hayır olsun bende rüyamda para biriktiriyodum vallabi sürü para geçmişti elime
sazancım akşam burda yiyorumya yemeği çorbayı ısıtma durumum yok burda evde zaten tavuk çorbası eksik olmaz annemin sürekli tavuk çorbası yapar.kaçamak derken daha öncedende yazdım yani tatlı konusunda yiyeceğim ama az tamamen kısmayacağım böyle denemek istiyorum birde aşure zaten azdı fazla değildi
günaydın kızlar,
regl öncesi çılgın açlığımla gelen artılarımı vermiş bulunuyorum. gün itibarı ile 61,9 kiloyum şükürler olsun.
kahvaltım :
3 adet haşlanmış yumurta
bir dilim pastırma
2 zeytin
1 domates
çeyrek KK peynir
1 adet ceviz
az önce de bir adet türk kahvesi içtim en şekersizinden
ohh mis kahvaltı. afiyet olsun bebeeem . ben yoort yiyemiyorum uyuklatıyo beni anca eve gidince bi kaç kaşık işte o kadar
.
afiyet olsun fambıkcımmmm
günaydın kızlar,
regl öncesi çılgın açlığımla gelen artılarımı vermiş bulunuyorum. gün itibarı ile 61,9 kiloyum şükürler olsun.
kahvaltım :
3 adet haşlanmış yumurta
bir dilim pastırma
2 zeytin
1 domates
çeyrek KK peynir
1 adet ceviz
az önce de bir adet türk kahvesi içtim en şekersizinden
tatlım geçmiş olsun sana. kendini toparlayana kadar bir dilim yiyebilirsin ama hugonun dediği gibi ekmek yiyeceğine tavuk suyuna çorba yap bol limon sık bol bol iç onu daha doyurucu ve besleyici.. ekmek fos geliyor artık bana çok kaçırdığımda anında şişiyorum inanır mısın
çok sevindim canım. evet dışarı çıkıp yürüyemiyorsan evde bisiklet iyi olur ama evdede tembellik çöküyo. keşke bizim oralar yürümeye müsait olsa..
canım tavuk yedim ya beni tok tutar tavuk ama yine de akşam eve gidince bir kepçe kıymalı pırasa yedim içinde pirinç yok 1 yemek kaşığı z.yagı ile pişirmiştim bir kaşık yogurt bir minicik mandalina da yedim ekmek aratmıyorum artık kendime bi kaç gün ekmek yediğimde herşey başa sarıyor sanki.
tatlım umarım en kısa zamanda toparlanırsın aramıza dönersin. aman salma kendini. bak şu anda kış aylarındayız ve inan bana diyet kışın çok daha kolay. ben yaz boyu bırakmıştım kolasıydı dondurmasıydı tatiliydi insan bırakıyo yazın.
tatlım afiyet olsun. güzel menü. ayy o bürücükler o yaşta kek mi yiyorlar yerim ben onlarııı.. ben de cesaret edebilsem ikiz isterdim hem ikisi beraber büyürlerdi ama çok zor yaaa..
selencim senin geçen seferki menün de böyleydi tatlım. bak hugoda seni uyarmış. bi kere en saglam menü kahvaltı en zayıfı akşam olmalı sen tam tersini yapmışsın. bu yediklerinle tüm gün duruyorsun ama vucut bu düşük kalorili beslenmeye alışacak ileride kilo vermen durunca daha neyi eksilticeksin ? ayrıca ömür boyu elma armutla yaşayamazsın azar azar yiyceksin ama aç kalmıcaksın metabolizmanı yavaşlatıcaksın aman dikkat dogru yolda değilsin. her gün muhakkak bir ögünde et , bir bardak yogurt yada süt, iki üç dilim tam tahıllı yada çavdar ekmegi yiyebilirsin. biraz daha dikkat tatlım. akşama ve kahvaltıya extra dikkat
afiyet olsun tatlım sabah kalkmak iki gündür işkence oldu bana da çok karanlık yaaa. geçmiş olsun ayrıca.
ohh mis kahvaltı. afiyet olsun bebeeem . ben yoort yiyemiyorum uyuklatıyo beni anca eve gidince bi kaç kaşık işte o kadar
nügüto çok sevindim canımcım iyileşmişsin. kahvaltı güzel.. aşure olmamış ama en azından erken saatte yapılan bir kaçamak.
merhaba canım walla sen böyle yazınca moralım bozuldu sımdı. Ben de yenı dogum yaptım 40 ımız persembe gunu cıkacak. Emzırırken zayıflarım dıyordum ama sen 8. ayda bu soruyu soruyorsan hemen zayıflanmıyor demektır :) Aynen ben de senın gıbı gece emzırmek ıcın kalkıyorum tatlı yıyıp yatıyorum.yuruyuse gıdıyorum donuste pastaneden kek alıyorum napcam ben yaa. Ben51 kıloyla hamıle kaldım suan 60 kıloyum 11 kılo cok hızlı gıttı odemdı suydu derken ama suanda durdu kılom(
uykum geldi bi yandanda türk kahvemi içiyorum pepeti hoşgeldin canım
nugim ben geçmise bakıyorum sonra tenefüs bitiyo ve ben kalkıyorum görmemsim canım geç de olsa oşbulduk beaaa
öğle yemeğim
patates yemeği
salata
1,5 dilim kepek ekmeğihemde patatesle
yemekten sonrada minnacık mandalina yidim
teşekkür ederim kızlar sizede afiyet olsunn...
yolim tebrik edermmm....
ne güzel gidiyorrr patır patır...
darısı başımaa
günaydın tatlımmm.teşekkürler..evt kek yiyorlar teyzesiii...cnm benim cesaret işi biraz ama çoookm zevkli vee çok güzel bi duygu.inşallah olur seninde ikilerin.
bu aarada kilolar gitttmiş tebrikler cnm benimmmm
öğle yemeğim
patates yemeği
salata
1,5 dilim kepek ekmeğihemde patatesle
yemekten sonrada minnacık mandalina yidim
canımcım bunlar artılarımdı şimdi eski kiloma indim. en en eski kiloma inmem lazım oda 59.0 daha patır patır giden bişi yok yani
yemegin patates yemegi olunca hem patates olur yenen hem ekmek. şaşırcak bi durum yok aslında ...
ben de ögleyin bi tabak kapuska, iki üç parça tavuk gögsü ve yarım patatesli börek yedim. börek kaçamak oldu ama inanın sanki sadece yufkaydı
nnasılsınız topişlerr
benn geldimm doktordaydım hemencik deyiverem
benim sağlıklı beslenme işe yaramışş 1 ayda hiç kilo almamışım kilo vermişimm 1 kilo ve bebik 1.5 kilo olmuşş
2 haftada yarım kilo daha almışş
veee bu hafta 28. haftamızdı yeni 28 olmuştuk ancak bebiş 31 haftalık çıktiii
3 hafta önden gidiyii
doktorr 5 hafta sonra gel dedii
böyle giderse 1 ayy önce doğacakk
selam kızlar pilatesimi yaptım yeşil çayımı içtim öğle yemeğimi de yedim geldimm
öğle yemeğim
akşamdan kalan 5 kaşık barbunya
2 kaşık pilav
yoğurt
ardından şekersiz türk kahvesi ve sade soda...
eferim gıyzzzzzzzzzzzz sene
ultrasonda 2-3 hafta büyük gözükür zatii hügocummmm..
benim kızada bu 4 kilo doğacak galiba çok iri bir bebek demişlerdi..
doğa doğa 3 kilo doğdu
aman normal kiloda olsun da sağlıklı olsunn..
annesini emdikçe topiş oluyolar zati
famirtommm ultrason aynı giderr sata göre bu zamana kadar hiç şaşmadı hep bşrebir gitti 7 aydırr bu haftaa böyle olduu
ama zati bi gariplik vardı evelsi gün ev temizledimm yoruldum normalde gece uyudummu sabaha hafif kalkarımm sabah oldu yokk ağırım dğnde öyleydi üstelikk hafif sancılar başladı
bide ben iki hastaneye gidiyorumm iki doktora gidiyorumm ikisindede ultrason haftası aynı çıktııı
iki farklı doktora gidiyorumm ama ikiside sadece kendisine gtttiğimi sanıyii
napayım birinin doktorluğu çok iyi ama hastane şartları çok iyi değilll diğerininde hastane şartları çok çok iyi ama doktoru yeni doktoorr
bendeee ikisinede gidiyorumm :118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?