sazanım sağol ..
hugocuk afiyet olsun bebişine de sanada.
rica ederim güle güle kullan güzel olmuş.
son sayfada bir link vardı ileride güncellemek için lazım olacaktı onu tıklayıp sık kullanılanlara eklemişsindir umarım. yoksa her defada yeniden tıkır yapmak zorunda kalacaksın
günayydınn kıslarr
eşim dün gece geç geldi fabrikada arıza çıkmışş öyle olunca bugün işe geç gidecek
şimcik kayfaltımızı yaptıkk
1 simitçik 1 bıldırcın yımırtası az sucuk tereyağı zeytinn
eşim evde bugün kıslarrrr işe gitmicekk
topiciğe giremeyebilirimm
hepiciğinizi mucksliyrummm
kızlar bide bişey sorabilir miyim, burda menüsünü yazan bikaç arkadaş sirkeye önem vermişler galiba, yani başka yerlerde de görmüştüm. sirke önemli mi diyette??
evet önemli çünkü sirke metabolizmayı hızlandırır, yağ yakımına yardımcı olur. özellikle salatada harika oluyor. bazıları sabah 1 bardak suya elma sirkesi filan katıyorlar ama ben daha denemedim. salatada kullanmak daha mantıklı geliyor bana.
bende hiç sevmem sirkeyi ama yararı oluyosa kilo vermede tabiki bi şekilde tüketmek lazım. ben pco luyum bide kilo vermem de daha zor o yüzden her şeyi denemek istiyorum
bir an önce kilo vermem lazıııııııııııım. çok iştahlıyım o yüzden birden sıkı bi diyete girmek istemiyorum yavaş yavaş zamanla ilerlicem inş
günaydın kızlar,
Kahvaltım yine aynı, paylaşayım yine de..
iki sahan yumurta iki dilim kızarmış köy tereyaglı ekmek..
yengeme gidince tereyagı almıştım annem yollamış o tereyagına doyamıyorum ama sadece sabahları yiyoyum öglen akşam dengeliyorum o yüzden kendime bu kadar hak tanıyorum. hem zaten koruma gibi bişi yapıyorum önemli olan benim için şekle girmek bu saatten sonra. tatlım amerikadaki koşu bantları muhtemelen mil üzerine ayarlanmıştır buradakiler km üzerine. biliyorsun km 1000 mt. mil ise 1,6 km oluyor o yüzden hızlı olması çok normal..
loksiii naber kız? bu karatay sana yaradı valla maşallah çatır çatır kilo vermişsin süpper tebrik ederim.
fambuka bizden selam söle geçmiş olsun tatlişkomuza
korktugum başıma geldi ve köfteleri hüplettim
öğle 13.00
8tane köfteama fırında kızartmadım bilerek...malesef içinde 1.5çay bardağı galete unu var ve ben 8tane yedim inanamıyrm kendime
5kaşık da yogurt
çok kacırdığım için akşama salata ve elma yiyeceğim o kadar
şimdiye kadar da 1lt su içtim 1lt daha içerim
köfteyi çok ayıp ettim
sizce bana kilo getirirsi olur mu
iyilik sazanne zmaan geçecek senin bu tedirginlik
sağol canımkilo verdim tabii,çok kolay yapması size de söylüyorum,gelin aç kalmadan diyet yapın diye ama sakalımız yokki ,kimse dinlemiyor
yalnız bır suredir duraklama dönemine girdim ona moralim bozuluyor,kaçamak yapmıyom,düzenli yuruyus,su ,bıtkı çayı bol bol içiyom ,hiç kilo veremıyom,hatta artılara gecıyorum durduk yereanlamadım gitti,arastırıyorum netten psikoljıkmıs bu tartılmamak lazımmıs bir süre ama gel de dayan şu eşigi aşıp bir 60lara gelsem süper olcak,ondan sonrası çorap söküğü gibi gelcek hissediyorum
sende oldu mu hiç böyle bir dönem?
fambukla halan görüşemedim ,tlf özürlü benim gardaşulaşılmıyor
Ne tesadüf ben de pkoluyum... sanırım biz bayanların genelinde artık bu hastalık var. hareketsizlik ve kilo en önemli sebepleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?