60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hmmmmm kalkar gelirlerse o kötü işte..
2,5 saat az değil canım yaaa,insan gittiğinden bişey anlamaz ki....
offff kocalar ne garippppp..
ne varsa ablasında..
otur eşinle güzel vakit geçir işte ne olrtalığı karıştıyonn di mi...
sen bilirsin cicim..
eşinide görümcenide sen daha iyi tanıyorsunn..
hangi yöntem onu yola gfetiirse onu kullanacaksın bu durumda....

ben kaçar kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrr

kızlar çok teşekkürler fikirleriniz için evet benim sakin olmam lazım sakince bişileri sölemem laızm sonra eşim çok bozuluyoo. oda onun ablası anlıyorum ama işte kadın çok soguk oldu bana baştan beri ve karakter olarak asla dost arkadaş edinmeyi bırak görüşmicem biri. neyse sabredicem artık huzurumuz için...

görüşürüz famirim..
bende birazdan yemege gidicem köylü usulu davık varmış bi deneyeyim neymiş bakayım. bugün evde davık getirmedim yoksa yakında gıt gıt gıdaklicam bi konserve ton balıı getirdim akşama onu yiycem doymazsam akşam az bişi daha yerim evde. yanımda meyvelerim de var bugün şükür

komşu aşure getirmişş eşime ayırdım akşam yerr
ben bugün boza içicimm :125:
hazır herkeşler yemekteykem bende bime gideyim hem gezmiş olurumm

öğle yemeğim
1 kepçe yayla çorbası
2 tane kadınbudu peçeteyide bastırdım üstüne yağını emsin diye
salata
2 lokmada kepek ekmek
pudingi aldım arkadaşıma verdim o yesin didim

komşu aşure getirmişş eşime ayırdım akşam yerr
ben bugün boza içicimm :125:
hazır herkeşler yemekteykem bende bime gideyim hem gezmiş olurumm

tamam canım görüşürüz.
eşim aşure gününde komşunun getirdiği aşureyi yemedi. komşudan gelen şeyleri asla yemez. ben de diyetteyim diye yemedim kadının emegi çöpe gitti.

öğle yemeğim
1 kepçe yayla çorbası
2 tane kadınbudu peçeteyide bastırdım üstüne yağını emsin diye
salata
2 lokmada kepek ekmek
pudingi aldım arkadaşıma verdim o yesin didim

afiyet olsun canım iyi etmişsin pudingten kurtularak. çok canın çekerse evde saglıklısını pişirirsin.
benim menüm
bir kepçe mercimek çorbası
bir adet tavuk baget
3-4 kaşık bulgur pilavi
bol salata

merhabalar

sabah kahvaltım
1 rafadan yumurta
2 dilim ekmek
1 dilimine kaymak sürdüm üzerine de bal
1 bardakta çay içtim açık az şekerli

öğlene kadar da 2 kayısı 8 tane fındık
yarım portakal-elma-mandalina yedim

öğlen yemeğinde de

1 kase ezogelin çorba içtim
2 tane kadın budu köfte ve salata yedim
1 dilim küçük ekmekle
1 t bardak ta meyve suyu içtim

canlarım selam nasılsınız.2-3 gündür hiç giremedim.bir gün elektiriklerimiz kesikti.ondan sonraki gün sağlık ocağına gittim sağlık raporu almaya ehliyet için.sağlık ocağı dönüşü çok kötü olunca yol üzerinde eşimin dayısı gillere zor kendimi attım 1 saat oturdum daha sonra kaynım gelip beni aldı kayınvalidemlere götürdü akşam künefe yapacaklarmış.ama ben zaten o gün hiçbirşey yememiştim künefeyide yiyemedim.o gece sabaha kadar uyumadım sancım vardı oturma odasına geldim bağıra bağıra ağladım.çok kötüydüm.arabamız yoktu yoksa acile giderdim.neyse sonra sancım geçince 1-2 saat uyudum.dünde eltim geldi mutfak dolaplarımı sildik ama bitiremedik bugün dinlenip yarın fırın çamaşır ve bulaşık makinasını vede duvarlarıda silersem bitecek.akşam belim çok ağrıdı tabi ilaçlar attım ancak uyuyabildim.şimdide bir güzel duş aldım kendime geldim sizlerleyim..

hoşgeldin canım özledikk
geçmiş olsunn bu kızz çok zorladı senii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…