ayy canlarım berim isimlerde çok şeker. tekrar allah analı babalı büyütsün nice senelere...önmeli deil yolicim...teşekkürler onlar da çok sevdi pastalarını.evet alptuğ ile batuğ isimleri cnımcım.
en güzelini yapmışsın gelsin demekle annesi sonuçta hemde yaşlı hemde onun pek suçu yoktu zaten kırk yılda bir geliyo gelme denmez
ya işte belkide annesi istemiyodur eşin ilgileniyodur üstüne düşüyodur mesela ben annem gelince anne oraya gidelim buraya gidelim kordona gidelim der dururum annem istemez bu sefer çok sıkıldım kimsem yok senle gezelim derim bu sefer kıramaz beni gideriz böylede olabilirr
eşin işsizlik maaşına başvursaya
canım benim ben kg mı dert etmiyorum şuan vermek zaten beni sevindirmedi aksine bebişimi etkiler diye çok korktum.allahtan etkilememiş.
canım seni tanımam mı sen yolandacığım seni çok seviyorum.sizlerle burda daha sonra vereceğime eminim zaten..bu aralar bir gerginlik var eğer bunu yansıttıysam kusura bakma bitanem..:18::18:ayy canlarım berim isimlerde çok şeker. tekrar allah analı babalı büyütsün nice senelere...
ya aslında evet kadın pek yürüyemiyo bi yere çıkamıyo bursada ama ne bileyim bizim kısıtlamaya gitmemiz gerekirken biraz rahat davranıyorlar gibi geliyor bana. benim geçenlerde alyansım kayboldu bitane tektaşım vardı incecik bişi eşimin o zaman pek parası yoktu evlenme teklif ettiğinde parmağım boş kalmasın diye onu takıyordum. eşime dün söledim bi alyansım bile yok bileziklerim de yok ne biçim gelinim diye. üzülme aşkım alırız dedi, şimdi pek açılmıyalım diye düşünmüştüm ama madem gezmeye paraları var bana alyans almaya da olsun bu akşam isticem.
yok hani kg vermişsin ya onun için de demiştim. kgları zaten verirsin biz burdayız ne güne dimi ama. bu arada ben yoli başkası gibi konuşma benimle bozuluyorum
35 hafta dolunca sorun olmuyo diye biliyodum ondan dedim
tuzlu kraker bisküvi filan bari yesen aç kalmasın yavrucak kıyamam yaa
sağlıklı değil ama aç durmasın ağlamasınn
canım benimmmmmmmmm hiçbişi yansıtmadın bizee. sen iyi ol başka bişi istemeyiz. ben sana sitem etmiş gibi oldum galiba kötü hissettim kendimi kısscanım seni tanımam mı sen yolandacığım seni çok seviyorum.sizlerle burda daha sonra vereceğime eminim zaten..bu aralar bir gerginlik var eğer bunu yansıttıysam kusura bakma bitanem..:18::18:
Hugocuk babana çok geçmiş olsun,allah aciil şifalar versin.
Cimcimesude allah kolay,su gibi,sağsalim doğum nasip etsin.
Tedirginsazan allah eşine bol kazançlı ,bol rızıklı bir iş nasip etsin..
Sizlere bu mübarek günde ne güzel dualar ettim bakın,sizde bana dualar edin canlarım..
ayy canlarım berim isimlerde çok şeker. tekrar allah analı babalı büyütsün nice senelere...
ya aslında evet kadın pek yürüyemiyo bi yere çıkamıyo bursada ama ne bileyim bizim kısıtlamaya gitmemiz gerekirken biraz rahat davranıyorlar gibi geliyor bana. benim geçenlerde alyansım kayboldu bitane tektaşım vardı incecik bişi eşimin o zaman pek parası yoktu evlenme teklif ettiğinde parmağım boş kalmasın diye onu takıyordum. eşime dün söledim bi alyansım bile yok bileziklerim de yok ne biçim gelinim diye. üzülme aşkım alırız dedi, şimdi pek açılmıyalım diye düşünmüştüm ama madem gezmeye paraları var bana alyans almaya da olsun bu akşam isticem.
yok hani kg vermişsin ya onun için de demiştim. kgları zaten verirsin biz burdayız ne güne dimi ama. bu arada ben yoli başkası gibi konuşma benimle bozuluyorum
amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah canım...Hugocuk babana çok geçmiş olsun,allah aciil şifalar versin.
Sizlere bu mübarek günde ne güzel dualar ettim bakın,sizde bana dualar edin canlarım..
canım benimmmmmmmmm hiçbişi yansıtmadın bizee. sen iyi ol başka bişi istemeyiz. ben sana sitem etmiş gibi oldum galiba kötü hissettim kendimi kıss
evett yaa bari bi alyansın olsun
alyanssız olurmu ben çok severim alyansımı evli olduğunu gösteriyo insanın bence aldır manevi bişey sonuçta
ayy aminnnnn canımm...tatlım benimmmmmmmmmm... çok teşekkür ederim..
Senin de allah oğluşuna uzun ömür versin, tükanınıza bol müşteri ve kazanç versin. Aaaaaamiinn.
canım benim ben kg mı dert etmiyorum şuan vermek zaten beni sevindirmedi aksine bebişimi etkiler diye çok korktum.allahtan etkilememiş.
canım benim babana çok geçmiş olsun.zaten insan başına birşey gelmeden dikkat etmiyor...
ben kitaba kaptırınca kendimi burayı unutuyorun valla balım geçmiş olsun babana dikkat etmesi lazım evet eşimde şeker hastası bu yaşta insüline başladı .cimcimecim sanada geçmiş olsun canım az kaldı artık sağsalim kurtulursunuz inşallah
benim alyansımı deniz yuttu..evett yaa bari bi alyansın olsun
alyanssız olurmu ben çok severim alyansımı evli olduğunu gösteriyo insanın bence aldır manevi bişey sonuçta
Hugocuk babana çok geçmiş olsun,allah aciil şifalar versin.
benim alyansımı deniz yuttu..deniz altın yutarmış,sonradan öğrendim,denizden bi çıktım,parmağım boş..çok üzüldüm ama yaaa,seviyodum alyansımı,hatırası vardı..
ben kitaba kaptırınca kendimi burayı unutuyorun valla balım geçmiş olsun babana dikkat etmesi lazım evet eşimde şeker hastası bu yaşta insüline başladı .cimcimecim sanada geçmiş olsun canım az kaldı artık sağsalim kurtulursunuz inşallah
amin canım..allah sanada kolay ve sağlıklı doğum nasip eylesin..bebiş doğduğunda onu koklaması ne güzel olur...3 koku çok güzelmiş,fırından yeni çıkan ekmeğin kokusu,yağmur yağdığında toprağın kokusu ve yenidoğan bebeğin kokusu...bebişin kadife gibi bi teni olur,dokunmaya kıyamazsın..allah razı olsun canım allah sanada oğlunada huzurlu sağlıklı günler versin hep yüzün gülsün inşallah
kıssss deniz altın yutar mııı? suyun içinde kayar tabi yüzük. ben alyansımı çıkarırdım deniz girerken. ama benim ki evin içinden kayboldu. tıpkı iki sene önce kaybolan çeyreğim gibi. bizim evde altınlara dadanan bişi varda ben mi bilmiyorum ki yaw... bi dua var derlerdi ethem dede buldu geldi getirdi gibi bilen var mı ? hani adak filan adıyorsun? bide öyle deniyim. alyansımı istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?