selam kızlar nasılsınız.dün oğluşlarımın doğum günlerini yaptık.çok güzeldi...ee pastada yedim haliyle bakalım kaç kg oldum yarın tatılcam nasip olursa.almışmıyım.bu koruma dönemimde zor geliyor bazen insan rahat oluyor verilcek kilo olmayınca ozaman kaçırıyor baya napıcam bakalım....:26:kuzucuklarım 2 yaşına girdi allahıma bin şükür...siz neler yapıyosunuz?
çok sevindim
ne bileyim günlerdir dikkat ettim
bugun 8tane birden götürünce
tırstım biraz
evet köfteler avuç içinden biraz küçük sekildeydi
ama galete unu vardı içinde
cimcimeciğim canım allah bi avazda kurtarsın umarım herşey senin için güzel olur bebiş te saglıkla dogar inşallah.slm canlarım nasılsınız.ben 2 gündür çok fenaydım dün gece doğum olacak sandım sabah eşim hemen doktora götürdü.baktı bebek bayağı zorlamış ama bir kaç gün daha kalması lazım dedi.ilaçlar verdi sancı ve kasılmaları azaltmak için.ben 1,5 kg vermişim günlerdir hiçnbirşey yiyemiyordum yesemde çıkarıyordum dr.doğuma yakın bir çok anne adaylarında olur korkma dedi ama şiddeti artarsa gel dedi.haftaya hangi gün sancın olursa gel dedi.ama perşembe ya da cumaya alırız duruma göre erkende alabilir dedi.kızım bugün babaannesinde eşim aradı eve geleyim dedi yok dedim sende git kızımı getir akşam.kızım orda kalsa ben yapamam alışmamışım gece o olmadan asla uyuyamam.gerçi normaldede uyuyamıyorum.
bebişim 3kilo 250 gr olmuş dr.haftaya kadar 3,5 kg mı bulur geçer bile dedi.bu bebek gibi sürekli kıpır kıpır öldürüyor beni..o hareket ettikçe beni sancı alıyor..
selam pucca hoşgeldin.Selam kızlar..
Ben Temmuz'dan beri 70-79 topiğindeydim ama istemediğim olaylardan ötürü yoluma bu topikle devam etmeyi düşünüyorum.
Hugocuk nickini çok gördüm.
Bayağı kilo vermiştin ama çizelgeni güncellemediğim için görünmüyo tabi.:26:
Aklımda kalanlar bunlar..
Sizin özel bi listeniz var mı peki.:26:
1 hafta sonra 6lı rakamları görücem inş. bende.
Aslında görmüştüm de 2 haftada saldım kendimi sonuç bu.
şirincim ben sporsuz vermedim farkında isen spor ve saglıklı beslenme ile verdim kioları demiştim. mayıstan beri spordan düştüm diyetten de çünkü kilo versem de - bir süre dukanla - hoop hepsi geri geldi. ama burada verdiğim kgların hiç biri geri gelmedi ben de anladım ki yavaş kilo verince geri alma olasılığı düşüyor. spora başladım iki gündür de azimle devam edecektim kaynanam geldi onlara hizmet et yemek yap filan o yüzden kaldı ama hala niyetimi bozmadım spora başlicam bu kglar gidicek. şimdi mart başında bir fuar var ona kadar en azından 59 a inmek istiyorum. inerim dimeeTedirginsazancim...demek sen o kadar kiloyu spor yapmadan verdin vallahi maasallahben surda 5 kiloyu deli gibi sporla veremiyorum...ama Hugodan aldim taktigi...cok alistirmisim kendimi kosuya..gun asiri yuruyuse doncem artik...Hamilelige kadar...amaaaannn veremezsem de veremem...napiym? oldureym mi kendimi???
Sen hic endiselenme duzenli sporla vucudunun metabolizma hizi artacagindan kisa surede hem sekle girersin hem o kalan 1-2 kiloyu verirsin...
dogum günleri kutlu olsun yakışıklıların çook öp onları benim için annesii. pasta da dert değil iki çocuktan sonra dal gibi oldun ya sen bunu hakettin berilcim.selam kızlar nasılsınız.dün oğluşlarımın doğum günlerini yaptık.çok güzeldi...ee pastada yedim haliyle bakalım kaç kg oldum yarın tatılcam nasip olursa.almışmıyım.bu koruma dönemimde zor geliyor bazen insan rahat oluyor verilcek kilo olmayınca ozaman kaçırıyor baya napıcam bakalım....:26:kuzucuklarım 2 yaşına girdi allahıma bin şükür...siz neler yapıyosunuz?
günaydınlar herkese
kahvaltım:
1 kuru kayısı (üzerine bir bardak su sindirim için)
1 dilim pide
1 dilim somun
1 üçgen peynir
1 yk çökelek
2 zeytin
2 çatal şeftali reçeli
1 tk pekmez
1 tk bal
dışarıda lapa lapa kar yagıyor cok güzel
berilcim bebişlerin doğum günleri kutlu olsun canım daha nice nice mutlu yaşlaraselam kızlar nasılsınız.dün oğluşlarımın doğum günlerini yaptık.çok güzeldi...ee pastada yedim haliyle bakalım kaç kg oldum yarın tatılcam nasip olursa.almışmıyım.bu koruma dönemimde zor geliyor bazen insan rahat oluyor verilcek kilo olmayınca ozaman kaçırıyor baya napıcam bakalım....:26:kuzucuklarım 2 yaşına girdi allahıma bin şükür...siz neler yapıyosunuz?
afiyet olsun balımgünaydın cicişlerrrr
6 da kalktımm salonu sildim topladım havalandırdımm kayfaltımıda yaptımm
1 sandviç kepek ekmeği
1 sucuklu yımırta
4 zeytin
1 kk helvaa
kimseler yok daha
1 saatçik daha kestirem barimm
günaydın kızlar,
ne zamandır korkudan tartılamıyordum halam da yakın zaten bugün dayanamadım ama 62,9 görüp oturdum:18::18: oooff of
o galeta ununu da ekmek hakkından düşersin olur biter üzülme
cimcimeciğim canım allah bi avazda kurtarsın umarım herşey senin için güzel olur bebiş te saglıkla dogar inşallah.
selam pucca hoşgeldin.
ben de 70-79 topikinden olaylı ayrılmıştım istenmeyen şeyler yaşanıyor zaman zaman evet. hoşlgedin yuvamıza.burada azız ama özüz. hugocuk hamile o yüzden tıkıra gerek yoken kısa zamanda altmışları görürsün inşallah darısı elliler için başımıza
şirincim ben sporsuz vermedim farkında isen spor ve saglıklı beslenme ile verdim kioları demiştim. mayıstan beri spordan düştüm diyetten de çünkü kilo versem de - bir süre dukanla - hoop hepsi geri geldi. ama burada verdiğim kgların hiç biri geri gelmedi ben de anladım ki yavaş kilo verince geri alma olasılığı düşüyor. spora başladım iki gündür de azimle devam edecektim kaynanam geldi onlara hizmet et yemek yap filan o yüzden kaldı ama hala niyetimi bozmadım spora başlicam bu kglar gidicek. şimdi mart başında bir fuar var ona kadar en azından 59 a inmek istiyorum. inerim dimee
dogum günleri kutlu olsun yakışıklıların çook öp onları benim için annesii. pasta da dert değil iki çocuktan sonra dal gibi oldun ya sen bunu hakettin berilcim.
sende bide kız vardı dimi ? iki oglan bi kız.
günaydın tosti afiyet olsun? kar mı yağıyor? sen neredesin ki?
allah bagışlasın canım
pastayıda şimdi yemiycen de ne zaman yiycen
nice güzel senelere hep beraber
selam canım..oğluşlarının doğumgünleri kutlu olsun.Allah uzun,sağlıklı,mutlu ömürler nasip etsin..
günaydın kızlar,
ne zamandır korkudan tartılamıyordum halam da yakın zaten bugün dayanamadım ama 62,9 görüp oturdum:18::18: oooff of
o galeta ununu da ekmek hakkından düşersin olur biter üzülme
cimcimeciğim canım allah bi avazda kurtarsın umarım herşey senin için güzel olur bebiş te saglıkla dogar inşallah.
selam pucca hoşgeldin.
ben de 70-79 topikinden olaylı ayrılmıştım istenmeyen şeyler yaşanıyor zaman zaman evet. hoşlgedin yuvamıza.burada azız ama özüz. hugocuk hamile o yüzden tıkıra gerek yoken kısa zamanda altmışları görürsün inşallah darısı elliler için başımıza
şirincim ben sporsuz vermedim farkında isen spor ve saglıklı beslenme ile verdim kioları demiştim. mayıstan beri spordan düştüm diyetten de çünkü kilo versem de - bir süre dukanla - hoop hepsi geri geldi. ama burada verdiğim kgların hiç biri geri gelmedi ben de anladım ki yavaş kilo verince geri alma olasılığı düşüyor. spora başladım iki gündür de azimle devam edecektim kaynanam geldi onlara hizmet et yemek yap filan o yüzden kaldı ama hala niyetimi bozmadım spora başlicam bu kglar gidicek. şimdi mart başında bir fuar var ona kadar en azından 59 a inmek istiyorum. inerim dimee
dogum günleri kutlu olsun yakışıklıların çook öp onları benim için annesii. pasta da dert değil iki çocuktan sonra dal gibi oldun ya sen bunu hakettin berilcim.
sende bide kız vardı dimi ? iki oglan bi kız.
günaydın tosti afiyet olsun? kar mı yağıyor? sen neredesin ki?
berilcim bebişlerin doğum günleri kutlu olsun canım daha nice nice mutlu yaşlara
afiyet olsun balım
kestir kestir nasıl olsa minnak olduktan sonra uyku düzeni diye bişeyin kalmayacak uykusuz kalıcaksın ama olsun minnakın için değer uykusuz kalmaya
selam pucca hoşgeldin.
Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım, ilk olarak burdan hop bi giriş yapmak istedim
Önemli olan özgüvendir, sizlerle aynı kaderi paylaşan biri olarak azimlimiyiz diye sormak istedim ? :)
Ben aylardır azimliyim ama tık yokhoşgeldinn
Cici kizlar hepinize gunaydin...ben sanal da olsa arkadasliginizdan cok hoslandim...cok tatlisiniz ama burada cok zaman harcadigimi farkettim...sabahlari 3-4 saatim gidiyor aksamlari da oyalaniyorum...yapmam gereken cok seyvar aslinda...bundan sonra daha nadir giricem... geldigimde beni tanirsiniz degil mi? Hugocum,cimcimesudecim, tosticim...Allah hayirlisiyla dogurmanizi nasip etsin...dogum haberlerinizi takip ederim...bana da dua edin calismalarimda... Hepinizi opuyorum .. .hepinize iyi ve bol kilo vermeler...
hamarat hatun seni bağlasalar durmazsın herhalde temizlik yapmadan yorma kendini bundan sonra dinlen
hugocuk bana doktorum sucuk salam sosis yok dedi yeme dedi ben hiç yemedim canımda istemiyor ama onlarda bakteri olabiliyor hamılelerinde bağışıklık sistemi zayıfladıgı için önermiyorlar
günaydınlar herkese
kahvaltım:
1 kuru kayısı (üzerine bir bardak su sindirim için)
1 dilim pide
1 dilim somun
1 üçgen peynir
1 yk çökelek
2 zeytin
2 çatal şeftali reçeli
1 tk pekmez
1 tk bal
dışarıda lapa lapa kar yagıyor cok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?