canım sen ne istersen onu de. sazan de tedirgin de yoli de istediini de
kız yoli meraba şimdi de sazan mı oldun kız . bende bu yolicim nerde diyorum.nasılsın görüşmeyeli
ekmek arası yerine haşlanmış yumurtalı peynirli filan daha iyi olur diye didiydim. orada bunları yapamazsın ama dimi. yımırta kokar gıyzzzsazancım biraz daha erken kalkarsam evde yaparım tabi kahvaltı ama ben işyerine getirip malzemeleri burda yapıyorum kahvaltımı daha iyi oluyor
kız yoli meraba şimdi de sazan mı oldun kız . bende bu yolicim nerde diyorum.nasılsın görüşmeyeli
hoşgeldin aramıza...merhaba kızlar ben doğa 8.takımdayım 65 kiloyum buraya da takılabilir miyim benide aranıza alırmısınız
merhaba kızlar ben doğa 8.takımdayım 65 kiloyum buraya da takılabilir miyim benide aranıza alırmısınız
yalnız bu tedirginsazan çok hoşuma gidiyo,görünce gülümseme beliriyo yüzümde...nereden buluyosunuz böle ilginç isimleri?canım sen ne istersen onu de. sazan de tedirgin de yoli de istediini de
günaydın,afiyet olsun..
çökelek benim de aklımda..birtürlü alamadım..kahvaltın süper bu arada...
ekmek arası yerine haşlanmış yumurtalı peynirli filan daha iyi olur diye didiydim. orada bunları yapamazsın ama dimi. yımırta kokar gıyzzz
evet canım öyle oldu. napak işte aynen devam buraların gediklisiyiz
merhaba kızlar ben doğa 8.takımdayım 65 kiloyum buraya da takılabilir miyim benide aranıza alırmısınız
yalnız bu tedirginsazan çok hoşuma gidiyo,görünce gülümseme beliriyo yüzümde...nereden buluyosunuz böle ilginç isimleri?
hee o zaman şanslısın sen. bizim çayhane yolgeçen hanı kahvaltı filan edemiyorum mecburen odama çıkıyorum orası da kokuyiievde haşlayıp getiriyorum yumurtamı domatesimi peynirimi ekmeğimi çay ocağımız var orda yiyorum canım masamda yemiyorum değilse yumurta kokusu sarar heryeri
sevindim sazanım seni bulduğuma.sana bişiy sorimmi .şmdi ben tikir yapmak istiyom.yapıyomda ama yapıştıramıyom.format uygun dfeğil diyo ben nerde hata yapıyom ki
kilo 68
boy 1.68
ideal kilo 60
verilmesi gereken 8kg
yapılanlar hiç bir şey:2::2:
empychild son durumuyla emir ve görüşlerinize hazırdır komutanım
hugooooo dur şartlama kendını hemen sezeryan olcak dıye,senın dogumuna daha 1 ay yok mu,dönebilir bebek,benim hemşire arkadasım vardı son gün bile dönebilir bebek derdi(kaç aylıktı hatırlamıyorum kızım dönmemişti kafaya takıyordum da o münasebetle söylemişti), sonra benim kız da son haftalarda dönmüştü belli olmaz yani,
tabii arastır en iiyi hastaneyi doktoru her durum için,mecburiyet varsa yapılır sezeryan,doktorunu bilmiyorum ,ben normal dogumu destekleyen hastaneyi ve doktoru tercih etmiştim,başka bir sorun da olmadı çok şükür çok memnun kaldım,
sen dirayetli kadınsın çatır çatır doğur da güzel bir askerlik hikayen olsun
ne şekilde olursa olsun sana kolay dogumlar diliyorum canım.
famirle hala görüşemedik,ama hastaymış bogazı şişmiş babeyden öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?