60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlarr napıyınız??muhabbet iyi sanırım.bende akşam menümü yazzyım bii
3 ,4 tane karnıbahar kzıartmasıı
biraz da barbunya sonunda bitti
şekersiz türk kahvesi ve sade soda

minik hugocuk annesini görmek için sabırsızlanıyor demek ki. Büyümek için can atıyor maşallah. Sağlıkla dünyaya gelsin

selam kızlarr napıyınız??muhabbet iyi sanırım.bende akşam menümü yazzyım bii
3 ,4 tane karnıbahar kzıartmasıı
biraz da barbunya sonunda bitti
şekersiz türk kahvesi ve sade soda

kıss ekmek yokmiii oğlanlarmı yedii
ehehe onlar yiyo aç kalıyosunn demii
benim eşimde kızartmasını yer ben haşlar haşlamaz ayırırım kendime yourt sarımsak öyle yeriim oda kızartmasını yer yoğurtlu

Aminnnn. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Aminnnn. Aminnnn. Aminnnn.

Hugocuk bebisin nasil 31 haftalik oluyo sen 28 biliyorken? yani gelisimini erken mi tamamliyor? Bir de sen kac kiloyla hamile kaldin canim ? kilo cizelgen gozukmuyor da...Bu arada Allah hayirli saglikli dogumlar versin...:))

ekmek yok kuzum yaa.zaten kızartması ekmek gibi unlu.ordan alıyorum zati karbonhidratı bide ekmek eklersem vayy halimee
zati akşamları pek ekmek yemem ben sabahları yerim genelde.içlerini yiyor teyzesi benim oğlanlar.....bende pek kızartmasını sevmem ama bugün cnm çekti..seninkide haşlama yoğurt güzelmiş deniycem onuda.

Alemsin evet iyi akıl, süt yapsın diyenlere de kapak olarak sunulabilecek bir cümle. Bayıldım.

Sen inek deyince aklıma geldi. Merak ediyorum inekler hep ot yemelerine rağmen kilo alıyorlar, sadece otla beslensek biz de alır mıyız acaba? Bazı diyetlerde salata sınırsız derler ya,
acaba yeşillikler çok da masum değiller mi?

Arkadaşlar cevabını bilen var mı?

!! Inekler asiri ot yiyo ama hayvan surekli yeme halinde hic durmuyo..Biz de gunun yarisi hic durmadan yesek ot olsa bile aliriz heralde..!! sonucta yesillik de kalorisiz degil..Bi de hayvanin yapisi o..danalar bile ilk dogdugunda ne kadar agir olur..

Selen senin avatarindaki kitap herhalde..neyle ilgili?cocuk gelisimiyle mi? eger oyleyse ben bu aralar cocuk gelisimiyle ilgili seyler okumaya gayret ediyorum da..bilincsiz anne olmayalim dimi...

minik hugocuk annesini görmek için sabırsızlanıyor demek ki. Büyümek için can atıyor maşallah. Sağlıkla dünyaya gelsin

HÜGOCUK BENİMDE HAMİLEYKEN ŞEKERİM ÇIKMIŞ DİYETE BAŞLAMIŞTIM HER YEMEK SONRASI ŞEKE ÖLÇÜYOR AĞZIMA bal bile sürmedim 3 ay ama bebişim kilo aldıkça ben zayıfladım, hamileliğimi 9 kiloyla bitirdim. ve doğumdan 2 ay sonra hepsi gitti. ama ben bebişimi öyle sğlıklı görünce, kilolarda tıkır tıkır gidince başladım tatı yemeye ve 2 ayda 8 kilo aldım. yani diyet dedikleri şey asında sağlıklı yaşam beslenmesi. yani olması gereken

kısacası çok mantıklı bir iş yapıyorsun. ha ba de pilates çok işime yaradı hamileyken

iyiyiz canım sen nasılsınn nasıl gidiyo doktora gittinmi ben bugün gittim

iyiyiz hugocuk bizde
ben ayın 12 sinde gitmiştim
bir daha ki randevumuzda 9 ocakta şeker yüklemesi ve detaylı ultrason bakılacakmış
siz gitmişsiniz bu gün maşallah bebişin iyiymiş
ya hugocuk bebek 3 hafta öne nasıl atar insan hayret ediyor gerçekten
benimde bir kere bir hafta öne atmıştı bir hafta neyse de 3 hafta birden
nerdeyse 1 ay erken dogacak o zaman sen şubatta doğurursun bence
bende 6 kilocuk almış bulunuyorum 74 oldum internette baktıgıma göre normal aralıklarda görünüyor
asıl kilolar bundan sonra gelir daha benim 4 ayım var

günaydın kızlar bugününüz huzurlu ve mutlu geçer inşallah ben akşam kaçırdım sebebide azda olsa tabi herşeyden yiyecem dedim tatlıda yiyordum ama demekki olmuyomuş.zaten türk kahvesini şekersiz içiyordum ama boğazlarımdan galiba ne zamandır orta şekerli içiyordum şekersiz içemiyordum tamamen bırakmak lazım olmuyor değilse akşam çok kaçırdım çokkkkkkkkkk ne siz sorun ne ben söyliyeyim :18:
sabah kahvaltım
2 dilim kepekli tost ekmeği
2 kk peynir
1 tane domates
şimdide kekik içiyorum

günaydın kızlar,
geçmişteydim ama hemen bitmicek gibi hemmen menümü yazim

kahvaltı : 07.45
2 adet haşlanmış yumurta
iki dilim hindi füme
yarım domates
çeyrek kk peynir
bir kupa çay

09.30 bir adet şekersiz türk kahvesi

bu arada dün akşam yemeginden sonra b.kingten birtane çakma dondurma yidim ama sabah kilom aynıydı avm de çok yürüdüm ondan sanırım.. :26::26:

Evet canım haklısın yarın ve sonraki gün Hugocuk'a yazdığım gibi bir deneme yapacağım bakalım sonuç ne olacak? Desteğin için teşekkürler

rica ederim canım her zaman. işimiz moral ve destek vermek burada. eski arkadaşlar bize destek verdiler kilo verdirdiler bize sıra şimdi bizde

seni çok kararlı gördüm sen bu işi kıvıracaksın

canım eski alışkanlıkları bir anda bırakmak zordur. eger aşırı tatlı tüketen biriysen normalde bunu yavaş yavaş hayatından çıkarabilirsin. yada yerlerine saglıklı alternatifler koyabilirsin. mesela meyve yada tarçınlı süt gibi. hemen kesersen geri tepebilir bıkkınlık gelebilir aynı sigarayı bırakmak gibi düşün. ben mesela çok sık olmasada eskiden kola çok içerdim bardak bardak ama şimdi bıraktım light olanını bile içemiyorum hem çok tatlı geliyor hem de tatlandırıcı beni acıktırıyo. ayrıca çok zararlı zaten.. bedenime zararlı şeyleri çok az sokuyorum zamanla tamamen çıkartıcam diyorum.

Hugocuk bebisin nasil 31 haftalik oluyo sen 28 biliyorken? yani gelisimini erken mi tamamliyor? Bir de sen kac kiloyla hamile kaldin canim ? kilo cizelgen gozukmuyor da...Bu arada Allah hayirli saglikli dogumlar versin...:))

65 kilo ile hamile kaldımm 74 kiloyum şimcikk
yaa bebeğik gelişimi önden gidiyoo haftasından büyük çıkıyoo ölçümlerii
28 haftalık değil 31 haftalık çıkıyo ölçümlerii

bende çıkmadı şeker filan sadece tedbir amaçlı birde bebeğin gelişimi içinn sadece

canım inekler sadece ot yemiyorlar ki, ek besinleri de var katık denilen.. sadece ot yiyince sütleri artıyor kilo almıyorlar. besiye çekilen hayvanlar ise -dana gibi - yarma burday ve arpa ile besleniyorlar dolayısı ile karbonhidrat ile şişiriliyorlar.. yani salt ot yiyerek kilo alan inek yok çok süt veren inek var

gıyyyyyyyzzzz ne yidin hemmen diyivee bakem..
ben ben yediğim haltı yazdım size. burgercilerdeki çakma dondurmalardan yidim

Son düzenleme:

bende şaşırdım ama doktor şaşırmadı oluyo böyle dedii sağlıklı olsunnda erken gelsinn nidekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…