bi dertli daha. hoşgeldinoff kilolar offf
abovvvv iyide hiçmi görmemiş kız anlayamadım o zaman eşi önceden patlatım paketine koymuşyani eşim benim yanımda açıyo paketi olması imkansız yani
ayy nugicim pek masumsun pek iyisinn
kızz paketi patlatmaya gerek yokk toplu iğneyi paketin tam ortasına bi kere batırsa çıkarsa tamam zatenn sen nerden anlayacaksın paket kapalı sonuçta sadece toplu iğneyi batırıyo çıkarıyoo ince bi delik bi le olsa ordan geçiyoo
hatta bayağı oldu kız bu yolla sevgilisinden hamile kalmışş
çocuk istememiş bebeği ama kız zaten kendim istediğim için yaptımm kimseye ihtiyacım yokk dedii
ehehee eşin kurnazsa ve istiyosaa olur yanii
bugim sen uygun fiyatlı tatilmi ayarlıyonnn yoksamm
ahh hugon yir senii
bu yaza haziran başı gibi antalyada uygun fiyatt otel ayarla bakemm hugonaa gelelim tatilee orayaa bebekte olcekk
bi dertli daha. hoşgeldin
paketin üstünden igne ile delmek zor mu sanıyorsun nen
bu arada ne kumu ? şimdiden tatil ayarlamak ucuz mu ? kredi kartına taksit şeysi var mı ?
sizde pek uyanıksınız kız heç aklıma gelmedi fenalar siziii yoliyle sennnayy nugicim pek masumsun pek iyisinn
kızz paketi patlatmaya gerek yokk toplu iğneyi paketin tam ortasına bi kere batırsa çıkarsa tamam zatenn sen nerden anlayacaksın paket kapalı sonuçta sadece toplu iğneyi batırıyo çıkarıyoo ince bi delik bi le olsa ordan geçiyoo
hatta bayağı oldu kız bu yolla sevgilisinden hamile kalmışş
çocuk istememiş bebeği ama kız zaten kendim istediğim için yaptımm kimseye ihtiyacım yokk dedii
ehehee eşin kurnazsa ve istiyosaa olur yanii
taamam canım yapıcımmm buğun sağol yerken seni hatırlıyciiimmmmpepetoşumm dediğin tarif aynı sulu köfte gibi ince bulgur yumurta koyuluyo tutsun dağılmasın diyee
bugim sen uygun fiyatlı tatilmi ayarlıyonnn yoksamm
ahh hugon yir senii
bu yaza haziran başı gibi antalyada uygun fiyatt otel ayarla bakemm hugonaa gelelim tatilee orayaa bebekte olcekk
var canım var ben arastırıyodum sağolsun geecn sene nugimin önerisiyle gittik memnun kaldık simdi bir öneri daha istiyorum hem erken rezervasyonla iyi olcekkbi dertli daha. hoşgeldin
paketin üstünden igne ile delmek zor mu sanıyorsun nen
bu arada ne kumu ? şimdiden tatil ayarlamak ucuz mu ? kredi kartına taksit şeysi var mı ?
sizde pek uyanıksınız kız heç aklıma gelmedi fenalar siziii yoliyle sennn
taamam canım yapıcımmm buğun sağol yerken seni hatırlıyciiimmmm
sen üryanda görürsün bu sene tatılıl bebbemmm yaşa da gör gazı olcek kız sen bu bebekı pek hafife alıyon duydugum kadarıyla emme o kadar fenalarkı uufff
var canım var ben arastırıyodum sağolsun geecn sene nugimin önerisiyle gittik memnun kaldık simdi bir öneri daha istiyorum hem erken rezervasyonla iyi olcekk
mrb kıslar bende katılmak istiyorum bnde 63 kiloyum we 55e düşmek istiyorummm
sen üryanda görürsün bu sene tatılıl bebbemmm yaşa da gör gazı olcek kız sen bu bebekı pek hafife alıyon duydugum kadarıyla emme o kadar fenalarkı uufff
var canım var ben arastırıyodum sağolsun geecn sene nugimin önerisiyle gittik memnun kaldık simdi bir öneri daha istiyorum hem erken rezervasyonla iyi olcekk
erken rezervasyonla 2 gün yarım pansiyon oteller ne kadardır aceppp aşarı yukarı ama ben antalya merkezi değil böyle doğa güzellikleri olan yelerindeki otelleri diyorumm
hee nugimm ne kadardırr
şelaleli filann yerler varya oralarr
yeme içme dahil değill sadece yatacak temiz bir otel olacakk yivrumm
nugi pansiyonda kalırsın herşey dahilindirim yaparım ben size merak etme sen
deniz kumutabiki erken rezervasyonlarda indirim oluyor kredi kartına taksit var bildiğim kadarıyla canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?