famirtomm kayfaltıma niden yorum yapmıyon yaff
famirtoo mesaj kutunu boşaltta mesaj atakk
sende benimkine yapmıyorsun
iyi gidiyosunn börek çörek hamurişi zaafını yendinn eskisi gibi değilsinn ondann
eee sende hamile halinle bile kilo veriyorsun ya ondan
yok famirtom o verdiğim ödemdi
ben çok kilo aldığımı düşünmüyorum ani 10 kilo almamışımdır
10 kilo alacak kadar yemedimm ekmeği bile iyice azalttım tatlı zaten yok
o kadar almamışımdır ama işte ödem vardı çook doktorada dedim
son 3 ayy çok kilo alınıyo eğer dikkat edilmezse arkadaşım 3 haftada 10 kilo aldııı
dedim son 3 aya girdik bebek içinde benim içinde çok çok önemli bu süreç bebeğin herşeyi oluştu gelişiyo güzel gelişimi için çok dikkattli bebeğe faydası olacak şeyler yemeliyimki o büyüsün dediim
yediğim şeyler birazda ödem atmaay faydası olduu
birde bu ara pek gezdim dolaştımm filan ev işleri devamlı hareket filan acukk ödem atılıvermişş
normalde ne boza içerimm ne bıldırcın yumurtası yerim ne fındık ezmesiii ne kereviz ne greyfurt suyu ne öyle karışık sebze çorbalarıı ne o kadar çok ayran içerimm
çoğunu hayatımda illkez yedimm içtimm
beslenmeyi tamamen değiştirdimm sebebide belli
eskiden azda olsa haftada 1 kaçamak yapardım şimdi o da yokk tadımlık alırım gözüm kalırsa o daa
şimdi ne güzel 1 saat yürüyebiliyosun sonraları baskı yapıcak bebekk tuvaletin gelicek devamlııı yürümek çok zor oluyoo devamlı tuvaletin geliyooo
hareketleri başladımı nasıll
cinsiyeti belli oldumuu
gayet bilinçlisin hügocumm,doğuma kadar 1-2 kilo daha fazlalıka kapatsan iyi olacak..
doğum yaptıktan sonra 5-6 kilosu eve gelene kadar gidiveriyor zaten...
önemli olan emziriirken dikkat etmekk...
ve de emzirme süreci bittikten sonrası tabii...benim için en tehlikeli dönem bu olmuştu
hurmanın faydalarıı bende okudum hugocuk kaynanamlar hacdan geldi hac hurması getirmiş bana 5 kg kadar vardı hergün 2 tane yiycem doguma kadar dogumu kolaylaştırıyormuş erken doguma sebeb oldugunu ilk kez duyuyorum zannetmiyorum öyle bişey oldugunu
evet hugocuk cok şükür oynuyor 18. haftamız bitince başladı oynamaya eşimde kafasını koyunca kalp sesini ve hareketlerini hissediyor artık cok şükür
cinsiyetini göstermedi yine en son gititğimde bakalım 9 ocakta bir daha ki randevumuz
şimdi cok rahat vucudum günde 2 kere yürüyüşe cıkıyorum ilerki aylarda nasıl olurum bilmiyorum dediğin gibi baskı falan yaparsa bu kadar yürümem o zaman sık tuvalete cıkmam yok şimdilik top gibi bir karnım var zaten başka bişeycik yok 6,5 kg aldım onlarda dagıldı sanırım vucuda
bende 3 aylıkkken hergün yedim sonra duyunca bıraktım ama canım istiyo hemde çok faydalıı
netten bakarsan gebelikte hurma diyee ayet bile varr çok faydalıı
bende demin 1 tane yedimm
günde 2 hurma erken doğuma sebep olmaz heraldee
ye hugocuk korkma bişeycik olmaz bu kadınlar herşeyi cıkarıyorlar okudum canım o ayetleri hz.meyrem hz. isayı dogurdugunda sütü olmamış hurma yiyerek sütü gelmiş onla beslenmiş koca ayetler var dogumu kolaylaştırıyor diye töbe haşa ayetleri bırakıp kadınların laflarına bakmayalım lütfen ye canım hem şimdi ye hemde emzirirken ben bu hac hurmalarından birazcık ayırıcam bebek dogunca sütten önce onu sürücem inş. agzına sende yap
merhaba kızlar
az önce ara yaptım, içim ezilmiş iki adet ceviz yedim bir adette portakal yiycem
famirtoo senin çok iyi bakıp ilgilenebileceğini bilsemm kızına bir mubişş hediye ederdimm ama bakamazsınn epeyce vakit ilgi istiyoo
kızın çok severdi amaa eminimm
kızım istiyor zaten ama evet ilgilenmem ve evi çok batırıyorlar tüyleri uçuşup duruyor...
ölürse bide çok üzülür..
balığı öldüğünde çaktırmadan yenisini koymuştuk içine ama kuş olunca anlar heralde
1 kuru kayısı yidim bende
yarım saat sonrada yemeğimi yicem..
meveyei yemekten yarımsaat veya 1 saat önce yemek öneriliyormuşş
karnıbahar saltası
ıspanak slatası
yanındada az biraz peynir zeytin yicimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?