canım inekler sadece ot yemiyorlar ki, ek besinleri de var katık denilen.. sadece ot yiyince sütleri artıyor kilo almıyorlar. besiye çekilen hayvanlar ise -dana gibi - yarma burday ve arpa ile besleniyorlar dolayısı ile karbonhidrat ile şişiriliyorlar.. yani salt ot yiyerek kilo alan inek yok çok süt veren inek var
gıyyyyyyyzzzz ne yidin hemmen diyivee bakem..
ben ben yediğim haltı yazdım size. burgercilerdeki çakma dondurmalardan yidim
neeeeeeeyaş pasta yidim
ne kadar yidinn
normal bi dilim yani öyle kalın değildi
afiyet ossunn
dimek ahanda böyle yidin pastayıı :125:
öğlende yemekhanede tatlı varrrrrrr ve benim canım tatlı çekiyo
öğlende yemekhanede tatlı varrrrrrr ve benim canım tatlı çekiyo
bi koşu bakkaldan bitter al gell barimm
nugicimm daha öncede konuşuyorduk yaaa insan ekerli şeyler yedikçe yiyesi geliyor diye..
henüz insülün direncini kırabilmiş değiliz dime ki..
ben meyve yediğimde bile normalden daha fazla acıkıyorum mesela...
kendine dur demelisin.....
yüzüne bile bakma bence yemeğini ye ve çıkk...
öyle yapicimm yemiyeceğim puding varmış tatlı olarak valla çok afedersiniz öküz gibi koşu bandına biniyom neler çekiyom bir saat dimi ama akşam zaten pasta yedim kaçırdım tekrar bugünde yememin bi anlamı yok dimi ama
nassınız bakemm..
bende pek halsiz bitkin veeeee öyle karmankarışık bişeyim işte:44:
sabah kaffaltımı yazimm...
1 yumurtadan omlet
2 kk kadar köy-koyun-kaşar peyniri
3 zeytin
bir tutam maydanoz
1 kuru kayısı
biraz kavrulmamş fıstık
1 dlm de armut yedim...
1 lt suyumuda içtim
yarım saat sonra çıkıcam bugün stajım var..
offf hiç de gidesim yok heee:18:
hoşgeldin canım afiyet olsun.. benim de haftasonu mesleki egitime gitmem lazım. sabah 10 akşam 5 ve kurs karşıda.. of yaa..ayrıca kocamı acilen izmirden çagırmışlar 1 uçagı ile gidiyo. bu gece de yalnız olaiblirim evde
bu arada geçenlerde eşim görümcemler ve annesi ile kavga etmişti. bu kavga sonrasında bi daha onlarla görüşmicez demişti sinirle. bunu daha önce de yaptığı için ben ciddiye almamıştım iki gün sonra konuşmaya başladı zaten. neyse bu olaydan önce görümcemle konuşuyorduk ve yılbaşında bize gelin yada biz gelelim napak demişlerdi. ben açıkçası istemiyorum görüşmek. işine gelmedi mi görümcem beni hiç aramaz. biraz sıcak davransa idi daha kolay olurdu. zaten gecenlerde beni en başta istemediklerini ama benim çok saglam bi kız çıktığımı ve bu konuda özür dilediklerini söylemişti eşim kavga çıkarınca. yoksa bişi dicekleri yoktu ..
neyse geçmişi özetledim dün avm de eşim yılbaşında napcaz dedi. ablası ile ilgili olumsuz konuşmamam lazım ama kendisi dmeişti bi daha görüşmicez diye. onlar ailesi olaiblir ama ben el kızıyım soguyorum zaten sogumuştum özür mevzusundan dolayı bende evde giricem ben yılbaşına ayrıca iznim de yok zaten sen gidebilirsin bursaya didim. bana çok kızdı söylendi ama çokta üstünde durmadı. şimdi napim
yaww yolicim zaten izin yok taa bursaya gitmenin ne anlamı var Allah aşkına...
birde sevmediğin görümcenle yılbaşı akşamı geçirmekk çok can sıkıcı olur...
sen eşinle kendine bir plan yapp beraber romantik bir akşam geçirin bence..
gitmemenin de ablanla olna sıkıntıdan değil,sadece izin olmadığından gidip gelmenin çok yorucu olacağından falan bahset..
istiyorlarsa onlar bize gelsinler falan de,yani aslında ablasıyla sıkıntıyı bütütmediğini anlasın...
canım zaten eşimin ve ablasının derdi de bize gelmek. ondan sonra gelsin yemekler yoli servis yapsın içki su gibi aksın biz karşılayalım.
ben bu ay çok ihtiyacım var diye bi kaç ayakkabı aldım bide epilasyona gidicem dedim dün patladı. neymiş çok masrafım oluyormuşşş çok savrukmuşum... iki senedir borç ödemekten bir sürü ihtiyacımı erteledim zaten.
bana para yok onlara var yok yaaa. hayır onları da istemiyorum evimde gitsin bursada eglensin ablasıyla. çok uzak değil yok 2,5 sat sürüyo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?