benim oğluşlar allah izin verirse kısmet olursa inşallah 4 ocakta 2 yaşına gircekler..allah sağlık versin yaramazlar tabi hemde nasıl.ama cnm sağlıkları yerinde olsun da şımarsınlar varesın...hasta oldular mı çok zor..
"60 69 kilo aralığındakiler birlikte şişmanlıyor"
tarifler devam ederse adımız bu olacak
Maşallah Allah uzun ömür versin onların üzüntülerini göstermesin. Zor oluyordur değil mi? Benim bir kızım olmasına rağmen takadim kalmıyor tek başına ordu gibi maşallah. Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın.
Selam kızlar aranızda yeniyim. 69.8 kiloyum dün başladım diyete çok şükür her şey yolunda maşallah :)
teşekkürler cnmm.aminnn cümlemiznkilerin."zor tabi ama çokta zevkli allah isteyen herkese versin..
Evet ben 4 yıl olsun diye bekledim olmadı. Genç kızken aldığım (kendi oynadığım :) onlarca bebek ve oyuncağı arkadaşlarıma hediye ettim. Demek ki böylesi hayırlısı Yaradanın vardır bir bildiği dediğimiz umudumuzu kestiğimiz bir zamanda 4 aylık hamile olduğumu öğrendim. Oysa ben taşınma vs konularıyla o kadar meşguldüm ki dünyanın en güzel haberi olarak geldi. Allah dileyen herkese nasip etsin. İkincisini düşünmüyorum, düşünenlere nasip olur inşallah.
canımm yediklerin bence çok yetersizz heleki düzenli spor bu şekilde beslenmeyle yapılmazz
sebze yokk et yok süt yoğurt yok bu şekilde çok kaçamak yaparsınn
ne güzel işte allahtan umudu kesmemk lazım.allah bağışlasın kaç aylık cnm?sen yenisin aramızda sanırım dimi?kaç kilosun cnmm?bende 1 sene olucak buraya katılalı bende doğumdan sonra daha doğrusu lohusada aldığım kiloarı vermek için başladım veallahın izniyle arkadaşlarımın desteğiyle ee tabi biraz azim birazda sporla şuan tüm kiloarımdan kurtuldum.
arkadaşlar aranızda emzirirken zayıfayan varmı? bebişim 8 aylık, diyetisyene mi gideyim, kendim mi çabalayayım bilemiyorum. ama tatlı, hamurişi görür görmez kendime verdiğim bütün sözleri unutuyorum. lütfen bana bi akıl verin, ne yapmalıyımm. yardııım. üstelik kiloları verip, şekeri kesmezsem %70 şeker hastası olcam. diyetisyene gitmk mantıklımı? malum 250 den aşşağı açmıyorlar ağızlarıı. hanımlar, nedense %90 ı da hanım
merhaba canım walla sen böyle yazınca moralım bozuldu sımdı. Ben de yenı dogum yaptım 40 ımız persembe gunu cıkacak. Emzırırken zayıflarım dıyordum ama sen 8. ayda bu soruyu soruyorsan hemen zayıflanmıyor demektır :) Aynen ben de senın gıbı gece emzırmek ıcın kalkıyorum tatlı yıyıp yatıyorum.yuruyuse gıdıyorum donuste pastaneden kek alıyorum napcam ben yaa. Ben51 kıloyla hamıle kaldım suan 60 kıloyum 11 kılo cok hızlı gıttı odemdı suydu derken ama suanda durdu kılom(
arkadaşlar aranızda emzirirken zayıfayan varmı? bebişim 8 aylık, diyetisyene mi gideyim, kendim mi çabalayayım bilemiyorum. ama tatlı, hamurişi görür görmez kendime verdiğim bütün sözleri unutuyorum. lütfen bana bi akıl verin, ne yapmalıyımm. yardııım. üstelik kiloları verip, şekeri kesmezsem %70 şeker hastası olcam. diyetisyene gitmk mantıklımı? malum 250 den aşşağı açmıyorlar ağızlarıı. hanımlar, nedense %90 ı da hanım
Hugocuk desteğin için sağol canım, bugün dediklerinin hepsini yaptım. Bugünkü listem nasıl?
Kendimi çok yemiş gibi hissediyorum. İnşallah hafta sonu tartıya yansır.
günaydın kızlar nasılsınız bugün ben iyiyim boğazımın acısıda geçmiş durumda inşallah tekrar başlamaz.
sabah kahvaltım
domates
2 kk peynir
2 dilime yakın ekmek
az öncede muhasebe müdürümüz aşure getirdi kupa bardağın içine koydum aşure yedim azcık.şimdide adaçayı yaptım kendime biraz ılısın onu içicem.
günaydın topişlerrrrrrrrrrrrrrr...
kaffaltım
1 haşlanmış yumurta
1 kk kadar koyun-kaşar peyniri
1 zeytin
1 hurma
2 gün kurusu kayısı
biraz çiğ fındık
bir tutam maydanozz
eccükde yoğurt yicemm
afiyet ossunnnn....
aaaaaaaayy bende rüyamda götürüyodum aşure
sen söyleyince hatırladımm....
bende tam akşam yemeğini sorcaktım sana ne yiyeceksin diye ben de ıspanak yoğurt ve bir dilim kepek ekmeği aslında yemiyorum ekmek akşamları ama dün boğazlarımdan tansiyonum düştü halsizlik vardı onun yiyeceğim kendimi toparlayana kadar sporda yapmıyacağım evi süpürem didim emme kulağım ağrıyo benim yafff yemektan sonra ağrı kesicimi atsam acaba ne etsemki
hoşbuldum canım,çok şükür iyileştmm.
ekmek yemicen miş hiç canım tok tutmazki ama bu ya..
bende bisiklet almayı düşünüyorumm..
Merhaba kızlar
Allah muhabbetinizi arttırsın öncelikle.. Yaklaşık bir haftadır girmiyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum. İşler öyle yoğunlaştı ki eve gittiğimde nasıl yatıyorum ben bilmiyorumelimden geldiğince dikkat ettim ama ne kadar başarılı oldum bilmiyorum... Yarın spora yazılıcam ama ne zaman başlayacağım bilmiyorum (dönem dönem başlanıyor) Onun dışında yediğim içtiğim şeylere ekmek katma gibi bir delilik yaptım ve çıldıracak gibiiym... çok kötü çok.. şu an mesaideyim ve ofisten yazıyorum. Müdürlerimde burada.. kendinize ii bakın ben elimden geldiince girmeye çalışcam
selam kızlar kimse kalmamış ben gelene kadar.yolim gerçekten biraz daha kek pasta yemek tarifleri verirseniz aynen birlikte şişmalıyoruz topiği olucak.bende şincik benim oğlanlara kek yapıcam.neysem bende akşam yimemi yazayım çıkayım...
2 kaşık pilav
4 kaşık barbunya
biraz yoğurt
ardından şekersiz türk kahvesi ve sade soda.
görüşürük kızlar.....
9 Aralık Pazartesi
Sabah: 1 elma, 1 portakal
ara 1 mandalina, 1 portakal (grip olduğumdan c vitamini almam lazım)
öğlen: Bir açmanın 1/8 i ni yani bir ısırık oluyor onu yedim.
ara çiğ lahana (yemeğini yaparken bol miktarda lahana kemirdim)
akşam : 1 kaşıktan az yağla yapılmış 4 y kaşığı dolusu kapuska , 2 y.k. az yağlı salçasız bulgur pilavı, 2 y.k. yağ koymadan yapılmış yahni.
ara : Sanırım ayran içerim veya yoğurt yerim. Aynı zamanda yatmadan önce yeşil çay içerim.
2 lt yakın su içtim. 1 kupa açık neskafe içtim ( 1 çay kaşığı koydum o yüzden rengi çay gibi oluyor )
hepinize iyi akşamlar.
günaydın minişlerrr
doktora gitcem erkenden kalktım hava çok yağmurlu karanlık aydınlanınca çıkıciim yola
dün gece rahatsızdımm boğazlarım aciyidii erken yattım uyumadım ama dinlendim
sabah az ekmek arasına krempeynir sürdüm yanında 5 zeytinle yedimmm
canım bişeycik istemedii
bol su hariçç
birazdan 1 portakalda yerimm
akşam parol aldım 1 tane yatarkenn
ohh mis kahvaltı. afiyet olsun bebeeem . ben yoort yiyemiyorum uyuklatıyo beni anca eve gidince bi kaç kaşık işte o kadargünaydın topişlerrrrrrrrrrrrrrr...
kaffaltım
1 haşlanmış yumurta
1 kk kadar koyun-kaşar peyniri
1 zeytin
1 hurma
2 gün kurusu kayısı
biraz çiğ fındık
bir tutam maydanozz
eccükde yoğurt yicemm
günaydın kızlar nasılsınız bugün ben iyiyim boğazımın acısıda geçmiş durumda inşallah tekrar başlamaz.
sabah kahvaltım
domates
2 kk peynir
2 dilime yakın ekmek
az öncede muhasebe müdürümüz aşure getirdi kupa bardağın içine koydum aşure yedim azcık.şimdide adaçayı yaptım kendime biraz ılısın onu içicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?