60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

karatay inan mükümmel de motivem eksik canım ya canım mı sıkkın ne bi ara 40 gün hayatımda ilk kez böle bi diyet olmustu acıkmak yok saldırmak yok engel yok ama simdi ne oldu anlamıyorumm da bu günlerde iyiyim son baslangıcım çünkü buuuu şu 59 emme zormus ya incem ama en son 2008 de görmüstüm kendilerini bi daha nasip olmadııı

bencede sakla haftada bir yada 15 günde bir tartıl benüm gibüüü messseleaaaa
afiyet olsun berilcim benimde camlar silinecek emme ben silmem sevmem hiç birini bulemde silsin bari

yani fambık az ve sık yiyecen burda ne güzel emme sen karataydan memnunum diyon söylenecek tek bir kelime dahiyok gariiii

bey pazarı kurusu ne olakı dedim bi baktımm ve yapsam diye geçirdim aklımdan ne saçmayım ya tövbe tövbeee

6 öğün yemek yemek çok can sıkıcık hügocumm..
asıl ömrüm boyunca bu tür beslenmeyi yaamıyorum ben...
normal düzene geçtiğimde alıyorum hemen....
göbek ve midem ciddi oranda küçüldü eskiye nazan daha iyim bak koca göbeğimden şikayet ediyomuyum artıkk
ama tartıyada yansısın istiyorum ...
şu an ki halimm en ince halimm..
59,5 kilo olduğum zmanlardan da daha inceyimm..
bunu görüyor olmak ve bu diyetten vazgeçmekk aptallık olur heralde...
hem midem çok rahatt...

sadece can sıkıntısından zararlı şeyler yeme huyumdan vazgeçemedim gitti..
duygusal açlık meselesi işte...

kediye verilecek en büyük ceza onu yıkamaktırrr
sana kızmış ondan yapmışş

oda kaka kokmasaydı pasaklı kız
karataydan vazgeçmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmm,mutluyum ben böleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

dabe vazgeçmez finduk fistuk gırla gidiyiiiiii
ben 600 gr verdim kimse görmedi mi ayol
sen aynı kilodayım diye bozuk atıyorsun fambuk ben son zamanlarda aldığım artıları vermeye kasıyorum bende 61 küsürdüm ama artık deeeelim

çikolata yüzündenmi olduuu
nasıl çikiletaydı o öyle ne kadar yiyodun bakiyimm
evet,zaten başıma ne geldiyse hep abur cuburlar yüzünden...halley,dido...bilimum çeşitte çikolatalar...sağolsun eşim oğluş yesin diye alıyo,oğluştan çok annesi yiyo..

tebrik ederimmmmm yolimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
emin ol fındık fıstığı zorunluluktan yiyorum artık...
normalde 1 çay bardağı dolusu yemek lazım günde..,ben tamamlayamıyorum bile..

öğle yimeğim

az mantar yemeği
az kereviz saleta dünden kaldılar ondan azlar
3 biber az zeytin yağda öldürdüm yoğurtlanmis
1 elma

Son düzenleme:

aaaaaaaaaaaaaaa niye ayollllll.....
ben gayettt iradeliii,başarılıı,,kararlı bir topişim oysakiiii.....
son 6 kiloyu veremiyorumm ama oda imkansızlıklar yüzündenn...
örtmen olaydınn boş vaktimm olaydıı bak nası yapardımm sporcuklarıııı
sabah 8 akşam 8 eve gelince sadece haftasonu yapabildiğim yürüyüş pek bir fayda etmiyyyy

öğretmen olda bi gör bakalım dediğin gibi olcek mii az kaldı seneye öğrtmensin insallah

ben karatayda yapmıyorum tam olarak dukanda. motomot diyet yapamıyorum çünkü. ama düşük karbonhidrat ve yüksek proteinle besleniyorum ve karbonhidratın ciddi şişkinlik ve göbek yaptığına şahidim

yivrumm 6 öğün derken yanii aralarda zaten meyve oluyoo başka bişey değilkii sadece sen çalıştığın için belki zor geliyoo öğün düşünmek haklısınn
ben sana diyorumkii yine aynı beslen madem ama hergün azcık karbonhidrat olsunki kaçamak yapma hemde vücudun unutmasınn
yine esmer undan bişeyler yapıp arada yersin yani
ayrıca hangi diyeti yaparsan yapp vücudun alışacak kilo vermen duracak zatenn değişiklik şartt ya düzenli spor yapıp arada değişiklik yapacaksın sporda o zaman beskenmende değişikliğe gerek yokk
ayrıca bakk şunu kesin diyorumm düzenli spor yapan biri kesinlikle bu diyeti uygulayamazz karbonhidrat yetmezz
biliyosunki spor aşama aşamadırr zamanla seviyen yükselir yükseltirsinn yoks zaten sporda işe yaramaz
seviye her yükseldiğinde vücut şaşırır açığı kapatmak isterr yediklerin az gelirr diyeti bozmaya meyilli olursunn bunu vücut isterr sabredersen bikaç güne adapte olur zatenn ama sabretmeke güçtürr çünküü vücut ister bunuu
velhasılkelam veblagalnizam kendine göre ayarlaa yediğinden pişmanlık duymaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…