60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

beril2 teşekkürler canım. akşama neler yediğimi paylaşıp fikirlerinizi alırım. hepimize kolay gelsin :44:

beril2 teşekkürler canım. akşama neler yediğimi paylaşıp fikirlerinizi alırım. hepimize kolay gelsin :44:

rica ederim cnm benim...akşama yaz bakalım neler yemişsin görelim..kolay gelsin cnm..sporu ihmal etme.ben pilates yapıyorum ve çok faydasını gördüm.başladım ve bırakamıyorumda öle bişiy bence pilates.çok sıkılaştırıyor.ben şuan kilomu koruma dönemindeyim.şükür verdim kilolarımı ama spora deavam.....

ayy ne güzel kar yağışını izlemek yaa.malesef biz hasretiz,hiç kar yağmaz buraya,sadece karın soğuğu gelir..

aynen cnm benimkilerde çok seviyor....seninki kaç yaşında cnm.
4 ağustos 2008 doğumlu canım benimki..büyüdü artık..seninkiler ne güzel birbirlerine hem kardeş,hem oyun arkadaşı,ilerde hayatta destek olurlar..hem aynı anda ikisi birden büyüyo,zor ama hemde çok güzel..hep kendinmi baktın doğduklarından beri?

slm kızlar keyifler nasıl
hugocuk gelmedi mi daha

kahvaltımı yazayım
ya ben geç kalkıyorum uyku daha tatlı geliyor
ve geç kahvaltı yapıyrm
bu rejimi olumsuz etkiler mi?

kahvaltım 11.00
1haşlanmış yumurta
1çatal ucu bal
2siyah zeytin
1üçgen peynir
2dilim ekmek cok ince kestim ama
4çatal yoğurt (yogurt krem gibiydi farklı bi yogurt...yogurttan ziyade krem peynire benziyor)
1kupa limonlu sıcak su

hoşgeldin canım..ben de bazen geç yapıyorum kahvaltıyı,erken canım istemiyor..ama kahvaltın güzel olmuş,ben beğendim..geç yapman konusunda hugocuk gelince yorum yapar..

merhabaaa,bugün o kaaar çok işim vardı ki anca gelebildim.heme yediklerimi yazıym.
kahvaltı,
1 kupa şekersiz çay
1 kk beyaz peynir,
1 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı
1 adet kepekli yuvarlak roll ekmek,
ara öğün yok
öğle yemeği
yarım kase düğün çorba
1 adet hasan paşa köfte
mevsim salata(bi çimdik yağ damlattım)
1 adet kepekli yuvarlak roll ekmek
kabak tatlısı vardı almadım.diyet olan portakalı tercih ettim.
saat 3 de araöğünde yiceem.
şimdiye kadar 3 bardak tarçınlı su içtim.

hoşgeldin canım..ben de bazen geç yapıyorum kahvaltıyı,erken canım istemiyor..ama kahvaltın güzel olmuş,ben beğendim..geç yapman konusunda hugocuk gelince yorum yapar..

Pazara gittim geldim,çok yoruldum..

uykudan gözümü açamıyorm ki
kahvaltı yapayım
ama bi önceki gün cok erken kapadıgım için tükanı
kalktıgımda midem gurulduyor :))))
ve tartıda cok hafif cıkıyorum

menün çok güzel abukcum

bende menümü vereyim
SABAH
bir dilim ekmek
bir haşlanmış yumurta
bir bardak süt

ara yok (yanlış ama yicek birşey yoktu)

ÖĞLEN
haşlanmış tuvuk butu
iki kaşık pirinç pilavı
salata,yoğurt

şimdilik güzel gibi dimi vericem inş manken gibi oleceğim:):):):)

berilcim başarı öykün varmı yoksa zayıflarken neler yaptığından bahsedermisin bize bende şuan 64-65 arası kilodayım geçen haftalarda 62 e düşmüştüm gören zayıfladığımı söyledi tabi bende şımardım dikkat etmedim araya yılbaşıda girince tekrar kilo aldım 59 a düşmek istiyorum.38 beden giyinmek istiyorum

afiyet olsun canım .menün güzel ama hiç su içmedinmi?insallah hepberaber fıstık gibi olcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…