yivrumm gördüğün gibi ne kadar doğruda olsa karatayı birebir yapmak mğmkğn olmuyo
kaçamaklardaa kilo vermeyi durduruyo bir ileri iki geri yapıp duracağına eskisi gibi diyet yapp takıldığın yerde değişiklik uygulayalımm
bıkmadınızmı nen karataydann
bencede sakla haftada bir yada 15 günde bir tartıl benüm gibüüü messseleaaaakeki görmedin galibaaaa...
aaa öğlende yarım ayakın simit yemiştimmmm dünn..
onu yazmayı unutmuşum.....
offf kilomu aynı görünce moralim zouldu galiba motivasyonum şey oldu...
ben iyisimi tartıyı sakliyim ha ne dersiniz
afiyet olsun berilcim benimde camlar silinecek emme ben silmem sevmem hiç birini bulemde silsin barigünaydın güzel seksüüüü bayanlarr...sağlıklı güzel haftalar diliyorum hepimize....nasılsınız?
benimde bir sürü işim var gene..ev süpürülecek toz alınacak.benim oğluşlar vitrin camlarını vurmaktan leş gibi yapmışlar onlar silinecek....
sabah kahvaltımm
2 bardak şekersiz çay
içi alınmış 2 dilşm kepek ekmeği
1 dilim peynir
1 tane haşlanmış yumurta
domates
regli olmuşum karnım çokk ağrıyor çokkkk...
yivrumm gördüğün gibi ne kadar doğruda olsa karatayı birebir yapmak mğmkğn olmuyo
kaçamaklardaa kilo vermeyi durduruyo bir ileri iki geri yapıp duracağına eskisi gibi diyet yapp takıldığın yerde değişiklik uygulayalımm
bıkmadınızmı nen karataydann
bey pazarı kurusu ne olakı dedim bi baktımm ve yapsam diye geçirdim aklımdanne saçmayım ya tövbe tövbeee
nen karatayda beypazarı kurusu varmıı
o tip diyetlerde kesinlikle yasak olan şeyleri asla yememen gerekiyooo o şekilde kilo veriyosunn
karbonhidrattan uzak duruyosun kilolar gidiyoo ama bikere yesen olmuyo depo oliyiiiii
hamuişi kesinlikle yasak bikere yesen depo olurr
sonraki zamanlar tam uymalısınki depo yakılsınn
depo yakılırr bu işlem bikaç günü bulurr sonra canın yine isterr eğer yersen yine depo olur sonraki günn birebir uyarsın vs.. böyle kısır dögü gibi sürer giderr
yaaa tamm uyacaksın yaşam boyuuu yada zorrr
ben uyamamm misall
ama bakk ömür boyu uyarım dersen okeyy
ama uyamam birebir arada olur kaçamak dersende karatayda ufak değişikliklerr yapıp kendi yaşamına uygun hale getirebilirsinn
kediye verilecek en büyük ceza onu yıkamaktırrr
sana kızmış ondan yapmışş
karataydan vazgeçmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmm,mutluyum ben böleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bey pazarı kurusu ne olakı dedim bi baktımm ve yapsam diye geçirdim aklımdanne saçmayım ya tövbe tövbeee
evet,zaten başıma ne geldiyse hep abur cuburlar yüzünden...halley,dido...bilimum çeşitte çikolatalar...sağolsun eşim oğluş yesin diye alıyo,oğluştan çok annesi yiyo..çikolata yüzündenmi olduuu
nasıl çikiletaydı o öyle ne kadar yiyodun bakiyimm
hazır satılıyor cicim o yapamazsın yanii...
tereyağlı falannn..
hemde hazır gıda karataya tamamen ters yawwww:44:
oda kaka kokmasaydı pasaklı kız
dabe vazgeçmez finduk fistuk gırla gidiyiiiiii
ben 600 gr verdim kimse görmedi mi ayol
sen aynı kilodayım diye bozuk atıyorsun fambuk ben son zamanlarda aldığım artıları vermeye kasıyorum bende 61 küsürdüm ama artık deeeelim
delüü merak ettim kız özelden atta merakım gitsin lütfennn valla köyüne gelip arastırmam kaaa yolamzsanda canın sağ olsun hugommm
seninkini biliyomm he heee
fambık napan ka kekler simitler götürülmüs kız sende kendimi görüyom yawwhoş bu hafta sonu tek kaçamağım yarım tutku bi ısırık gün boyu ortada dolandı en son dayanamadım hüp yuttum çok severümde kendilerini bide kahveyneenn
aaaaaaaaaaaaaaa niye ayollllll.....
ben gayettt iradeliii,başarılıı,,kararlı bir topişim oysakiiii.....
son 6 kiloyu veremiyorumm ama oda imkansızlıklar yüzündenn...
örtmen olaydınn boş vaktimm olaydıı bak nası yapardımm sporcuklarıııı
sabah 8 akşam 8 eve gelince sadece haftasonu yapabildiğim yürüyüş pek bir fayda etmiyyyy
öğretmen olda bi gör bakalım dediğin gibi olcek miiaz kaldı seneye öğrtmensin insallah
6 öğün yemek yemek çok can sıkıcık hügocumm..
asıl ömrüm boyunca bu tür beslenmeyi yaamıyorum ben...
normal düzene geçtiğimde alıyorum hemen....
göbek ve midem ciddi oranda küçüldü eskiye nazan daha iyim bak koca göbeğimden şikayet ediyomuyum artıkk
ama tartıyada yansısın istiyorum ...
şu an ki halimm en ince halimm..
59,5 kilo olduğum zmanlardan da daha inceyimm..
bunu görüyor olmak ve bu diyetten vazgeçmekk aptallık olur heralde...
hem midem çok rahatt...
sadece can sıkıntısından zararlı şeyler yeme huyumdan vazgeçemedim gitti..
duygusal açlık meselesi işte...
6 öğün yemek yemek çok can sıkıcık hügocumm..
asıl ömrüm boyunca bu tür beslenmeyi yaamıyorum ben...
normal düzene geçtiğimde alıyorum hemen....
göbek ve midem ciddi oranda küçüldü eskiye nazan daha iyim bak koca göbeğimden şikayet ediyomuyum artıkk
ama tartıyada yansısın istiyorum ...
şu an ki halimm en ince halimm..
59,5 kilo olduğum zmanlardan da daha inceyimm..
bunu görüyor olmak ve bu diyetten vazgeçmekk aptallık olur heralde...
hem midem çok rahatt...
sadece can sıkıntısından zararlı şeyler yeme huyumdan vazgeçemedim gitti..
duygusal açlık meselesi işte...
ben karatayda yapmıyorum tam olarak dukanda. motomot diyet yapamıyorum çünkü. ama düşük karbonhidrat ve yüksek proteinle besleniyorum ve karbonhidratın ciddi şişkinlik ve göbek yaptığına şahidim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?