60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdi ne güzel 1 saat yürüyebiliyosun sonraları baskı yapıcak bebekk tuvaletin gelicek devamlııı yürümek çok zor oluyoo devamlı tuvaletin geliyooo
hareketleri başladımı nasıll
cinsiyeti belli oldumuu

eee sende hamile halinle bile kilo veriyorsun ya ondan

yok famirtom o verdiğim ödemdi
ben çok kilo aldığımı düşünmüyorum ani 10 kilo almamışımdır
10 kilo alacak kadar yemedimm ekmeği bile iyice azalttım tatlı zaten yok
o kadar almamışımdır ama işte ödem vardı çook doktorada dedim
son 3 ayy çok kilo alınıyo eğer dikkat edilmezse arkadaşım 3 haftada 10 kilo aldııı
dedim son 3 aya girdik bebek içinde benim içinde çok çok önemli bu süreç bebeğin herşeyi oluştu gelişiyo güzel gelişimi için çok dikkattli bebeğe faydası olacak şeyler yemeliyimki o büyüsün dediim
yediğim şeyler birazda ödem atmaay faydası olduu
birde bu ara pek gezdim dolaştımm filan ev işleri devamlı hareket filan acukk ödem atılıvermişş
normalde ne boza içerimm ne bıldırcın yumurtası yerim ne fındık ezmesiii ne kereviz ne greyfurt suyu ne öyle karışık sebze çorbalarıı ne o kadar çok ayran içerimm
çoğunu hayatımda illkez yedimm içtimm
beslenmeyi tamamen değiştirdimm sebebide belli
eskiden azda olsa haftada 1 kaçamak yapardım şimdi o da yokk tadımlık alırım gözüm kalırsa o daa

gayet bilinçlisin hügocumm,doğuma kadar 1-2 kilo daha fazlalıka kapatsan iyi olacak..
doğum yaptıktan sonra 5-6 kilosu eve gelene kadar gidiveriyor zaten...

önemli olan emziriirken dikkat etmekk...
ve de emzirme süreci bittikten sonrası tabii...benim için en tehlikeli dönem bu olmuştu

hurmanın faydalarıı bende okudum hugocuk kaynanamlar hacdan geldi hac hurması getirmiş bana 5 kg kadar vardı hergün 2 tane yiycem doguma kadar dogumu kolaylaştırıyormuş erken doguma sebeb oldugunu ilk kez duyuyorum zannetmiyorum öyle bişey oldugunu
evet hugocuk cok şükür oynuyor 18. haftamız bitince başladı oynamaya eşimde kafasını koyunca kalp sesini ve hareketlerini hissediyor artık cok şükür
cinsiyetini göstermedi yine en son gititğimde bakalım 9 ocakta bir daha ki randevumuz
şimdi cok rahat vucudum günde 2 kere yürüyüşe cıkıyorum ilerki aylarda nasıl olurum bilmiyorum dediğin gibi baskı falan yaparsa bu kadar yürümem o zaman sık tuvalete cıkmam yok şimdilik top gibi bir karnım var zaten başka bişeycik yok 6,5 kg aldım onlarda dagıldı sanırım vucuda

işte en az ne kadar kapatabilirim diye veee işte bebeğin gelişimi için
aslında kiloyuda çok dert etmiyorum yani spora başladımmmı hızlıca gider fazlalıklarr
emzirmede varr bu şekilde emzirirkende beslensem hem bebeğe süt olur hemde kilo veririmm
hamurişi ekmek tatlıyı işlenmiş gıdaları kestimm bebeğin gelişimi çok iyi olduu
tıkabasa doymuyo midemm yarı aç oluyorum diyebiliriim ama böylede iyi gidiyo herşeyy

bende 3 aylıkkken hergün yedim sonra duyunca bıraktım ama canım istiyo hemde çok faydalıı
netten bakarsan gebelikte hurma diyee ayet bile varr çok faydalıı
bende demin 1 tane yedimm
günde 2 hurma erken doğuma sebep olmaz heraldee

ye hugocuk korkma bişeycik olmaz bu kadınlar herşeyi cıkarıyorlar okudum canım o ayetleri hz.meyrem hz. isayı dogurdugunda sütü olmamış hurma yiyerek sütü gelmiş onla beslenmiş koca ayetler var dogumu kolaylaştırıyor diye töbe haşa ayetleri bırakıp kadınların laflarına bakmayalım lütfen ye canım hem şimdi ye hemde emzirirken ben bu hac hurmalarından birazcık ayırıcam bebek dogunca sütten önce onu sürücem inş. agzına sende yap

merhaba kızlar
az önce ara yaptım, içim ezilmiş iki adet ceviz yedim bir adette portakal yiycem

famirtoo senin çok iyi bakıp ilgilenebileceğini bilsemm kızına bir mubişş hediye ederdimm ama bakamazsınn epeyce vakit ilgi istiyoo
kızın çok severdi amaa eminimm

doğum esnasında ağrıyı azaltıyo diyoo ayette
ya bencede 2 hurmadan bişey olmazz
ağrıyı sancıyı geçtim faydası çokk
bende zemzem sorcam bi komşumuza bulabilirsem zemzemde damlatırım ağzına
dudaklarınada hurma sürücem nasipse

famirtoo senin çok iyi bakıp ilgilenebileceğini bilsemm kızına bir mubişş hediye ederdimm ama bakamazsınn epeyce vakit ilgi istiyoo
kızın çok severdi amaa eminimm

kızım istiyor zaten ama evet ilgilenmem ve evi çok batırıyorlar tüyleri uçuşup duruyor...
ölürse bide çok üzülür..
balığı öldüğünde çaktırmadan yenisini koymuştuk içine ama kuş olunca anlar heralde

evet çok ilgi istiyo birde tek olunca kuş çok bağlanır kızına omzundan inmezz o yüzden ölünce kızın çok üzülürr çünkü eşimle biz bile haftalarca ağlıyoruz kendimize gelemiyoruzz
bugün hava kapalı yağmurlu limoncuğun keyfi yokk yanıma sokuluyoo mıkır mıkır sevdim filann burnmu öpüyoo filan yaa insan çok bağlanıyoo
yavrularımızda varr akşamlarıda yavruları salıyoruz henüz uçamıyorlarr alıp seviyoruzz dün akşam koynuma girdii
eşofmanımın cebine giriyoo öyle tatlılarki topacıklarr
işte ölünce insan çok üzülüyooo
2 kuşumuzu kaybettik 3 yılda dün gibi aklımdalarr acısı hala aynıı
ufak olduklarından ekstra bakım ilgi gerekiyoo
beslenmeleri filan çok dikkat etmek gerekiyo sadece yemle vitaminle olmuyooo

1 kuru kayısı yidim bende
yarım saat sonrada yemeğimi yicem..
meveyei yemekten yarımsaat veya 1 saat önce yemek öneriliyormuşş

karnıbahar saltası
ıspanak slatası
yanındada az biraz peynir zeytin yicimm

afiyett ossun bunları evdenmi getirdinn
ben öğlen dünden kalan 2 baget var yanına az pilavla yerim koca bardakta ayran içerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…