapıcimm
inşallah becerebilirim bu konularda yeteneksiz olsamda

valla kayınvalidem gelecek eltimde gelecek ama onunda kursu var nasıl olacak onuda bilmiyorum..ama annemin yemekleri farklıdır beğenmezlerse her yerde dedikodusunu yapsınlar istemem.bizim burda bulamaç denen bir tatlı yaparlar ilk 10 gün gelenlere o ikram edilir.bir haftada dükkandan gelir kaynanamda yapar sarma dolma bakalım artık başıma neler gelecek..inşallah ilk dönemde fazla kimse gelmez evim mahvolur temizlemezlerde adam gibi..üfffffffff canım sıkılıyor zaten o yüzden ne yapsamki bilmiyorum..

ben hala yemek yiyemedimm..
biber ve patlıcan dolması yaptım pişiyo şimdi..
kızımada köfte yapmıştımm..
2 kere tuz atmışım garibim yiyemedii..2 tane anca yedi ayranla
belki çorba içer sonra.

bende 7 otlu çayla 1 hurma yedim az önce..

evde olunca ev daha çabuk pisleniyo bi daha süpürge açsam iyi olacakk:44:

7 otlu çay nedirr
paylıcan biber dolamnı etlimi yaptınn :125:

doğadanın canımm..
içinde 7 adet ot var..
dolmayı kıymalı yaptım..
pirinç,kalın bulgur ve birazda esmer bulgur koydumm

güzelmişşş spor yapabildinmiii
seninkiler evdemii
napıyosunuz
benimki dersanede dokuzda gelirr
limongillerle bıcırdaşıp duruyoruzz

güzelmişşş spor yapabildinmiii
seninkiler evdemii
napıyosunuz
benimki dersanede dokuzda gelirr
limongillerle bıcırdaşıp duruyoruzz

kahvaltıdan sonra tae bo yapmıştım ya..
bu haftalık yeret her hafta bu kadarr yapsam şimdiye istediğim kiloya gelmiştim..,
hayırlısı bakalım...
sabah giremeyebilirim işlerim olacak merak etmeyin e mi

günaydınnnnn
işte kahvaltım
Eki Görüntüle 305064

karmakarışık görüntüler için herkesten özrü dilerim:))

bol su içip spor yapmam lazımmm...
hadin görüşürüz

sen buraya mı geldın kız kaçak?bır de fotoğraflı menülere baslamıs,bır yerden tanıdık geldı bu

ben de ilk defa pilates yaptım bugun bılıyon mu?40 dk da yuruyus zamanım olursa ıkısını bırden yapıcam bundan sonra

Günaydın cici kızlar..
Bu hafta da yoğun bir hafta olacak ama ara ara uğramaya çalışacağım..

FAMBIĞIM gelmiş.. hoşgelmiş..
Yufffii.. Toplanıyoruz yavaş yavaş ...

Bu arada tikırımı değiştiriyorum.. az da olsa kilo vermişim..
sazanım seni dinledim cumartesi tartıldım.. Bu sabah pek bi fazla çıktım ama reglimden yaklaşıyo, belki ondandır ..

Kahvaltımı yazayım..
1 domates
1/2 kırmızı biber
1/2 çarliston
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 bardak çay...

Bu arada çayı şekersiz içmeye başladım ama hemen sinirlerim üzerinde etki etmeye başladı...
Şimdi böyle ajda bardağa 4 te 1 den az kesme şeker kadar şeker atıyorum

Sabah sabah ne çenem düşmüş he..

günaydın kızlar,
herkese iyi bir hafta diliyorum ;
kahvaltım : 07.30
3 haşlanmış yumurta
iki dilim pastırma
dört yeşil zeytin
iki ceviz

birazdan da türk kahvesi içeceğim.
geçmiş birikmiş bakem neler olmuş ben yokkene

günaydın 60-69 topiğin çıtır kızları nasılsınız bugün hafta sonunuz güzel geçmiştir inşallah.fambık söz vermiştik koşu bandına binecez diye emme cumartesi misafirim vardı binemedim ben ama dün akşam 47 dk bindim.bu arada 71,800 den 71,300 e düşmüşüm yarım kilo vermişim ama şunu farkettim bu sefer kiloları zor veriyorum neyse hayırlısı olsun bakalım biraz öncede peynir domates tam tahıllı ekmek yedim birazdan da çayımı içerim bende geçmişe kaçıyorum biraz okuyam bi neler yazmışsınız

taeboo süperrr doğumdan sonraa beraber yaparıkk
bekle beni famirtooo bomba gibi gelicemm dönüüşüm mıhteşem olacak

taeboyu ben yapmıştım salonda çok keyifli bir aktivite ve inanılmaz bir kardiyo. bende deneyeyim diyorum ama o kadar çabuk sıkılıyorum ki tek başıma spordan. sanırım akşamları minibüsten sonra yürüyüş beni paklicak. regl olacam haftasonu feci saldım ben ya . şu an da bana normalde bol gelen bir pantolon var o üstüme tam oturuyo hatta hafiften sıkıyor bile.

bu arada canım sıkkın hem pazartesi hem bizim şu mevzular. eşimin canı çok sıkkındı dün hindi gibi düşündü durdu. onu neşelendiremedim de. ama üzülmemesi için iyi davranıyorum, artık surat etmiyorum çok. istediğim de oldu zaten aşağı yukarı .. ablası arabaya yaptığımız masraflara karşılık ilk taksit olarak bin lira vermiş her ay bin'er lira olmak üzere toplamda üçbinbeşyüz lira alacak eşim ondan. ayrıca eşim bana olan borcu ve bileziklerimin parasını da vericekmiş. işyeri bileziklerimi satmış çok üzüldüm. ben bileziklerimin parasını değil kendisini isterim dedim tamam dedi.
evet çok kavga ettik huzursuzluk yaşadık ama eşim de gitti onlara patladı. hep saf iyi niyetli gelin oldum, evime geldiklerinden onu el üstünde tuttum şimdiye kadar demek ki çatlak olmak carlamak lazımmış. eşimle nişanlıyken bile eşim ablasının kirasını ödemiş bir sürü kendisine ve onlara ait kredi kart borcu filan ödemiş. dedim ki insan evlilik öncesi ne borcu yapar yaptım işte bi takım borçlar diyo. ablasına bakmasını da annesi rica etmiş. bunları duyunca çok çok üzüldüm biz neler yaşadık evlenirken ne kadar sıkıntı çektik eşimle.. bunun üzerine çok agladım içli içli eşime ben istediğim gibi gelin olamadım dogru düzgün diye aglamıştım cuma akşamı ve etkilenmiş olacak ki ailesine çatmış. o kadar gidiş geliş yaptınız o kıza bi çeyrek takmadınız demiş bana gelince anlattı. görümcem de bunun üzerine bana günah çıkarmış şimdi anlıyorum olay.. ama bi anlamı yok ki artık, içinden vicdanı sızladığı için değil eşim onlar patladığı için beni aradı aklı sıra beni müttefik olarak tutacak eşime karşı. eşim barışsa bile ki barışacak o onun ailesi ben barışmam. bu arada bir ay kadar önce eşimin çalıştığı firmanın almanyadaki erkezine eşimi şikayet eden bi e-mail yazmış. eşime bunu söylediklerinde " bu maili kim yazdı diye" sormuş ve ona "yakın çevrenden biri" demişler.. çevresinden almanca bile tek kişi görümcemin kocası !! ve eşim de ondan biliyor. ben bunun nasıl yapar dedim ama adam o kadar kıskanç ki karısının eşimin firmasında çalışma durumu vardı bunu engellemek için eşimin işinden olmasını istemiş demek ki. inanılmaz birşey ! eşim o adamı tamamı ile sildiğini söylüyor. bilmiyorum yapabilir mi sanmıyorum ama benim için ablası ve o adam bitti. belki annesinin yüzüne bakarım eşimin hatrı için ama yüreğimin soğuması lazım çok kırgınım çok..
beni ve ailemi o kadar küçümsediler ki o ve eşi iyi bir işleri varken onlar işlerini kaybetti yüce Allah'ım benim yüzüme baktı ve benim güzel bir işim oldu şükürler olsun. oysaki hiç böyle düşünmemiştim ben.. Allah beni seviyor

canım yaa ne güzel planlar yapmışsın ama umarım bebek sana izin verir de yaparsın herşey gönlüne göre olsun

7 otlu çay nedirr
paylıcan biber dolamnı etlimi yaptınn :125:
cumartesi bende etli dolma yaptım en pürünçlüsündennn
ama eşim yemedi yolinin tüyü uçmuş salonda üstüne tiksindi :26:

kahvaltıdan sonra tae bo yapmıştım ya..
bu haftalık yeret her hafta bu kadarr yapsam şimdiye istediğim kiloya gelmiştim..,
hayırlısı bakalım...
sabah giremeyebilirim işlerim olacak merak etmeyin e mi
oohoooo sadece haftasonları yaparsan sen bu taeboyu kilo veremezsin ki beybüüü. bide 15 dk çok az en azından bir 20 dk yapaydın gün aşırı. bide ben deneyeyim bahalım

tatlımmmmmmmmmmmm çok tebrik ederim hayatım. az da olsa kilo vermişsin
ben bu cumartesi tartılmadım akşamları çok kaçamak yaptım bide reglim çok yakın iki güne kadar olacam haftaya cumartesi tartılırım artık :26:

nügücan hoşgeldin dadlum.
haftasonu misafir olunca yapamaman normal ama dün akşam yürümüşsün bu yüzden seni affediyoruz.
ayrıca yarım kilo vermişsin bence bu çok güzel tebrik ederim canım.
zor vermenin sebebi de ilaçlardan bide diyeti yapıp bırakmak. inan aynı sorun bende de var motivasyona çok ihtiyacm var benim yaw

Günaydın sazancım.. afiyet olsun...

Günaydın Nugi.. Afiyet olsun ve de çok sportif gördüm seni..
Bide ben başlayabilsem tekrar.. ahh ahh...

Günaydın sazancım.. afiyet olsun...

Günaydın Nugi.. Afiyet olsun ve de çok sportif gördüm seni..
Bide ben başlayabilsem tekrar.. ahh ahh...

günaydın yavlum sagol.
canımcım senin spor salonu aboneliğin yok muydu yaa eşine bırak bebegi sen de git kullan biraz yazık ama :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…