berilcim başarı öykün varmı yoksa zayıflarken neler yaptığından bahsedermisin bize bende şuan 64-65 arası kilodayım geçen haftalarda 62 e düşmüştüm gören zayıfladığımı söyledi tabi bende şımardım dikkat etmedim araya yılbaşıda girince tekrar kilo aldım 59 a düşmek istiyorum.38 beden giyinmek istiyorum
mrb doğum gününz kutlu olsun.rabbim bebeişlerine hayırlı ömür versin.pastanız çok güzelmiş.
ne güzel maşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş...bizlerde yaşarız inş bu güzel duyguları
Cimcime sudecim ben de neredesin diyordum ...ama tahmin ettim cunku agrilarin vardi belinde...dogum iyice yaklasti demek ki...Canim insallah hayirlisiyla kurtulursun..sen de bebecigin de saglikli bi sekilde...Dualarimiz seninle...
slm canım nasılsınız.berilciğim çocuklarının doğum günü kutlu olsun.anneleriyle babalarıyla nice seneler..
benim canım hiç birşey istemiyor sabah kahvaltım 1 çatal peynir,minik bir parca bir lokmada dersek daha iyi olur ekmek.neden yiyemiyorum çözemedim hemen miğdem bulanıyor..dayanılacak gibi değil..
günaydın kızlarrr nasılsınız kahvaltıda simit yidim yine ben bu sefer alışamadım yaf daha doğrusu kafaya koyamadım yine zayıflamayı .akşam bi ablamıza pasta alıp gidicez doğumgününü kutlucaz gece yutkunurken boğazlarım acıyodu burnumun biri tıkalı boğazımda şimdi acıma yok ama hafif baş ağrım var sabahta çok zor kalktım uykudan hiç kalkasım gelmedi allahtan yarın iş yok temizlik yapıcam perdeler falan yıkanacak .ben şimdi biraz kitabımı okuyayım 2. kitaba geçtim birazdanda türk kahvemi içeyim
teşekkürler yolicimm.bu güzel iltifatların içinn.....darısı senin başına...
yok cnm yaa benim sadece ikizlerim oğluşlarım varr yanlış hatırlıyosun sen.
ayy çok güzelmiş pastaa canlarım benim yaa peki alptuğ ile bartuğ muydu isimleri ?günaydın kızlar......hepinize tekrar teşekkürler güzel dilkleriniz için........Eki Görüntüle 321743 buda kuzucuklarımın doğum günü pastaları teyzeleri.....
Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım, ilk olarak burdan hop bi giriş yapmak istedim
Önemli olan özgüvendir, sizlerle aynı kaderi paylaşan biri olarak azimlimiyiz diye sormak istedim ? :)
off sorma hugocum. dün kayınvaldem ilk gün gezmelere götürtmüş kendini. iki sene önce ablası ölmüştü mezarlıga gitmişler sonra eyüp sultana filan. tamam bunları anlarım hani ablasının mezarı filan da.. bugün de aradım eşim annesini ikeaya götürmüş. yaa insan biraz düşünür benim oglum işten çıktı gelinim bakacak bi süre bari ben yardımcı olayım. gerçi eşim ben tepki gösteririm diye annem veriyo arabanın benzin parasını diyo ama bu kadar olmaz yaa. çok sinirlendim hugo çooksazanım sazanım
nasılsın iyimisinn
ya geçen soramadım eşim hastaydı yılbaşında dedin annesi geldi dedin ne oldu önemli bişey yok dimi
bu arada evde durumlar nasıl iyimi
sazanım hani geçen güün konuşmuştuk hatrındamı vereyimmi
ohh oğlu çıktı işten gelin nasılsa çalıışıyo evde aç kalınmaz dert yok tasa yokk gezer tabikii
gezmeye gelmiş seninki
hoşgeldin cimcime çok ilaç kullandın onlardanmıki
birde artık sen 35 haftayı geçtin aslında alınabilir bebeğin
neden ialç verip verip yolluyo doktorun zaten biişey yiyemiyosun bebek aç kalıyo böyle durmasından doğması daha iyi değilmi
canım benim dr.normal doğum 22 ocakolunca dr. bebeğin ciğerlerinde ilerleyen zamanlarda bir problem olmasın diye almak istemedi ama birdaha aşırı ağrı olursa hemen alırız dedi.ilaçolarak kasılmaları önlemek için ilaç vede vitamin ve kan ilacı verdi.pazartesiye kadar kalsın ondan sonraki hangi gün olursa alacak ama perşembe yada cuma ya gün verdi aksilik olmazsa tabi..
tabi birde bu bulantı işini hallede bilsek çok iyi olacak.74,5 kiloydum daha aldığımı düşünürken 1,5 kilo vermişim 73 kğ ma düşmüşüm.su kaybı vitaminsizlikten kesinlikle oldu hiç birşey yiyemiyorum..
nügüm ya yine mi hastasın sen kıyamam. geçmiş olsun
canım beril yazınca kızının adı sandım karıştırdım sanırım kusura bakma
ayy çok güzelmiş pastaa canlarım benim yaa peki alptuğ ile bartuğ muydu isimleri ?
oo yeee azimlyiiiiiiiiiiiiiiiiiiizz..
ama gerisi gelmiyi
off sorma hugocum. dün kayınvaldem ilk gün gezmelere götürtmüş kendini. iki sene önce ablası ölmüştü mezarlıga gitmişler sonra eyüp sultana filan. tamam bunları anlarım hani ablasının mezarı filan da.. bugün de aradım eşim annesini ikeaya götürmüş. yaa insan biraz düşünür benim oglum işten çıktı gelinim bakacak bi süre bari ben yardımcı olayım. gerçi eşim ben tepki gösteririm diye annem veriyo arabanın benzin parasını diyo ama bu kadar olmaz yaa. çok sinirlendim hugo çook
aynen yaa. bide eşim gelmeden önce diyodu ki annem çok üzülüyormuş beni merak ediyormuş gelsin mi? gelsin dedim tabi ki oğlunun evi. dün akşam da bana annemden rahatsız oluyorsan söle dedi. öle bişi mi hissettirdim dedim yooo sordum illa bişi mi olması lazım öküz altında buzağı aramaktan vazgeç diyo. ben işsiz, kendini ezik hissetmesin diye elimden geleni yapıyorum,üstüne varmıyorum. işsiz kaldı ve tazminatını da alamayacak.böyle bi durumda iken kadının derdi gezmek? ne işiniz var orda dedim eşime annem sıkıldım dedi çıkardım diyo. yuh ya yuh!
babam hastanede yatıyo 2 gündür 1 tepsi börek yemiş şekeri 400 e çıkmış ööf öff hiç dikkat etmiyo
ama bu sefer korkmuş sanırım diyetisyene gitcem diyo bakalım inşallah giderr
hiç boğazına sabrı yokk
canım benim ben kg mı dert etmiyorum şuan vermek zaten beni sevindirmedi aksine bebişimi etkiler diye çok korktum.allahtan etkilememiş.canım saglıkla bebeğini kucagına alınca dikkat edersin alırsın kayıplarını tekrar. önemli olan saglıkla sıhhatle bir avazda kurtulmak bebeciini saglıkla almak kucagına.. kgları da düşünme emzirirken verirsin ne güzel sporsuz 500 kalori ya emzirmek
babam hastanede yatıyo 2 gündür 1 tepsi börek yemiş şekeri 400 e çıkmış ööf öff hiç dikkat etmiyo
ama bu sefer korkmuş sanırım diyetisyene gitcem diyo bakalım inşallah giderr
hiç boğazına sabrı yokk
canım benim dr.normal doğum 22 ocakolunca dr. bebeğin ciğerlerinde ilerleyen zamanlarda bir problem olmasın diye almak istemedi ama birdaha aşırı ağrı olursa hemen alırız dedi.ilaçolarak kasılmaları önlemek için ilaç vede vitamin ve kan ilacı verdi.pazartesiye kadar kalsın ondan sonraki hangi gün olursa alacak ama perşembe yada cuma ya gün verdi aksilik olmazsa tabi..
tabi birde bu bulantı işini hallede bilsek çok iyi olacak.74,5 kiloydum daha aldığımı düşünürken 1,5 kilo vermişim 73 kğ ma düşmüşüm.su kaybı vitaminsizlikten kesinlikle oldu hiç birşey yiyemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?