60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldinn
kısss nerdeyse akşam uyanacaksın öğleye kadar uyuyosun uykucuu

akşam yemeğinde mercimek çorbası 5 fırın köfte ve yoğurtlu kuru patlıcan biber kavurması olacakk
az yağda kavurdumm
ara öğünde mandalina yedimm
2 cevizde yiyem barii

şimdi diyete başladım 22sinde kontrolum var bakalım. habe verrrm cnm

cimcime hoşgeldin valla evde olunca insan rahat oluyo işlerde bitmiyo buraya girneye bazen vakit bile bulamıyo afiyet olsun canım
akşam yemeğinde mercimek çorbası 5 fırın köfte ve yoğurtlu kuru patlıcan biber kavurması olacakk
az yağda kavurdumm
ara öğünde mandalina yedimm
2 cevizde yiyem barii

afiyet olsun balım aslında bende evden yemek getirip akşam çıkmadan yiyeyim diyorum erken yemiş olurum ama bana biraz teferruatlı olcek bu iş.çünkü biliyosunuz öğlenide getiriyorum bazen akşamıda getircem bilmiyorum nasıl olur artık

canım ben getiriyorum yemek. akşam yiyip çıkıyorum. öglende kafama göre bişi yoksa getiriyorum.
şu an tavuk sotem vardı onu yiyorum akşam yemegi olarak. mutfakta salatamda vardı onu da alayım sade gitmiyii

zor olurr her zaman ama bazı haftalarr değişiklik olsun diye yapabilirsinn
annene dersin o sana hazırlarr

canım ben getiriyorum yemek. akşam yiyip çıkıyorum. öglende kafama göre bişi yoksa getiriyorum.
şu an tavuk sotem vardı onu yiyorum akşam yemegi olarak. mutfakta salatamda vardı onu da alayım sade gitmiyii

zor olurr her zaman ama bazı haftalarr değişiklik olsun diye yapabilirsinn
annene dersin o sana hazırlarr

evet getirsem arada o bile olurda yemesi problem burda yerimden kalkmam lazım onun içinde birine aktarmam lazım bin bir ricada bulunmam lazım burda yesem yemek kokar millete 5 dk birine aktarabilirsem aktarcam artıkım hatları

yarın salı pazarı anneme marul aldırtayım sazan gibide tavuk haşlıyayım salatamın içine tavuk koyem bi güzel yiyem akşamları yada öğlenleri iyi güzl olur valla

evet getirsem arada o bile olurda yemesi problem burda yerimden kalkmam lazım onun içinde birine aktarmam lazım bin bir ricada bulunmam lazım burda yesem yemek kokar millete 5 dk birine aktarabilirsem aktarcam artıkım hatları

uçak rezervasyon işine bakıyosun demi

akşam yemegimi yedim
mantarlı tavuk yemegi
salata.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. ama geliyorsunuz bende kilo vericem diyorsunuz hoşgeldin diyoruz tavsiyelerde bulunuyoruz bir daha ne gelen vaaar ne giden? ondan sonra da yeni gelenlere önyargılı davranıp cevap yazmayabiliyoruz buda günahı olmayan bir üyeye haksızlık olabiliyor. ama bizde emek veriyoruz, arkadaşlar emeğimize saygı göstermiyor. bu yorumuma herkes alınmasın ama aramıza katılacaksanız bu forumda devamlılık esastır, devamlı gelip yazmazsanız bir faydası olmaz .. saygılar sunarım. sazan.

Son düzenleme:

senin işin zormuş canım valla benim ayrı odam var ben bile çekiniyorum. mutfakta yiyemiyorum çünki mutfak yol geçen hanı gelen geçen mal gibi bakıyo afedersin bende odamda hallediyorum masamın altında. ama odamda biri daha olsa yapamazdım tavuk yiyorum yaa boru değil meyve değil yani
kokmasın diye de parfüm filan sıkıyorum camı açıyorum napim

yarın salı pazarı anneme marul aldırtayım sazan gibide tavuk haşlıyayım salatamın içine tavuk koyem bi güzel yiyem akşamları yada öğlenleri iyi güzl olur valla

valla yap akşamları tavuk salata ton balıı salata et salata köfte salata seçeneklerin olsun akşamları karbonhidrat tüketme bence faydasını göreceksin bide düzenli yürüyüş yaparsan bu iş tamam o elbiseye girersin bebeyüm.
bu arada msajını aldım teşekkürler tatlım benim

sazanıma katılıyorum
birlikten kuvvet doğar demişlerr
ne kadar kalabalık olursak o kadar destek oluruz birbirimize ama bir iki kere yazan bidaha gözükmüyo
tavsiyede bulunacağız ama b beş dakikada anlatılıp uygulanacak bişey değilkii
yeni gelen arkadaşlarr düzenli girer yediklerini paylaşırr yazarsa elbette destek oluruzz

yaa işte böle hugocum. oysaki bizde bir zamanlar yeni gelen bir arkadaştık dimi. siz bize kucak açtınız bildiklerinizi ögrettiniz biz de düzenli geldik yazdık yanlışlarımızı düzelttik onlarca kilolar verdik.
sanırım canan ve beyaz16 vardı devam eden gerisinin gerisi gelmedi ne yazık ki.

neyse ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar bu akşam yürüyüş yapacam ayakkabılarım müsait

iyi sporlarrr bebişimm

afiyet olsun canım güldürdün kız beni akşam akşam katılıyorum tabiki sana imzanıda atsaydın bari bi o eksik en sonda
yağıcam canım tavsiyelerin için teşekkür sorun değil canım herzaman elimden geldiği kadar yardıma hazırım
bende sizlere katiliyrummmmmmm

iyi akşamlarrrrrr sazancım

hoşgeldinn
kısss nerdeyse akşam uyanacaksın öğleye kadar uyuyosun uykucuu
evet b iraz öyle oluyor ama son 1 ay sonra bebek gelirse uyku muyku da kalmaz keyfini çıkarıyorum.herkes benimle dalga geçiyor bu saltanat sanada kalmaz diyiyorlar.
cimcime hoşgeldin valla evde olunca insan rahat oluyo işlerde bitmiyo buraya girneye bazen vakit bile bulamıyo afiyet olsun canım

evt evde olunca birde benim gibi geç uyanınca işleri yapana kadar akşam oluyor.birde nezaman bilgisayarı elime alsam kızım ağlıyor bilgisayardan çizgifilm istiyor.tv dekiler tatmin etmiyor hanımı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…