60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sazancım akşam burda yiyorumya yemeği çorbayı ısıtma durumum yok burda evde zaten tavuk çorbası eksik olmaz annemin sürekli tavuk çorbası yapar.kaçamak derken daha öncedende yazdım yani tatlı konusunda yiyeceğim ama az tamamen kısmayacağım böyle denemek istiyorum birde aşure zaten azdı fazla değildi

hayır olsun bende rüyamda para biriktiriyodum valla bi sürü para geçmişti elime

seni kirli çıkı seniii ben de avansımdan biraz ayırdım ama faturalarda ödenicek onlara gitsin istemiyorum. en iyisi eşime verim o ödesin parama kimse dokanmasın

yok orda ye diye söylemedim canım. ben de işyerinde yiyorum ya az yeyince yada acıkınca evde yeme durumunda çorba içersin demek istedim. dün mesela ekmek yemeseydin eve varınca bi kase çorba ohh misss.
tatlı konusunda aralarda az yemene katılıyorum ama haftada bir olursa çok güzle olur sanki. bende artık kararlıyım yapabildiğim yere kadar haftasonları kaçamak yapmicam. offf ama bu haftasonu şirket eğitimi var tüm gün dışarıda olacam ne yiycem ben yaw:26::26:

afiyet olsun fambıkcımmmm

teşekkür ederim kızlar sizede afiyet olsunn...
yolim tebrik edermmm....
ne güzel gidiyorrr patır patır...
darısı başımaa

günaydın tatlımmm.teşekkürler..evt kek yiyorlar teyzesiii...cnm benim cesaret işi biraz ama çoookm zevkli vee çok güzel bi duygu.inşallah olur seninde ikilerin.
bu aarada kilolar gitttmiş tebrikler cnm benimmmm

hoşgeldiniz kızlarr..hugoşun dediği gibi emzirmek çok güzel bir spor..ama ayriyetten de spor yapmak gerekiyor.cnm benim senin bebişin daha çok küçük şuan da senin diyet yapman çok yanlış.sadece tatlılardan uzak dur.şekeri bırak biraz da spor yap veee bol su iç.su çok fazla süt yapıyor biliyosun.bende emzirirken diyet yapmaya başladım burda ama benimkiler 1 yaşındaydı artık veee ek gıdalardan da yiyorlardı.sende sabret biraz daha..

günaydınn datluşlarrr...nasılsınız bugünnn.burda yağmur var kasvetli sıkıcıııı..

sabah kahvaltım
2 bardak şekersiz çay
1 dilim içi alınmış kepek ekmeği
1 dilim kek
1 dilim peynir
1 dene yumurta
domates....
ara
1 dene activaa
bieazdan pilatesimi yapıcam..

Selam kizlar

benide alsaniz araniza bende zayiflamak istiyorum ama baslayamadimki diyete bi turlu,

dogumdan sonra 6 kilo fazlam kaldi suam 61 kiloyum 55 olmam lazim:26:

diyet yapmiyorum ama gunde yarim saat fitness yapiyorum

öğle yemeğim
patates yemeği
salata
1,5 dilim kepek ekmeği hemde patatesle
yemekten sonrada minnacık mandalina yidim

öğle yemeğim
patates yemeği
salata

afiyet olsunn topişş..
akşama biraz dikaet et öyleyse..
patates,ekmek ve aşre yemiş oldun bugün...

bende öğle
1 portakal
1 büyük kase yoğurt
1 küçük amasya elma
4 ceviz yedimm..

yemekten 1 saat önce
2 kuru kayısı yemiştimm...

bugün pek bir meyveli menüm oldu

selam kızlar pilatesimi yaptım yeşil çayımı içtim öğle yemeğimi de yedim geldimm
öğle yemeğim
akşamdan kalan 5 kaşık barbunya
2 kaşık pilav
yoğurt

ardından şekersiz türk kahvesi ve sade soda...

teşekkür ederim kızlar sizede afiyet olsunn...
yolim tebrik edermmm....
ne güzel gidiyorrr patır patır...
darısı başımaa

canımcım bunlar artılarımdı şimdi eski kiloma indim. en en eski kiloma inmem lazım oda 59.0 daha patır patır giden bişi yok yani

günaydın tatlımmm.teşekkürler..evt kek yiyorlar teyzesiii...cnm benim cesaret işi biraz ama çoookm zevkli vee çok güzel bi duygu.inşallah olur seninde ikilerin.
bu aarada kilolar gitttmiş tebrikler cnm benimmmm

sagol canımmm, işte biraz sıkı tuttum yememi içmemi artılarım gitti regl öncesinden kalan.
çocukların ikiside oglan mı ? ay ben onları yerim yerim yerimmmmmmmm

öğle yemeğim
patates yemeği
salata

yemegin patates yemegi olunca hem patates olur yenen hem ekmek. şaşırcak bi durum yok aslında ...
ben de ögleyin bi tabak kapuska, iki üç parça tavuk gögsü ve yarım patatesli börek yedim. börek kaçamak oldu ama inanın sanki sadece yufkaydı

nnasılsınız topişlerr
benn geldimm doktordaydım hemencik deyiverem
benim sağlıklı beslenme işe yaramışş 1 ayda hiç kilo almamışım kilo vermişimm 1 kilo ve bebik 1.5 kilo olmuşş
2 haftada yarım kilo daha almışş
veee bu hafta 28. haftamızdı yeni 28 olmuştuk ancak bebiş 31 haftalık çıktiii
3 hafta önden gidiyii
doktorr 5 hafta sonra gel dedii
böyle giderse 1 ayy önce doğacakk

o da birşeyy yolicimm bak emeğini yabana atma ben de enson 59,5a düşmüştüm ama bi türlü göremedim o kiloyu

Allah sizi inandırsın diyosun yani
inandık öyleyse...
zaten ekmek yemiyorsun arada onada ihtiyaç var dimi..
kaçamak olarak gördükten sonra problem yokk,eminim dengelersin

eferim gıyzzzzzzzzzzzz sene
ultrasonda 2-3 hafta büyük gözükür zatii hügocummmm..
benim kızada bu 4 kilo doğacak galiba çok iri bir bebek demişlerdi..
doğa doğa 3 kilo doğdu
aman normal kiloda olsun da sağlıklı olsunn..
annesini emdikçe topiş oluyolar zati

famirtommm ultrason aynı giderr sata göre bu zamana kadar hiç şaşmadı hep bşrebir gitti 7 aydırr bu haftaa böyle olduu
ama zati bi gariplik vardı evelsi gün ev temizledimm yoruldum normalde gece uyudummu sabaha hafif kalkarımm sabah oldu yokk ağırım dğnde öyleydi üstelikk hafif sancılar başladı
bide ben iki hastaneye gidiyorumm iki doktora gidiyorumm ikisindede ultrason haftası aynı çıktııı
iki farklı doktora gidiyorumm ama ikiside sadece kendisine gtttiğimi sanıyii
napayım birinin doktorluğu çok iyi ama hastane şartları çok iyi değilll diğerininde hastane şartları çok çok iyi ama doktoru yeni doktoorr
bendeee ikisinede gidiyorumm :118:

aynı çıkması ilginçç..
ben daha öncede hastanede çalıştığım içinn drlardan ve hemşirelerden hep önde gitiiğini duydumm..
benimkide öyle olmuştu çünkü...
neysemm hayırlısı bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…