60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay boşver salla canım yüz verme. anladım ki hiç bi kayınvalide annen gibi olamaz

pepetoşumm sen en güzeli o keçileri birer birer kestir kasaplar alırr veya kesin kesin yiyin bari işe yarasınn
keçi eti çok lezzetli oliii

ay sen çok yaşa emi

bide kayınvalide bizim kaç tane evimiz var diye orda burda soruşturuyomuşş
yüzüne vuruverdimm bende kıpkırmızı olduu
bizim malımız mülkümüzün tasası tuttu

zaten siz babanların aldığı evde oturmuyor musunuz? ay bu kayınvalden ne yüzsüz kadın ya sinir oldum hee

ben yemeğe gidiyorum kızlar herkeze afiyet olsunn
afiyet olsun canım ben de inicem birazdan
hahahhahha

evet sazancımm babamın aldığı evde oturuyoruzz burda bi evimiz daha varr onu sattıkmı satmadıkmı onu araştırıyoo
gerçi öğrenemezz ama araştırmasına sinir oldumm

MErhaba kızlarrr,

Geçmişi okuyamadım çok yoğunum ama kısaca haftasonu ne yaptığımı anlatayım size..

cumartesi günü herzamanki kahvaltıma ek salçalı sosis yedim 3 yemek kaşığı kadar,

akşam yemediğimde ise incecik hamurlu bol malzemeli pizzam ile kaçamağımı da gerçekleştirmiş oldumm :26:

pazar günü sabah kahvaltım sıkma portakal suyu, jambon,kıvırcık, yumurta, domates, turşu ve tavuktan oluşan 3 katlı bir tosttu.. Sonrasında araya hiç bişe katmadım. Aslında bu sabah öğle karışımıydı çünkü saat 11'de yedim. Akşama ise havuçlı-karalahanalı salatam (yanına yoğurt koydım) ve sadece tavuk ızgaram vardı. Araya bi tane kinder süt dilimi sıkıştırıverdim.

bu sabah kahvaltım;

1 küçük domates
3 yeşil - 3 siyah zeytin,
2 dilim sebzeli tavuk jambon
2 dilim etli salam ve iki dilim kepek ekmeği... iş yoğunluğundan sıkıntıya giriorum ve zor sabrediorum ne yalan söyleyeyim.. Yeniden gaza ihtiyacım varr

Allah'ım sen yardım ettt... :18:

Birazdan öğle yemeğimi yicem. ıspanak ve yoğurt var. 3 yemek kaşığı ondan alırım 2 yemek kaşığı kadar da boncuk makarna ile yerim. Bu arada form çayımı da içtim arada.. Takip etmeye çalışcam formu kolay gelsinn kızlarr..

canancımm tostlarını esmer ekmeklere yapp daha öncede dedim bimde filan sandviç kepek ekmekleri varr onları all onlara yap tostunu
pizzadan malesef uzak duracaksınn
şöyle yapp ayda bir veya iki gin ödül günün olsunn onun dışındaa diyetine uygun beslenn spor yapp o günler kaçamak yaparsınn

kıymalı yumurta 5 kasık falan

keten tohumlu yogurt bir kase

5-6 kasıkta fusulye

Afiyet olsun....

ben şimdi salonu sildim şekersiz türk kahvesi içiyorumm yanıda acukk bitterde varr

Afiyet olsun Hugocuk...

öğle yemeği yeşil mercimek makatna cacık ben evden brokoli haşladım geldim makarna almam mercimek cacık brokoli bir dilimde kepek ekmeği alır yirim

Afiyet olsun Nugican..

ben şimdi salonu sildim şekersiz türk kahvesi içiyorumm yanıda acukk bitterde varr

Afiyet olsun canım ayrıca kolay gelsin. bizim terasta batmış resmen çamur içinde ama yıkasam iki saat sonra yine batacak zaten ev işinden ona fırsatım kalmıyo

ben de yemekten sonra salaklaştım uyuklamaya başladım
yemek yine karbonhidrat bombasıydı ben 3-4 kaşık ezogelin iki kaşık bulgur pilavı az kıymalı patates fırında ve bol salata yedim. yarım yamalak doydum ama allahtan evden getirdiğim mantarlı tavukum var onu yerim bi kaç saat sonra akşam yimee yerine. akşama da yürüycem eve gelirken hala regl olmadım yarın öbürgün olacam gögüslerim kocaman oldu sanki popomda büyüdü mü ne

5-6 kasıkta fusulye

afiyet olsun dadlum güzel menü

evet sazancımm babamın aldığı evde oturuyoruzz burda bi evimiz daha varr onu sattıkmı satmadıkmı onu araştırıyoo
gerçi öğrenemezz ama araştırmasına sinir oldumm
ayy siz kocanlar babanların yani sen tek çocuk olduuna göre senin evinde yaşıyorsunuz eşin de sana hede hödö mü yapıyo yaaa. eşine ve ailesine çok yüz vermişsin sen ayrıca eşinin ailesi seni biraz velinimet bulmuşlar ogullarına valla şanslılarmış

afiyet olsun.
hugonun dediği gibi kaçamaklarını çok yapma haftasonu herkes biraz tozutur ama haftaiçi çok dikkat et. bence makarna yerine de bir dilim ekmek ye en azından yag yok içinde..

kızlarrrrrrrrr patlayacam şimdiiiiii oyy oy gelsede kurtulsam bi yaffffff
öğle yemeğim
1.5 kepçe yeşil mercimek yemeği
cacık
brokoli
1 dilim kepek ekmeği yidimm

akşama kurbiber kurupatlıcan kızartması yapıcam yoğurtluu çok güzel oluyoo
oh misss afiyet olsun canım
kızlarrrrrrrrr patlayacam şimdiiiiii oyy oy gelsede kurtulsam bi yaffffff
öğle yemeğim
1.5 kepçe yeşil mercimek yemeği
cacık
brokoli
1 dilim kepek ekmeği yidimm

afiyet olsun canımm
benim de eli kulagında valal sütyen patlicak ki bu sütyen zayıflayınca bana olmayan büyük geleni muhahah

nooldii :125: :125:
eti nasıl yapılıyordu yanı o misketler sade olsa dağılır galiba

İlacın adı et... ox diye bişi.. saçlarım çok dökülüyo benim de ama ondan mı bilmem..
benim barız ilaçtandı ya yanlarım bile açılmıstı çok ağlamıstım hepsi çıktı tekrar
Öğle yemeğim
1 domates
1/2 kırmız biber
1/2 çarliston
2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek..

kahvaltı canım iyi dayanıyorsun masallh benim içinde çok koyay bir menü çalısana ıyı ama saldırmamı engellemedi bu benim

abovvvv iyide hiçmi görmemiş kız anlayamadım o zaman eşi önceden patlatım paketine koymuş yani eşim benim yanımda açıyo paketi olması imkansız yani

5-6 kasıkta fusulye
afiyet olsun pepeti
Öğle yemeğim
1 domates
1/2 kırmız biber
1/2 çarliston
2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek..

afiyet olsun ycleemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…