60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsunn canımmmm..
ıspanak çorbasını pek sevmme ancak s alatasına bayılırım heeeeeeeeeeeeeeeee

yaww sazanım sazan gibi atladınn
nermin geldi aklıma en uygun yazdıkk
kamuya açtık
niyse zatenm herkeş anlamıştırrr artıkın saklamaya gerek yok adım nalann

yaw bi sürü isim dönüyii heçbiri bana dediiin isimi deel o yüzden şeettiydim. dimek ki bana dogrusunu demişsin. benim adımı zatti biliyon
bi de hep türk filmii isimleri

afiyet olsunn canımmmm..
ıspanak çorbasını pek sevmme ancak s alatasına bayılırım heeeeeeeeeeeeeeeee

salatası yimeem dişlerimi kamaştırır. bizim yemek firmasının yaptıııı nadir güzel çorbalardan. paso kırmızı mercimek ezo gelin yaparlar. aslında kremalı içmemek lazım ama çokta severim napim.
hugom bugün tam vur kafayı yat havası akşam yimeeni yap temüzlük yapma her gün temizlik mi olur yaw..
bende paso uyukluyorum çok fenayım. saat 15,30 gibi yanımda haşlanmış yımırtam ve peynirim vardı onu yidim ama çayı tatlandırıcı ile içmiştim sabah o yüzden acıkıyorum sanırım.:26: beş gibi de davıklı salatamı yiyciim

Son düzenleme:
dinlene dinlene sildim süpürdüm toz aldımm bi banyom kaldı yıkanacakk şimcik onuda yapar duş alırım yarın sabah çok erken çıkmam lazımm çok sıra oluyoo erkenden gidip sıra almalıyımm

ıspanak borani çok severimm yoğurtlu ıspanak yanii çok güzel oluyooo hafif sağlıklıı
böreğinide çok severimm ıspanağın her türlüsünü çok severimm

ama insanı çok şişiriyo bu mercmek yawww..
patlayacak gibiyimm..
tartıda fazla çıkarım şimdi iyisimi sabah tartılmiyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…