nnasılsınız topişlerr
benn geldimm doktordaydım hemencik deyiverem
benim sağlıklı beslenme işe yaramışş 1 ayda hiç kilo almamışım kilo vermişimm 1 kilo ve bebik 1.5 kilo olmuşş
2 haftada yarım kilo daha almışş
veee bu hafta 28. haftamızdı yeni 28 olmuştuk ancak bebiş 31 haftalık çıktiii
3 hafta önden gidiyii
doktorr 5 hafta sonra gel dedii
böyle giderse 1 ayy önce doğacakk
minik hugocuk annesini görmek için sabırsızlanıyor demek ki. Büyümek için can atıyor maşallah. Sağlıkla dünyaya gelsin
selam kızlarr napıyınız??muhabbet iyi sanırım.bende akşam menümü yazzyım bii
3 ,4 tane karnıbahar kzıartmasıı
biraz da barbunya sonunda bitti
şekersiz türk kahvesi ve sade soda
ay ne şekerler şimdi onlar. kızları da seviyorum ama benim çok kız yegenim var erkek bebekleri çokçok seviyorum. şimdi onlarda tam yemelik yaştalar, resimlerini görmeyi çok isterdim
bende daha yok canım inşallah bir iki seneye olacak allah verirse tabi
merhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim
hamileyim ama kilom 65 bebeğim 850 gram daha
veremem kiloları diye korkuyorum yaaa
kıss ekmek yokmiii oğlanlarmı yedii
ehehe onlar yiyo aç kalıyosunn demii
benim eşimde kızartmasını yer ben haşlar haşlamaz ayırırım kendime yourt sarımsak öyle yeriim oda kızartmasını yer yoğurtlu
canım sen hamilemisin yoksa bebeğin varda emziriyomusun
Evet haklisin..hepsi mazeret aslinda tesbihte hata olmasin ama sonunda inekler de sut veriyor ama tek yedikleri ot!!! ben hamile kalirsam inekleri getiricem aklima valla!! :)))
Hem Ebru Salli da iki dogum yapti sadece 8-9 kilo aldi kadin yaaa!! hem de tas gibi hala..
Alemsin evet iyi akıl, süt yapsın diyenlere de kapak olarak sunulabilecek bir cümle. Bayıldım.
Sen inek deyince aklıma geldi. Merak ediyorum inekler hep ot yemelerine rağmen kilo alıyorlar, sadece otla beslensek biz de alır mıyız acaba? Bazı diyetlerde salata sınırsız derler ya,
acaba yeşillikler çok da masum değiller mi?
Arkadaşlar cevabını bilen var mı?
Alemsin evet iyi akıl, süt yapsın diyenlere de kapak olarak sunulabilecek bir cümle. Bayıldım.
Sen inek deyince aklıma geldi. Merak ediyorum inekler hep ot yemelerine rağmen kilo alıyorlar, sadece otla beslensek biz de alır mıyız acaba? Bazı diyetlerde salata sınırsız derler ya,
minik hugocuk annesini görmek için sabırsızlanıyor demek ki. Büyümek için can atıyor maşallah. Sağlıkla dünyaya gelsin
iyiyiz canım sen nasılsınn nasıl gidiyo doktora gittinmi ben bugün gittim
Evet canım haklısın yarın ve sonraki gün Hugocuk'a yazdığım gibi bir deneme yapacağım bakalım sonuç ne olacak? Desteğin için teşekkürler
seni çok kararlı gördüm sen bu işi kıvıracaksınElbette sürekli acıkıyordum. Yemekten sonra masadaki tabakları mutfağa getirirken bile atıştırıyordum. Sanırım biraz da psikolojik. Çevrenizde ''süt yapsın ye, iç'' diyenler olunca bu yeni yemek yeme şeklimize kulp bulmuş oluyoruz. Başarısız olanların mazeretleri vardır. Ben de bu mazeretlere sığınıyordum, boşvermiştim. Süt vermeyi kestikten sonra 1,5-2 yıllık alışkanlıklarımdan kurtulamadım. Şimdi doğru beslenmeyi öğrenmeye çalışıyorum.
canım eski alışkanlıkları bir anda bırakmak zordur. eger aşırı tatlı tüketen biriysen normalde bunu yavaş yavaş hayatından çıkarabilirsin. yada yerlerine saglıklı alternatifler koyabilirsin. mesela meyve yada tarçınlı süt gibi. hemen kesersen geri tepebilir bıkkınlık gelebilir aynı sigarayı bırakmak gibi düşün. ben mesela çok sık olmasada eskiden kola çok içerdim bardak bardak ama şimdi bıraktım light olanını bile içemiyorum hem çok tatlı geliyor hem de tatlandırıcı beni acıktırıyo. ayrıca çok zararlı zaten.. bedenime zararlı şeyleri çok az sokuyorum zamanla tamamen çıkartıcam diyorum.sen bana bakma, ben hapur hupur tatlı yiyorum bi başlasam devamı gelicek ama sadece 1 öğün dayanabiliyorum. bi de baştan bırakınca insan alışıyor, sanki hep bu kilodaymışsın gibi. ben bazen alışveriş mağazasnda bedenlere giremeyince ve eski arkadaşlarımla karşılaşınca anlıyorum işin cidiyetini. öğretmenim ama asıl mutsuz ev kadını benim
Hugocuk bebisin nasil 31 haftalik oluyo sen 28 biliyorken? yani gelisimini erken mi tamamliyor? Bir de sen kac kiloyla hamile kaldin canim ? kilo cizelgen gozukmuyor da...Bu arada Allah hayirli saglikli dogumlar versin...:))
HÜGOCUK BENİMDE HAMİLEYKEN ŞEKERİM ÇIKMIŞ DİYETE BAŞLAMIŞTIM HER YEMEK SONRASI ŞEKE ÖLÇÜYOR AĞZIMA bal bile sürmedim 3 ay ama bebişim kilo aldıkça ben zayıfladım, hamileliğimi 9 kiloyla bitirdim. ve doğumdan 2 ay sonra hepsi gitti. ama ben bebişimi öyle sğlıklı görünce, kilolarda tıkır tıkır gidince başladım tatı yemeye ve 2 ayda 8 kilo aldım. yani diyet dedikleri şey asında sağlıklı yaşam beslenmesi. yani olması gereken
kısacası çok mantıklı bir iş yapıyorsun. ha ba de pilates çok işime yaradı hamileyken
günaydın kızlar bugününüz huzurlu ve mutlu geçer inşallah ben akşam kaçırdım sebebide azda olsa tabi herşeyden yiyecem dedim tatlıda yiyordum ama demekki olmuyomuş.zaten türk kahvesini şekersiz içiyordum ama boğazlarımdan galiba ne zamandır orta şekerli içiyordum şekersiz içemiyordum tamamen bırakmak lazım olmuyor değilse akşam çok kaçırdım çokkkkkkkkkkne siz sorun ne ben söyliyeyim :18:
sabah kahvaltım
2 dilim kepekli tost ekmeği
2 kk peynir
1 tane domates
şimdide kekik içiyorum
iyiyiz hugocuk bizde
ben ayın 12 sinde gitmiştim
bir daha ki randevumuzda 9 ocakta şeker yüklemesi ve detaylı ultrason bakılacakmış
siz gitmişsiniz bu gün maşallah bebişin iyiymiş
ya hugocuk bebek 3 hafta öne nasıl atar insan hayret ediyor gerçekten
benimde bir kere bir hafta öne atmıştı bir hafta neyse de 3 hafta birden
nerdeyse 1 ay erken dogacak o zaman sen şubatta doğurursun bence
bende 6 kilocuk almış bulunuyorum 74 oldum internette baktıgıma göre normal aralıklarda görünüyor
asıl kilolar bundan sonra gelir daha benim 4 ayım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?