eşimin 1 gün izni varr onuda dert dinleyerek geçirmek istemiyooo balık tutmaya karşıya motorla geçiyoo eskiden bende giderdimm şimdi gidemiyorumm
kayınpeder kahvaltıyı yapar yapmaz zaten kahveye kaçarrr
eltii desenn senede bir zor gelirr ondada arıza çıkarırr aramaz sormazzz
böyle olunca benim başıma kalıyooo tabikii ama kulak vermiyorumm
pepetoşumm sen en güzeli o keçileri birer birer kestir kasaplar alırr veya kesin kesin yiyin bari işe yarasınn
keçi eti çok lezzetli oliii
bide kayınvalide bizim kaç tane evimiz var diye orda burda soruşturuyomuşş
yüzüne vuruverdimm bende kıpkırmızı olduu
bizim malımız mülkümüzün tasası tuttu
afiyet olsun canım ben de inicem birazdanben yemeğe gidiyorum kızlar herkeze afiyet olsunn
eşin isterse olurrrarkadaşım hamile kalmışş tüm belirtiler varr olamaz deyip deyip duruyoduu test bile yaptırmıyoduu
meğer eşi istiyomuşş prezervatifleri toplu iğneyle deliveriyomuşşş
şimdi kızı 2 yaşında
evet keçi eti güzel doğal oluyo antalyanın yaylalarında.
triod ilacı l...tron diye bisi o kadar saclarımı dökmüstü ki sende yapımu
:
kıymalı yumurta 5 kasık falan
keten tohumlu yogurt bir kase
5-6 kasıkta fusulye
öğlen yemeğinde mercimek çorbası içine 1 dilim kepek ekmeği doğrar yerim yanındada yoğurtla
bugün pek uyuşuğumm
poğaça yapıcam balkonda yağmurdan batmış iyice viledalayıvericemm
eşime poğaça yapıcamm
ben şimdi salonu sildim şekersiz türk kahvesi içiyorumm yanıda acukk bitterde varr
öğle yemeği yeşil mercimek makatna cacık ben evden brokoli haşladım geldim makarna almam mercimek cacık brokoli bir dilimde kepek ekmeği alır yirim
ben şimdi salonu sildim şekersiz türk kahvesi içiyorumm yanıda acukk bitterde varr
öğlen yemeğinde mercimek çorbası içine 1 dilim kepek ekmeği doğrar yerim yanındada yoğurtla
bugün pek uyuşuğumm
poğaça yapıcam balkonda yağmurdan batmış iyice viledalayıvericemm
eşime poğaça yapıcamm
kıymalı yumurta 5 kasık falan
5-6 kasıkta fusulye
ayy siz kocanlar babanların yani sen tek çocuk olduuna göre senin evinde yaşıyorsunuz eşin de sana hede hödö mü yapıyo yaaa. eşine ve ailesine çok yüz vermişsin sen ayrıca eşinin ailesi seni biraz velinimet bulmuşlar ogullarına valla şanslılarmışevet sazancımm babamın aldığı evde oturuyoruzz burda bi evimiz daha varr onu sattıkmı satmadıkmı onu araştırıyoo
gerçi öğrenemezz ama araştırmasına sinir oldumm
MErhaba kızlarrr,
Geçmişi okuyamadım çok yoğunum ama kısaca haftasonu ne yaptığımı anlatayım size..
cumartesi günü herzamanki kahvaltıma ek salçalı sosis yedim 3 yemek kaşığı kadar,
akşam yemediğimde ise incecik hamurlu bol malzemeli pizzam ile kaçamağımı da gerçekleştirmiş oldumm:26:
pazar günü sabah kahvaltım sıkma portakal suyu, jambon,kıvırcık, yumurta, domates, turşu ve tavuktan oluşan 3 katlı bir tosttu.. Sonrasında araya hiç bişe katmadım. Aslında bu sabah öğle karışımıydı çünkü saat 11'de yedim. Akşama ise havuçlı-karalahanalı salatam (yanına yoğurt koydım) ve sadece tavuk ızgaram vardı. Araya bi tane kinder süt dilimi sıkıştırıverdim.
bu sabah kahvaltım;
1 küçük domates
3 yeşil - 3 siyah zeytin,
2 dilim sebzeli tavuk jambon
2 dilim etli salam ve iki dilim kepek ekmeği... iş yoğunluğundan sıkıntıya giriorum ve zor sabrediorum ne yalan söyleyeyim.. Yeniden gaza ihtiyacım varr
Allah'ım sen yardım ettt... :18:
Birazdan öğle yemeğimi yicem. ıspanak ve yoğurt var. 3 yemek kaşığı ondan alırım 2 yemek kaşığı kadar da boncuk makarna ile yerim. Bu arada form çayımı da içtim arada.. Takip etmeye çalışcam formu kolay gelsinn kızlarr..
oh misss afiyet olsun canımakşama kurbiber kurupatlıcan kızartması yapıcam yoğurtluu çok güzel oluyoo
kızlarrrrrrrrr patlayacam şimdiiiiii oyy oy gelsede kurtulsam bi yaffffff
öğle yemeğim
1.5 kepçe yeşil mercimek yemeği
cacık
brokoli
1 dilim kepek ekmeği yidimm
eti nasıl yapılıyordu yanı o misketler sade olsa dağılır galibanooldii :125: :125:
benim barız ilaçtandı ya yanlarım bile açılmıstı çok ağlamıstım hepsi çıktı tekrarİlacın adı et... ox diye bişi.. saçlarım çok dökülüyo benim de ama ondan mı bilmem..
Öğle yemeğim
1 domates
1/2 kırmız biber
1/2 çarliston
2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek..
abovvvv iyide hiçmi görmemiş kız anlayamadım o zaman eşi önceden patlatım paketine koymuşeşin isterse olurrrarkadaşım hamile kalmışş tüm belirtiler varr olamaz deyip deyip duruyoduu test bile yaptırmıyoduu
meğer eşi istiyomuşş prezervatifleri toplu iğneyle deliveriyomuşşş
şimdi kızı 2 yaşında
afiyet olsun pepetikıymalı yumurta 5 kasık falan
5-6 kasıkta fusulye
Öğle yemeğim
1 domates
1/2 kırmız biber
1/2 çarliston
2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?