60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nefes egzersizlerini öğreniyorum artık pelvis egzersizi yapıyorum normal doğum düşündüğümden
inşallah normal olurrr benimdee

nefes egzersizlerini öğreniyorum artık pelvis egzersizi yapıyorum normal doğum düşündüğümden

inşallah canım benim..en iyiside o.normal doğum kadar rahatı yok 1-2 günde normal hayatlarına dönüyorlar ben 15 gün yatakta geçirmiştim.yürüyemiyordum aşırı sancıdan birde ebidral olmuştu o yüzzden omurgadan beye çok feci ağrı oluyordu.ama onun geçiren şeyi öğrendim.doğumdan sonra ne kadar çok kahve içilirse o vücuttaki narkozu çok çabuk atıyormuş baş ağrısı olmuyormuş..

moralinizi bozmak istemem ama bi kere sezeryan olunca normal olması zor.çünkü rahim bir kez açıldığı için ıkınma sırasında riski artıracağı düşünülüyor.çook çok cesur bi doktor bulmanız lazım.sezeryan ürkütücü biliyorum ama İnşallah kolayca hallolup çocuğunuzun sesiyle uyanırsınız.

yemek yapıcan demiii
he valla yaptım toplagımı yedımm

canım doktor cok önemli ben normal dogum isterdim hep. ama 40 hafta doldu hala benım sancı acılma vs yok bebek bile yerleşmedi doktorumda sezeryana alıcaz dedı.ama 2 gunde ayaktaydım 4-5 gunlukken yemegımı yapıyordum. tabı normal dogum gıbı olmuyormus ama korkcak bısı yok 1 ay sonra benım hıc bır seyım kalmadıydı sukurler olsun. ilk zamn sezeryandan cok korkuyordum bı arkadsım dıyodukı 40. gun ben hala yatıyordum ve bıra ayagım yerdeyse onu yardımsız kaldıramıyorum dıye anlatmıstı korkmustum sezeryandan. ama ınanın hıc öle olmmadı sımdı hıc pişman degılım. ayrıca hugom doktorunun gecmıs hastalarına bır bak normall mı cok sezeryanmı ilk zan butun doktorlar normal olur dıyorlar dıkkat ettım doguma az kala hoop sezeryan yok su az yok bılmem ne senın doktorun genelde normal dogummu yaptırıyor

yogurt mayaladım 4 kılo her pazartesı yapıyorum guzel oluyo hugom guzel olmustu canımsagol tarıf ıcınn

genelde normal
arkadaşımı sezeryan yaptı ama geçen arkadaşım söyledi meğer arkadaşım sezeryan istemişş
yaa varya bunlar yanlış hesaplıyoo belkidee
bi arkadaşıma hep bebek ters doğum kanalına girmedi diye diye son haftalara kadar demişlerr
sezeryan tarihi vermişlerr ancak arkadaşım çift rahimli dolayısıyla erken suyu gelmişş
diyokii ters bebek doğumda döndü döndüğünü anladımm diyoo
hastaneye yetiştiremeden evde doğurmuşşş
sezeryan tarihinden 2 hafta öncee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…