selaaam kızlarr ben de çoğu insan gibi siteyi sürekli takip ediyordum ama daha yeni kayıt olabildim işte ve maalsefe ben de bu gruptaymama perş günü diyete başladım daha önce bir çok kez denemelerim oldu . kendi kendime az yiyip spor yaptım, bitki çayları, yaglar fln kullandım ama maalesef etki göremedim 1 sene de patates kıvamına geldim desem yeridir masabaşı çalışıyorum ama iş çıksıında 1 saat yürüyorum işte şimdide diyetisyene başladım size tekrar haber veririm son durumu yılmakk yokk. ha bir de sadece bel bölgemden kilo alıyorum (
tamam canım anladım..
evet evde işin varsa zor..
vakit bulursan eğer şu videoyu bir incele çok eğlencelii ve acayip ter attırıyor hemde stres..(tae bo)
bayram tatilinde hergün bunu yapmıştım her biyerim tutulmuştu ama:))
tae bo - YouTube
görüşürüz canımm azcık yüriyim duş alayım sonrada çıkarım..
öpüldün
hu huuu selam kızlar günaydın,
sabah yedye çeyrek kala uyandım haftaiçi olsa kalkamazdım ama uyuyamadım kalktım. kahvaltı hazırladım eşimle kahvaltı yaptk o dokuz otobüsüne yetişmek için çıktı cep telini de şarj etmemiş yetişebildi mi bilmiyorum. kahvaltım pek diyet değildi akşam yine gofret ve dondurma yedim off dayanamıyorum bu regl öncesi. bu sabah tartılmadım çünkü relgl öncesi çok çıkıyorum en azından regl olmalıyım
merhaba canım,
sadece on kg kalmış hala emziriyorsan daha rahat kilo verirsin emziren bir kadın günde exrtra 500 kalori ihtiyaç duyar eger sen yemene dikkat edersen spor yapmadan bile gerek yok yagdan kilo verirsin her gün yaz bize. kolay gelsin
bitanem sen bu adamı fena alıştırmışsın. her gün silip süpürüyorsun titizsin ama canına ve bebegine acı be yavlum. boşver yat aşaa sen hamilesin ya erkek milletine fazla yüz verirsen astarını isterler aha işte seninki de astarını istemiş. yapma kız yemegi de begenmezse kalk iyisini sen yap de. iki yumurta kırıp yesin çok biliyorsa .. kızdım bak..
ay inanamıyorum bütün erkekler mi böle? biz bugün eşimle konuştuk neler ögrendim. ben sadec nikahla evlendim eşime sıkıntı olmasın diye takılarımı bile imitasyon aldık alyans hariç hiç bi altın takılmadı. megerse eşim biz nişanlı iken deil evlilik hazırlığı yapmak bol bol borç ödemiş. ablasının kiralarını ödemiş. eşime soruyorum ne bu borçlar diye kredi çekmiştim onu ödedim bilmem ne ödedim diyo. bunlar ailecek nasıl para harcanıcanı bilmiyolar kardeşim. annem hep derdi ki para harcanırken kazanılır aynen öyle. adam paso borç yapmış saga sola ablasını beslemiş büyütmüş anasını satim benim en güzel günüm mok gibi geçti dün gece yine hırsımdan agladım bagırdım çagırdım paramı ver dedim. araba alacaktım artık alamam diyo hiç sesimi çıkarmadım. şimdi gitti anasına getirecem paranı diyo ama bana bu kadar eziyet etme diyo. bekliyorum artık. bu arada erkeklere çok ta hizmet etmemeli kendileri yapsınlar bazı şeyleri biz hem çalışıyoruz hem evde çalışıyoruz onlar ohh yangelip yatıyorlar ama analarımız bizi böyle vefakar cefakar yetiştirdi onlarda öyleydi çünkü ama inanın kızlar bu hiç dogru bişi değil.
ben maaş kartımı kesinlikle vermiyorum canım ama o bi şekilde elimdeki parayı alır borcum var der ablama göndercem der bilmem ne. ben de kıyamam. artık kıyıcam çünkü parası olunca da har vurup harman savurur ay sonuna beş lira ile idare eder biraz hesap yapsa ne o ne ben bu duruma düşmeyiz yazık ya memur maaşı ile geçinen bi sürü çocuk yetiştiren insanlar var. ..
pepeti senin eşin 17 bin lirayı niye çekmiş kız? seninki de bi alem ama sen alttan almamışsın süpersin valla.
--------------------------------------------------------------
ben de bu aykirayı da ödemicem naparsan yap dedim bi evin faturalarını öderim ki oda az değil gerisine karışmam ben de hesap açıcam biraz birikince de altın hesabı yapacam. ama şu an altın yüksek para olarak vadeli hesapta dursa daha iyi olur altın düşünce o zaman altına çevirmek mantıklı geliyor. neyse param gelsin de kenara mı koyucam araba mı alırız onu düşünücem ama araba alsam da yine para koyacam bunu yapabilecek güçteyim ama eşimin rahatlığı sayesinde yapamadım.
-----------------------------------------------------------------
bu herifler eşine hediye almaz çünkü zaten o çantada keklik. dün akşam dogru yalvar yakar ikna etti beni sadece bi kuru doomgünün kutlu olsun deidm o kadar. bide öpücük aldı benden o kadar. nisandaki dogumgünümde bekliyorum dedim bana sana öyle bi hediye alacam ki üç seneyi telafi edicek dedi bi almasın bak noluyo
-----------------------------------------------------------------
neyse bugün kıymalı dolma yapacam çok canım çekiyodu ne zamandır onu yapim evi süpürcem çamarşı yıkıcam çok işim var çok
canım biraz önce görümcem aradı öyle bir konuşuyor ki günah çıkardı kısmen benimle. detayları sonra anlatırım. bir saat sonra da eşim aradı bizimkiler aradı mı dedi yoo dedim ararlarsa sakın açma dedi onlarla bi daha görüşmicez. içimden bi dedim ki olur mu öyle şey onlar ailesi tabi ki görüşecek ailesi ile ama bir de düşündüm ki o kadar safım ki şimdiye kadar yaşadığımız olumsuzlukların bir çogu onlardan kaynaklamıyor.görümcem bana annesinin ve onun beni kabullenmekte zorlandıkları itiraf etti inanabiliyor musunuz !! hissettiklerimde yanılmamışım hatta fazlası bile varmış.. annemin ablamın dedikleri hep dogru çıktı. neyse ben ne oldu niye ablanlarla görüşmicez dediğimde gelince konuşuruz dedi. birazdan gelir.ilahi çok hoşsunuz dimek en sonunda gitti anasınaa
anasından paralı gelsindee aldıklarını ödemeye başlasınn
beenimki dün akşam dersaneden gelince acıktım dedi kahvaltılık hazırladım çayla yedii keyfi yerine gelmiş arıza çıkarymadı hiçç
günaydınnnnn
işte kahvaltım
Eki Görüntüle 305064
karmakarışık görüntüler için herkesten özrü dilerim:))
bol su içip spor yapmam lazımmm...
hadin görüşürüz
afferim kız iyi gidiyorsun. ama brownileri filan da yüklicen söz mübunlarda dünkü yediklerim
sabah
Eki Görüntüle 305065
fıstıkları ve incileri öğle yemeğinde yedim
öğle
Eki Görüntüle 305066
Eki Görüntüle 305067
tarhana çorba ve balık
akşam 7.30da
Eki Görüntüle 305070
günaydınnnnn
işte kahvaltım
Eki Görüntüle 305064
karmakarışık görüntüler için herkesten özrü dilerim:))
bol su içip spor yapmam lazımmm...
hadin görüşürüz
canım biraz önce görümcem aradı öyle bir konuşuyor ki günah çıkardı kısmen benimle. detayları sonra anlatırım. bir saat sonra da eşim aradı bizimkiler aradı mı dedi yoo dedim ararlarsa sakın açma dedi onlarla bi daha görüşmicez. içimden bi dedim ki olur mu öyle şey onlar ailesi tabi ki görüşecek ailesi ile ama bir de düşündüm ki o kadar safım ki şimdiye kadar yaşadığımız olumsuzlukların bir çogu onlardan kaynaklamıyor.görümcem bana annesinin ve onun beni kabullenmekte zorlandıkları itiraf etti inanabiliyor musunuz !! hissettiklerimde yanılmamışım hatta fazlası bile varmış.. annemin ablamın dedikleri hep dogru çıktı. neyse ben ne oldu niye ablanlarla görüşmicez dediğimde gelince konuşuruz dedi. birazdan gelir.
süpersin canım aynn devam. afiyet olsun. yumurta neliydi?
ben pastırmalıya çok alıştım bu ara sucukludan daha saglıklı ve leziz bence
afferim kız iyi gidiyorsun. ama brownileri filan da yüklicen söz mü
ben biraz saldım haftasonu hem canım sıkkın hem de regl olacan resmen şiştim duba gibi oldum. her ay bu kadar şişmezdim sanırım sinirden. ya neden bizi rahat bırakmıyorlar mutlu olalım kendi kendimize yetelim
slm kızlar alıntı yapamıyorum nedense..
yolicim söz her yediğimi yüklicem...
ama fırsat bulabilirsem tabii
işyerinde zor gibi görünüyor..
15 dk tae bo videosu yapımm.
öldüm bittim ama eğlendim stres attım..
duşumu aldımm..
biraz işlerim varr..yemek falan yapıcam kızla ilgilenmem lazım vs..
akşam üzeri yine tarhananın kalanını içerim birde pırasa yemeği yerim sanırsam..
kuru biber ve patlıcan dolması yapıcamm yemek vaktime yetişriirsem 1 adette ondan yerimm..
resimleri eklerim:)))
oyyyt iştahım açıldıı bu ne güzell görüntüüü
bendee şimdi 1 tabak mercimek çorbasına 1 dilim kepek ekmeği doğradımm yedim yanındada yoğurt yedim
şimdi türk kayfemi içiyorum şekersizzz
senin evde net yoktu bağlattınmıı yivrumm
günaydın hugom günaydın fambik nasılsınız.süper kahvaltı..bende yazayım kahvaltımı,
1 adet yağda yumurta,
yarım salatalık yarım domates,
1 tatlı kaşığı tahin pekmez,
2 ince dilim peynir,
3 dilim tırnaklı ekmek,
taeboo süperrr doğumdan sonraa beraber yaparıkk
bekle beni famirtooo bomba gibi gelicemm dönüüşüm mıhteşem olacak
afiyet olsun hügommm..
evet bağlattıkk..
ama pişman gibiyimm..
arada fazla takılıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?