60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bence esini yollama doldururlar yoksa sana hirsli olarak gelir bursadan..bence ben seninle gecirmek istiyorum yilbasini askim..beni birakma filan ayagina yat..evde kendiniz eglenin..onun ailesi artik sensin...ne isi var ablasinda..dimi ama..
dogru diyorsun da canım planımı yaptım bile. artık değiştirmicem.. zira ablası bizim başbaşa yılbaşı geçirmemize vermezdi zaten. oda illa gidelim dicekti biliyorum. çok muhabbetçidirler yaa eşim orada olmak isticektir. ben istemiyorum ama.. doldurursa doldursunlar eşim onları dinleseydi benimle evlenmezdi her halde... neyse ..

bu arada akşam gelince bi kase ezme yulaf çorbası iki kaşık yoort iki kaşık puding yedim. lavaboya çıkamıyorum iki gündür kilom da sabit
bence çok güzel canım aynen devam
menün güzel pink bence senin kilo vermeye değil shape up'a ihtiyacın var yani şekillenmeye bunun için pilatese devam haftanın iki günü de kardiyo yapabilirsin diyet şart değil. fakat abur cuburu kesmen iyi fikir

merhaba hoşgeldin
motivasyonun alası burada. hem kilo veriyoruz hem sohbet ediyoruz

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar..ben biraz yorgundum sürekli uzandım tv izledim.nettende kızım çizgi film izledi.şimdi kızım uyudu bugün nedense erkenden uyudu.bende az takılayım dedim.
kaynım aradı erkek kardeşim gene ortalığı katmıştı.faceden görümcemin resimlerini yayınlamış aşkını ialan etmiş.arayıp bana kızıyorlar kardeşiminde teli kapalı artık ne olursa karışmam.beni hiç dinlemiyor...
bugün hiç iştahım yok pek birşey yediğim söylenemez..

herkese iyi akşamlar kızlar.
ben yaklaşık 3 haftadır diyetteyim, ilk hafta 2 kilo verdim ve 2 haftadır gr vermiyorum.
hormonlarıma baktırdım bişey çıkmadı.
boyum 167 kilom 64 şu an. 20 yaşımdayım.
yapabildiğim kadar spor yapıyorum her gün en az 10dk olsa bile yerimde koşuyorum.
30dk yürüyorum, egzersiz yapıyorum.
yediklerime dikkat ediyorum, bazen kaçamaklar oluyor ama 2 haftadır kilo verdirmeyecek bişey yapmadım.
yani oturup pasta yemiyorum, kaçamak dediğim 2-3günde bir 4-5 tane bisküvi
vejeteryanım zaten et yiyemiyorum, sürekli meyve sebze yiyorum, ekmek minumum yiyorum.
kahvaltı kesinlikle atlamıyorum, gece yemek yemiyorum.
kafayı yicem.
bari burda paylaşayım da farketmediğim hatam varsa siz söyleyin :)
görüşürüz

Canim sen ne yedigini soyle mesela bugun..Belki vejetaryen oldugun icin karbonhidrata agirlik veriyorsundur..belki de 2 hafta cok az yedin,vucudun sokla vermistir ilk basta ama sonra kendini korumaya gecmistir...kitlik psikolojisine girip metabolizmani yavaslatmistir..bunun icin senin tekrar hizlandirman gerekiyor meta.ni...sen gunluk sabah ogle aksam ne yedigini soyle..biz yardimci olmaya calisalim...kelin merhemi olsa kendi basina surur misali oldu ama yine de yardim etmeye calisiriz...

slm bayanlar aranıza bugün itibari ile katıldım banada el atarsanız sevinirm :/ boyum 1.69 kilom 62. normalde 58dim 4 kilo aldm 55e inmem lazım . bugn itibariyle rejime başlıyorum

eveeet, ben sadece yediğim tatlıları- karbonhidratları yazmaya karar verdim. çünkü yemekle pek bi sorunum yok. 30grlık fıstıklı çikolata, 1 kaşarlı poaça ile günü tamamladım bence ilk gün için başarılı. zaten bakkal bitter kalmadı diyince, fıstıklı göz kırptı sanki dayanamadımmmmm, yoksa niyetim 1 dilim bitterdi

slm bayanlar aranıza bugün itibari ile katıldım banada el atarsanız sevinirm :/ boyum 1.69 kilom 62. normalde 58dim 4 kilo aldm 55e inmem lazım . bugn itibariyle rejime başlıyorum

Canim seninle ayni kaderi paylasiyoruz..ben de evlenmeden once 55-58 filandim..sonra aldim..:113:ve 55 olmak istiyorum..ama senin boyun iyiymis..cok kilonu gostermiyorsundur..Neyse aramiza hosgeldin..yediklerimizi,sporumuzu,kacamaklarimizi yaziyoruz buraya...birbirimize destek oluyoruz..

günaydın kızlarrr
sabah kahvaltım
1 kk peynir
1 tane uno lıght kepekli sandiviç ekmeği
bir yumurta
bir tane domates
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorumm

Gunaydiiiinnnn nerdesinizzz kendi kendime konusup duruyom burda yaaa
Dunku menum kizlar..
Sabah: 3 y.k lor peynir, 1 d.k.ekmek, 4 zeytin, yesillik, biberli omlet

Oglen: 1 kase corba, 1/2 kase yogurt,pirasa yemegi

Aksam: 1 d.k.ekmek, pirasa yemegi,salata,2 kasik yogurt

Saat 18.30: 1 tatli kasigi muz tatlisi(misafir israri nedeniyle...nefreeettt)
Saat 20.30: 1 bardak sut

Spor:45 dk
Sivi: 1.5 lt 3 kupa yesil cay

Hepinize saglikli gunler diliyorum...

günaydın canım afiyet olsun akşam ekmeğini öğleye alabilirsin bu arada meyvede göremedim menüde

Günaydın kızçeler,
evvela menümü yazayım...
iki adet haşlanmış yumurta
iki dilim füme hindi
az peynir
bir kupa çay
09:20 bir adet şekersiz türk kahvesi

bugün yemekte içinde mikroskobik etler bulunan etli kuru fasulye varmış hadi şimdi kış neyse de bunlar yazın da kuru gönderirler bu yemek firmasından nefret ediyorum
o yüzden bi saklama kabı dolusu hindi gögüs ızgara getirdim sabah az yaglı pişirdim yanında yemeyi kolaylaştırmak için hardalım, biberiye turşum da ynanımda ( aynı zamanda bagırsakları süper çalıştırıyor bu ara sıkıntım çok bu konunda.. ama çekirdeklerini çıkarmayı unutmayın )
bugün fesilye yanına turşu da gelir o yüzden ben salata da getirdim uyduruk limon sosu yerine limonumu ve domatesimi de getirdim salatada renk olsun deyüüü

akşam yemeginde poğaça mı yedin ?
bide otuz gram fıstıklı çikolata

günaydın kızlarrr
sabah kahvaltım
1 kk peynir
1 tane uno lıght kepekli sandiviç ekmeği
bir yumurta
bir tane domates
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorumm

afiyet olsun canım güzel menü. yeni gelen tüm arkadaşlara içten hoşgeldinizlerimizi sunar, kalıcı olmalarını canı gönülden dileriz. ( bkz. şirinzeze )

tatlım dün hiç et yememişsin etsiz GÜN geçirme sana tavsiyem çok tok tutuyor.
böyle israrcılara karşı sakin yemem diyetteyim deme. muz sevmiyorum de işe yarıyor

Son düzenleme:
günaydın yifrularrr
hava kapalı karanlıkk yağmurluu
limoncuğun bile sesi çıkmiyii hiç sevmez böyle havayı
hiç atlamadı bağırmadı kafesten çıkart diyee
kayfaltım:1 dilim sandviç kepek ekmeğine salçalı kaşarlı tost 1 bardak taze sıkılmış greytfurt suyu içine 1 çay kaşığıda harnup pekmezi koydumm
1 bıldırcın yımırtası
5 zeytin
1 tatlı kaşığı fındık ezmesii
kurt gibi acıkmışım :125:

naber topişlerrr...
ben bu hafat pek bir bitkinn ve alsizim yawww..
saçım başımm,halim ,tavrımm pek bir garipp..
offf haftaya yıllık izinli olicimm..
azcık kendime gelirim belkim..
öbür haftada finallerim başlıyor..
yine içimden bir yeme canavarı çıkabilir:18:

kaffaltım
1 haşlanmış yumurta
2 kk kadar peynir
3 zeytin
bir tutam maydanoz
2 kuru kayısı
2 ceviz
birazcıkkk fıstık
1 tk yoğurtlu rus salatasıı

ecrinn hala kapsama alanı dışındaa
1 ayı geeçti yokk
doğumuna az kalmıştır heralde
ne maili var ne bişeyii ulaşamıyorumm çok merak ediyorum çok özledimm /FONT]

günaydın kızlar nasılsınız bende yediklerimi yazıcam bundan sonra az mı yiyom cok mu yiyom bakalım az yemiyorum da
kahvaltım:
2 hurma
1 yumurta
6 siyah zeytin
1 tatlı kaşıgı kadar bal
2 lokma dut pekmezi
1 kk kadarda beyaz peynir
2 dilim çavdar ekmegi
1 br acık çay
500 ml su içtim şimdiye kadar

1 saat yürüdük geldik hamiş bir komşumla

bence güzelll
bende hurmas yiyodumm sonra mart annelerinde konuşuldu hurma doğumu kolaylaştırıyo erken doğum olur demiş bazılarının doktorları bıraktımm
son haftalarda bolca yicem ama
çok faydalıı hurmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…