60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben şimcik 3 burçak püskevit ve 1 fincan şekersiz türk kayfesiyle ara öğün yapıyorumm
öğleye tarhana çorbamda varmışş 1 tabak tarhana 2 tavuk baget derisiz ve 1 kocaman bardakta ayran içicem pilava gerek kalmadii
akşama mantı yapcemm
ben akşama 1 tabak tarhana çorbası 1 kase mantı yesem olurmukii
yarın balık yapıcaz o yüzden bugün başka yemek yapmıcem kalır yenmez çünküü

bu nugiyle sazan topişkoları nirdelerr bugün pek girmedilerrr

canım benim biraz işlerim vardı açık kalmış sayfada yemeğimide yidim geldim
tel şehriye çorbası bir kepçe
salata
3-4 yk barbunya
3-4 yk yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
dün alışverişe gittim mutfak için 2 kare bitterde aldım eer canım çok tatlı çekerse ufak bi kare ondan yiyeceğim.elma kurusuda buldum ondanda aldım .

iyi yapmışsınn bak gün aşırı koşu bandına bin hergün bitter yersinn

cevizz çok tok tutuyo demii bende çok acıkınca 2 ceviz kırıp yiyorum bastırıyoo

İvet bastırdı valla. ardından da bir portakal yedim.. sonra da 12.30 da ögle yemee
bugün fesilye olunca evden getirdim
üç adet el ayası büyüklüğünde hindi gögüs ızgara
bol salata
bir kase sebze çorbası ( patatesli filan )

off şiştim

bu nugiyle sazan topişkoları nirdelerr bugün pek girmedilerrr

burdayım canım yazdıklarınızı okuyorum.bir de işlerim vardı acil yapmam gereken onları halletim

Son düzenleme:

afiyet olsunn çokk güzelmişş hindi eti pek güzel oliii
eşim yemiyo ben yirimmm

slm hugo ve kızlar

bugun toplantı vardı toplantıdan sonra eve geldım okula gıtmedım

sabah 1muz
1 yumurta
8 badem
6 zeytin
1 erık
omega 3

öğlen
1 yumurta
6 etsız çiğ köfte
yogurt
marul

sımdıde 45 dk yuyruycem leslie ile

kızıma köfte yapcam ben cok yapıp buzluga koyuyorum da hazır hazır bakıcı yedırıyo yemegın yanında

iyi yapmışsınn bak gün aşırı koşu bandına bin hergün bitter yersinn

yok hergün yimem hergün canım çekmiii canım tatlı çekerse yirim emme bu hafta boğazlarımdan binemedim heç koşu bandına bugün başleyem diyodum emme sabah bi kalktım iğne vurunmama rağmen bademciklerim şişmiş iyice neyseki ağrısı falan yok iğne vurdurmasam demek yatıracakmş yatağa beni boğazlarım

huşgeldin toş toş pepetoşş

bademciklerini aldırmayı hiç düşünmedinmi çok şişiyo hep hasta ediyo seni

bademciklerini aldırmayı hiç düşünmedinmi çok şişiyo hep hasta ediyo seni

geçen sene konuştukya bunu hugocum balım gıymatlım ameliyat didi doktor emme ses tellerimdede birazcık değişme olabilermiş benimde sesim güzeldir o güzel seksü sesimin değişmesini istemediğim için olmadım onun için her ay panisilin vurunmuştum şimdi yine baladım işte yaza kadar devam ederim artıkım

sevgili tedirgin sazan evet boyuma göre kılom gayet iyi ama ben kilo alınca basen ve kalcadan aldıgım ıcın kılo verınce hemen ıncelıyorum..spor sart tabi o yuzden plates vazgecılmezımdır 2senedir..bıde nedense 55kılonun altındayken ıstedıgımı rahatca gıyebılıyorum.okuldayken 49a kadar dusmustum ama cok zayıftım herkes kızıyodu yurt kosulları sagolsun bısey yemıyodum hemen 55e cıktım cunku ıdeal kılom hep 55tır ama işte amelıyat 62lere kadar cıkarttı bugun ıtabariyle 60.4 cıktım sabah..yani 10gunde 1.100 kılo vermişim..bende zaten böle yavas yavas vermek ıstıyorum..ha bu arada unutmusum dun yazmayı sabah ac karnına mutlaka 3bardak ılık su ve 3tane gün kurusu yıyorum.. aksamda gun boyu yedıklerımı yazarım kızlar

kusura bakma şekerimm ben senin nadide sesine zarar geleceğini unutmuşumm kokoş nugimm

afiyet olsunn çokk güzelmişş hindi eti pek güzel oliii
eşim yemiyo ben yirimmm

ben ilk kez aldım ama tavuktan bi farkını göremedim belki pişirmeyle ilgisi vardır.

konuşma sesin mi güzel şarkı söylemen mi nügüm seskü çimpanzim
sevgili pink
seni anlıyorum. yaşın genç sanırım ögrenci olduğuna göre. ince olmak istersin. 49 hakikaten fazla zayıf.
benim derdim ileride kg vermen gerektiğinde metabolizmanın yavaşlatmış olman. şimdi sıkı diyetler yapar aç kalırsan olacağı bu çünkü
aman dikkat.
dengeli beslenip abur cuburdan uzak durur, cardio ve pilates yaparsan bu iş tamamdır

pek bi farkı yok tavuktan ama güzel yinedee
sana katılıyorumm diyete gerek yok pilatess artı cardiyo yaparsa ve sağlıksız şeylerden uzak durursa sorun kalmaz
sorunlu bölgelerine yoğunlaşıp çalıştırırsa faydasını görecektirr

canım benim sagol ama okadar da genc degılım 25 olduk okulda bıttı sukur..yanı demek ıstedıgım yemedıgım zaman gercekten kılo verebılyorum ve cabuk acıktıgımdan metabolızmamın hızlı calıstıgını dusunuyorum..işte artık saglıklı beslenmem gerektıgıne karar kıldım abur cubur nereye kadar..tabikı yıycem ama kararında omur boyu yemıycez dıye bısey yok cunku beyaz ekmek mutlaka yenmesı gerekmıs gunde 1dılımde olsa.anneme doktor solemıs saclarınız dokulur sureklı kepek ekmegı yersenız demiş bence cok dogru temel besın kaynagımız ekmek..ilginize tesekkurler:)

Son düzenleme:
kusura bakma şekerimm ben senin nadide sesine zarar geleceğini unutmuşumm kokoş nugimm
bidaha olmasın emme tamammı
şarkı söylemem canım gerçi herhalimle güzelim ben biliyosunuz siz
bugünde herkeşler kaçmışş

geldik kız geldimmm portakal yiyeceğim şimdi

ben çocuk doğurmadan önce 52 55 kilo ağırlığındaydım , ilk hamileliğimde 27 kg aldım , sonra dan 13 kg filan verdim , ikinci hamileliğimde 13 kilo aldım hepsin verdim ama sütüm olsun die habire tıkındım durdum şuan 79 80 kiloyum maleeeeeeeseffffffffff , boyum bir yetmiş 65 kg düşmek istiyorum ben gündüz hiç yemek yemiyorum gece yiyorum yaşam tarzından dolayı eşim gegeci olduğu için onunlam yiyorum iki gündür acıkınca bir kase yoğurt veya bir bardak süt içiyorum ve kızlar dün akşam ilk defa evde fıtness yaptım tuba özayın var 40 dklıkk filan inanın acayip kalori harcattırıyo şuan bütün kaslarım ağrıyor bir kere yapmama rağmen karnım accık düzleşti tavsiye ederim haftada üç gün yapıcam bundan sonra bide zencefil çayı ve at kuyruğu otunun çayını içiyorum zencefil çayı zayıflatmasada kesinlikle kilo aldırmıyor o kadar etkili günde bir fincan içebilirsiniz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…