60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

9 Aralık Pazartesi

Sabah: 1 elma, 1 portakal

ara 1 mandalina, 1 portakal (grip olduğumdan c vitamini almam lazım)

öğlen: Bir açmanın 1/8 i ni yani bir ısırık oluyor onu yedim.

ara çiğ lahana (yemeğini yaparken bol miktarda lahana kemirdim)

akşam : 1 kaşıktan az yağla yapılmış 4 y kaşığı dolusu kapuska , 2 y.k. az yağlı salçasız bulgur pilavı, 2 y.k. yağ koymadan yapılmış yahni.

ara : Sanırım ayran içerim veya yoğurt yerim. Aynı zamanda yatmadan önce yeşil çay içerim.

2 lt yakın su içtim. 1 kupa açık neskafe içtim ( 1 çay kaşığı koydum o yüzden rengi çay gibi oluyor )

hepinize iyi akşamlar.

Maşallah Allah uzun ömür versin onların üzüntülerini göstermesin. Zor oluyordur değil mi? Benim bir kızım olmasına rağmen takadim kalmıyor tek başına ordu gibi maşallah. Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın.

teşekkürler cnmm.aminnn cümlemiznkilerin."zor tabi ama çokta zevkli allah isteyen herkese versin..

teşekkürler cnmm.aminnn cümlemiznkilerin."zor tabi ama çokta zevkli allah isteyen herkese versin..

Evet ben 4 yıl olsun diye bekledim olmadı. Genç kızken aldığım (kendi oynadığım :) onlarca bebek ve oyuncağı arkadaşlarıma hediye ettim. Demek ki böylesi hayırlısı Yaradanın vardır bir bildiği dediğimiz umudumuzu kestiğimiz bir zamanda 4 aylık hamile olduğumu öğrendim. Oysa ben taşınma vs konularıyla o kadar meşguldüm ki dünyanın en güzel haberi olarak geldi. Allah dileyen herkese nasip etsin. İkincisini düşünmüyorum, düşünenlere nasip olur inşallah.

ne güzel işte allahtan umudu kesmemk lazım.allah bağışlasın kaç aylık cnm?sen yenisin aramızda sanırım dimi?kaç kilosun cnmm?bende 1 sene olucak buraya katılalı bende doğumdan sonra daha doğrusu lohusada aldığım kiloarı vermek için başladım veallahın izniyle arkadaşlarımın desteğiyle ee tabi biraz azim birazda sporla şuan tüm kiloarımdan kurtuldum.

canımm yediklerin bence çok yetersizz heleki düzenli spor bu şekilde beslenmeyle yapılmazz
sebze yokk et yok süt yoğurt yok bu şekilde çok kaçamak yaparsınn

Hugocuk desteğin için sağol canım, bugün dediklerinin hepsini yaptım. Bugünkü listem nasıl?
Kendimi çok yemiş gibi hissediyorum. İnşallah hafta sonu tartıya yansır.

Evet yeniyim. Şu an 65 kg ım. Kızım 6 yaşında. Artık spora zaman ayırabiliyorum. Ben kilolarımı doğumdan sonra değil son 2-3 yılda aldım. Alarm verdi ama önemsemedim. Şimdi kurslara ve spora gidiyorum. Koşturuyorum.
Maşallah diyeyim. Darısı bizlerin başına.

arkadaşlar aranızda emzirirken zayıfayan varmı? bebişim 8 aylık, diyetisyene mi gideyim, kendim mi çabalayayım bilemiyorum. ama tatlı, hamurişi görür görmez kendime verdiğim bütün sözleri unutuyorum. lütfen bana bi akıl verin, ne yapmalıyımm. yardııım. üstelik kiloları verip, şekeri kesmezsem %70 şeker hastası olcam. diyetisyene gitmk mantıklımı? malum 250 den aşşağı açmıyorlar ağızlarıı. hanımlar, nedense %90 ı da hanım

merhaba canım walla sen böyle yazınca moralım bozuldu sımdı. Ben de yenı dogum yaptım 40 ımız persembe gunu cıkacak. Emzırırken zayıflarım dıyordum ama sen 8. ayda bu soruyu soruyorsan hemen zayıflanmıyor demektır :) Aynen ben de senın gıbı gece emzırmek ıcın kalkıyorum tatlı yıyıp yatıyorum.yuruyuse gıdıyorum donuste pastaneden kek alıyorum napcam ben yaa. Ben51 kıloyla hamıle kaldım suan 60 kıloyum 11 kılo cok hızlı gıttı odemdı suydu derken ama suanda durdu kılom (

asllında emzirmekk çok güzel bir spordur yeterki doğru kullanın cici annelerr
tatlıyı bırakın diyetisyen imkanı yok isee internetten emziren anne diyeti diye arayın doktorların hazırladığı listelere bakın onlara göre beslenirsinizz

Hugocuk desteğin için sağol canım, bugün dediklerinin hepsini yaptım. Bugünkü listem nasıl?
Kendimi çok yemiş gibi hissediyorum. İnşallah hafta sonu tartıya yansır.

akşam yemeğin güzel ama sabah sadece meyve arada meyve yetersiz sabah 1-2 dilim esmer ekmek yanında 1 yumurta peynir filan olurr arada meyve yersin
meyve yediğinde eğerki açlık hissedersen eğerr yanında bir cevizle beraber yersinn

günaydın minişlerrr
doktora gitcem erkenden kalktım hava çok yağmurlu karanlık aydınlanınca çıkıciim yola
dün gece rahatsızdımm boğazlarım aciyidii erken yattım uyumadım ama dinlendim
sabah az ekmek arasına krempeynir sürdüm yanında 5 zeytinle yedimmm
canım bişeycik istemedii
bol su hariçç
birazdan 1 portakalda yerimm
akşam parol aldım 1 tane yatarkenn

günaydın topişlerrrrrrrrrrrrrrr...
kaffaltım
1 haşlanmış yumurta
1 kk kadar koyun-kaşar peyniri
1 zeytin
1 hurma
2 gün kurusu kayısı
biraz çiğ fındık
bir tutam maydanozz
eccükde yoğurt yicemm

günaydın kızlar nasılsınız bugün ben iyiyim boğazımın acısıda geçmiş durumda inşallah tekrar başlamaz.
sabah kahvaltım
domates
2 kk peynir
2 dilime yakın ekmek
az öncede muhasebe müdürümüz aşure getirdi kupa bardağın içine koydum aşure yedim azcık.şimdide adaçayı yaptım kendime biraz ılısın onu içicem.

afiyet ossunnnn....
aaaaaaaayy bende rüyamda götürüyodum aşure
sen söyleyince hatırladımm....

günaydın kızlar,
regl öncesi çılgın açlığımla gelen artılarımı vermiş bulunuyorum. gün itibarı ile 61,9 kiloyum şükürler olsun.

kahvaltım :
3 adet haşlanmış yumurta
bir dilim pastırma
2 zeytin
1 domates
çeyrek KK peynir
1 adet ceviz

az önce de bir adet türk kahvesi içtim en şekersizinden

tatlım geçmiş olsun sana. kendini toparlayana kadar bir dilim yiyebilirsin ama hugonun dediği gibi ekmek yiyeceğine tavuk suyuna çorba yap bol limon sık bol bol iç onu daha doyurucu ve besleyici.. ekmek fos geliyor artık bana çok kaçırdığımda anında şişiyorum inanır mısın
hoşbuldum canım,çok şükür iyileştmm.

ekmek yemicen miş hiç canım tok tutmazki ama bu ya..

bende bisiklet almayı düşünüyorumm..

çok sevindim canım. evet dışarı çıkıp yürüyemiyorsan evde bisiklet iyi olur ama evdede tembellik çöküyo. keşke bizim oralar yürümeye müsait olsa..
canım tavuk yedim ya beni tok tutar tavuk ama yine de akşam eve gidince bir kepçe kıymalı pırasa yedim içinde pirinç yok 1 yemek kaşığı z.yagı ile pişirmiştim bir kaşık yogurt bir minicik mandalina da yedim ekmek aratmıyorum artık kendime bi kaç gün ekmek yediğimde herşey başa sarıyor sanki.

tatlım umarım en kısa zamanda toparlanırsın aramıza dönersin. aman salma kendini. bak şu anda kış aylarındayız ve inan bana diyet kışın çok daha kolay. ben yaz boyu bırakmıştım kolasıydı dondurmasıydı tatiliydi insan bırakıyo yazın.

tatlım afiyet olsun. güzel menü. ayy o bürücükler o yaşta kek mi yiyorlar yerim ben onlarııı.. ben de cesaret edebilsem ikiz isterdim hem ikisi beraber büyürlerdi ama çok zor yaaa..

selencim senin geçen seferki menün de böyleydi tatlım. bak hugoda seni uyarmış. bi kere en saglam menü kahvaltı en zayıfı akşam olmalı sen tam tersini yapmışsın. bu yediklerinle tüm gün duruyorsun ama vucut bu düşük kalorili beslenmeye alışacak ileride kilo vermen durunca daha neyi eksilticeksin ? ayrıca ömür boyu elma armutla yaşayamazsın azar azar yiyceksin ama aç kalmıcaksın metabolizmanı yavaşlatıcaksın aman dikkat dogru yolda değilsin. her gün muhakkak bir ögünde et , bir bardak yogurt yada süt, iki üç dilim tam tahıllı yada çavdar ekmegi yiyebilirsin. biraz daha dikkat tatlım. akşama ve kahvaltıya extra dikkat

afiyet olsun tatlım sabah kalkmak iki gündür işkence oldu bana da çok karanlık yaaa. geçmiş olsun ayrıca.

ohh mis kahvaltı. afiyet olsun bebeeem . ben yoort yiyemiyorum uyuklatıyo beni anca eve gidince bi kaç kaşık işte o kadar

nügüto çok sevindim canımcım iyileşmişsin. kahvaltı güzel.. aşure olmamış ama en azından erken saatte yapılan bir kaçamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…