bu yola baş koydum artık..ilk günüm diye cok özendim bugünkalori cetvellerini dolabımın üstüne yapıştırdım. çikolata, hamburger, cips, kola, patates, ve deli gibi şekerli içtigim çayım kahvem bunlar en sevdiğim ve hergün bol bol tükettiğim yiyecek ve içecekler
bu gün aldıgım kararlar ise şöyle :
kesinlikle en cok tükettiğim cay kahve bu tarz seyleri şekersiz içicam (bu benim için çok zor olucak)
bu günden itibaren yediğim her seyin kalorisini hesaplıcam. bir siteden günlük rejim yapmam için boyum ve kiloma uygun kalori miktarımı buldum buna dikkat edicam.
ıkına sıkıla su içicam
klasik 3 beyaz yok
7 den sonra salata dısında bişey yemeye özen göstericam
bir sitede gördüm. cok sevdiğiniz ve kalorisi yüksek olan bir yiyeceği 40 gün boyunca yemeyin böylelikle canınız eskisi kadar cekmiyecek demiş. bunu deniycam. sectiğim yiyecek çikolata
ve size komik gelicek ama yatmadan önce evde ip atlıycambi arkadasım böyle gercekten cok fit oldu. asagıdaki komsuya rahatsızlık vermeden bunu denemeyi düşünüyorum
hedefim ise :52 ama 55 olsam bile yeter su an
allah yardımcım olsun ve afiyet olsun bana[/Q
hoşgeldin cnm.....
bu kadar katı olma bence.yani yediğin herşeyin kalorisini hesaplarsan bi zaman sonra sıkılırsın ve bırakırsın.yani bunu diyet olarak deil sağlıklı beslenme olarak yaşam biçimi olarak gör ve öle harket et bence.biz burda bunu yaptık ve herkes kilolarından öle kurtuldu.beyaz şeyler yeme çayı kahveyi şekersiz iç ve hafta da bir kendine ödül verki sıkılıp herşey gözünde kalıp sonradan yarıda bırakma.ve bol su iç spor yap cnm.hergün yediklerini yaz yardımcı olalım hepbirlikte birbirimize...kolay gelsin cnm....
beril2 teşekkürler canım. akşama neler yediğimi paylaşıp fikirlerinizi alırım. hepimize kolay gelsin :44:
hepsini bitirmeseydin
amaniiinn cailloulu pasta..oğluş çok seviyor cayyuyu..durup durup izliyoz beraber...[sıze=3]günaydın kızlar......hepinize tekrar teşekkürler güzel dilkleriniz için........Eki Görüntüle 321743 buda kuzucuklarımın doğum günü pastaları teyzeleri.....[/sıze]
amaniiinn cailloulu pasta..oğluş çok seviyor cayyuyu..durup durup izliyoz beraber...
ayy ne güzel kar yağışını izlemek yaa.malesef biz hasretiz,hiç kar yağmaz buraya,sadece karın soğuğu gelir..oyy karmmı yağıyii ayy ne küsel
pencerenin önünden ayrılmam ben kar yağarkenn
limongillerde pek sever kar yağışını
tüm gün camda yanımda düşen karları takip ederlerr
bak şimcik sen basma börek bilirmisin
ekmek hamurundan yani mayalı hamurdan olur
pırasaları doğrarsın peynirde koyarsın hazırlarsın iiçini sonra elini yağlarsın tepsiye hamuru üzelce elinle bastıra bastıra açarsın içini koyup kenarlarından hamuru içe doğru kapatıp yine elinle bastırıp inceltip yoğurt sürersin üstüne doğru fırına
yumuşacık olurr
yanına çay
oturun camın önüne kar yağışına baka baka yersinizz
ayy annem yapardı bize çocukken
4 ağustos 2008 doğumlu canım benimki..büyüdü artık..seninkiler ne güzel birbirlerine hem kardeş,hem oyun arkadaşı,ilerde hayatta destek olurlar..hem aynı anda ikisi birden büyüyo,zor ama hemde çok güzel..hep kendinmi baktın doğduklarından beri?aynen cnm benimkilerde çok seviyor....seninki kaç yaşında cnm.
hoşgeldin canım..ben de bazen geç yapıyorum kahvaltıyı,erken canım istemiyor..ama kahvaltın güzel olmuş,ben beğendim..geç yapman konusunda hugocuk gelince yorum yapar..slm kızlar keyifler nasıl
hugocuk gelmedi mi daha
kahvaltımı yazayım
ya ben geç kalkıyorum uyku daha tatlı geliyor
ve geç kahvaltı yapıyrm
bu rejimi olumsuz etkiler mi?
Kahvaltım 11.00
1haşlanmış yumurta
1çatal ucu bal
2siyah zeytin
1üçgen peynir
2dilim ekmek cok ince kestim ama
4çatal yoğurt (yogurt krem gibiydi farklı bi yogurt...yogurttan ziyade krem peynire benziyor)
1kupa limonlu sıcak su
hoşgeldin canım..ben de bazen geç yapıyorum kahvaltıyı,erken canım istemiyor..ama kahvaltın güzel olmuş,ben beğendim..geç yapman konusunda hugocuk gelince yorum yapar..
Pazara gittim geldim,çok yoruldum..
merhabaaa,bugün o kaaar çok işim vardı ki anca gelebildim.heme yediklerimi yazıym.
kahvaltı,
1 kupa şekersiz çay
1 kk beyaz peynir,
1 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı
1 adet kepekli yuvarlak roll ekmek,
ara öğün yok
öğle yemeği
yarım kase düğün çorba
1 adet hasan paşa köfte
mevsim salata(bi çimdik yağ damlattım)
1 adet kepekli yuvarlak roll ekmek
kabak tatlısı vardı almadım.diyet olan portakalı tercih ettim.
saat 3 de araöğünde yiceem.
şimdiye kadar 3 bardak tarçınlı su içtim.
rica ederim cnm benim...akşama yaz bakalım neler yemişsin görelim..kolay gelsin cnm..sporu ihmal etme.ben pilates yapıyorum ve çok faydasını gördüm.başladım ve bırakamıyorumda öle bişiy bence pilates.çok sıkılaştırıyor.ben şuan kilomu koruma dönemindeyim.şükür verdim kilolarımı ama spora deavam.....
menün çok güzel abukcum
bende menümü vereyim
SABAH
bir dilim ekmek
bir haşlanmış yumurta
bir bardak süt
ara yok (yanlış ama yicek birşey yoktu)
ÖĞLEN
haşlanmış tuvuk butu
iki kaşık pirinç pilavı
salata,yoğurt
şimdilik güzel gibi dimi vericem inş manken gibi oleceğim:):):):)
günaydın kızlar......hepinize tekrar teşekkürler güzel dilkleriniz için........Eki Görüntüle 321743 buda kuzucuklarımın doğum günü pastaları teyzeleri.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?