canımcım yok öyle bişi. bi kere onun içerisinde mısır var sanırım tatlandırmak için şurubunuda kullanıyorlar bunlarda glisemik indeksi yüksek yiyecekler. ben açık sölim kahvaltıda cornflakes yiyince bir saat sonra acıkıyorum illa çabuk pratik bi kahvaltı istersen yulaf ezmesine süt ve muz ilave et hemde lif içeriği çook yüksek. yada kuru üzüm kuru meyve de ilave edebilirsin..
şirincim sen hangi browseri kullanıyorsun bu smileyler java destekli olabilir bi bilene göster bakalım pc ni
günaydın kızçeler,
dün yaptığım safımtrak protein günü işe yaradı. 63 ten 62,4 e inmişim oleyybugün normal diyetime dönüyorum
sabah kalkınca bi bardak süt içtim .. sonra içim ezildi iki çizi ile bir bardak çay içtim .. hava karanlık bide misafir vardı salonda yatan kahvaltı yapamadım evde ama yumurtaları haşlayıp getirdim..
şimdi haşlanmış yumurtam evden getirdiğim çayım ( ofisteki çok kötü oluyor ) peynir az pastırma( çemesiz ) biraz zeytin peynir ve iki ceviz.
sonra da şekersiz türk kahvesi
Hugocuk ve nugya çok geçmiş olsun..allah şifalar versin..
günaydın kızlar nasılsınız benim boğazlarım şiş 2 gündür sirkeyle gargara yapıyorum acısını aldı hiç değilse yutkununca acımıyor ama dün beni yatırdı boğazlarım halsizlik ve baş dönmem vardı dün öğleden sonra 2 de yattım sabah kalktım işe geldimşimdide hafif baş ağrım var.şimdide koşu bandına binemicem onu düşünüyorum binersem dahada kötü olacak boğazlarım biliyorum 2 gün binmeyeyim sonra devam ederim inşallah bu arada 600 gr gitmiş 71.300 düm 70.700 geldim dün sporun faydası çok insallah bi an önce boğazlarım iyileşirde sporuma devam ederim birazdan türk kahvemi içicem
Hugocuk ve nugya çok geçmiş olsun..allah şifalar versin..
geçmiş olsun spora gönül vermiş kardeşimm
hastayım diye değil sporum kalcek diye hayıflanan böceemmm
sağol canım sende hoşgeldin tekrar topiğe
Herkese hayırlı sabahlar..uzunca bir aradan sonra yine sizinleyim..ara ara takip ediyordum aslında..
56 kiloya kadar inmiştim..fakat biraz salınca kendimi 2 kilosunu hoop geri alıverdim..şuan açkarna 58 civarıyım..dikkat etmeyince anında alınıyo kilocuklar,aman dikkat..
günaydın kızlar
hugom ve nugi geçmis olsun acil sifalar diliyorum canlarım
günaydın kızlar
hugom ve nugi geçmis olsun acil sifalar diliyorum canlarım
nerelerdeydim,yazın çoğunlukla korkutelideydim..ara ara bakıyodum size yinede..fırsat buldukça aranızdayım inşallah..hatırladım senii
geçen kış düzenli geliyodunn sonra uğramaz olduunn
nerelerdeydinn
hoşbuldum canımm...heee hoşgelmişş topişlerin topiğinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?