yeşil mercimeği erişteyle tavsiye ederim
ama insanı çok şişiriyo bu mercmek yawww..
patlayacak gibiyimm..
tartıda fazla çıkarım şimdi iyisimi sabah tartılmiyim ben
"60 69 kilo aralığındakiler birlikte şişmanlıyor"
tarifler devam ederse adımız bu olacak
kızlar szleden uzun bir süre koptummmm
hala kilomda aynıyuımmmm 61,5 kiloyummm çok şükürrr:)
neler yapıyorsunuz bakalım?
hoşgeldin canım. nabak işte aynen devam.. iyileştin mi bari?
akşam yimeem şöle ;
salata ve
kekikli davık ızgara
akşama da yoort yirim. spor yapmayı düşünüyorum kalça sorunum için
hoşgeldin canım. nabak işte aynen devam.. iyileştin mi bari?
akşam yimeem şöle ;
salata ve
kekikli davık ızgara
akşama da yoort yirim. spor yapmayı düşünüyorum kalça sorunum için
bende tam akşam yemeğini sorcaktım sana ne yiyeceksin diye ben de ıspanak yoğurt ve bir dilim kepek ekmeği aslında yemiyorum ekmek akşamları ama dün boğazlarımdan tansiyonum düştü halsizlik vardı onun yiyeceğim kendimi toparlayana kadar sporda yapmıyacağım evi süpürem didim emme kulağım ağrıyo benim yafff yemektan sonra ağrı kesicimi atsam acaba ne etsemki
Merhaba kızlar
Allah muhabbetinizi arttırsın öncelikle.. Yaklaşık bir haftadır girmiyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum. İşler öyle yoğunlaştı ki eve gittiğimde nasıl yatıyorum ben bilmiyorumelimden geldiğince dikkat ettim ama ne kadar başarılı oldum bilmiyorum... Yarın spora yazılıcam ama ne zaman başlayacağım bilmiyorum (dönem dönem başlanıyor) Onun dışında yediğim içtiğim şeylere ekmek katma gibi bir delilik yaptım ve çıldıracak gibiiym... çok kötü çok.. şu an mesaideyim ve ofisten yazıyorum. Müdürlerimde burada.. kendinize ii bakın ben elimden geldiince girmeye çalışcam
selam kızlar kimse kalmamış ben gelene kadar.yolim gerçekten biraz daha kek pasta yemek tarifleri verirseniz aynen birlikte şişmalıyoruz topiği olucak.bende şincik benim oğlanlara kek yapıcam.neysem bende akşam yimemi yazayım çıkayım...
2 kaşık pilav
4 kaşık barbunya
biraz yoğurt
ardından şekersiz türk kahvesi ve sade soda.
görüşürük kızlar.....
senin yaramazlarr ne kadarlik oldu şimdii yaramazlık varmıı
benim oğluşlar allah izin verirse kısmet olursa inşallah 4 ocakta 2 yaşına gircekler..allah sağlık versin yaramazlar tabi hemde nasıl.ama cnm sağlıkları yerinde olsun da şımarsınlar varesın...hasta oldular mı çok zor..
evet yaa hasta olmasınlarda
maşallah iki tane topaç desenee
tek yumurta ikizimi
evet cnm tek yumurta ikizi.
amanın onlar birbirinden ayrılmaz o zamann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?