60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam canım hoşgeldin. Ben eski yolanda. Evet dikkat etmeyince geri geliyor ben dört kilo geri aldım şimdi onları da ve üstüne dört kilo daha vermek istiyorum .. Yaz mevsimi bozuyo yaa insanı
evet canım,yeni nikin çok hoşuma gidiyo..bir tane çikolata yesem bişi olmaz,o kadar kilo verdim dedim,yedim..ertesi gün yine canım istiyo,ve diğer günler...bu böle devam eder..ve verilen kiloların ikisi geri alınır,acı son..eriyen göbek ufak ufak çıkmaya başlar...

Sagol tedirginsazan imdadima yine sen yetistin!! kocacima gosteriiim bari...

bi göster bakem. ben smileylerin üzerine getirince imleci javascript diyo. sende bu uygulama kurulu değilse göremezsin. umarım çözersin

günaydın minişlerr
kayfaltım: az krem peynir 5 zeytinn 1 yumurta 1 dilim kepek ekmekk 2 ceviz
boğazlarım şişti şişecekk off
tuzlu suyla gargara yapıcamm

tatlım afiyet olsun ayrıca geçmiş olsun. ben bu sene aşı yaptırmayı akıl ettim çok şükür iyiyim sadece biraz burun akıntısı ile hastalıkları hallediyorum şükürler olsun. yoksa ben cidden yataga düşüyorum ya

geçmiş olsun tatlım. koşu bandı işe yaramış gibi tebrik ediyorum seni aynen devam
ben de dünden beri 600 gr gitmiş oh bee 63 deelim gari

Bende kahvaltıda az peynir,3 siyah zeytin,az bal ve 3 ceviz yedim,biraz ekmek ile...
afiyet olsun nursenacım

sazan sende misafir kim var kız merak şey ettim

görümcemin kocası canım. ankaradan çok iyi bir iş teklifi almış bizden ankaraya geçecekti iki gece kaldı bugün gitti.

çikolata yüzündenmi olduuu
nasıl çikiletaydı o öyle ne kadar yiyodun bakiyimm

yemek yapcemm yatak odası bebek odası misafir odası süpürülcek silincekk off
limonunda kuyruğunu görüyorum kalkıp kalkıp iniyoo eşimin kitaplığında sanırım kitaplarını kemiriyooo off
birsürü iiş varr oysaki yerimden kalkıp limonu kovalıcak halim yokk
o da anladı zatii istifini bozmuyooo

sagol canım kilo almaya tedirgin sazanım ben.
sazanım aaaaaah sazanım aaaaaah
mezelerde tedirgin bir sazanıııııım

limona
ben de dün yolikayı yıkamıştım adi kedi bana kızdığından mıdır nedir tertemiz çekyat örtülerimin üzerine bi güzel işemiş mıçmış. kaldırıp bi yere yıgmıştım. g.zek kedi kablo yıgını çamaşır yıgını vs görünce gidip işiyo yaa dün çıldırdım sinirden kaldırıp bi daa yıkadım

kediye verilecek en büyük ceza onu yıkamaktırrr
sana kızmış ondan yapmışş

günaydın kızzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr..
nassınız bakem bende iyiyim şükür...
kaffaltım şöle oldu
2 haşlanmış yumurta
1 kk koyun-beyaz peynir
2 zeytin
biraz fıstık
bir tutam maydanoz-nane
2-3 yk süzme yoğurt
1 adet beypazarı kurusu

dünde kaçamak yaptım offf
1 dlm kek yedimm
1 küçük kare bitter yedim pişmanımmmmmmmmmmmmmm

küçük kare bitterden ne olurkii ben hergün yiyorum bişey olmuyoo ayrıca sağlığa faydalıdırr

küçük kare bitterden ne olurkii ben hergün yiyorum bişey olmuyoo ayrıca sağlığa faydalıdırr

keki görmedin galibaaaa...
aaa öğlende yarım ayakın simit yemiştimmmm dünn..
onu yazmayı unutmuşum.....

offf kilomu aynı görünce moralim zouldu galiba motivasyonum şey oldu...
ben iyisimi tartıyı sakliyim ha ne dersiniz

günaydın güzel seksüüüü bayanlarr...sağlıklı güzel haftalar diliyorum hepimize....nasılsınız?
benimde bir sürü işim var gene..ev süpürülecek toz alınacak.benim oğluşlar vitrin camlarını vurmaktan leş gibi yapmışlar onlar silinecek....
sabah kahvaltımm
2 bardak şekersiz çay
içi alınmış 2 dilşm kepek ekmeği
1 dilim peynir
1 tane haşlanmış yumurta
domates
regli olmuşum karnım çokk ağrıyor çokkkk...

yivrumm gördüğün gibi ne kadar doğruda olsa karatayı birebir yapmak mğmkğn olmuyo
kaçamaklardaa kilo vermeyi durduruyo bir ileri iki geri yapıp duracağına eskisi gibi diyet yapp takıldığın yerde değişiklik uygulayalımm
bıkmadınızmı nen karataydann

karataydan vazgeçmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmm,mutluyum ben böleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

delüü merak ettim kız özelden atta merakım gitsin lütfennn valla köyüne gelip arastırmam kaaa yolamzsanda canın sağ olsun hugommm

benimkide seksü pala bıyıklı nugü
seninkini biliyomm he heee

fambık napan ka kekler simitler götürülmüs kız sende kendimi görüyom yaww hoş bu hafta sonu tek kaçamağım yarım tutku bi ısırık gün boyu ortada dolandı en son dayanamadım hüp yuttum çok severümde kendilerini bide kahveyneenn

günaydın fambık bence bir dilim kekten bişey olmaz bünye hep aynı şeylerden bıkıp kilo vermeni zorlaştırır bence arada değişiklik iyidir

karataydan vazgeçmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmm,mutluyum ben böleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

nen karatayda beypazarı kurusu varmıı
o tip diyetlerde kesinlikle yasak olan şeyleri asla yememen gerekiyooo o şekilde kilo veriyosunn
karbonhidrattan uzak duruyosun kilolar gidiyoo ama bikere yesen olmuyo depo oliyiiiii
hamuişi kesinlikle yasak bikere yesen depo olurr
sonraki zamanlar tam uymalısınki depo yakılsınn
depo yakılırr bu işlem bikaç günü bulurr sonra canın yine isterr eğer yersen yine depo olur sonraki günn birebir uyarsın vs.. böyle kısır dögü gibi sürer giderr
yaaa tamm uyacaksın yaşam boyuuu yada zorrr
ben uyamamm misall
ama bakk ömür boyu uyarım dersen okeyy
ama uyamam birebir arada olur kaçamak dersende karatayda ufak değişikliklerr yapıp kendi yaşamına uygun hale getirebilirsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…