60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok sevindim
ne bileyim günlerdir dikkat ettim
bugun 8tane birden götürünce
tırstım biraz
evet köfteler avuç içinden biraz küçük sekildeydi
ama galete unu vardı içinde

peki sen özel bişeyler yapıyomusun pco için??? ilk defa duydum kilolu olmak mı sebep oluyo pco ya?? ama ben çok zayıftım yaaaa 48 kiloydum. dk hapına bi başladım 62 yim şu an

Hayır kilolu olmak sebep olmuyor yanlış anlattım sanırım. pco metabolizması yavaş insanlarda daha çok sık görünüyor ya da pco olduğu için metabolizman yavaşlıyor. yani pco olmak için kilolu olmana gerek yok ama bu teşhis koyulduğu zaman yavaş yavaş kilo alıyorsun istemeden de olsa çünkü metabolizman yavaşlıyor. biraz sabır edip kilo vermeye başlayınca bu etkiler azalıyor yani metabolizman hızlanınca pco belirtileri yavaş yavaş kayboluyor. pco belirtileri kaybolduğu için de metabolizman biraz daha hızlanıyor.

sonuçta pco yu bünye kendisi yapıyor. onun bir tedavisi yok. önemli olan en aza indirgemek bol spor yapmak.. tembel olan vucudumuzu çalıştırmak...

yaptığın diyete ve spora vücudun alıştı kilo vermen durdu değişiklik lazım
yürüyüşte araya koşular ekle
şöyleki normal yürürken koşmaya başla son sürat ne kadar koşabilirsen
5 dakika koş sonra normal yürüyüşe başla
bu şekilde her sporunda 4-5 kere koşular eklersen yine kilo vermeye başlarsın

hmm öyle mı dıyorsun?:26:ama ben koşamam ki koşma özürlüyüm ,hele 5 dk son sürat hiç
son sürat değil de bıraz daha normal tempoda koşsam olur mu,bir de ben dısarda yuruyorum artık,inş. dayanabilirim koşuya

yarın bir deneyim bunu

tşkler

anladım canım. evet ben teşhis konuşduktan sonra ve ilaç kullandıktan sonra hızla kilo aldım. ama kararlıyım dikkat edicem bundan sonra inş. peki kilo verdikten sonra sivilcelenme tüylenme gibi belirtilder de azalırmıki ay eğer öyleyse daha bi azimli olurum diyette

slm canlarım nasılsınız.ben 2 gündür çok fenaydım dün gece doğum olacak sandım sabah eşim hemen doktora götürdü.baktı bebek bayağı zorlamış ama bir kaç gün daha kalması lazım dedi.ilaçlar verdi sancı ve kasılmaları azaltmak için.ben 1,5 kg vermişim günlerdir hiçnbirşey yiyemiyordum yesemde çıkarıyordum dr.doğuma yakın bir çok anne adaylarında olur korkma dedi ama şiddeti artarsa gel dedi.haftaya hangi gün sancın olursa gel dedi.ama perşembe ya da cumaya alırız duruma göre erkende alabilir dedi.kızım bugün babaannesinde eşim aradı eve geleyim dedi yok dedim sende git kızımı getir akşam.kızım orda kalsa ben yapamam alışmamışım gece o olmadan asla uyuyamam.gerçi normaldede uyuyamıyorum.
bebişim 3kilo 250 gr olmuş dr.haftaya kadar 3,5 kg mı bulur geçer bile dedi.bu bebek gibi sürekli kıpır kıpır öldürüyor beni..o hareket ettikçe beni sancı alıyor..

ne güzel maşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş...bizlerde yaşarız inş bu güzel duyguları

nasılsınız kızlar bugünkü menüm biraz hamur işi oldu
sabah
küçük bir pastane simidi
3 tane zettin
biraz peyni

öğlen
1 buçuk lahmacun içinde sadece maydonoz vardı içi yoktu malesef

ara
portakal birtane

akşam
birtas yoğut çorbası
kaçak bir dilim kek

ara
bir elme

bir buçuk litere su

yorumlarınızı bekliyorum.........

Selam kızlar..
Ben Temmuz'dan beri 70-79 topiğindeydim ama istemediğim olaylardan ötürü yoluma bu topikle devam etmeyi düşünüyorum.
Hugocuk nickini çok gördüm.
Bayağı kilo vermiştin ama çizelgeni güncellemediğim için görünmüyo tabi.:26:
Aklımda kalanlar bunlar..
Sizin özel bi listeniz var mı peki.:26:
1 hafta sonra 6lı rakamları görücem inş. bende.
Aslında görmüştüm de 2 haftada saldım kendimi sonuç bu.

Son düzenleme:

Evet anım geçer sivilcelerin de tüylenmen de.. çünkü hormonların düzgün çalışmaya başlıyor. ayrıca çok su da içmelisin benden sana tavsiye

Kizlar selam sabah giremedim..bende aksam oldugundan uyumus kalmisim..dunku menumu veriyorum ...

Sabah:1 brd sut, 1 yumurta
Oglen : 1 kase yogurt
Aksam:haslanmis brokoli,yogurt..

Bu kadar az yememin sebebi bir onceki gun resmen azitmis olmamdi...insallah almamisimdir..bugun tartilcammm vermeyi hic beklemiyorum ama hic olmazsa 60.6 dan yukari olmasin..:18::18:.amaaaaaannnn biktim yaaaaa....:84: cocuklugumdan beri omrum sporla diyetle gecti yaaaa....!!!!! Isyanlardayim...:84:neden ben de rejim yapmadan bir hayat geciremiyorum!!!!

Cimcime sudecim ben de neredesin diyordum ...ama tahmin ettim cunku agrilarin vardi belinde...dogum iyice yaklasti demek ki...Canim insallah hayirlisiyla kurtulursun..sen de bebecigin de saglikli bi sekilde...Dualarimiz seninle...

Tedirginsazancim...demek sen o kadar kiloyu spor yapmadan verdin vallahi maasallah ben surda 5 kiloyu deli gibi sporla veremiyorum...ama Hugodan aldim taktigi...cok alistirmisim kendimi kosuya..gun asiri yuruyuse doncem artik...Hamilelige kadar...amaaaannn veremezsem de veremem...napiym? oldureym mi kendimi???
Sen hic endiselenme duzenli sporla vucudunun metabolizma hizi artacagindan kisa surede hem sekle girersin hem o kalan 1-2 kiloyu verirsin...

selam kızlar nasılsınız.dün oğluşlarımın doğum günlerini yaptık.çok güzeldi...ee pastada yedim haliyle bakalım kaç kg oldum yarın tatılcam nasip olursa.almışmıyım.bu koruma dönemimde zor geliyor bazen insan rahat oluyor verilcek kilo olmayınca ozaman kaçırıyor baya napıcam bakalım....:26:kuzucuklarım 2 yaşına girdi allahıma bin şükür...siz neler yapıyosunuz?

günaydın cicişlerrrr
6 da kalktımm salonu sildim topladım havalandırdımm kayfaltımıda yaptımm
1 sandviç kepek ekmeği
1 sucuklu yımırta
4 zeytin
1 kk helvaa

Cici kizlar hepinize gunaydin...ben sanal da olsa arkadasliginizdan cok hoslandim...cok tatlisiniz ama burada cok zaman harcadigimi farkettim...sabahlari 3-4 saatim gidiyor aksamlari da oyalaniyorum...yapmam gereken cok seyvar aslinda...bundan sonra daha nadir giricem...geldigimde beni tanirsiniz degil mi? Hugocum,cimcimesudecim, tosticim...Allah hayirlisiyla dogurmanizi nasip etsin...dogum haberlerinizi takip ederim...bana da dua edin calismalarimda...Hepinizi opuyorum ...hepinize iyi ve bol kilo vermeler...

selam canım..oğluşlarının doğumgünleri kutlu olsun.Allah uzun,sağlıklı,mutlu ömürler nasip etsin..

günaydın cicişlerrrr
6 da kalktımm salonu sildim topladım havalandırdımm kayfaltımıda yaptımm
1 sandviç kepek ekmeği
1 sucuklu yımırta
4 zeytin
1 kk helvaa

hamarat hatun seni bağlasalar durmazsın herhalde temizlik yapmadan yorma kendini bundan sonra dinlen
hugocuk bana doktorum sucuk salam sosis yok dedi yeme dedi ben hiç yemedim canımda istemiyor ama onlarda bakteri olabiliyor hamılelerinde bağışıklık sistemi zayıfladıgı için önermiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…