bence abartacak bişi yok. beş kaşık yogurt 8 köfte mi yedin ? sanırım el ayası büyüklüğünde olanlardan değil normal boyutlardaydılar. ekmek yoksa yanında normal bi ögün sayılır dert etme akşama da telafi gerektiricek bişi yok.
peki sen özel bişeyler yapıyomusun pco için??? ilk defa duydum kilolu olmak mı sebep oluyo pco ya?? ama ben çok zayıftım yaaaa 48 kiloydum. dk hapına bi başladım 62 yim şu an
iyilik sazanne zmaan geçecek senin bu tedirginlik
sağol canımkilo verdim tabii,çok kolay yapması size de söylüyorum,gelin aç kalmadan diyet yapın diye ama sakalımız yokki ,kimse dinlemiyor
yalnız bır suredir duraklama dönemine girdim ona moralim bozuluyor,kaçamak yapmıyom,düzenli yuruyus,su ,bıtkı çayı bol bol içiyom ,hiç kilo veremıyom,hatta artılara gecıyorum durduk yereanlamadım gitti,arastırıyorum netten psikoljıkmıs bu tartılmamak lazımmıs bir süre ama gel de dayan şu eşigi aşıp bir 60lara gelsem süper olcak,ondan sonrası çorap söküğü gibi gelcek hissediyorum
sende oldu mu hiç böyle bir dönem?
fambukla halan görüşemedim ,tlf özürlü benim gardaşulaşılmıyor
yaptığın diyete ve spora vücudun alıştı kilo vermen durdu değişiklik lazım
yürüyüşte araya koşular ekle
şöyleki normal yürürken koşmaya başla son sürat ne kadar koşabilirsen
5 dakika koş sonra normal yürüyüşe başla
bu şekilde her sporunda 4-5 kere koşular eklersen yine kilo vermeye başlarsın
Hayır kilolu olmak sebep olmuyor yanlış anlattım sanırım. pco metabolizması yavaş insanlarda daha çok sık görünüyor ya da pco olduğu için metabolizman yavaşlıyor. yani pco olmak için kilolu olmana gerek yok ama bu teşhis koyulduğu zaman yavaş yavaş kilo alıyorsun istemeden de olsa çünkü metabolizman yavaşlıyor. biraz sabır edip kilo vermeye başlayınca bu etkiler azalıyor yani metabolizman hızlanınca pco belirtileri yavaş yavaş kayboluyor. pco belirtileri kaybolduğu için de metabolizman biraz daha hızlanıyor.
sonuçta pco yu bünye kendisi yapıyor. onun bir tedavisi yok. önemli olan en aza indirgemek bol spor yapmak.. tembel olan vucudumuzu çalıştırmak...
slm canlarım nasılsınız.ben 2 gündür çok fenaydım dün gece doğum olacak sandım sabah eşim hemen doktora götürdü.baktı bebek bayağı zorlamış ama bir kaç gün daha kalması lazım dedi.ilaçlar verdi sancı ve kasılmaları azaltmak için.ben 1,5 kg vermişim günlerdir hiçnbirşey yiyemiyordum yesemde çıkarıyordum dr.doğuma yakın bir çok anne adaylarında olur korkma dedi ama şiddeti artarsa gel dedi.haftaya hangi gün sancın olursa gel dedi.ama perşembe ya da cumaya alırız duruma göre erkende alabilir dedi.kızım bugün babaannesinde eşim aradı eve geleyim dedi yok dedim sende git kızımı getir akşam.kızım orda kalsa ben yapamam alışmamışım gece o olmadan asla uyuyamam.gerçi normaldede uyuyamıyorum.
bebişim 3kilo 250 gr olmuş dr.haftaya kadar 3,5 kg mı bulur geçer bile dedi.bu bebek gibi sürekli kıpır kıpır öldürüyor beni..o hareket ettikçe beni sancı alıyor..
anladım canım. evet ben teşhis konuşduktan sonra ve ilaç kullandıktan sonra hızla kilo aldım. ama kararlıyım dikkat edicem bundan sonra inş. peki kilo verdikten sonra sivilcelenme tüylenme gibi belirtilder de azalırmıkiay eğer öyleyse daha bi azimli olurum diyette
slm canlarım nasılsınız.ben 2 gündür çok fenaydım dün gece doğum olacak sandım sabah eşim hemen doktora götürdü.baktı bebek bayağı zorlamış ama bir kaç gün daha kalması lazım dedi.ilaçlar verdi sancı ve kasılmaları azaltmak için.ben 1,5 kg vermişim günlerdir hiçnbirşey yiyemiyordum yesemde çıkarıyordum dr.doğuma yakın bir çok anne adaylarında olur korkma dedi ama şiddeti artarsa gel dedi.haftaya hangi gün sancın olursa gel dedi.ama perşembe ya da cumaya alırız duruma göre erkende alabilir dedi.kızım bugün babaannesinde eşim aradı eve geleyim dedi yok dedim sende git kızımı getir akşam.kızım orda kalsa ben yapamam alışmamışım gece o olmadan asla uyuyamam.gerçi normaldede uyuyamıyorum.
bebişim 3kilo 250 gr olmuş dr.haftaya kadar 3,5 kg mı bulur geçer bile dedi.bu bebek gibi sürekli kıpır kıpır öldürüyor beni..o hareket ettikçe beni sancı alıyor..
tatlım inan bana her diyet herkese göre olmuyor. karatayı bende okudum çok mantıklı yerleri var dediklerinin ama bana mantıklı gelmeyen yerleri de var. ben bi ara dukan da yaptım ama ben de işe yarayan az ve sık yeme ve spor diyeti idi. bu kgları onunla verdim. belki de benim kilo verme hızım düştü konu dukanda değildi çünkü dukanla da 30 kg üzeri kg veren insanlar tanıyorum ve çok ama çok saglıklılar. bu diyetin sende işe yaramasına çok ama çook sevindim çünkü sen az ve sık yeme saglıklı beslenip spor yaparak zayıflama konusuna motive olamamıştın.
sende oldu mu bu dönem mi diyorsun__?
tabi ki oldu. mayıs ayında 62,6 ya indim. ve o ayda ilk kez 3 kg dan fazla vermiştim ama veriş o veriş. bi çakıldım ki ver verebilirsen kg. ama veremedim. o can sıkıntısı ile dukana başladım zaten. dukanda 59 a kadar düşmüştüm ama devamını getiremedim. evde olsam çok kolay bi diyet ama dvamlı et süt oluyo ya iş yerinde ayarlamak çok zor oluyo. neyse ben yazın diyetten iyice kopunca 63-64 ü bile görmüştüm. biraz ugraştım 61 lere kadar inmiştim şu an korkuyorum tartılmaya. anlican ben o durumdayım ve hala atlatabilmiş değilim. spor yapıp kırmaya çalışıcam direnci. son kararım bu. yada bi süre koruyup yeniden diyete başlicam. off olumsuz vakayım ben
selam canım..oğluşlarının doğumgünleri kutlu olsun.Allah uzun,sağlıklı,mutlu ömürler nasip etsin..selam kızlar nasılsınız.dün oğluşlarımın doğum günlerini yaptık.çok güzeldi...ee pastada yedim haliyle bakalım kaç kg oldum yarın tatılcam nasip olursa.almışmıyım.bu koruma dönemimde zor geliyor bazen insan rahat oluyor verilcek kilo olmayınca ozaman kaçırıyor baya napıcam bakalım....:26:kuzucuklarım 2 yaşına girdi allahıma bin şükür...siz neler yapıyosunuz?
günaydın hugocuk..sabahın 6sında salonu mu sildin..hamarat hatun...günaydın cicişlerrrr
6 da kalktımm salonu sildim topladım havalandırdımm kayfaltımıda yaptımm
1 sandviç kepek ekmeği
1 sucuklu yımırta
4 zeytin
1 kk helvaa
günaydın cicişlerrrr
6 da kalktımm salonu sildim topladım havalandırdımm kayfaltımıda yaptımm
1 sandviç kepek ekmeği
1 sucuklu yımırta
4 zeytin
1 kk helvaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?