evet canım,yeni nikin çok hoşuma gidiyo..selam canım hoşgeldin. Ben eski yolanda. Evet dikkat etmeyince geri geliyor ben dört kilo geri aldım şimdi onları da ve üstüne dört kilo daha vermek istiyorum .. Yaz mevsimi bozuyo yaa insanı
Sagol tedirginsazan imdadima yine sen yetistin!! kocacima gosteriiim bari...
günaydın minişlerr
kayfaltım: az krem peynir 5 zeytinn 1 yumurta 1 dilim kepek ekmekk 2 ceviz
boğazlarım şişti şişecekk off
tuzlu suyla gargara yapıcamm
günaydın kızlar nasılsınız benim boğazlarım şiş 2 gündür sirkeyle gargara yapıyorum acısını aldı hiç değilse yutkununca acımıyor ama dün beni yatırdı boğazlarım halsizlik ve baş dönmem vardı dün öğleden sonra 2 de yattım sabah kalktım işe geldimşimdide hafif baş ağrım var.şimdide koşu bandına binemicem onu düşünüyorum binersem dahada kötü olacak boğazlarım biliyorum 2 gün binmeyeyim sonra devam ederim inşallah bu arada 600 gr gitmiş 71.300 düm 70.700 geldim dün sporun faydası çok insallah bi an önce boğazlarım iyileşirde sporuma devam ederim birazdan türk kahvemi içicem
afiyet olsun nursenacımBende kahvaltıda az peynir,3 siyah zeytin,az bal ve 3 ceviz yedim,biraz ekmek ile...
sazan sende misafir kim var kız merak şey ettim
evet canım,yeni nikin çok hoşuma gidiyo..bir tane çikolata yesem bişi olmaz,o kadar kilo verdim dedim,yedim..ertesi gün yine canım istiyo,ve diğer günler...bu böle devam eder..ve verilen kiloların ikisi geri alınır,acı son..eriyen göbek ufak ufak çıkmaya başlar...
evet canım,yeni nikin çok hoşuma gidiyo..bir tane çikolata yesem bişi olmaz,o kadar kilo verdim dedim,yedim..ertesi gün yine canım istiyo,ve diğer günler...bu böle devam eder..ve verilen kiloların ikisi geri alınır,acı son..eriyen göbek ufak ufak çıkmaya başlar...
yemek yapcemm yatak odası bebek odası misafir odası süpürülcek silincekk off
limonunda kuyruğunu görüyorum kalkıp kalkıp iniyoo eşimin kitaplığında sanırım kitaplarını kemiriyooo off
birsürü iiş varr oysaki yerimden kalkıp limonu kovalıcak halim yokk
o da anladı zatii istifini bozmuyooo
sagol canımkilo almaya tedirgin sazanım ben.
sazanım aaaaaah sazanım aaaaaah
mezelerde tedirgin bir sazanıııııım
limona
ben de dün yolikayı yıkamıştım adi kedi bana kızdığından mıdır nedir tertemiz çekyat örtülerimin üzerine bi güzel işemiş mıçmış. kaldırıp bi yere yıgmıştım. g.zek kedi kablo yıgını çamaşır yıgını vs görünce gidip işiyo yaa dün çıldırdım sinirden kaldırıp bi daa yıkadım
günaydın kızzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr..
nassınız bakem bende iyiyim şükür...
kaffaltım şöle oldu
2 haşlanmış yumurta
1 kk koyun-beyaz peynir
2 zeytin
biraz fıstık
bir tutam maydanoz-nane
2-3 yk süzme yoğurt
1 adet beypazarı kurusu
dünde kaçamak yaptım offf
1 dlm kek yedimm
1 küçük kare bitter yedim pişmanımmmmmmmmmmmmmm
ecrinin cezası bitmedi galiba :44:
küçük kare bitterden ne olurkii ben hergün yiyorum bişey olmuyoo ayrıca sağlığa faydalıdırr
keki görmedin galibaaaa...
aaa öğlende yarım ayakın simit yemiştimmmm dünn..
onu yazmayı unutmuşum.....
offf kilomu aynı görünce moralim zouldu galiba motivasyonum şey oldu...
ben iyisimi tartıyı sakliyim ha ne dersiniz
yivrumm gördüğün gibi ne kadar doğruda olsa karatayı birebir yapmak mğmkğn olmuyo
kaçamaklardaa kilo vermeyi durduruyo bir ileri iki geri yapıp duracağına eskisi gibi diyet yapp takıldığın yerde değişiklik uygulayalımm
bıkmadınızmı nen karataydann
delüü merak ettim kız özelden atta merakım gitsin lütfennn valla köyüne gelip arastırmam kaaa yolamzsanda canın sağ olsun hugommm
seninkini biliyomm he heeebenimkide seksü pala bıyıklı nugü
günaydın kızzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr..
nassınız bakem bende iyiyim şükür...
kaffaltım şöle oldu
2 haşlanmış yumurta
1 kk koyun-beyaz peynir
2 zeytin
biraz fıstık
bir tutam maydanoz-nane
2-3 yk süzme yoğurt
1 adet beypazarı kurusu
dünde kaçamak yaptım offf
1 dlm kek yedimm
1 küçük kare bitter yedim pişmanımmmmmmmmmmmmmm
karataydan vazgeçmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmm,mutluyum ben böleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?