60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım yılan yağına filan gerek yokk senin saçların diyetten döküldü çareside kefirr
hergün 1 bardak kefir iç düzenli 1 ayda saçlarındaki farkı görürsünn

kuzenımın sacına yılan yagı cok ıyı oldu ben bıle tıksınmesem surcem de yapamıyorumm:18::18::18:

hugocum benim saçlar diyetten dökülmedi. 16-17 yaşında iken stres ve nazardan gitti. işte şimdi kalanlara iyi bakmaya çalışıyorum. bu yılan yagının medhini çok duydum. burada çok pahalı o yüzden irana gittiğimde iki şişe getirmiştim ama bi türlü sürmek nasip olmamıştı şimdi sürdüm işte. epey oldu birazdan yıkıcam umarım bana da yarar pepetoş bu yag. saçlarım çok kırık sarıya boyatınca kaç kere söylemiş olmama ragmen açıcı kullandılar o yüzden çok fazla kırık var saç saglıklı uzamıyo kırıkları da aldırırsam saçım kısalıcak aldırıcam ama yapacak bişi yok

şirincim cevap yazarken sayfanın altına dogru bu sevimli suratlardan var sayfanın altına kadar indir bak göreceksin

sporsuz kalıcı olmaz verdiğim kilolar biliyorum ama ben sadece akşamları mekik çekiyorum 20-25 tane ,vakit bulamıyorumki işten spor yapmaya simiti yarıma düşürürüm olmazsa yada cornfleks yemeye özen gösteririm..kilo almak çok kolaymış ama vermenin bu kadar zor oldugubu bilmiyodum :)

ayda bir tutsan camları kapıları mutfak dolaplarını sildirsen çokkk rahat edersinn bencee

akşamda sebze yemeği yanında yoğurt 1 dilim ekmek olsaydı iyi olurduu

Ya evet cok zor vermek almak da bi o kadar kolay...Bizim gibiler hep dikkat edicek malesef..kornflakes de ekmek yerine gecer tatlim malesef...

Sporu bıraktıktan sonra böyle oldu. Ölene kadar spor desene

iyi akşamlar canım menün gayet dengeli ve düzenli yemişsin afiyet olsun spor da çok iyi devamını bekliyorum

canım diyetisyene gitsen çok faydası olurr sana

Aslında doğru söylüyorsun diyetisyene gidebilirim. Ama 8 hafta Yasemin Brad..y in eğitimine katılmıştım bana hiç motive edici gelmemişti.
Hayatımda hiç diyetisyene gitmedim. Belki de verdiği listeyi sürekli değiştireceğimden kendime güvenemiyorum. Beni yarışmalar daha çok motive ediyor.
Yine de ön yargımı yenmem için iyi bir diyetisyen öneren olsa. Özellikle Şişli civarında olursa harika olur. Teşekkür ederim hugocuk.

Hiç sevmem ama ben de temizlik yaptım bugün. Sabah dokuzda başladım akşam dokuza kadar durmadan çalıştım
görünen fazla bir şey olmayınca sinirleniyorum hemen dağılıyor ya...
Kolay gelsin spor niyetine iyi yapmışsın.

18 Aralık Pazar

Sabah 1 muz

ara bir elma

Öğle 2 dilim uno kepekli ekmek k.kutusu kadar sütaş süzme peynir.

1 sade Türk kahvesi

1.5 bardak ayran
akşam 18:00 gibi 3 dilim pastırmalı pide, kaşar peynir koydurmadım.

1.5 lt su.

Hasta olmama rağmen 12 saat dinlenmeden temizlik yaptım nasıl yaptığıma ben bile şaşırdım. Spor yapmayınca eksikliği böyle gidermeye çalıştım herhalde. Bugün herkes temizlik yapmış maşallah diyeyim. Özellikle yarın iş başı yapacak arkadaşlara Allah yardım etsin.

Ahhh halim olsaydı da dışarıdan pide siparişi vermeseydik süper olacaktı. Glisemik endeksi düşük şeyler yemeye dikkat etmem lazım yoksa sürekli acıkıyorum.
Şu diyet olayını öğrenemedim gitti. Hepinize kolay gelsin.

canımm yediklerin bence çok yetersizz heleki düzenli spor bu şekilde beslenmeyle yapılmazz
sebze yokk et yok süt yoğurt yok bu şekilde çok kaçamak yaparsınn

doğum yapalı 8 ay oldu 1 gram bile veremedim, tat
lı için resmen ölüyorum ve gebelik şekerim çıkmıştı acill 10 ilodan kurtulmam lazım. boy 160cm kilo:65

iyi akşamlar canım menün gayet dengeli ve düzenli yemişsin afiyet olsun spor da çok iyi devamını bekliyorum
Tesekkur ederim..benim zor kilo veren bir yapim var..cok cok sabirli olmam lazim..ama siz bana guc veriyorsunuz,!!
Sporu bıraktıktan sonra böyle oldu. Ölene kadar spor desene

Aynen oyle..olene kadar spor..yani bizim kabullenmemiz lazim hic bir zaman oyle yiyip spor yapmayip kilo almayan tiplerden olamiycaz! zaten saglikli da degil spor yapmamak yaslaninca acisi cikiyor o zaman da keske gencken yapsaydim diyolar is isten geciyor!

Canim su ifadeleri nerden buluyosunuz Allah askina bi soyleyiverin yaaa!!ben sizinkilerden bakiyorum kopyala yapistir yapiyorum..cimcime sude soyledi mesaj kutusunun altinda var ordan seciyoruz diye ama bende yok oyle bisiy!!! ((

Canim su ifadeleri nerden buluyosunuz Allah askina bi soyleyiverin yaaa!!ben sizinkilerden bakiyorum kopyala yapistir yapiyorum..cimcime sude soyledi mesaj kutusunun altinda var ordan seciyoruz diye ama bende yok oyle bisiy!!! ((

Bende istiyorum o tatli suratlardan ben de ben de!!! :))

ama şu reklamlarda vardı ya 14 günde 2 beden incelme filan...eee hani cornfleks zayıflatırdı

canımcım yok öyle bişi. bi kere onun içerisinde mısır var sanırım tatlandırmak için şurubunuda kullanıyorlar bunlarda glisemik indeksi yüksek yiyecekler. ben açık sölim kahvaltıda cornflakes yiyince bir saat sonra acıkıyorum illa çabuk pratik bi kahvaltı istersen yulaf ezmesine süt ve muz ilave et hemde lif içeriği çook yüksek. yada kuru üzüm kuru meyve de ilave edebilirsin..

şirincim sen hangi browseri kullanıyorsun bu smileyler java destekli olabilir bi bilene göster bakalım pc ni

günaydın kızçeler,

dün yaptığım safımtrak protein günü işe yaradı. 63 ten 62,4 e inmişim oleyy bugün normal diyetime dönüyorum
sabah kalkınca bi bardak süt içtim .. sonra içim ezildi iki çizi ile bir bardak çay içtim .. hava karanlık bide misafir vardı salonda yatan kahvaltı yapamadım evde ama yumurtaları haşlayıp getirdim..
şimdi haşlanmış yumurtam evden getirdiğim çayım ( ofisteki çok kötü oluyor ) peynir az pastırma( çemesiz ) biraz zeytin peynir ve iki ceviz.

sonra da şekersiz türk kahvesi

Herkese hayırlı sabahlar..uzunca bir aradan sonra yine sizinleyim..ara ara takip ediyordum aslında..
56 kiloya kadar inmiştim..fakat biraz salınca kendimi 2 kilosunu hoop geri alıverdim..şuan açkarna 58 civarıyım..dikkat etmeyince anında alınıyo kilocuklar,aman dikkat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…