60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet aynen hem de fena cozuttumm umarım veririm ben dee

orda sıkılıp duracağına nerde iyi hissedersen orda oll ben olsam yoliyide alırdımm yeniyıla kucağımda yoliyle girerdimm

sazancım ne yiyeceksin şimdi yemek
bacım bu akşam ton paluu getirmiştim yemekhanedekiler bana salata ayırıyorlardı öglenden artan. her gün.. onunla karıştırıp yiyicem. ama az gelecek akşama da bi kase kıymalı pırasa yerim ekmeksiz. tabii eger acıkırsamm. acıkmazsam yimem.

orda sıkılıp duracağına nerde iyi hissedersen orda oll ben olsam yoliyide alırdımm yeniyıla kucağımda yoliyle girerdimm

valla ablamla da başbaşa bi oturup dertleşememiştik. küçük yengem ki onu çok severim oda orada olacak. hiç sıkılmam.. geçen sene değil ondan önceki sene de ablası bize gelmişti. şimdi düşünüyorum da bana söyledikleri ile bunları... madem beni benimsememiştin be kadın ne diye yılbaşında bize geldiniz? ne diye kirayı ödeyemeyince bizim evde kaldınız iki ay ???
dadlum bu akşam zaten yoliyle başbaşayız. kocam yine izmirde.. öff yalnız kalmaktan nefret ediyorum.. keşke ablam yakında oturaydı. abim de uzakta.. oooff offf

kirayı ödeyemeyince 2 ayy sizdemi kaldılarr amanınn
keşke eşini sevmeden evlenmeden önce acukk ailesini tanısaymışsındıı
öfff yaaa çook zorr allah kurtarsın valla canımm

ben şimdi ara öğünde 1 bardak boza yanında 1 avuç leblebi fıstık yicem :125:
tepişsin benim oğlan kudursunn
boza içince kuduruyooo

akşam yemeğinde ekmek yemem
akşamda 1 tabak tarhana çorbası salata 3 tavuk baget derisiz yer kalkarımm

kirayı ödeyemeyince 2 ayy sizdemi kaldılarr amanınn
keşke eşini sevmeden evlenmeden önce acukk ailesini tanısaymışsındıı
öfff yaaa çook zorr allah kurtarsın valla canımm

canım ailesine değil eşime aşık oldum. hem nereden bileceksin ki kavun değil bunlar koklayasın. eşin ailesi ile senin ailen tanışıyorlar ama siz de sorun yaşıyorsunuz. bilemiyorsun işte.. hiçte canımı sıkmıyorum aksine çoook rahatım valla oh iyi ettim. hep onun ailesi hep onun ailesi artık yeter yılbaşı gecesi nerde olursa olsun benim programım belli

ben yavaşcık yavaşcık yemeğimi yiyem kızlar iyi akşamlarrr

ben salatamla ton balıgımı yedim canım biz çıkıyoruz iyi akşamlar

kızlar bende aranıza katıldım..boyum 1.70 kılom suanda60.6..bu rakam sıze ıyı gelıyo ama benım basen kalca sorunum var bıraz yaa..52 falan olmak ıstıyorum..kıst amelıyatından sonra cıktım bu kıloya en ıdeal kılom en fazla 55..neyse gecen hafta 61.5tım..ve soyle bı mantıkla basladım yemek yemek sadece 3sanıyelık damak zevkıymıs bu yuzden ıstedıklerımı gıyemıycekmıyım yanii..ye ye ye nereye kadar dımı..asla kendımı dıyet psıkolajısıne sokmadan ve bır dıyete uymadan ne cok yıyosam azalttım..ekmegı sadece kahvaltıda yıyorum artık abur cubara son verdım cokk yıyordum cunku..kahvaltıda mutlaka haslanmıs yumurta yıyorum ve onun dısında olculu yedım 1haftada 1kılom gıtmıs..şubatın sonuna kadar 52olmayı planlıyorum cunku uzun surede verılen kılolar alınmazmış..ve kızlar sebze corbası benım kurtarıcım acıkınca hemen yıyorum..ıcınde lahana,pırasa,ıspanak,bıraz bulgur,kuru sogan,maydanoz,havuc,bulyon cok az tuz ve kımyon koyuyorum harıka oluyor..bence sebze sevenler mutlaka denemeli kolarısı az ve cok faydalı..LUTFEN HEP SUNU DUSUNUN 3 SANİYELİK YEMEK ZEVKİ İÇİN ŞİŞMAN OLMAYA MAHKUM OLMAYALIM BU PSIKOLOJIYLE EMIN OLINKİ YEMEZSINIZ .. ben bıle yapabılıyosam sızde yaparsınız..ve mutlaka PLATES YAPIN kızlar gercekten inceltıyor..hadı bakalım umarım basarıcaz arkadaslar

Bence esini yollama doldururlar yoksa sana hirsli olarak gelir bursadan..bence ben seninle gecirmek istiyorum yilbasini askim..beni birakma filan ayagina yat..evde kendiniz eglenin..onun ailesi artik sensin...ne isi var ablasinda..dimi ama..

Hosgeldin pink...evet basaricaz..biribirimizi kontrol edelim... ben dunku menumu veriyorum..
Dunden onceki gun kacamagim vardi hatirlarsaniz oyuzden dun hic karbonhidrat tuketmedim..
Sabah:4 y.k lor peynir, yesillik,domates,bitki cayi,3 zeytin
Oglen: yarim kase et sote, 1 brd ayran,1 porsiyon kabak yemegi,salata
Aksam: salata,yogurt,cig brokoli
spor: 1 saat
sivi: 2lt su

sabah öğlen iyide akşam geçiştirmişsinn
hem neden çiy brokoli yaff
pişirmeye zamanmı kalmadıı
meyvecik yokmii

bende bugunku menumu vereyım

sabah:1haslanmıs yumurta,bıraz peynır,4zeytin,maydanoz,2kucuk dılım kepek ekmeği

öğle:sebze corbam ve bıtkı cayım

aksam: bırazdan ızgara kofte yıycem yogurtla ve mutlaka meyvemıde yerım
yatmadan once mutlaka yarım saat plates ve tum gun boyunca 3tl su..

sabah öğlen iyide akşam geçiştirmişsinn
hem neden çiy brokoli yaff
pişirmeye zamanmı kalmadıı
meyvecik yokmii

Hugocuk brokoliyi pisince hic sevmiyom ben..boyle yiyebiliyorum ancak..hani pasta yemistim ya kacamak ondan dun hic karbo tuketmedim..meyve de karbonhidrat ya..yarin tartilcam bakalim...bugun normal menuye donucem canim...

Hugocuk brokoliyi pisince hic sevmiyom ben..boyle yiyebiliyorum ancak..hani pasta yemistim ya kacamak ondan dun hic karbo tuketmedim..meyve de karbonhidrat ya..yarin tartilcam bakalim...bugun normal menuye donucem canim...

hımm anladım canımm dünkü yaramazlığı telafi ediyosunn

slm kızlar... motivasyon sorunu yaşıyorum ,boğazımı tutamıyorum niyeyse... bi hata veriyorum,diğer hafta alıyorum,yerimde sayıyorum yani. bugünki menüm:
1. kahvaltı:1 yumurta,1 dilim kaşar,1 dilim beyaz peynir,2 zeytin,1/2 dlm çavdar ekmeği
2.Ara1: 1 mandalina,az ayran
3. Ara2: az ayran
4. öğle yemeği: patatesli yumurta,1/2 dlm ekmek,4 yeşil zeytin,bol yeşillik limonlu, 2 dlm peynir( kaşar,beyaz)
5. Ara 3: 100 ml ayran
6. Akşam yemeği: tavuk,yeşillik, 1sb ayran,biraz antep fıstığı
7. Ara 4: 1 çb süt,biraz da meyve yerim....

selam kızlarr
akşam menüm
biraz köfte biraz patates ve yoğurt.bugün biraz sağlıksız oldu ama nediyim cnm çekti.ne zamandır kızartılmış köfte yimiyodum off iyi oldu..yaa kızlar karnım acayip şiş nedenkine?reglidenmikine aceppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…