60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbulduk kızlar tşk ederim kabul ettiğiniz için şimdi nerden başlamalıyım sizleri tanımak isterim ama kaç kişisiniz.belirli br gününüz var mı kaç kilo verdiğinize dair

sazanım sağol ..
hugocuk afiyet olsun bebişine de sanada.

rica ederim güle güle kullan güzel olmuş.
son sayfada bir link vardı ileride güncellemek için lazım olacaktı onu tıklayıp sık kullanılanlara eklemişsindir umarım. yoksa her defada yeniden tıkır yapmak zorunda kalacaksın

eşim evde bugün kıslarrrr işe gitmicekk
topiciğe giremeyebilirimm
hepiciğinizi mucksliyrummm

yok şekerim onu düşünemedim.bi kilo verelimde tekrar yaparız artıkın napalım.yemeğe çııyorum herkese afiyet ossuuuun

öğlen yemeğim
tas kebabı
2 dilim kepek ekmeği
salata
4 tane kayısı kompostosunun kayısısından yidim

eşim evde bugün kıslarrrr işe gitmicekk
topiciğe giremeyebilirimm
hepiciğinizi mucksliyrummm

iyi hadi eşinle ilgilen bugünde bakalım hep bizimle ilgilenecek değilsinya

iyi günler herkese

kahvaltıda canım bişi istemedi
1üçgen peynir ve parmak uçlarımla kopardıgım bi parca ekmek yedim

öğleye köfte var
ama kızartmadım hafif olsun diye fırına attım
daha iyi oldu
ama şimdiden 3tane yedim
köfteri çok kaçırırsam akşama sadece salata yerim

04/01/2011

Sabah:
1 adet poğaça (mecburiyetten)
2 kupa yeşil çay

Öğlen:
Yarım kase çorba
1 adet köfte
2 dilim patates (fırında)
1 kase bol salata (bol sirkeli)
1 kase yoğurt

Ara
1 kupa yeşilçay
2 adet salatalık

Akşam
1 tabak şehriyeli tavuk suyu çorba
avuç içi kadar omlet
1 dilim ince ve küçük kepek ekmeği

ara
4 adet kayısı
1 bardak tarçınlı süt

Bu arada nasıl olduysa (sanırım vücudum ödem atıyor. Bu dört günlük serüvende aç kalmamama rağmen) 2 kilo vermişim Ehe sevineyim bari

Günlüğüm de bu :) http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rcevenin-gunlugu-52-kilo-olma-macerasi-2.html

öğle yemeğim,
1 kase mantar çorba
et sote
1 kutu ayran
1 tane kepekli ofis ekmeği
şimdiye kadar 1 lt su

bugün yediklerimi yazayım bende
SABAH
iki kepekli ekmek arasında tost
iki bardak çay
ARA
bir bardak beşi bir arada çay

ÖĞLEN
işyerinde çıkan yemeği beğenmediğimden biraz karışık oldu
bir domates
4 kaşık pirinç pilavı
5 zeytin
çeyrek kase yoğurt
bir dilim ekmek

ARA
bir portakal yicem
AKŞAM
ben evliyim ama bugün annemdeyim ne yeriz bilmiyorum ama az yicem

kızlar meraba.bende yazıyım bugün neler yediğimi

sabah kahvaltısı:

çok az çavdar ekmeğinin arasına ( ekmek elim büyüklüğündeydi çok büyük değil yani) iki dilim peynir ve 3 zeytin koydum ekmek arası yedim. yanında da bir küçük bardak çay

öğle yemeği:

bir tabak kuru fasulye ( suyunu çok içmedim tanelerini yemeye çalıştım)
4 5 tane akşamdan kalan hamsi
yarım elma

akşama da brokoli ve karnıbahar haşlayıp üzerine yoğurtla yemeyi düşünüyorum

kızlar bide bişey sorabilir miyim, burda menüsünü yazan bikaç arkadaş sirkeye önem vermişler galiba, yani başka yerlerde de görmüştüm. sirke önemli mi diyette??

kızlar bide bişey sorabilir miyim, burda menüsünü yazan bikaç arkadaş sirkeye önem vermişler galiba, yani başka yerlerde de görmüştüm. sirke önemli mi diyette??

evet önemli çünkü sirke metabolizmayı hızlandırır, yağ yakımına yardımcı olur. özellikle salatada harika oluyor. bazıları sabah 1 bardak suya elma sirkesi filan katıyorlar ama ben daha denemedim. salatada kullanmak daha mantıklı geliyor bana.

korktugum başıma geldi ve köfteleri hüplettim
öğle 13.00
8tane köfte ama fırında kızartmadım bilerek...malesef içinde 1.5çay bardağı galete unu var ve ben 8tane yedim inanamıyrm kendime
5kaşık da yogurt

çok kacırdığım için akşama salata ve elma yiyeceğim o kadar

şimdiye kadar da 1lt su içtim 1lt daha içerim

köfteyi çok ayıp ettim
sizce bana kilo getirirsi olur mu

bende hiç sevmem sirkeyi ama yararı oluyosa kilo vermede tabiki bi şekilde tüketmek lazım. ben pco luyum bide kilo vermem de daha zor o yüzden her şeyi denemek istiyorum
bir an önce kilo vermem lazıııııııııııım. çok iştahlıyım o yüzden birden sıkı bi diyete girmek istemiyorum yavaş yavaş zamanla ilerlicem inş

Ne tesadüf ben de pkoluyum... sanırım biz bayanların genelinde artık bu hastalık var. hareketsizlik ve kilo en önemli sebepleri

iyilik sazanne zmaan geçecek senin bu tedirginlik

sağol canımkilo verdim tabii,çok kolay yapması size de söylüyorum,gelin aç kalmadan diyet yapın diye ama sakalımız yokki ,kimse dinlemiyor

yalnız bır suredir duraklama dönemine girdim ona moralim bozuluyor,kaçamak yapmıyom,düzenli yuruyus,su ,bıtkı çayı bol bol içiyom ,hiç kilo veremıyom,hatta artılara gecıyorum durduk yereanlamadım gitti,arastırıyorum netten psikoljıkmıs bu tartılmamak lazımmıs bir süre ama gel de dayanşu eşigi aşıp bir 60lara gelsem süper olcak,ondan sonrası çorap söküğü gibi gelcek hissediyorum
sende oldu mu hiç böyle bir dönem?

fambukla halan görüşemedim ,tlf özürlü benim gardaşulaşılmıyor

bence abartacak bişi yok. beş kaşık yogurt 8 köfte mi yedin ? sanırım el ayası büyüklüğünde olanlardan değil normal boyutlardaydılar. ekmek yoksa yanında normal bi ögün sayılır dert etme akşama da telafi gerektiricek bişi yok.

tatlım inan bana her diyet herkese göre olmuyor. karatayı bende okudum çok mantıklı yerleri var dediklerinin ama bana mantıklı gelmeyen yerleri de var. ben bi ara dukan da yaptım ama ben de işe yarayan az ve sık yeme ve spor diyeti idi. bu kgları onunla verdim. belki de benim kilo verme hızım düştü konu dukanda değildi çünkü dukanla da 30 kg üzeri kg veren insanlar tanıyorum ve çok ama çok saglıklılar. bu diyetin sende işe yaramasına çok ama çook sevindim çünkü sen az ve sık yeme saglıklı beslenip spor yaparak zayıflama konusuna motive olamamıştın.
sende oldu mu bu dönem mi diyorsun__?
tabi ki oldu. mayıs ayında 62,6 ya indim. ve o ayda ilk kez 3 kg dan fazla vermiştim ama veriş o veriş. bi çakıldım ki ver verebilirsen kg. ama veremedim. o can sıkıntısı ile dukana başladım zaten. dukanda 59 a kadar düşmüştüm ama devamını getiremedim. evde olsam çok kolay bi diyet ama dvamlı et süt oluyo ya iş yerinde ayarlamak çok zor oluyo. neyse ben yazın diyetten iyice kopunca 63-64 ü bile görmüştüm. biraz ugraştım 61 lere kadar inmiştim şu an korkuyorum tartılmaya. anlican ben o durumdayım ve hala atlatabilmiş değilim. spor yapıp kırmaya çalışıcam direnci. son kararım bu. yada bi süre koruyup yeniden diyete başlicam. off olumsuz vakayım ben

Son düzenleme:
Ne tesadüf ben de pkoluyum... sanırım biz bayanların genelinde artık bu hastalık var. hareketsizlik ve kilo en önemli sebepleri

peki sen özel bişeyler yapıyomusun pco için??? ilk defa duydum kilolu olmak mı sebep oluyo pco ya?? ama ben çok zayıftım yaaaa 48 kiloydum. dk hapına bi başladım 62 yim şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…