regl zamanımda deli gibi yemek istiyorum yemeyince karnım çok ağırıyor ...bende dedim ayda 3 hafta diyet bir hafta sultanlık
sende ne var ne yok hugocuk :) gittimi gramlar kilolar...ya neye sinir oldum biliomusun..koşmaya başladım ya deli gibi...bacağım kaşınıyordu baktım çatlak olmuş...ben en iyisi hamile falan kalmıyım...işkembeye dönerim heralde...
kaç kilo aldın şu ana kadar canımcım
10 canımm son 3 ayy çok önemlii kilo almamak çok az almak lazımm
hugocuk banada asıl kilolar 3 aydan sonra gelecekmiş gibi geliyor herkeste öyle oluyor genelde sen şimdi kaç kılosun
merhaba, ben de 63.600 kg mım. 7 ay önce doğum yaptım. doğumdan önceki kilom 53 tü((
şuan diyet yapıyorum diyetisyen eşliğinde
bitanem sen bu adamı fena alıştırmışsın. her gün silip süpürüyorsun titizsin ama canına ve bebegine acı be yavlum. boşver yat aşaa sen hamilesin ya erkek milletine fazla yüz verirsen astarını isterler aha işte seninki de astarını istemiş. yapma kız yemegi de begenmezse kalk iyisini sen yap de. iki yumurta kırıp yesin çok biliyorsa .. kızdım bak..banyomu tuvaletimi yıkadımm fayanslarını filan komple yıkaıdm duş aldım eşim geldii dersaneye gidiyo acele yiyiyo çıkıyo hemen
yemekleri beyenmedi surat yaptı
tuvaletin terlikleri neden ıslakmış laf etti tuvaleti komple yıkadım terliklerin ıslak olması normal değilmii
öğleye kadarr bulantım oldu kendime gelemedim işler geç saate kaldı napayımm herzamanım bir olmuyoki
yoruldum zaten belim ağrıyoo
bide böyle surat yaptı çok üzüldümm 1 haftadır bi triplerde noluyo diyorum yemekleri eskisi gibi yapmıyomuşum filann laf ediyoo
çok moralim bozulduu
gitti şimdi
1 haftadır eve gelcek diye korkar oldum artıkk valla
hepimizde vra bu dert yolıcım ya benım eşim 17 mılyar ödedı kredıye daha alamdı parasını kı. benımkıde dogum gunu hatırlamaz odun sun derım bazen kızar degılım dıye
denıycem bı ara temızlıge vaktım olursaeşime diyorum insan neden eşine yapmazda baskasına yapar bunu dıye . bekarken ne hedıyele alırdı altın yuzukler kolyeler velendık nerde ucuz adı bısı var onu alr yada almaz kız verme paranı valla banka matıgım kendımde arabam kendımde birikimim kendımde sımdı onun parasıda bende
--------------------------
canım ya ayrılmaya kalktıgında sende calıstıgın ııcn evlendıkten sonra edınılen mallar ortak paylaıslıyor artık eskısı gıbı degıl oyuzden farketmıyorki
------------------
hepimizn eşi aynı ya benımkı 5 mılyar kredı cekmıs haberım yok ınternet bankasından görüdm. 10 cektım demıstı bıara 15 cekmıs 17 odedı bakaya hıc haerım olmadan ama varya bır lıra vermedım ev kırasını bakıcıyı faturaları öde dedım ne yaparsan dedımdıvermedım altın hesabım var halkbnkta orda bırıktırıdm hep
bı kere benım eşimde wc terlıgı nıye ıslakmıs corapları ıslanmış bagırmıstı bana ya gıt degıstır bagırıncaya kadar dımı ama erkekler farklı canlarım ya
75 kiloyumm
canım ilk 3 ayy bulantı çok oluyoo filan koku hassasiyeti filan oluyo 3 ay geçince iştah açılıyoo canın çekiyo insanın aklına olmadık şeyler geliyooo geçen hayatımda ilkkez pastırma yedimm daha önce pastırma bilmem yanii
işte dikkat etmek lazımmm birde hergün yoğurt süt peynir yediğinde bebeğin gelişimi iyi oluyoo kilosu iyi oluyooo
benim mide bulantılarım yine başladı bazen kötü oluyorumm
günaydın canımmmm,tünaydın mı desem....
hadi kalk spor yapalım azcık..
işin yoksa tabi..
ev dandini iken spor yapmak zevk vermez şimdi
canım ya ayrılmaya kalktıgında sende calıstıgın ııcn evlendıkten sonra edınılen mallar ortak paylaıslıyor artık eskısı gıbı degıl oyuzden farketmıyorki
ya
yavlııım naber?
canımcan ev dandini. temizlik yapıyorum yemek arası verdim. zaten regl öncesi dönemdeyim. o bitsin sıkı sıkı başlicam. şu 60 lardan bıktım usandım artık ! senin gibi evde bandım da yok ki benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?