- 9 Eylül 2009
- 697
- 94
- 648
hoşgeldin melis.
hamilelik sonrasında ne güzel kgları atmışsın 62 ye inmişsin ne güzel. ama sonra cozutmuşsun anlaşılan.
sık sık buraya ugra. gün boyu yediklerini yaz ve günde 20-30 dk yürümeye çalış. kilo verirsin hepimiz az çok verdik
neye gülüyon kaaaaa
Kızlar bi kaç saat önce ablamla konuştum yılbaşı gecesi için abimlerde oturcaz. ben ablam ve yengem. kadın kadına.
eşime de söyledim .. öyle miii ??! .. dedi .. bozuldu eminim.. ama banane.. ablası ile geçirmicem bu yılbaşını kendi ailemle geçiricem. gerçi bunu birazda ablasıyla görüşmemek için yaptığımı biliyor.... hep iyi kız oldum şimdiye kadar bu sefer tavır alıyorum ablasına evet...
bacım bu akşam ton paluu getirmiştim yemekhanedekiler bana salata ayırıyorlardı öglenden artan. her gün.. onunla karıştırıp yiyicem. ama az gelecek akşama da bi kase kıymalı pırasa yerim ekmeksiz. tabii eger acıkırsamm. acıkmazsam yimem.sazancım ne yiyeceksin şimdi yemek
orda sıkılıp duracağına nerde iyi hissedersen orda oll ben olsam yoliyide alırdımm yeniyıla kucağımda yoliyle girerdimm
bacım bu akşam ton paluu getirmiştim yemekhanedekiler bana salata ayırıyorlardı öglenden artan. her gün.. onunla karıştırıp yiyicem. ama az gelecek akşama da bi kase kıymalı pırasa yerim ekmeksiz. tabii eger acıkırsamm. acıkmazsam yimem.
valla ablamla da başbaşa bi oturup dertleşememiştik. küçük yengem ki onu çok severim oda orada olacak. hiç sıkılmam.. geçen sene değil ondan önceki sene de ablası bize gelmişti. şimdi düşünüyorum da bana söyledikleri ile bunları... madem beni benimsememiştin be kadın ne diye yılbaşında bize geldiniz? ne diye kirayı ödeyemeyince bizim evde kaldınız iki ay ???
dadlum bu akşam zaten yoliyle başbaşayız. kocam yine izmirde.. öff yalnız kalmaktan nefret ediyorum.. keşke ablam yakında oturaydı. abim de uzakta.. oooff offf
kirayı ödeyemeyince 2 ayy sizdemi kaldılarr amanınn
keşke eşini sevmeden evlenmeden önce acukk ailesini tanısaymışsındıı
öfff yaaa çook zorr allah kurtarsın valla canımm
ben yavaşcık yavaşcık yemeğimi yiyem kızlar iyi akşamlarrr
kızlar çok teşekkürler fikirleriniz için evet benim sakin olmam lazım sakince bişileri sölemem laızm sonra eşim çok bozuluyoo. oda onun ablası anlıyorum ama işte kadın çok soguk oldu bana baştan beri ve karakter olarak asla dost arkadaş edinmeyi bırak görüşmicem biri. neyse sabredicem artık huzurumuz için...
görüşürüz famirim..
bende birazdan yemege gidicem köylü usulu davık varmış bi deneyeyim neymiş bakayım. bugün evde davık getirmedim yoksa yakında gıt gıt gıdaklicambi konserve ton balıı getirdim akşama onu yiycem doymazsam akşam az bişi daha yerim evde. yanımda meyvelerim de var bugün şükür
kızlar bende aranıza katıldım..boyum 1.70 kılom suanda60.6..bu rakam sıze ıyı gelıyo ama benım basen kalca sorunum var bıraz yaa..52 falan olmak ıstıyorum..kıst amelıyatından sonra cıktım bu kıloya en ıdeal kılom en fazla 55..neyse gecen hafta 61.5tım..ve soyle bı mantıkla basladım yemek yemek sadece 3sanıyelık damak zevkıymıs bu yuzden ıstedıklerımı gıyemıycekmıyım yanii..ye ye ye nereye kadar dımı..asla kendımı dıyet psıkolajısıne sokmadan ve bır dıyete uymadan ne cok yıyosam azalttım..ekmegı sadece kahvaltıda yıyorum artık abur cubara son verdım cokk yıyordum cunku..kahvaltıda mutlaka haslanmıs yumurta yıyorum ve onun dısında olculu yedım 1haftada 1kılom gıtmıs..şubatın sonuna kadar 52olmayı planlıyorum cunku uzun surede verılen kılolar alınmazmış..ve kızlar sebze corbası benım kurtarıcım acıkınca hemen yıyorum..ıcınde lahana,pırasa,ıspanak,bıraz bulgur,kuru sogan,maydanoz,havuc,bulyon cok az tuz ve kımyon koyuyorum harıka oluyor..bence sebze sevenler mutlaka denemeli kolarısı az ve cok faydalı..LUTFEN HEP SUNU DUSUNUN 3 SANİYELİK YEMEK ZEVKİ İÇİN ŞİŞMAN OLMAYA MAHKUM OLMAYALIM BU PSIKOLOJIYLE EMIN OLINKİ YEMEZSINIZ .. ben bıle yapabılıyosam sızde yaparsınız..ve mutlaka PLATES YAPIN kızlar gercekten inceltıyor..hadı bakalım umarım basarıcaz arkadaslar
Hosgeldin pink...evet basaricaz..biribirimizi kontrol edelim... ben dunku menumu veriyorum..
Dunden onceki gun kacamagim vardi hatirlarsaniz oyuzden dun hic karbonhidrat tuketmedim..
Sabah:4 y.k lor peynir, yesillik,domates,bitki cayi,3 zeytin
Oglen: yarim kase et sote, 1 brd ayran,1 porsiyon kabak yemegi,salata
Aksam: salata,yogurt,cig brokoli
spor: 1 saat
sivi: 2lt su
sabah öğlen iyide akşam geçiştirmişsinn
hem neden çiy brokoli yaff
pişirmeye zamanmı kalmadıı
meyvecik yokmii
Hugocuk brokoliyi pisince hic sevmiyom ben..boyle yiyebiliyorum ancak..hani pasta yemistim ya kacamak ondan dun hic karbo tuketmedim..meyve de karbonhidrat ya..yarin tartilcam bakalim...bugun normal menuye donucem canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?