günaydın yavlum sagol.
canımcım senin spor salonu aboneliğin yok muydu yaa eşine bırak bebegi sen de git kullan biraz yazık ama :18:
günaydınlarr
geceleri uyuyamıyorum tekmelerdenn
bu gecede öyle olduuu tam dalıyorum sıçrıyorum filann
eşimde diyo sende ona vurr belki yapmaz diyooo
kahvaltım 1 az yağda pişmiş yımırta 5 zeytşn 1 dilim kepek ekmek 2 dilim peynir 1 attlı kaşığı tahinpekmez
Kocayı bulsam bırakacağım ama yokki canım.. Ben işteyken o evde, ben evdeyken o işte..
Öğlenleri de izin alamıyorum artık..
bakalım nasıl bir çare bulacağım..
Günaydın Hugocuk afiyet olsun..
Ay benimki de aynıydı... Yatağa yattım mı başlardı tepişmeye..
evet ycl artık kuvvetlide vuruyo uyandırıyoo bazen sıçrıyorum boş bulunuyorumm öyle vuruyokii sağdan vurim soldan çakimm yumrukta olsunn yaramazz
ycl eskiden devamlı aramızda olurdun şimdi gelemeiyosunn işlerr hafiflemicekmi seni daha çok aramızda görmek istiyoruz bebişimm
canım benim eşim 17 milyara sanem keçisi diye bisi var ondan aldı kerdesi bakıyordu sonra heme sattılar para kazandılar 1 ay içinde ama esim parasını almayıp bi posta daha sanem keçisi aldılar iste o ellerinde kaldı hala duruyor 1 sene oldu. güya eşim kredi çekip bana sölememis çünkü hemen 1 ay ommadan yatırırm diye planlamıs. ha ozaman hemen satılınca yatırsa bisi yoktu ama fazla hırs bi kere daha alalım toplu satalım düsüncesi ve elde kalmasıyla aylık 1.5 milyar bir sene ödedi simdi kredi bitti ama keçiler duruyor eşimle tartısınca ne yanı duruyor hayvanlar paraya bisi olmadı ya der bilmem aman canımı sıkamam yapacağım tek sey paramı biriktirmek . kartımı paramı vermemekti. simdidie benim bir kızım var onun geleceği için diyorum maaşını alıyorum servis parası bırakıyorumhu huuu selam kızlar günaydın,
sabah yedye çeyrek kala uyandım haftaiçi olsa kalkamazdım ama uyuyamadım kalktım. kahvaltı hazırladım eşimle kahvaltı yaptk o dokuz otobüsüne yetişmek için çıktı cep telini de şarj etmemiş yetişebildi mi bilmiyorum. kahvaltım pek diyet değildi akşam yine gofret ve dondurma yedim off dayanamıyorum bu regl öncesi. bu sabah tartılmadım çünkü relgl öncesi çok çıkıyorum en azından regl olmalıyım
merhaba canım,
sadece on kg kalmış hala emziriyorsan daha rahat kilo verirsin emziren bir kadın günde exrtra 500 kalori ihtiyaç duyar eger sen yemene dikkat edersen spor yapmadan bile gerek yok yagdan kilo verirsin her gün yaz bize. kolay gelsin
bitanem sen bu adamı fena alıştırmışsın. her gün silip süpürüyorsun titizsin ama canına ve bebegine acı be yavlum. boşver yat aşaa sen hamilesin ya erkek milletine fazla yüz verirsen astarını isterler aha işte seninki de astarını istemiş. yapma kız yemegi de begenmezse kalk iyisini sen yap de. iki yumurta kırıp yesin çok biliyorsa .. kızdım bak..
ay inanamıyorum bütün erkekler mi böle? biz bugün eşimle konuştuk neler ögrendim. ben sadec nikahla evlendim eşime sıkıntı olmasın diye takılarımı bile imitasyon aldık alyans hariç hiç bi altın takılmadı. megerse eşim biz nişanlı iken deil evlilik hazırlığı yapmak bol bol borç ödemiş. ablasının kiralarını ödemiş. eşime soruyorum ne bu borçlar diye kredi çekmiştim onu ödedim bilmem ne ödedim diyo. bunlar ailecek nasıl para harcanıcanı bilmiyolar kardeşim. annem hep derdi ki para harcanırken kazanılır aynen öyle. adam paso borç yapmış saga sola ablasını beslemiş büyütmüş anasını satim benim en güzel günüm mok gibi geçti dün gece yine hırsımdan agladım bagırdım çagırdım paramı ver dedim. araba alacaktım artık alamam diyo hiç sesimi çıkarmadım. şimdi gitti anasına getirecem paranı diyo ama bana bu kadar eziyet etme diyo. bekliyorum artık. bu arada erkeklere çok ta hizmet etmemeli kendileri yapsınlar bazı şeyleri biz hem çalışıyoruz hem evde çalışıyoruz onlar ohh yangelip yatıyorlar ama analarımız bizi böyle vefakar cefakar yetiştirdi onlarda öyleydi çünkü ama inanın kızlar bu hiç dogru bişi değil.
ben maaş kartımı kesinlikle vermiyorum canım ama o bi şekilde elimdeki parayı alır borcum var der ablama göndercem der bilmem ne. ben de kıyamam. artık kıyıcam çünkü parası olunca da har vurup harman savurur ay sonuna beş lira ile idare eder biraz hesap yapsa ne o ne ben bu duruma düşmeyiz yazık ya memur maaşı ile geçinen bi sürü çocuk yetiştiren insanlar var. ..
pepeti senin eşin 17 bin lirayı niye çekmiş kız? seninki de bi alem ama sen alttan almamışsın süpersin valla.
--------------------------------------------------------------
ben de bu aykirayı da ödemicem naparsan yap dedim bi evin faturalarını öderim ki oda az değil gerisine karışmam ben de hesap açıcam biraz birikince de altın hesabı yapacam. ama şu an altın yüksek para olarak vadeli hesapta dursa daha iyi olur altın düşünce o zaman altına çevirmek mantıklı geliyor. neyse param gelsin de kenara mı koyucam araba mı alırız onu düşünücem ama araba alsam da yine para koyacam bunu yapabilecek güçteyim ama eşimin rahatlığı sayesinde yapamadım.
-----------------------------------------------------------------
bu herifler eşine hediye almaz çünkü zaten o çantada keklik. dün akşam dogru yalvar yakar ikna etti beni sadece bi kuru doomgünün kutlu olsun deidm o kadar. bide öpücük aldı benden o kadar. nisandaki dogumgünümde bekliyorum dedim bana sana öyle bi hediye alacam ki üç seneyi telafi edicek dedi bi almasın bak noluyo
-----------------------------------------------------------------
neyse bugün kıymalı dolma yapacam çok canım çekiyodu ne zamandır onu yapim evi süpürcem çamarşı yıkıcam çok işim var çok
sabah 6 da uyanıyorummmm ilk iş salonu temizlemek oluyoo sonra yemekkkk haftda bir tüm halıları silksem evi silsem süpürsemm yeterrr arzum bebbe robot alcamm buharda sebze pişiriyo çabucakk püre yapıyoo ondan alcamm ek besin vericem zaman kolay olcakk
eşime ayrı bana ayrı yemek yapamam artıkkk yemekleri az yağlı yapıpp eşimin tabağına ilave yağ eklicemm
illa uyur bebek o zaman yaparım inşlallah
normal doğum istiyorumm sezeryanda çabuk toparlanamıyosunn normalde çabuk kalkarımm
böyle ufaktan planlarım var şimdidenn
bide devamlı aynı sporu yapmıcamm 1 ayy koşu bandıysa diğer ayy taeboo filann o zaman çok daha hızlı giderr
gebelik öncesi halime geldimmi zatenn yeter bile ama dahada vericem tabikidee
slm ycl nasalsın canım sen kilo aldınmı sankı daha zayıf hatırlıyodum da:26:Günaydın cici kızlar..
Bu hafta da yoğun bir hafta olacak ama ara ara uğramaya çalışacağım..
FAMBIĞIM gelmiş.. hoşgelmiş..
Yufffii.. Toplanıyoruz yavaş yavaş ...
Bu arada tikırımı değiştiriyorum.. az da olsa kilo vermişim..
sazanım seni dinledim cumartesi tartıldım.. Bu sabah pek bi fazla çıktım ama reglimden yaklaşıyo, belki ondandır ..
Kahvaltımı yazayım..
1 domates
1/2 kırmızı biber
1/2 çarliston
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 bardak çay...
Bu arada çayı şekersiz içmeye başladım ama hemen sinirlerim üzerinde etki etmeye başladı...
Şimdi böyle ajda bardağa 4 te 1 den az kesme şeker kadar şeker atıyorum
Sabah sabah ne çenem düşmüş he..
nugicim sen 60 larda değilmiydin kilo mu aldın allahm aklıma mukayet ol yclyide öle hatırlıyorum yaa:26::26:günaydın 60-69 topiğin çıtır kızları nasılsınız bugün hafta sonunuz güzel geçmiştir inşallah.fambık söz vermiştik koşu bandına binecez diye emme cumartesi misafirim vardı binemedim ben ama dün akşam 47 dk bindim.bu arada 71,800 den 71,300 e düşmüşüm yarım kilo vermişim ama şunu farkettim bu sefer kiloları zor veriyorum neyse hayırlısı olsun bakalım biraz öncede peynir domates tam tahıllı ekmek yedim birazdan da çayımı içerim bende geçmişe kaçıyorum biraz okuyam bi neler yazmışsınız
taeboyu ben yapmıştım salonda çok keyifli bir aktivite ve inanılmaz bir kardiyo. bende deneyeyim diyorum ama o kadar çabuk sıkılıyorum ki tek başıma spordan. sanırım akşamları minibüsten sonra yürüyüş beni paklicak. regl olacam haftasonu feci saldım ben ya . şu an da bana normalde bol gelen bir pantolon var o üstüme tam oturuyo hatta hafiften sıkıyor bile.
bu arada canım sıkkın hem pazartesi hem bizim şu mevzular. eşimin canı çok sıkkındı dün hindi gibi düşündü durdu. onu neşelendiremedim de. ama üzülmemesi için iyi davranıyorum, artık surat etmiyorum çok. istediğim de oldu zaten aşağı yukarı .. ablası arabaya yaptığımız masraflara karşılık ilk taksit olarak bin lira vermiş her ay bin'er lira olmak üzere toplamda üçbinbeşyüz lira alacak eşim ondan. ayrıca eşim bana olan borcu ve bileziklerimin parasını da vericekmiş. işyeri bileziklerimi satmış çok üzüldüm. ben bileziklerimin parasını değil kendisini isterim dedim tamam dedi.
evet çok kavga ettik huzursuzluk yaşadık ama eşim de gitti onlara patladı. hep saf iyi niyetli gelin oldum, evime geldiklerinden onu el üstünde tuttum şimdiye kadar demek ki çatlak olmak carlamak lazımmış. eşimle nişanlıyken bile eşim ablasının kirasını ödemiş bir sürü kendisine ve onlara ait kredi kart borcu filan ödemiş. dedim ki insan evlilik öncesi ne borcu yapar yaptım işte bi takım borçlar diyo. ablasına bakmasını da annesi rica etmiş. bunları duyunca çok çok üzüldüm biz neler yaşadık evlenirken ne kadar sıkıntı çektik eşimle.. bunun üzerine çok agladım içli içli eşime ben istediğim gibi gelin olamadım dogru düzgün diye aglamıştım cuma akşamı ve etkilenmiş olacak ki ailesine çatmış. o kadar gidiş geliş yaptınız o kıza bi çeyrek takmadınız demiş bana gelince anlattı. görümcem de bunun üzerine bana günah çıkarmış şimdi anlıyorum olay.. ama bi anlamı yok ki artık, içinden vicdanı sızladığı için değil eşim onlar patladığı için beni aradı aklı sıra beni müttefik olarak tutacak eşime karşı. eşim barışsa bile ki barışacak o onun ailesi ben barışmam. bu arada bir ay kadar önce eşimin çalıştığı firmanın almanyadaki erkezine eşimi şikayet eden bi e-mail yazmış. eşime bunu söylediklerinde " bu maili kim yazdı diye" sormuş ve ona "yakın çevrenden biri" demişler.. çevresinden almanca bile tek kişi görümcemin kocası !! ve eşim de ondan biliyor. ben bunun nasıl yapar dedim ama adam o kadar kıskanç ki karısının eşimin firmasında çalışma durumu vardı bunu engellemek için eşimin işinden olmasını istemiş demek ki. inanılmaz birşey ! eşim o adamı tamamı ile sildiğini söylüyor. bilmiyorum yapabilir mi sanmıyorum ama benim için ablası ve o adam bitti. belki annesinin yüzüne bakarım eşimin hatrı için ama yüreğimin soğuması lazım çok kırgınım çok..
beni ve ailemi o kadar küçümsediler ki o ve eşi iyi bir işleri varken onlar işlerini kaybetti yüce Allah'ım benim yüzüme baktı ve benim güzel bir işim oldu şükürler olsun. oysaki hiç böyle düşünmemiştim ben.. Allah beni seviyor
canım yaa ne güzel planlar yapmışsın ama umarım bebek sana izin verir de yaparsın herşey gönlüne göre olsun
cumartesi bende etli dolma yaptım en pürünçlüsündennn
ama eşim yemedi yolinin tüyü uçmuş salonda üstüne tiksindi :26:
oohoooo sadece haftasonları yaparsan sen bu taeboyu kilo veremezsin ki beybüüü. bide 15 dk çok az en azından bir 20 dk yapaydın gün aşırı. bide ben deneyeyim bahalım
tatlımmmmmmmmmmmm çok tebrik ederim hayatım. az da olsa kilo vermişsin
ben bu cumartesi tartılmadım akşamları çok kaçamak yaptım bide reglim çok yakın iki güne kadar olacam haftaya cumartesi tartılırım artık :26:
günaydınlarr
kahvaltım 1 az yağda pişmiş yımırta 5 zeytşn 1 dilim kepek ekmek 2 dilim peynir 1 attlı kaşığı tahinpekmez
sazanım artık inşallah para vermez eşin anlamış herşeyii sanırım azda olsaa
amaaaa bunlarr çok tehlikeli insanlar anlattığın kadarıyla baksana eşini şikayet etmiş işi bırkamasına sebep olacak neredeysee korkulur bunlardaan
canımm ablasıyla bencede görüşme bidaha çok tehlikeli bunlarr sen görüşmezsen kardeşiyle yeniden barışsa bile senin evine gelemezz çekinirr
büyü bile yapar bunlarr allah göstermesin korkusuzlarr
kayınvalidene bişey diyemem ama o da azcık kızına çeki düzen verecekti [/B
sazancım günaydın cicim afiyat olsunda bu 3 tane yumurta çok değilmi :44:günaydın kızlar,
herkese iyi bir hafta diliyorum ;
kahvaltım : 07.30
3 haşlanmış yumurta
iki dilim pastırma
dört yeşil zeytin
iki ceviz
birazdan da türk kahvesi içeceğim.
geçmiş birikmiş bakem neler olmuş ben yokkene
sağol sazanım evet ilacında etkisi var canım zor vermeminnügücan hoşgeldin dadlum.
haftasonu misafir olunca yapamaman normal ama dün akşam yürümüşsün bu yüzden seni affediyoruz.
ayrıca yarım kilo vermişsin bence bu çok güzel tebrik ederim canım.
zor vermenin sebebi de ilaçlardan bide diyeti yapıp bırakmak. inan aynı sorun bende de var motivasyona çok ihtiyacm var benim yaw
günaydın sağol yecallecimmm sanada afiyet olsun canımGünaydın sazancım.. afiyet olsun...
Günaydın Nugi.. Afiyet olsun ve de çok sportif gördüm seni..
Bide ben başlayabilsem tekrar.. ahh ahh...
günaydın afiyet olsun balımgünaydınlarr
nugim pugim o ilaçlarrdan ötrü kolay kilo veremiyosunn onlarr çok kilo aldırır diyete devam pes etmek yokk ilaçlar bittimi eski düzenine dönersin inşallah
hugocuk hoşgeldin canım afiyet olsun. bebek için de ne diyeyim güzel hatıralar olur ileride dersin eşek sıpası ben seni ne zorluklarla büyüttüm die
yaa iş canım görüyor musun neler çıktı altından ? görümcem ile görüşmeyi düşünmüyorum artık canım böyle olsun istemezdim ama yapabilecğeim bişi yok ne yazık ki.. eşim bir daha para filan vermeye kalksın yine çıngar çıkarıcam eskisi gibi cesaret edemez gibi geliyo ama yine de belli olmaz kızları için yine para ister bunlar. ama ben karar verdiğim şeyi yapacam kenara üç beş para koyacam ablam da öyle diyo eşinle kötü olmana gerek yok birikim yap diyo haklı da ..
kayınvaldem için bende bişi diyemiyorum 73 yaşında yaşlı bi kadın onun da üzülmesini istemezdim kızı da onun evladı oglu da ama arada dengeyi bulamadı işte. demin beni aradı açmadım telefon numarasını engelli listesine koydum bi daha arayamaz vicdanım sızlıyo ama inan konuşamam onunla en azından bir süre bu olanlar hazmedene kadar. eşimi aradım dedim annen beni aradı kapadım kusura bakma canım konuşamam annenle dedim. amaan konuşmazsan konuşma diyo .. sanırım o da üzgün ama ben daha çok üzgünüm bunların müsebbibi ben değilim onlar.:26::26:
kızlar ben 64 kilyum 1.59 boy hadi başlayalım bakalım :))) hedefim 55 olmak..
canım benim eşim 17 milyara sanem keçisi diye bisi var ondan aldı kerdesi bakıyordu sonra heme sattılar para kazandılar 1 ay içinde ama esim parasını almayıp bi posta daha sanem keçisi aldılar iste o ellerinde kaldı hala duruyor 1 sene oldu. güya eşim kredi çekip bana sölememis çünkü hemen 1 ay ommadan yatırırm diye planlamıs. ha ozaman hemen satılınca yatırsa bisi yoktu ama fazla hırs bi kere daha alalım toplu satalım düsüncesi ve elde kalmasıyla aylık 1.5 milyar bir sene ödedi simdi kredi bitti ama keçiler duruyor eşimle tartısınca ne yanı duruyor hayvanlar paraya bisi olmadı ya der bilmem aman canımı sıkamam yapacağım tek sey paramı biriktirmek . kartımı paramı vermemekti. simdidie benim bir kızım var onun geleceği için diyorum maaşını alıyorum servis parası bırakıyorum
sigara parası bırakıyorum tek. gerisine ev kirası bakıcı market kredi kartı yapıp kalan bankaya altın hesabıma yatırıyorum. sende verme paranı kimseye acıma kendine acı kocanda dahil.
ah ah bebemmm Allh gönlüne göre versin insallah istediğin gibi olur hersey kiloyu verirsinde, bebek gece uyumayacak uykusuz kalcan halılar temizlik planların aksayabılır söyliyim. gazı olcak ağlıycak kucaktan kucağa gezcek bazen hiç yemek yapmazdım ben kaldıki temizlik. ama sana güveniyorum ben çok azimlisin
slm ycl nasalsın canım sen kilo aldınmı sankı daha zayıf hatırlıyodum da:26:
nugicim sen 60 larda değilmiydin kilo mu aldın allahm aklıma mukayet ol yclyide öle hatırlıyorum yaa:26::26:
canım heçç sıkma canını. en önmli sey SAĞLIK gerisi boş. üzüldükçe sağlığımıza oluyor
sazancım günaydın cicim afiyat olsunda bu 3 tane yumurta çok değilmi :44:
sağol sazanım evet ilacında etkisi var canım zor vermemin
hoşgeldin canım kolay gelsin inşallah kilolarımızı vericez artık bu sene burda bu işi bitircez ikinci senemize girdik bizde ve ben kendi adıma konuşim hala dobiyimkızlar ben 64 kilyum 1.59 boy hadi başlayalım bakalım :))) hedefim 55 olmak..
ablan çok doğru söylemis canım benim bir arkadasım var ayrıldı eşinde sırf bu konulardan dolayı. bana hep akıl verır bos ver hayatını yaşa sakın ayrılık düsünme der. onunda oğlu vardı çocuk çok tatlı zeki ama baba özlemi çekiyor yavrum durup dururken pepeti teyze benim de babam vanr biliyomusun derdi içim parçalanırdı. simdi az daha büyüdü resmen ağlıyor diyor arkadasım. bana derki herseyi yapıyosun esin izin veriyor araban var kuaförüne gidersin alıs verisine karısmaz,paranda knedinde bos veeerrr derdi kızını düsün derdi . sende kendini düsün ufak tefek kenara koy gez ee bak eşin demiyo annemle niye konusmuyon konusmazsan konusma demis ne güzel aranı bozma lafını da arada sokustursen güzel ol çekici ol. bütün erkekler aynı kız hepsi aynı para aile konusunda madem evlendik bu böle .erkek istiyosak hayatımzda sadece güzel tarafını düsüncez seviliyoruz diycez. bide tatlı canımızın kıymetini bilcezzz
bizde bu hafta sonu kayınvalideye gittik allahım mıy mıy mıyy naz naz öldüü
menüsküs vardı bacağında ameliyat yerine sıvı verdilerr çok acımış acıdan feryat etmişş biz ilgilenmemişizz zaten acıları geçmicekmiş doktor demişş yaşın geçmiş ameliyat olamazsınn bu iğne menüsküse çare değill yine acır bacağınn ölüne kadar çekersin demişş
tüm tıp doktorları toplandı bi çare bulamadılarrr anlayacağınızz
ama nedense ay başı günü varmışş o zaman hiç ağrımıyo bacağı
amaaann yaa insan bu kadarda karşısındakine yapışmaya kalkmazkii
baktın karşındakinden istediğini bulamıyosunn o zaman sus oturr demiii
kızlar internetten alışveriş sitesinden bilirsiniz li....go dan elbise almıştım geldi şimdi denedim ama göbek çok belli netsem acaba 42 bedendi birde acaba gerimi göndersem yoksa içine girmek için kilo verip bekletsemmi geçensenede elbise almıştım çok yapışıyordu üstüme arkadaşım el kilo verirsin demişti almıştım ve kilo verip giymiştim o elbiseyide acaba bunuda alsam bekletsemmi sizce ne yapayım fikir verin banaaaaaaaaa:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?