çok sevindim canım..allah analı babalı büyütsün..ne güzel kokuyodur şimdi o..biz de seni merak etmiştik geçen gün..inşallah herzaman uslu olur prensesin..bizim yerimizede kokla onu..slm canlarım nasılsınız bakayım..ben perşembe 12.01.2012 öğlen saat 12: 12 de kuzucuğum dünyaya geldi.salı çarşamba bayağı sancı çektim perşembeyide bekleseydik doğum başlayacaktı.bayağı doğum sancısı çektim acil ameliyata alındı.dünyalar güzeli minnacık bir kızım oldu.3.150 kg doğdu.49,34 cm boyunda..şuan çok uslu hiç yormuyor inşallahta yormaz. çok mu kayınvalidem var şuan bana o bakıyor.hastanede eltim kaldı.1 gece kaldım cuma günü öğlen çıktık.
slm canlarım nasılsınız bakayım..ben perşembe 12.01.2012 öğlen saat 12: 12 de kuzucuğum dünyaya geldi.salı çarşamba bayağı sancı çektim perşembeyide bekleseydik doğum başlayacaktı.bayağı doğum sancısı çektim acil ameliyata alındı.dünyalar güzeli minnacık bir kızım oldu.3.150 kg doğdu.49,34 cm boyunda..şuan çok uslu hiç yormuyor inşallahta yormaz. çok mu kayınvalidem var şuan bana o bakıyor.hastanede eltim kaldı.1 gece kaldım cuma günü öğlen çıktık.
slm canlarım nasılsınız bakayım..ben perşembe 12.01.2012 öğlen saat 12: 12 de kuzucuğum dünyaya geldi.salı çarşamba bayağı sancı çektim perşembeyide bekleseydik doğum başlayacaktı.bayağı doğum sancısı çektim acil ameliyata alındı.dünyalar güzeli minnacık bir kızım oldu.3.150 kg doğdu.49,34 cm boyunda..şuan çok uslu hiç yormuyor inşallahta yormaz. çok mu kayınvalidem var şuan bana o bakıyor.hastanede eltim kaldı.1 gece kaldım cuma günü öğlen çıktık.
evet katılıyorum senacığım ama ben yapamadım pilates kaslarım çok zayıf sanırım bacaklarımı filan havada dimdik pozisyonda tutamıyorum sanırım biraz sporla kaslarımı güçlendirip pilates yapmalıyım. bu akşamdan itibaren kesin kararlıyım. geç saat bile olsa sporumu yapmadan yatmicam ne böyle yaa resmen şiştim offf.evet canım spor şart,pilatesi öneririm sana,şekillendiriyor vücudu...
ay ben bu topiki bilmiyorum hani keşke ölselerdi topiki vardı ya onu demiştim ben. :26:yorum yapılmayacak gibi değilki
insan 7 aylık bebeği nasıl bırakıp kaçarrr
üstelik arkadaşı gel ağlıyo diyo oda gülüyomuşş
hoşgeldin umarım hep ugrarsın.bende size katilabilir miyim? baska bi yere yazmistim gormezden geldiler. bende zayiflamak istiyorum. baktim cogunuz hedef kilonuza ulasmak uzeresiniz.ne guzel basarmissiniz.bende verebilsem su kilolari.
günaydın canım afiyet olsun. şu an korumadasın dimi sende? boy kg kaçtı?Hayırlı sabahlar...kahvaltım:1 bardak portakal suyu,peynir,zeytin,reçel,karışık tahıllı ekmek..
hoşgeldin canım hepimizi zayıflamak istiyoruz ve başarıcaz. son zamanlarda bende kg aldım ya69 kiloyum ve de zayıflamak istiyorum ben yaa
tabibenide araanıza alırmısınııızzz???:18::18::18::18:
oh oh iyi yapmışsın kız.. canını mı çektirdim.haftasonu ben pek giremedim de..giremiyorum da pek zatenHerkese hayırlı pazarlar...kahvaltım ıspanaklı börek(tedirgincim sazancım yaptım ben de böreciğimi işte)ve çay...
onların geldiini sölemiştin de bunu sölememiştin. alttan almamak lazım. gerekince lafı sokmak lazımselamm yafriilerr
bugünn benim için nasıl geçti anlamadımm temizlik yaptım sil süpür toz all akşam oldii
dün eşim lahmacun yemiş toktu gelmiş bide bana anlatıyookızdım bende hamile kadına anlatma böyle şeyler dedimm niye diyoo
bişeyden haberciği yok kocişimin sağolsunnbirde sen lahmacun sevmezsinki nolmuş ızgaramı dedik diyoo off
niysee o tok olunca yemekler bugüne kaldıı
bu akşam köfte mercimek çorbası yoğurtlu havuç nohutlu bulgur pilavı varr bunları yiyeceğimm
temizlikte bitti bugünlük tabee yarınn mutfak temizlenicekk fırın bulaşık makinası buzdolabı filan çekilip altları silincekk
mutfak dolaplarım varr ama annem doğuma geldiğinde silicekk
3 ayy gider o zaman rahat ederimm
aaa ben size söylemeyi unuttum geçen elti kocası annesi kayonvalide ve iki çocuğu geldiler çatkapı
neyse ağırladımm
diyorki koltukların ne güzel parlıyo ışıl ışıl demekki x marka koltuklar iyi oluyo dedi
bende yok canım ondan değil güzelce siliyorum koltuklarımı dedim sustu kaldı suratı değişti bişey diyemedi
sanki bi kendi temizlik biliyoo bi kendi anlıyo bizim bişeyden haberimiz yokk
ohh çok iyi olduu morardıı canıma deysinn laf ediyodu bu sefer almıştır ağzının payınııı
ayşe tebrik ederim. son 15 gündür bnim de kaynanam bende ama ben kg vermek yerine aldım. pasta börek yapıyorum onlara ve ben de yiyorum ister istemez. off off:26:meraba arkadaşlar..
hergün girip okudum ama yazamadım bi türlü..kayınvalidem ve kayınpeder bendeydi 20gündür çok yogun gecti günler..tabi bu yogunluk bana yaradı 59 oldummmmm:))
bu akşam dönüyorlar ankaraya..
diyetimi hiç ihmal etmedimdiyebilirim..arada ufak kacamaklarım oldu ama hep telafi ettim..ilk hedefim 55..sonraki hedefim 52..en saglıklı yoldan hedefime ulaşmak istiyorum..
hugocuk söylemeden gecemiycem maşallah sana ya hamile halinle ne kadar hamaratsın..hergün temizlik en az3 çeşit yemek ve yediklerine de çok çok dikkat ediyprsun bravoo..bebek dogunca bide bebeginle ilgilenyim derken 3aya kalmaz eski haline dönersin..tebrik ediyorum..
yarın ki beslenmemiz börek ve ayran..benim haylazlar börege bayılıyor haftada 2gün börek var..2 küçük dilim yeri 2 bardak ayran içerim..temmuzda taile giderken fıstıkk gibi oliciiimm...
canımmmmmmmmm çok sevindim. allah analı babalı büyüsün. ismini ne vermiştiniz bebeciğin? melisa mıydı?slm canlarım nasılsınız bakayım..ben perşembe 12.01.2012 öğlen saat 12: 12 de kuzucuğum dünyaya geldi.salı çarşamba bayağı sancı çektim perşembeyide bekleseydik doğum başlayacaktı.bayağı doğum sancısı çektim acil ameliyata alındı.dünyalar güzeli minnacık bir kızım oldu.3.150 kg doğdu.49,34 cm boyunda..şuan çok uslu hiç yormuyor inşallahta yormaz. çok mu kayınvalidem var şuan bana o bakıyor.hastanede eltim kaldı.1 gece kaldım cuma günü öğlen çıktık.
çok sevindim canım..allah analı babalı büyütsün..ne güzel kokuyodur şimdi o..biz de seni merak etmiştik geçen gün..inşallah herzaman uslu olur prensesin..bizim yerimizede kokla onu..
nursena avatarındaki oğlun muu..
ne kadar tatlı maşşlaahhh...saçları süpermiş
meraba arkadaşlar..
hergün girip okudum ama yazamadım bi türlü..kayınvalidem ve kayınpeder bendeydi 20gündür çok yogun gecti günler..tabi bu yogunluk bana yaradı 59 oldummmmm:))
bu akşam dönüyorlar ankaraya..
diyetimi hiç ihmal etmedimdiyebilirim..arada ufak kacamaklarım oldu ama hep telafi ettim..ilk hedefim 55..sonraki hedefim 52..en saglıklı yoldan hedefime ulaşmak istiyorum..
hugocuk söylemeden gecemiycem maşallah sana ya hamile halinle ne kadar hamaratsın..hergün temizlik en az3 çeşit yemek ve yediklerine de çok çok dikkat ediyprsun bravoo..bebek dogunca bide bebeginle ilgilenyim derken 3aya kalmaz eski haline dönersin..tebrik ediyorum..
yarın ki beslenmemiz börek ve ayran..benim haylazlar börege bayılıyor haftada 2gün börek var..2 küçük dilim yeri 2 bardak ayran içerim..temmuzda taile giderken fıstıkk gibi oliciiimm...
ne güzel 59 olmuşsun..hugocuk hakkındaki düşüncelerine ben de katılıyorum..
çok sevindim canım..allah analı babalı büyütsün..ne güzel kokuyodur şimdi o..biz de seni merak etmiştik geçen gün..inşallah herzaman uslu olur prensesin..bizim yerimizede kokla onu..
canım çoook tebrik ederım seni,ben de merak edıyordum dogum yaptın mı dıye,görünce çok mutlu oldum.Allah analı babalı büyütsün, ailesine vatanına mileltine hayırlı evlat olsun ınsallah
darısı hügocumuzun başına
günaydın kızlar iyi haftalar diliyorum sizlere bugün dikkat etmeye başladım gene bakalım nasıl gidecek boğazlarım çok şiş yine sesim değişik kalın bir ses tonum varhalsizlik olmasında razıyım bu ses değişikliğine ama koşu bandına binemem geçinceye kadar.biraz geçmişi okuyacağım
EVET YA dimi
benim de dikkatimi çekti. kız gibi oglan pekgüzel maşallah
geçmiş olsun yaffrimm
seksüü sesin değişti dimekk kıyamam yaff
sağol canım burnumun biri tıkalı ve şu anda gözyaşlarımla beraber akıyor ağırlaşmasam bariiiiii
mutfağa git tuzlu suyla gargara yap çok iyi gelecekk
tuzunu bolca koyy öldürüyo mikroplarıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?