60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar herkese

kahvaltım:
1 kuru kayısı (üzerine bir bardak su sindirim için)
1 dilim pide
1 dilim somun
1 üçgen peynir
1 yk çökelek
2 zeytin
2 çatal şeftali reçeli
1 tk pekmez
1 tk bal

dışarıda lapa lapa kar yagıyor cok güzel

allah bagışlasın canım
pastayıda şimdi yemiycen de ne zaman yiycen
nice güzel senelere hep beraber

günaydın kızlarrr nasılsınız kahvaltıda simit yidim yine ben bu sefer alışamadım yaf daha doğrusu kafaya koyamadım yine zayıflamayı .akşam bi ablamıza pasta alıp gidicez doğumgününü kutlucaz gece yutkunurken boğazlarım acıyodu burnumun biri tıkalı boğazımda şimdi acıma yok ama hafif baş ağrım var sabahta çok zor kalktım uykudan hiç kalkasım gelmedi allahtan yarın iş yok temizlik yapıcam perdeler falan yıkanacak .ben şimdi biraz kitabımı okuyayım 2. kitaba geçtim birazdanda türk kahvemi içeyim

günaydın kızlar,
ne zamandır korkudan tartılamıyordum halam da yakın zaten bugün dayanamadım ama 62,9 görüp oturdum:18::18: oooff of

çok sevindim
ne bileyim günlerdir dikkat ettim
bugun 8tane birden götürünce
tırstım biraz
evet köfteler avuç içinden biraz küçük sekildeydi
ama galete unu vardı içinde

o galeta ununu da ekmek hakkından düşersin olur biter üzülme

cimcimeciğim canım allah bi avazda kurtarsın umarım herşey senin için güzel olur bebiş te saglıkla dogar inşallah.
selam pucca hoşgeldin.
ben de 70-79 topikinden olaylı ayrılmıştım istenmeyen şeyler yaşanıyor zaman zaman evet. hoşlgedin yuvamıza.burada azız ama özüz. hugocuk hamile o yüzden tıkıra gerek yok en kısa zamanda altmışları görürsün inşallah darısı elliler için başımıza
şirincim ben sporsuz vermedim farkında isen spor ve saglıklı beslenme ile verdim kioları demiştim. mayıstan beri spordan düştüm diyetten de çünkü kilo versem de - bir süre dukanla - hoop hepsi geri geldi. ama burada verdiğim kgların hiç biri geri gelmedi ben de anladım ki yavaş kilo verince geri alma olasılığı düşüyor. spora başladım iki gündür de azimle devam edecektim kaynanam geldi onlara hizmet et yemek yap filan o yüzden kaldı ama hala niyetimi bozmadım spora başlicam bu kglar gidicek. şimdi mart başında bir fuar var ona kadar en azından 59 a inmek istiyorum. inerim dimee
dogum günleri kutlu olsun yakışıklıların çook öp onları benim için annesii. pasta da dert değil iki çocuktan sonra dal gibi oldun ya sen bunu hakettin berilcim.
sende bide kız vardı dimi ? iki oglan bi kız.

günaydın tosti afiyet olsun? kar mı yağıyor? sen neredesin ki?

berilcim bebişlerin doğum günleri kutlu olsun canım daha nice nice mutlu yaşlara
günaydın cicişlerrrr
6 da kalktımm salonu sildim topladım havalandırdımm kayfaltımıda yaptımm
1 sandviç kepek ekmeği
1 sucuklu yımırta
4 zeytin
1 kk helvaa
afiyet olsun balım
kimseler yok daha
1 saatçik daha kestirem barimm

kestir kestir nasıl olsa minnak olduktan sonra uyku düzeni diye bişeyin kalmayacak uykusuz kalıcaksın ama olsun minnakın için değer uykusuz kalmaya

mrb arkadaşlar.herkese hayırlı cumalar
bende bu topiğe katılmak istiyorum.doğum kilolarım var.oğlumuda hala emziriyorum.dün başladım diyete.günlük tutuyorum ama ben irademe biraz zor sahip oluyorum.bu gruba hem tecrübelerinizden yararlanmak hemde motive olmak için katılmak istedim.1.65 boyunda 69 kiloyum.desteklerinizi bekliyorum.tavsiyelerinizide.topikten sadece ugünü okuyaildim.aramızda hamile arkadaşımız var sanırım.rabbim sağ salim kurtarsın inş.
uyguladığım diyeti yazayım.önerilerinizide bekliyorum
sabah:ir dilim kepek ekmeği-bir yumurta ile omlet-kibrit kutusu kadar peynir-çay
günlük en az 2.5 litre su içiyorum.bu forumda 5 dk süren karın egzersizleri var onu uygulamaya çalışıyorum.oğlum olduğu için spora gidemiyorum.bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum.

evet canım adıyamandayım

teşekkürler yolicimm.bu güzel iltifatların içinn.....darısı senin başına...
yok cnm yaa benim sadece ikizlerim oğluşlarım varr yanlış hatırlıyosun sen.

teşekkürler nugişim.güzel dileklerin için....

günaydın kızlar......hepinize tekrar teşekkürler güzel dilkleriniz için........ buda kuzucuklarımın doğum günü pastaları teyzeleri.....

Hoşbuldum :)
İnş. en kısa sürede eski performansıma kavuşurum.
Hamiş çok sanırım bu topikte.

Günaydın kızlar..
Sabah kahvaltım
1 tatlı kaşığı organik vişne reçeli
1 kibrit kutusu yağsız peynir
1 dilim tam buğday ekmeği.

Ara öğün..
yarım paket form limon kabuklu bisküvi
1 fincan yeşil çay

Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım, ilk olarak burdan hop bi giriş yapmak istedim
Önemli olan özgüvendir, sizlerle aynı kaderi paylaşan biri olarak azimlimiyiz diye sormak istedim ? :)

tanırızz
hadi kolay gelsinn iyi çalışmalarrr

evett öyle yenmemesi lazımm ama işte canım çekiyo bazenn eşim yer benim alıyo bende yiyorum arada
iyice kızartıp yiyorumm
bide rafadan iyi pişmemiş yumurta yememeliyiz
sosis salam h,ç yemedimde sucuk yiyorum arada

oyy karmmı yağıyii ayy ne küsel
pencerenin önünden ayrılmam ben kar yağarkenn
limongillerde pek sever kar yağışını
tüm gün camda yanımda düşen karları takip ederlerr
bak şimcik sen basma börek bilirmisin
ekmek hamurundan yani mayalı hamurdan olur
pırasaları doğrarsın peynirde koyarsın hazırlarsın iiçini sonra elini yağlarsın tepsiye hamuru üzelce elinle bastıra bastıra açarsın içini koyup kenarlarından hamuru içe doğru kapatıp yine elinle bastırıp inceltip yoğurt sürersin üstüne doğru fırına
yumuşacık olurr
yanına çay
oturun camın önüne kar yağışına baka baka yersinizz
ayy annem yapardı bize çocukken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…