60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yoğurtlu ıspanak deriz biz ıspanağın yapraklarını yada saplarıda olur yıkarız çok az suda haşlarız suyunu elimizke sıkıp doğrarız sarmısaklı yoğurtla karıştırırız üzerinede isterseniz yağ yakarlar kırmızı biberli ohh mis gibi olur annem çok yapar bunu.bu arada sağ kulağım ağrmaya başladı boğazımdan kaynaklanıyor galiba

kızlar szleden uzun bir süre koptummmm

hala kilomda aynıyuımmmm 61,5 kiloyummm çok şükürrr:)

neler yapıyorsunuz bakalım?

"60 69 kilo aralığındakiler birlikte şişmanlıyor"
tarifler devam ederse adımız bu olacak

kızlar szleden uzun bir süre koptummmm

hala kilomda aynıyuımmmm 61,5 kiloyummm çok şükürrr:)

neler yapıyorsunuz bakalım?

hoşgeldin canım. nabak işte aynen devam.. iyileştin mi bari?

akşam yimeem şöle ;

salata ve
kekikli davık ızgara

akşama da yoort yirim. spor yapmayı düşünüyorum kalça sorunum için

akşam yimeem şöle ;

salata ve
kekikli davık ızgara

bende tam akşam yemeğini sorcaktım sana ne yiyeceksin diye ben de ıspanak yoğurt ve bir dilim kepek ekmeği aslında yemiyorum ekmek akşamları ama dün boğazlarımdan tansiyonum düştü halsizlik vardı onun yiyeceğim kendimi toparlayana kadar sporda yapmıyacağım evi süpürem didim emme kulağım ağrıyo benim yafff yemektan sonra ağrı kesicimi atsam acaba ne etsemki

akşam yimeem şöle ;

salata ve
kekikli davık ızgara

hoşbuldum canım,çok şükür iyileştmm.

ekmek yemicen miş hiç canım tok tutmazki ama bu ya..

bende bisiklet almayı düşünüyorumm..

annen evde sana bi çorba pişirsee çok iyi olurduu tavuk varsa tavuksuyu çorba filann rahatlatırdıı
bennimde boğazlarda varr bugün aysklarımda ıslandıı kesin yakalarr yatırır ama bakalım ne zaman tam yakalıcakk
sabah hafif ağrı vardı boğazlarımda sonra tuzlu su gargara yaptım geçtii
gece uyumadan bidaha yapıcam

Merhaba kızlar

Allah muhabbetinizi arttırsın öncelikle.. Yaklaşık bir haftadır girmiyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum. İşler öyle yoğunlaştı ki eve gittiğimde nasıl yatıyorum ben bilmiyorum elimden geldiğince dikkat ettim ama ne kadar başarılı oldum bilmiyorum... Yarın spora yazılıcam ama ne zaman başlayacağım bilmiyorum (dönem dönem başlanıyor) Onun dışında yediğim içtiğim şeylere ekmek katma gibi bir delilik yaptım ve çıldıracak gibiiym... çok kötü çok.. şu an mesaideyim ve ofisten yazıyorum. Müdürlerimde burada.. kendinize ii bakın ben elimden geldiince girmeye çalışcam

selam kızlar kimse kalmamış ben gelene kadar.yolim gerçekten biraz daha kek pasta yemek tarifleri verirseniz aynen birlikte şişmalıyoruz topiği olucak.bende şincik benim oğlanlara kek yapıcam.neysem bende akşam yimemi yazayım çıkayım...
2 kaşık pilav
4 kaşık barbunya
biraz yoğurt
ardından şekersiz türk kahvesi ve sade soda.
görüşürük kızlar.....

kolay gelsin canımm inşallah işlerin hafiflerde düzenli girebilirsinn

senin yaramazlarr ne kadarlik oldu şimdii yaramazlık varmıı

senin yaramazlarr ne kadarlik oldu şimdii yaramazlık varmıı

benim oğluşlar allah izin verirse kısmet olursa inşallah 4 ocakta 2 yaşına gircekler..allah sağlık versin yaramazlar tabi hemde nasıl.ama cnm sağlıkları yerinde olsun da şımarsınlar varesın...hasta oldular mı çok zor..

evet yaa hasta olmasınlarda
maşallah iki tane topaç desenee
tek yumurta ikizimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…