60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydıııınhemen kahvaltımı yazıyım;
1 simit(3 gündür kahvaltılık gevreklerden yiyorum bugün simitin kokusuna dayanamadım)
1 fincan şekersiz tarçınlı çay,

merhaba kızlar ben doğa 8.takımdayım 65 kiloyum buraya da takılabilir miyim benide aranıza alırmısınız

sazancım biraz daha erken kalkarsam evde yaparım tabi kahvaltı ama ben işyerine getirip malzemeleri burda yapıyorum kahvaltımı daha iyi oluyor
ekmek arası yerine haşlanmış yumurtalı peynirli filan daha iyi olur diye didiydim. orada bunları yapamazsın ama dimi. yımırta kokar gıyzzz

kız yoli meraba şimdi de sazan mı oldun kız . bende bu yolicim nerde diyorum.nasılsın görüşmeyeli

evet canım öyle oldu. napak işte aynen devam buraların gediklisiyiz

evde haşlayıp getiriyorum yumurtamı domatesimi peynirimi ekmeğimi çay ocağımız var orda yiyorum canım masamda yemiyorum değilse yumurta kokusu sarar heryeri

evet canım öyle oldu. napak işte aynen devam buraların gediklisiyiz [/QUOTE]

sevindim sazanım seni bulduğuma.sana bişiy sorimmi .şmdi ben tikir yapmak istiyom.yapıyomda ama yapıştıramıyom.format uygun dfeğil diyo ben nerde hata yapıyom ki

kilo 68
boy 1.68
ideal kilo 60
verilmesi gereken 8kg
yapılanlar hiç bir şey:2::2:
empychild son durumuyla emir ve görüşlerinize hazırdır komutanım

herkese selam iş yoğunluğumdan yazamıyorum kusuruma bakmayın artıkım:)),

yılbaşı,falandı filandı derken ,pek dikkat edemezsemde 67 kilo olmuşum yani 600 gr falan da gitmiş.Akşamları çok zor oluyor,atıştırmak istiyorum,onuda yola koysam bir de çok fazla su içemiyorum
yürüyüşde yapamıyorum,spor çok azaldı(
Kahvaltı:
1 adet sahanda yumurta,az yağlı
2 dilim light ekmek

Ara:1 avuç kabuklu fıstık
1 elma,

Öğlen :
kabak haşlama+ lor peynir salatası

yalnız bu tedirginsazan çok hoşuma gidiyo,görünce gülümseme beliriyo yüzümde...nereden buluyosunuz böle ilginç isimleri?

canım bu vitamin grubunun bir şarkısı.
sazanım aaaaaah sazanım aaaaah
mezelerde tedirgin bir sazanım

evde haşlayıp getiriyorum yumurtamı domatesimi peynirimi ekmeğimi çay ocağımız var orda yiyorum canım masamda yemiyorum değilse yumurta kokusu sarar heryeri
hee o zaman şanslısın sen. bizim çayhane yolgeçen hanı kahvaltı filan edemiyorum mecburen odama çıkıyorum orası da kokuyii

sevindim sazanım seni bulduğuma.sana bişiy sorimmi .şmdi ben tikir yapmak istiyom.yapıyomda ama yapıştıramıyom.format uygun dfeğil diyo ben nerde hata yapıyom ki

kilo 68
boy 1.68
ideal kilo 60
verilmesi gereken 8kg
yapılanlar hiç bir şey:2::2:
empychild son durumuyla emir ve görüşlerinize hazırdır komutanım

kızlar her ikiniz için de http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Son düzenleme:

sağol canım desteğin için
çok doğru diyosunn
işte hamile psikolojisi bazen endişeye kapılabiliyoo
famircik hastamı olmuş inşallah hemencik toparlanırr

günayydınn kıslarr
eşim dün gece geç geldi fabrikada arıza çıkmışş öyle olunca bugün işe geç gidecek
şimcik kayfaltımızı yaptıkk
1 simitçik 1 bıldırcın yımırtası az sucuk tereyağı zeytinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…