60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın yavlum sagol.
canımcım senin spor salonu aboneliğin yok muydu yaa eşine bırak bebegi sen de git kullan biraz yazık ama :18:

Kocayı bulsam bırakacağım ama yokki canım.. Ben işteyken o evde, ben evdeyken o işte..
Öğlenleri de izin alamıyorum artık..
bakalım nasıl bir çare bulacağım..

günaydınlarr
geceleri uyuyamıyorum tekmelerdenn
bu gecede öyle olduuu tam dalıyorum sıçrıyorum filann
eşimde diyo sende ona vurr belki yapmaz diyooo
kahvaltım 1 az yağda pişmiş yımırta 5 zeytşn 1 dilim kepek ekmek 2 dilim peynir 1 attlı kaşığı tahinpekmez

sazanım artık inşallah para vermez eşin anlamış herşeyii sanırım azda olsaa
amaaaa bunlarr çok tehlikeli insanlar anlattığın kadarıyla baksana eşini şikayet etmiş işi bırkamasına sebep olacak neredeysee korkulur bunlardaan
canımm ablasıyla bencede görüşme bidaha çok tehlikeli bunlarr sen görüşmezsen kardeşiyle yeniden barışsa bile senin evine gelemezz çekinirr
büyü bile yapar bunlarr allah göstermesin korkusuzlarr
kayınvalidene bişey diyemem ama o da azcık kızına çeki düzen verecekti

Günaydın Hugocuk afiyet olsun..
Ay benimki de aynıydı... Yatağa yattım mı başlardı tepişmeye..

nugim pugim o ilaçlarrdan ötrü kolay kilo veremiyosunn onlarr çok kilo aldırır diyete devam pes etmek yokk ilaçlar bittimi eski düzenine dönersin inşallah

Kocayı bulsam bırakacağım ama yokki canım.. Ben işteyken o evde, ben evdeyken o işte..
Öğlenleri de izin alamıyorum artık..
bakalım nasıl bir çare bulacağım..

anladım canım.
umarım bir yolunu bulabilirsin.
bu arada ben iki cevizle yeşilçay içiyorum

Günaydın Hugocuk afiyet olsun..
Ay benimki de aynıydı... Yatağa yattım mı başlardı tepişmeye..

evet ycl artık kuvvetlide vuruyo uyandırıyoo bazen sıçrıyorum boş bulunuyorumm öyle vuruyokii sağdan vurim soldan çakimm yumrukta olsunn yaramazz
ycl eskiden devamlı aramızda olurdun şimdi gelemeiyosunn işlerr hafiflemicekmi seni daha çok aramızda görmek istiyoruz bebişimm

Ben de istiyorum sizinle olmayı canım ama bi yoğunluk var bitmiyo namuzsuz işler...
Elimden geldiği kadar buralarda olmaya çalışacağım canım..

canım benim eşim 17 milyara sanem keçisi diye bisi var ondan aldı kerdesi bakıyordu sonra heme sattılar para kazandılar 1 ay içinde ama esim parasını almayıp bi posta daha sanem keçisi aldılar iste o ellerinde kaldı hala duruyor 1 sene oldu. güya eşim kredi çekip bana sölememis çünkü hemen 1 ay ommadan yatırırm diye planlamıs. ha ozaman hemen satılınca yatırsa bisi yoktu ama fazla hırs bi kere daha alalım toplu satalım düsüncesi ve elde kalmasıyla aylık 1.5 milyar bir sene ödedi simdi kredi bitti ama keçiler duruyor eşimle tartısınca ne yanı duruyor hayvanlar paraya bisi olmadı ya der bilmem aman canımı sıkamam yapacağım tek sey paramı biriktirmek . kartımı paramı vermemekti. simdidie benim bir kızım var onun geleceği için diyorum maaşını alıyorum servis parası bırakıyorum
sigara parası bırakıyorum tek. gerisine ev kirası bakıcı market kredi kartı yapıp kalan bankaya altın hesabıma yatırıyorum. sende verme paranı kimseye acıma kendine acı kocanda dahil.

ah ah bebemmm Allh gönlüne göre versin insallah istediğin gibi olur hersey kiloyu verirsinde, bebek gece uyumayacak uykusuz kalcan halılar temizlik planların aksayabılır söyliyim. gazı olcak ağlıycak kucaktan kucağa gezcek bazen hiç yemek yapmazdım ben kaldıki temizlik. ama sana güveniyorum ben çok azimlisin

slm ycl nasalsın canım sen kilo aldınmı sankı daha zayıf hatırlıyodum da:26:

nugicim sen 60 larda değilmiydin kilo mu aldın allahm aklıma mukayet ol yclyide öle hatırlıyorum yaa:26::26:

canım heçç sıkma canını. en önmli sey SAĞLIK gerisi boş. üzüldükçe sağlığımıza oluyor

hugocuk hoşgeldin canım afiyet olsun. bebek için de ne diyeyim güzel hatıralar olur ileride dersin eşek sıpası ben seni ne zorluklarla büyüttüm die

yaa iş canım görüyor musun neler çıktı altından ? görümcem ile görüşmeyi düşünmüyorum artık canım böyle olsun istemezdim ama yapabilecğeim bişi yok ne yazık ki.. eşim bir daha para filan vermeye kalksın yine çıngar çıkarıcam eskisi gibi cesaret edemez gibi geliyo ama yine de belli olmaz kızları için yine para ister bunlar. ama ben karar verdiğim şeyi yapacam kenara üç beş para koyacam ablam da öyle diyo eşinle kötü olmana gerek yok birikim yap diyo haklı da ..
kayınvaldem için bende bişi diyemiyorum 73 yaşında yaşlı bi kadın onun da üzülmesini istemezdim kızı da onun evladı oglu da ama arada dengeyi bulamadı işte. demin beni aradı açmadım telefon numarasını engelli listesine koydum bi daha arayamaz vicdanım sızlıyo ama inan konuşamam onunla en azından bir süre bu olanlar hazmedene kadar. eşimi aradım dedim annen beni aradı kapadım kusura bakma canım konuşamam annenle dedim. amaan konuşmazsan konuşma diyo .. sanırım o da üzgün ama ben daha çok üzgünüm bunların müsebbibi ben değilim onlar.:26::26:

sazancım günaydın cicim afiyat olsunda bu 3 tane yumurta çok değilmi :44:
sağol sazanım evet ilacında etkisi var canım zor vermemin
Günaydın sazancım.. afiyet olsun...

Günaydın Nugi.. Afiyet olsun ve de çok sportif gördüm seni..
Bide ben başlayabilsem tekrar.. ahh ahh...
günaydın sağol yecallecimmm sanada afiyet olsun canım
günaydın afiyet olsun balım
nugim pugim o ilaçlarrdan ötrü kolay kilo veremiyosunn onlarr çok kilo aldırır diyete devam pes etmek yokk ilaçlar bittimi eski düzenine dönersin inşallah

inşallah canım

ablan çok doğru söylemis canım benim bir arkadasım var ayrıldı eşinde sırf bu konulardan dolayı. bana hep akıl verır bos ver hayatını yaşa sakın ayrılık düsünme der. onunda oğlu vardı çocuk çok tatlı zeki ama baba özlemi çekiyor yavrum durup dururken pepeti teyze benim de babam vanr biliyomusun derdi içim parçalanırdı. simdi az daha büyüdü resmen ağlıyor diyor arkadasım. bana derki herseyi yapıyosun esin izin veriyor araban var kuaförüne gidersin alıs verisine karısmaz,paranda knedinde bos veeerrr derdi kızını düsün derdi . sende kendini düsün ufak tefek kenara koy gez ee bak eşin demiyo annemle niye konusmuyon konusmazsan konusma demis ne güzel aranı bozma lafını da arada sokustur sen güzel ol çekici ol. bütün erkekler aynı kız hepsi aynı para aile konusunda madem evlendik bu böle .erkek istiyosak hayatımzda sadece güzel tarafını düsüncez seviliyoruz diycez. bide tatlı canımızın kıymetini bilcezzz

sanem keçisi de ne yaw ?
neyse görünüşe göre eşin kardeşini desteklemek istemiş parasını bi şekilde alırsa sorun değil ama hibe olursa o zaman dert olur .. umarım çözersin canım.
canımı sıkmiim dogru diyorsun da elimde değil. bide regl olucam oda depresif yapıyo beni :26:

sazancım günaydın cicim afiyat olsunda bu 3 tane yumurta çok değilmi :44:

sağol sazanım evet ilacında etkisi var canım zor vermemin

canım sabahları bol yımırta yiyince çok tok kalıyorum. ayrıca yag yakımına çok katkısı varmış sabah yenen yımırtanın. gastede öyle diyordu da..
bide dukandan gelen bi alışkanlık. proteinin tok tutmasını seviyorum yaw

kızlar ben 64 kilyum 1.59 boy hadi başlayalım bakalım :))) hedefim 55 olmak..
hoşgeldin canım kolay gelsin inşallah kilolarımızı vericez artık bu sene burda bu işi bitircez ikinci senemize girdik bizde ve ben kendi adıma konuşim hala dobiyim

bizde bu hafta sonu kayınvalideye gittik allahım mıy mıy mıyy naz naz öldüü
menüsküs vardı bacağında ameliyat yerine sıvı verdilerr çok acımış acıdan feryat etmişş biz ilgilenmemişizz zaten acıları geçmicekmiş doktor demişş yaşın geçmiş ameliyat olamazsınn bu iğne menüsküse çare değill yine acır bacağınn ölüne kadar çekersin demişş
tüm tıp doktorları toplandı bi çare bulamadılarrr anlayacağınızz
ama nedense ay başı günü varmışş o zaman hiç ağrımıyo bacağı
amaaann yaa insan bu kadarda karşısındakine yapışmaya kalkmazkii
baktın karşındakinden istediğini bulamıyosunn o zaman sus oturr demiii

evet bitanem çok haklısın. böyle bir durumdan dolayı eşimden ayrılmak istemem biz birbirimizi çok seviyoruz.
ve şimdi daha iyi anlıyorum ki eşim ailesine ragmen benimle evlenmiş onları karşılarına almış. nikah günü hayatımızın en güsel günü benim eşimin yüzünden düşen bin parçaydı. çünkü annesi gelmedi nikahımıza. ben söylemedim diyor eşim çünki nikaha 22 gün kala annesi erteleyelim demişti zaten 11 aylık nişanlıydık ben ve ailem karşı çıktık ben ya bu nikah zamanında olur ya nişanı atarım demiştik zavallı sevgilim de annesine söylemeden evlenmiş. bunları yaşadı işte eşim çok kullandırdı kendini. dün hindi gibi düşünüyordu ne düşünüyorsun dedim yaptığım salaklıkları dedi neydi onlar bilmiyorum ama tahmin etmek zor değil.
ayrıca ben de gezicem süslenicem hiç sosyal hayatım yok arkadaşım yok bitek siz varsınız işte. ablam iki saatlik mesafede oturuyo tek konuştuğum o onunla da telefonla. yengeme gitmek ( abimin eşi ) bir bucuk saat anneme gitmek altı yedi saat bi başımayım ama iyiyim çok şükür saglıklıyız. eşim benimle daha uzun zaman geçirmek için kanser olmamak için sigarayı bıraktığını söyledi bana çok sevindim. 3 aydır içmiyor sigara, o beni üzmediği müddetçe ben de onu üzmicem isteklerimi de düzgün bi şekilde sölicem bazen onu çok kırıyorum istemeden umarım herşey daha güsel olur

ayy kaynanana cidden sinir oldum ? kocası yok mu da size nazlanıyo ya

kızlar internetten alışveriş sitesinden bilirsiniz li....go dan elbise almıştım geldi şimdi denedim ama göbek çok belli netsem acaba 42 bedendi birde acaba gerimi göndersem yoksa içine girmek için kilo verip bekletsemmi geçensenede elbise almıştım çok yapışıyordu üstüme arkadaşım el kilo verirsin demişti almıştım ve kilo verip giymiştim o elbiseyide acaba bunuda alsam bekletsemmi sizce ne yapayım fikir verin banaaaaaaaaa:18:

canım kilo verebileceğine inanıyorsan iade etme. göbegi vermek zor ama o son zamanlarda aldığın kilolardan kaynaklanıyorsa verirsin. hem de motivasyon olur canımcım.
ben de ayın sekizinde aynı siteden alışveriş yaptım hala gelmedi siparişim. çok geç yolluyorlar yaa.en iyisi .tr.yol bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…