bu nugiyle sazan topişkoları nirdelerr bugün pek girmedilerrr
canım benim biraz işlerim vardı açık kalmış sayfada yemeğimide yidim geldim
tel şehriye çorbası bir kepçe
salata
3-4 yk barbunya
3-4 yk yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
dün alışverişe gittim mutfak için 2 kare bitterde aldım eer canım çok tatlı çekerse ufak bi kare ondan yiyeceğim.elma kurusuda buldum ondanda aldım .
cevizz çok tok tutuyo demii bende çok acıkınca 2 ceviz kırıp yiyorum bastırıyoo
bu nugiyle sazan topişkoları nirdelerr bugün pek girmedilerrr
İvet bastırdı valla. ardından da bir portakal yedim.. sonra da 12.30 da ögle yemee
bugün fesilye olunca evden getirdim
üç adet el ayası büyüklüğünde hindi gögüs ızgara
bol salata
bir kase sebze çorbası ( patatesli filan )
off şiştim
burdayım canım yazdıklarınızı okuyorum.bir de işlerim vardı acil yapmam gereken onları halletim
ben şimcik 3 burçak püskevit ve 1 fincan şekersiz türk kayfesiyle ara öğün yapıyorumm
öğleye tarhana çorbamda varmışş 1 tabak tarhana 2 tavuk baget derisiz ve 1 kocaman bardakta ayran içicem pilava gerek kalmadii
akşama mantı yapcemm
ben akşama 1 tabak tarhana çorbası 1 kase mantı yesem olurmukii
yarın balık yapıcaz o yüzden bugün başka yemek yapmıcem kalır yenmez çünküü
iyi yapmışsınn bak gün aşırı koşu bandına bin hergün bitter yersinn
slm hugo ve kızlar
bugun toplantı vardı toplantıdan sonra eve geldım okula gıtmedım
sabah 1muz
1 yumurta
8 badem
6 zeytin
1 erık
omega 3
öğlen
1 yumurta
6 etsız çiğ köfte
yogurt
marul
sımdıde 45 dk yuyruycem leslie ile
kızıma köfte yapcam ben cok yapıp buzluga koyuyorum da hazır hazır bakıcı yedırıyo yemegın yanında
yok hergün yimem hergün canım çekmiii canım tatlı çekerse yirim emme bu hafta boğazlarımdan binemedim heç koşu bandına bugün başleyem diyodum emme sabah bi kalktım iğne vurunmama rağmen bademciklerim şişmiş iyice neyseki ağrısı falan yok iğne vurdurmasam demek yatıracakmş yatağa beni boğazlarım
bademciklerini aldırmayı hiç düşünmedinmi çok şişiyo hep hasta ediyo seni
geçen sene konuştukya bunu hugocum balım gıymatlım ameliyat didi doktor emme ses tellerimdede birazcık değişme olabilermiş benimde sesim güzeldir o güzel seksü sesimin değişmesini istemediğim için olmadım onun için her ay panisilin vurunmuştum şimdi yine baladım işte yaza kadar devam ederim artıkım
afiyet olsunn çokk güzelmişş hindi eti pek güzel oliii
eşim yemiyo ben yirimmm
konuşma sesin mi güzel şarkı söylemen mi nügüm seskü çimpanzimgeçen sene konuştukya bunu hugocum balım gıymatlım ameliyat didi doktor emme ses tellerimdede birazcık değişme olabilermiş benimde sesim güzeldir o güzel seksü sesimin değişmesini istemediğim için olmadım onun için her ay panisilin vurunmuştum şimdi yine baladım işte yaza kadar devam ederim artıkım
sevgili pinksevgili tedirgin sazan evet boyuma göre kılom gayet iyi ama ben kilo alınca basen ve kalcadan aldıgım ıcın kılo verınce hemen ıncelıyorum..spor sart tabi o yuzden plates vazgecılmezımdır 2senedir..bıde nedense 55kılonun altındayken ıstedıgımı rahatca gıyebılıyorum.okuldayken 49a kadar dusmustum ama cok zayıftım herkes kızıyodu yurt kosulları sagolsun bısey yemıyodumhemen 55e cıktım cunku ıdeal kılom hep 55tır ama işte amelıyat 62lere kadar cıkarttı bugun ıtabariyle 60.4 cıktım sabah..yani 10gunde 1.100 kılo vermişim..bende zaten böle yavas yavas vermek ıstıyorum..ha bu arada unutmusum dun yazmayı sabah ac karnına mutlaka 3bardak ılık su ve 3tane gün kurusu yıyorum.. aksamda gun boyu yedıklerımı yazarım kızlar
ben ilk kez aldım ama tavuktan bi farkını göremedim belki pişirmeyle ilgisi vardır.
konuşma sesin mi güzel şarkı söylemen mi nügüm seskü çimpanzim
sevgili pink
seni anlıyorum. yaşın genç sanırım ögrenci olduğuna göre. ince olmak istersin. 49 hakikaten fazla zayıf.
benim derdim ileride kg vermen gerektiğinde metabolizmanın yavaşlatmış olman. şimdi sıkı diyetler yapar aç kalırsan olacağı bu çünkü
aman dikkat.
dengeli beslenip abur cuburdan uzak durur, cardio ve pilates yaparsan bu iş tamamdır
huşgeldin toş toş pepetoşş
bidaha olmasın emme tamammıkusura bakma şekerimm ben senin nadide sesine zarar geleceğini unutmuşumm kokoş nugimm
şarkı söylemem canım gerçi herhalimle güzelim ben biliyosunuz sizben ilk kez aldım ama tavuktan bi farkını göremedim belki pişirmeyle ilgisi vardır.
konuşma sesin mi güzel şarkı söylemen mi nügüm seskü çimpanzim
sevgili pink
seni anlıyorum. yaşın genç sanırım ögrenci olduğuna göre. ince olmak istersin. 49 hakikaten fazla zayıf.
benim derdim ileride kg vermen gerektiğinde metabolizmanın yavaşlatmış olman. şimdi sıkı diyetler yapar aç kalırsan olacağı bu çünkü
aman dikkat.
dengeli beslenip abur cuburdan uzak durur, cardio ve pilates yaparsan bu iş tamamdır
bugünde herkeşler kaçmışş
tokken akşamları 62 açken sabahları 60 kiloyum ayrıca 10 gün sıkı rejim yaptım 59 olabıldım ancak...
bu diyet işi bana göre değil kızlar 10 gün rejim yaptım 1 hafta hasta yattım...size kolay gelsin...
Kızlar yaşlarımızı, boylarımızı ve kilolarımızı paylaşalım mı?
Ben başlayayım :
22 yaş /172 boy /64 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?