sen telefonda neye bakıyosunn peküü
adı üstünde tlf bakıyom o bana bende telefona bakışıp duruyozben gelen tlf ları yönlendiriyorum canım yani muhasebeyi rezervasyonu operasyonu müşteri hizmetlerini istiyorlar aktarıyorum bende
akşam yemeğinde küçük bir tabak erişte pilavı tere yağlı ondan yedim.
3-4 kaşıkta yoğurt yedim.
bebeğin kaç gram olduu
inanki bilmiyorum en son kontrolümde ağrılardan dolayı sormayı unuttum ama bu hafta gitmeyi düşünüyorum ozaman net öğrenirim.
kilosu normaldirr öyle olmasa doktor söylerdii
öyledir canım ama benim doktorum kiloyu sormazsak söylemiyor ama kilosu yerindedir kesin ama genede bende merak ediyorum şuan durumu nedir kaç kilodur..
ilk doğumun neden sezeryan olmuştuu
canım benim benim doğum başlamıştı aşırı kanamam vardı ama açılma olmamıştı nst sonucundada kızımın kalp atışları çok zayıftı acilen almak zorunda kaldılar...
anladımm canımm
ilki öyle olunca şimdikide mecburen öyle oluyooo
ben normal doğumu çok istedim.ama olmadı bu kontrolümde bir baksın belki normal olabilir.ben sezeryandan çok korkuyorum ya açıkçası sonuçta bıçak altına giriyoruz.ve geç toparlanıyoruz..keşke olabilse..
nefes egzersizlerini öğreniyorum artık pelvis egzersizi yapıyorum normal doğum düşündüğümden
inşallah normal olurrr benimdee
ben normal doğumu çok istedim.ama olmadı bu kontrolümde bir baksın belki normal olabilir.ben sezeryandan çok korkuyorum ya açıkçası sonuçta bıçak altına giriyoruz.ve geç toparlanıyoruz..keşke olabilse..
he valla yaptım toplagımı yedımmyemek yapıcan demiii
nefes egzersizlerini öğreniyorum artık pelvis egzersizi yapıyorum normal doğum düşündüğümden
inşallah normal olurrr benimdee
he valla yaptım toplagımı yedımm
canım doktor cok önemli ben normal dogum isterdim hep. ama 40 hafta doldu hala benım sancı acılma vs yok bebek bile yerleşmedi doktorumda sezeryana alıcaz dedı.ama 2 gunde ayaktaydım 4-5 gunlukken yemegımı yapıyordum. tabı normal dogum gıbı olmuyormus ama korkcak bısı yok 1 ay sonra benım hıc bır seyım kalmadıydı sukurler olsun. ilk zamn sezeryandan cok korkuyordum bı arkadsım dıyodukı 40. gun ben hala yatıyordum ve bıra ayagım yerdeyse onu yardımsız kaldıramıyorum dıye anlatmıstı korkmustum sezeryandan. ama ınanın hıc öle olmmadı sımdı hıc pişman degılım. ayrıca hugom doktorunun gecmıs hastalarına bır bak normall mı cok sezeryanmı ilk zan butun doktorlar normal olur dıyorlar dıkkat ettım doguma az kala hoop sezeryan yok su az yok bılmem ne senın doktorun genelde normal dogummu yaptırıyor
yogurt mayaladım 4 kılo her pazartesı yapıyorum guzel oluyo hugom guzel olmustu canımsagol tarıf ıcınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?