60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne bilem yutuyomuş işte,yuttu gitti hayın deniz...alyansını çıkarıyodunda niye banada sölemedin denize girerken alyansını çıkar diyeeee..bi kayıp duası var ama ben de bilmiyom..sizin eve dadanan hırsız olmasın..

bugün minnaka kadife slopet aldım
kalın içi pamuklu
hiç öyle almak gibi bi niyetim yoktuda çok beyendim aldım 2 yaş olanından önümüzdeki kışa giysin diyee
birde poposunda tavşan resmi olan pijamalar var onlara bayılıyorum onlardanda alıcamm

pabucu yarım didim didim geldi hihihihihi
heee geldim tabi hislerim kuvvetlidir

hıı kampanyalı olduğu için 375 değilse ben onu 500 lerde biliyodum fiyatını.yarın zaten izin günüm temizlik var evde perdeleride yıkayacam

sazanım demin laf karıştı anlamadım
mikemmel kadın dukanamı geldi didinn
o nasıl dukan yapcekmiş ben bilenem yapamıyorum o nasıl yapcekmişki kalkıp dukana gelmişşş

hıı kampanyalı olduğu için 375 değilse ben onu 500 lerde biliyodum fiyatını.yarın zaten izin günüm temizlik var evde perdeleride yıkayacam

oyyyt nugi temislik yapcekmiş yarın hamarat hatunn
sabuntozuyla yıka bak tertemiz bembeyaz oluyo
dalan roxi matik sabun tozu all süperr yapiii

hugocuk tavsiyem kalafat bi araba alma,kibar,küçük bişi olsun,rahat sürebilmek için..

Hıı kampanyalı olduğu için 375 değilse ben onu 500 lerde biliyodum fiyatını.yarın zaten izin günüm temizlik var evde Perdeleride yıkayacam
benim de yıkanacak perdeler,ama ne zaman..perdeleri nasıl yıkıyosun,özel bi formül var mı,yoksa normal deterjan koyup mu?

alyans kayıp küçük altın kayıp
hepte altınlar kayboluyo
sahte altın al koy bakalım onlarda kaybolcekmii
,
yaa söz yüzüğüm de altın ama o kaybolmadı oda kaybolsaydı hırkızdan şüphelenicektim. ne bileyim kimsenin günahını almak istemem o yüzden şüphelendiklerimden bahsetmek istemiyorum içimde kalsın o.

hayın deniz yaa yutar eyle alyansıı.. kimse uyarmadımıki seni yaw
kız dur oglan bi dogsun. dogmamış çocugun iki yaşını düşünüyor bu delide heves ediyon tımam

o nasıl dukan yapcekmiş ben bilenem yapamıyorum o nasıl yapcekmişki kalkıp dukana gelmişşş

yok kaaaaaaa dukan için deel. her zaman ki gibi en iyiyi ben bilirim diye ders vermeye gelmiş. ben şöööööle kg verdim böööle başarılıyım siz kendinize eziyet ediyosunuz diye. yahu hangi taşı kaldırsam bu kadın çıkıyi altından yaw

oyyyt nugi temislik yapcekmiş yarın hamarat hatunn
sabuntozuyla yıka bak tertemiz bembeyaz oluyo
dalan roxi matik sabun tozu all süperr yapiii
sabun tozu kullanıyorum zaten ama markası ne hatırlamadım şimdi
benim de yıkanacak perdeler,ama ne zaman..perdeleri nasıl yıkıyosun,özel bi formül var mı,yoksa normal deterjan koyup mu?
canım ben ön yıkamada yapıyorum perdelerimin hepsi krem renkte benim deterjan ve sabun tozu makina suyu alırkende az miktar çamaşır suyu döküyorum yumuşatıcı o kadar .

mikemmel kadın kim kız yoksam şu tahmin ettiğimiz kişimi

hugocuk tavsiyem kalafat bi araba alma,kibar,küçük bişi olsun,rahat sürebilmek için..

tatlım benim boyum 170 normal 4 teker arabası var arkadaşın dün onu sürdüm kızını gezdirdim belim koptu eğilerek sürüyorum
bu uzun bi araba iç kısmı yatıyo vee çook hafif kendi gidiyo sanki o kadar hafif tekerlekleri büyük 3 teker
epey iyidi yani benim için een azından iyi
iki büklüm sürmemek için hereye çok rahat dönüyo

aaa kız sazan bilmiyomuydun sen o biliyoya işte herşeyi ondan başka bilen yok

evet senin boyun uzun,hafif olup rahat sürülebilmesi çok önemli,iç kısmı yatıyomuşta..araba çok önemli çocuklu bir bayan için...

ayy biz hiçbişeyden kusur kalmayız hemen alırız damatlığını almadığıma şükredinn
dimek öyle demeye gelmişş
yok bu akıllanmaz yaaa öldüm gülmekten yaa herkes istediği diyeti yapar kime ne

Son düzenleme:

hayatında kaç tane mikemmel kadın gördünkü tabisi tahmin ettiğin kişii

nasıl yani penceren yok?
evim çatı katı canım üçgen pencerelerim var benim.bide teras kapısı var büyük camları filan var bi o işte. onlara da perde takmadım oraya bakan odalar boş çünki. ondan yok perdem

aaa kız sazan bilmiyomuydun sen o biliyoya işte herşeyi ondan başka bilen yok

öyle işte. alışmış kudurmuştan beterdir.

hayatında kaç tane mikemmel kadın gördünkü tabisi tahmin ettiğin kişii
kızlar şşşştt tımam yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…