60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selm doğacım..,
başarı öyküm yok.ben sana kısaca anlatayım.benim ikizlerim var.2 yaşına yeni girdiler.hamile kalmadan önce bekarken hep zayıf biriydim.yani 45 falandım.hiç kilolu olmadım.hatta hamileykende fazla kilo almadım.ama lohusa döneminde oldu işte ne olduysa 2 çocuk sütün yettsin ye derken derken ben yedim.tam 70kg oldum.doğumdan sonra verdiğim kilolarımıda lohusada tekrar aldım.emzirdiğim için diyette yapamadım.oğluşlarım 1 yaşına girince bu topikle tasnıştım.burdaki arkadaşlarım çok yardımcı oldular.onlar olmasaydı belki bu kadar çok kilo veremezdim.tabi spor da yaptım.yapman gereken çok kolay aslında kahverengi ekmek yiyceksin.beyaz undan şekerden ,undan uzak uzak durcaksın.ben kepek ekmeği yedim herşeyden yedim ama az ve dengeli yedim.beklagileri 5 kaşık yiyceksin ,sebzeleri 6,7 kaşık yiyceksin.bulgur ,pirinç 2,3 kaşık.ara öğünlerinide atlama.yeşil çay iç.ben böle yaptım ve günde 3lt su içtim ve pilates yaptım.halen daha yapıyorum.şuan 54 kg.16 kg verdim cnm işte böle..pek kısa olmadı ama...

bende zayıflama konusunda karalıyım sizler gibi.ve kesinlikle özgüvenle alakalı olduğunu biliyorum artık.kendime güvenm var.inancımda var.dğum kilolarımı vericem.benm 7 aylık oğlum var.spora gidemiyorum evde nasıl halledebilirim.bu konuda fikri olan varmı?uygulayan?

slm canım nasılsınız.berilciğim çocuklarının doğum günü kutlu olsun.anneleriyle babalarıyla nice seneler..
benim canım hiç birşey istemiyor sabah kahvaltım 1 çatal peynir,minik bir parca bir lokmada dersek daha iyi olur ekmek.neden yiyemiyorum çözemedim hemen miğdem bulanıyor..dayanılacak gibi değil..

benn geldimm pazarda yağmur bir sıkıştırdı ıslana ıslana geldimm çok küsel oldii
hemen duş aldımm
ısındım şimcik kocaman bir deveci armutu hüpletcemm
limonlarda elime ayağıma dolanıyorlarr rahat vermezler onlarada brokoli haşladım acukk

ne güzel maşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş...bizlerde yaşarız inş bu güzel duyguları

Cimcime sudecim ben de neredesin diyordum ...ama tahmin ettim cunku agrilarin vardi belinde...dogum iyice yaklasti demek ki...Canim insallah hayirlisiyla kurtulursun..sen de bebecigin de saglikli bi sekilde...Dualarimiz seninle...

teşekkür ederim canlarım.inşallah sancısız bir şekilde olur.allah tüm hamişleri tek sancıda kurtarsın.bugün iyiyim ama allaha şükür..

hoşgeldin cimcime çok ilaç kullandın onlardanmıki
birde artık sen 35 haftayı geçtin aslında alınabilir bebeğin
neden ialç verip verip yolluyo doktorun zaten biişey yiyemiyosun bebek aç kalıyo böyle durmasından doğması daha iyi değilmi

nügüm ya yine mi hastasın sen kıyamam. geçmiş olsun

teşekkürler yolicimm.bu güzel iltifatların içinn.....darısı senin başına...
yok cnm yaa benim sadece ikizlerim oğluşlarım varr yanlış hatırlıyosun sen.

canım beril yazınca kızının adı sandım karıştırdım sanırım kusura bakma

günaydın kızlar......hepinize tekrar teşekkürler güzel dilkleriniz için........Eki Görüntüle 321743 buda kuzucuklarımın doğum günü pastaları teyzeleri.....
ayy çok güzelmiş pastaa canlarım benim yaa peki alptuğ ile bartuğ muydu isimleri ?
Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım, ilk olarak burdan hop bi giriş yapmak istedim
Önemli olan özgüvendir, sizlerle aynı kaderi paylaşan biri olarak azimlimiyiz diye sormak istedim ? :)

oo yeee azimlyiiiiiiiiiiiiiiiiiiizz..
ama gerisi gelmiyi

sazanım sazanım
nasılsın iyimisinn
ya geçen soramadım eşim hastaydı yılbaşında dedin annesi geldi dedin ne oldu önemli bişey yok dimi
bu arada evde durumlar nasıl iyimi
off sorma hugocum. dün kayınvaldem ilk gün gezmelere götürtmüş kendini. iki sene önce ablası ölmüştü mezarlıga gitmişler sonra eyüp sultana filan. tamam bunları anlarım hani ablasının mezarı filan da.. bugün de aradım eşim annesini ikeaya götürmüş. yaa insan biraz düşünür benim oglum işten çıktı gelinim bakacak bi süre bari ben yardımcı olayım. gerçi eşim ben tepki gösteririm diye annem veriyo arabanın benzin parasını diyo ama bu kadar olmaz yaa. çok sinirlendim hugo çook

ohh oğlu çıktı işten gelin nasılsa çalıışıyo evde aç kalınmaz dert yok tasa yokk gezer tabikii
gezmeye gelmiş seninki

ohh oğlu çıktı işten gelin nasılsa çalıışıyo evde aç kalınmaz dert yok tasa yokk gezer tabikii
gezmeye gelmiş seninki

aynen yaa. bide eşim gelmeden önce diyodu ki annem çok üzülüyormuş beni merak ediyormuş gelsin mi? gelsin dedim tabi ki oğlunun evi. dün akşam da bana annemden rahatsız oluyorsan söle dedi. öle bişi mi hissettirdim dedim yooo sordum illa bişi mi olması lazım öküz altında buzağı aramaktan vazgeç diyo. ben işsiz, kendini ezik hissetmesin diye elimden geleni yapıyorum,üstüne varmıyorum. işsiz kaldı ve tazminatını da alamayacak.böyle bi durumda iken kadının derdi gezmek? ne işiniz var orda dedim eşime annem sıkıldım dedi çıkardım diyo. yuh ya yuh!

Son düzenleme:

canım benim dr.normal doğum 22 ocakolunca dr. bebeğin ciğerlerinde ilerleyen zamanlarda bir problem olmasın diye almak istemedi ama birdaha aşırı ağrı olursa hemen alırız dedi.ilaçolarak kasılmaları önlemek için ilaç vede vitamin ve kan ilacı verdi.pazartesiye kadar kalsın ondan sonraki hangi gün olursa alacak ama perşembe yada cuma ya gün verdi aksilik olmazsa tabi..
tabi birde bu bulantı işini hallede bilsek çok iyi olacak.74,5 kiloydum daha aldığımı düşünürken 1,5 kilo vermişim 73 kğ ma düşmüşüm.su kaybı vitaminsizlikten kesinlikle oldu hiç birşey yiyemiyorum..

babam hastanede yatıyo 2 gündür 1 tepsi börek yemiş şekeri 400 e çıkmış ööf öff hiç dikkat etmiyo
ama bu sefer korkmuş sanırım diyetisyene gitcem diyo bakalım inşallah giderr
hiç boğazına sabrı yokk

canım saglıkla bebeğini kucagına alınca dikkat edersin alırsın kayıplarını tekrar. önemli olan saglıkla sıhhatle bir avazda kurtulmak bebeciini saglıkla almak kucagına.. kgları da düşünme emzirirken verirsin ne güzel sporsuz 500 kalori ya emzirmek

önmeli deil yolicim...teşekkürler onlar da çok sevdi pastalarını.evet alptuğ ile batuğ isimleri cnımcım.

en güzelini yapmışsın gelsin demekle annesi sonuçta hemde yaşlı hemde onun pek suçu yoktu zaten kırk yılda bir geliyo gelme denmez
ya işte belkide annesi istemiyodur eşin ilgileniyodur üstüne düşüyodur mesela ben annem gelince anne oraya gidelim buraya gidelim kordona gidelim der dururum annem istemez bu sefer çok sıkıldım kimsem yok senle gezelim derim bu sefer kıramaz beni gideriz böylede olabilirr
eşin işsizlik maaşına başvursaya

geçmiş olsun canım benim ablamın da şekeri 200 üstüne çıkmış kocası çok kredi kartı borcu yapmış ablama da söylememiş ben söyledim 3 kredi kartı varsa onun çok borcu vardır bi bak diye ablam bi bakmış sadece birine 10 binlira borc.. off çok üzüldüm ablama ama şimdi ablam kocasının annesine abisine filan sölemiş onlar da kulagını çekmişler kocasının. ahh ah ben kime çektireyim eşimin kulağını? ikealarda gezen annesine mi ? akşama da şimdi yemekleri ile filan uğraşıcam valla ne ala memleket. eskiden nikahıma gelmedii için yüzü yoktu şimdi yüzde verdim umarım zart zurt gelmez

canım benim ben kg mı dert etmiyorum şuan vermek zaten beni sevindirmedi aksine bebişimi etkiler diye çok korktum.allahtan etkilememiş.

canım benim babana çok geçmiş olsun.zaten insan başına birşey gelmeden dikkat etmiyor...

35 hafta dolunca sorun olmuyo diye biliyodum ondan dedim
tuzlu kraker bisküvi filan bari yesen aç kalmasın yavrucak kıyamam yaa
sağlıklı değil ama aç durmasın ağlamasınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…