canım yılan yağına filan gerek yokk senin saçların diyetten döküldü çareside kefirr
hergün 1 bardak kefir iç düzenli 1 ayda saçlarındaki farkı görürsünn
kuzenımın sacına yılan yagı cok ıyı oldu ben bıle tıksınmesem surcem de yapamıyorumm:18::18::18:
sporsuz kalıcı olmaz verdiğim kilolar biliyorum ama ben sadece akşamları mekik çekiyorum 20-25 tane ,vakit bulamıyorumki işten spor yapmayaDuman 85 ben yeni katildim ama yine de sana birkac birsey tavsiye edebilirim...Oncelikle sporsuz olmuyor..Bir de hergun yedigin cikolatayi eger vazgecemiyorsan 1 kucuk kare bitter cikolataya cevirebilirsin..eger sutlu seviyorsan bu bitter cikolatayla beraber 1 kucuk bardak sut icebilirsin..onun haricinde menun guzel..yalniz sabahki simit en az 4 dilim ekmek yerine geciyor..Sabah peynir,zeytinle dengeleyebilirsin kahvaltini..Ayrica sabah yesillik yemek hem tok tutuyor hem de kilo vermede,bagirsak hareketlerinde duzeni sagliyor..ben ozellikle kisin domates yerine bol taze maydonoz,nane,dereotu yiyorum peynirle cok guzel gidiyor!!
ay cımrımıyım neyım ya 2-3 aya bır tutuyorum da her hafta yada ayda tutunca bosa gıdıyor gıbı gelıyor ya. 80 lıra ayda 1 tutsam 12 ayda 1000 de yanı. 1000 kenara koyarım dıyorum aptal aptal kendım yormak hosuma gıdıyo sanki. ama bugun eşime bagırdım cagırdım bundan sonra her hafta temızlıkcı gelcek dıye oda yardım edıyo allah var da işte:26: ne bilimmm
Arkadaslar menumu veriyorum, yorumlarinizi bekliyorum..dun 400 gr verdigimi gormustum..insallah bir de carsamba tartilirim bakalim..
Benim menum dune ait..ben sizden 1 gun sonra gidicem..
Sabah:4 yk.lor peynir,4 zeytin,peynirli omlet(1.5 yumurta),1 t.k. sekersiz recel,brokoli,havuc(uzerine cok az yag gezdirdim)
Oglen: 1 enginar,2-3 parca et(kusbasi),4yk z.yagli taze fasulye,1 d. k.ekmek,100 gr balik
Arada:1 portakal
Aksam:Tarcinli,5 bademli1 kuru kayisili yogurt(1 kase)
Spor:1 saat kosu
Sivi:1.5 lt su,1 kupa bitki cayi
NASIL SIZCE?????
sporsuz kalıcı olmaz verdiğim kilolar biliyorum ama ben sadece akşamları mekik çekiyorum 20-25 tane ,vakit bulamıyorumki işten spor yapmayasimiti yarıma düşürürüm olmazsa yada cornfleks yemeye özen gösteririm..kilo almak çok kolaymış ama vermenin bu kadar zor oldugubu bilmiyodum :)
ama şu reklamlarda vardı ya 14 günde 2 beden incelme filan...eee hani cornfleks zayıflatırdıYa evet cok zor vermek almak da bi o kadar kolay...Bizim gibiler hep dikkat edicek malesef..kornflakes de ekmek yerine gecer tatlim malesef...
ayda bir tutsan camları kapıları mutfak dolaplarını sildirsen çokkk rahat edersinn bencee
Ya bence yagin kasa donusmesi olayi hikaye...Ikisinin hucre yapisi cok farkli..sen spor yapip yeme duzenini oturttukca basenlerin eriyecek ama yag hucrelerin kaybolmiycak...bir dr nin dedigi gibi sadece ici bosalicak..ama eger sabredemeyip yersen(Yersek!!) tekrar sisiyor o hucreler..
iyi akşamlar canım menün gayet dengeli ve düzenli yemişsin afiyet olsun spor da çok iyi devamını bekliyorumArkadaslar menumu veriyorum, yorumlarinizi bekliyorum..dun 400 gr verdigimi gormustum..insallah bir de carsamba tartilirim bakalim..
Benim menum dune ait..ben sizden 1 gun sonra gidicem..
Sabah:4 yk.lor peynir,4 zeytin,peynirli omlet(1.5 yumurta),1 t.k. sekersiz recel,brokoli,havuc(uzerine cok az yag gezdirdim)
Oglen: 1 enginar,2-3 parca et(kusbasi),4yk z.yagli taze fasulye,1 d. k.ekmek,100 gr balik
Arada:1 portakal
Aksam:Tarcinli,5 bademli1 kuru kayisili yogurt(1 kase)
Spor:1 saat kosu
Sivi:1.5 lt su,1 kupa bitki cayi
NASIL SIZCE?????
canım diyetisyene gitsen çok faydası olurr sana
günaudınnn kıslarrr
kayfaltım:1 yımırta 1 diilim kepek ekmek 5 siyah zeytinn az krem peynirr
bugün temizlik yapıcam oturma odamın camları silincek içerden halısı kalkcak silincek süpürülcekk
akşama yemek olcekk
akşama döner yapıcamm yanında kereviz çorbam varr
eşim pirinç ister pilavı pirinç yapıcamm mecburr ben 2 kaşık alırım artık
kayfaltımı yapıp işlere koyulcemm
biliyorum şekerim:26: bundan sonra yapıcamm emme
18 Aralık Pazar
Sabah 1 muz
ara bir elma
Öğle 2 dilim uno kepekli ekmek k.kutusu kadar sütaş süzme peynir.
1 sade Türk kahvesi
1.5 bardak ayran
akşam 18:00 gibi 3 dilim pastırmalı pide, kaşar peynir koydurmadım.
1.5 lt su.
Hasta olmama rağmen 12 saat dinlenmeden temizlik yaptım nasıl yaptığıma ben bile şaşırdım. Spor yapmayınca eksikliği böyle gidermeye çalıştım herhalde. Bugün herkes temizlik yapmış maşallah diyeyim. Özellikle yarın iş başı yapacak arkadaşlara Allah yardım etsin.
Ahhh halim olsaydı da dışarıdan pide siparişi vermeseydik süper olacaktı. Glisemik endeksi düşük şeyler yemeye dikkat etmem lazım yoksa sürekli acıkıyorum.
Şu diyet olayını öğrenemedim gitti. Hepinize kolay gelsin.
Tesekkur ederim..benim zor kilo veren bir yapim var..cok cok sabirli olmam lazim..ama siz bana guc veriyorsunuz,!!iyi akşamlar canım menün gayet dengeli ve düzenli yemişsin afiyet olsun spor da çok iyi devamını bekliyorum
Sporu bıraktıktan sonra böyle oldu. Ölene kadar spor desene
ama şu reklamlarda vardı ya 14 günde 2 beden incelme filan...eee hani cornfleks zayıflatırdı
Canim su ifadeleri nerden buluyosunuz Allah askina bi soyleyiverin yaaa!!ben sizinkilerden bakiyorum kopyala yapistir yapiyorum..cimcime sude soyledi mesaj kutusunun altinda var ordan seciyoruz diye ama bende yok oyle bisiy!!!((
Bende istiyorum o tatli suratlardan ben de ben de!!! :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?