60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok sevindim canım..allah analı babalı büyütsün..ne güzel kokuyodur şimdi o..biz de seni merak etmiştik geçen gün..inşallah herzaman uslu olur prensesin..bizim yerimizede kokla onu..

canım çoook tebrik ederım seni,ben de merak edıyordum dogum yaptın mı dıye,görünce çok mutlu oldum.Allah analı babalı büyütsün, ailesine vatanına mileltine hayırlı evlat olsun ınsallah

darısı hügocumuzun başına

cimcimecim allah analı babalı büyütsün canım darısı olmayanların başına .

günaydın kızlar iyi haftalar diliyorum sizlere bugün dikkat etmeye başladım gene bakalım nasıl gidecek boğazlarım çok şiş yine sesim değişik kalın bir ses tonum var halsizlik olmasında razıyım bu ses değişikliğine ama koşu bandına binemem geçinceye kadar.biraz geçmişi okuyacağım

selam kızlar herkese günaydın iyi bir hafta diliyorum.
son bi kaç haftadır kaynanam evde kocam da evde onlara hazırla akşam onlarla ye derken çok kilo aldığımı hissettim. bugün saf protein yapacam. resmen şiştim yaa. tartılmaya da korkuyorum off kendimden nefret ettim resmen.
kahvaltıda iki adet haşlanmış yumurta biraz çeçil peynir az beyaz peynir beş altı yeşil zeytin bi kupa az şekerli çay içtim

kocaelinde hafif kar yollar buz tutmuş bizim evin orası da buzlu ve çok soguktu eşimden rica ettim servisin beni aldığı yere araba ile bıraktı.normalde yarım saatlik minibüs mesafesi bana 15 dk da attı beni eşim sagolsun. o soukta serviste beklemedim çok iyi oldu yoksa donardım gece sıcaklıklar çok düşmüş sabahta çok feciydi.

evet canım spor şart,pilatesi öneririm sana,şekillendiriyor vücudu...
evet katılıyorum senacığım ama ben yapamadım pilates kaslarım çok zayıf sanırım bacaklarımı filan havada dimdik pozisyonda tutamıyorum sanırım biraz sporla kaslarımı güçlendirip pilates yapmalıyım. bu akşamdan itibaren kesin kararlıyım. geç saat bile olsa sporumu yapmadan yatmicam ne böyle yaa resmen şiştim offf.
dün de ablama gittik avcılara annem de gitmişti onu gördüm küçük yengemi yegenlerimi ablamı eniştemi gördüm. valide hanımda geldi. annem eski konuları hiç açmadı. bahsetmiştim valde hanım nikahıma gelememişti eşim annesine söylememiş kadının haberi yokmuş annem inanmıyordu ama bence gerçekten bilmiyordu çünkü bana karşı hiç öyle mesafeli değil kadın allah için. annem de sagolsun eski defterleri hiç açmadı hem iki seneyi geçmiş bu saatten sonra bu tür tartışmaların kimseye faydası yok. dün annemle kayınvaldem sohbet ettiler çok sevindim.
yorum yapılmayacak gibi değilki
insan 7 aylık bebeği nasıl bırakıp kaçarrr
üstelik arkadaşı gel ağlıyo diyo oda gülüyomuşş
ay ben bu topiki bilmiyorum hani keşke ölselerdi topiki vardı ya onu demiştim ben. :26:
bende size katilabilir miyim? baska bi yere yazmistim gormezden geldiler. bende zayiflamak istiyorum. baktim cogunuz hedef kilonuza ulasmak uzeresiniz.ne guzel basarmissiniz.bende verebilsem su kilolari.
hoşgeldin umarım hep ugrarsın.
Hayırlı sabahlar...kahvaltım:1 bardak portakal suyu,peynir,zeytin,reçel,karışık tahıllı ekmek..
günaydın canım afiyet olsun. şu an korumadasın dimi sende? boy kg kaçtı?
69 kiloyum ve de zayıflamak istiyorum ben yaa
hoşgeldin canım hepimizi zayıflamak istiyoruz ve başarıcaz. son zamanlarda bende kg aldım ya
benide araanıza alırmısınııızzz???:18::18::18::18:
tabi
Herkese hayırlı pazarlar...kahvaltım ıspanaklı börek(tedirgincim sazancım yaptım ben de böreciğimi işte)ve çay...
oh oh iyi yapmışsın kız.. canını mı çektirdim.haftasonu ben pek giremedim de..giremiyorum da pek zaten
onların geldiini sölemiştin de bunu sölememiştin. alttan almamak lazım. gerekince lafı sokmak lazım sende az diilsin he
ayşe tebrik ederim. son 15 gündür bnim de kaynanam bende ama ben kg vermek yerine aldım. pasta börek yapıyorum onlara ve ben de yiyorum ister istemez. off off:26:
canımmmmmmmmm çok sevindim. allah analı babalı büyüsün. ismini ne vermiştiniz bebeciğin? melisa mıydı?

Günaydın kızlarrr
Hafta sonu diyette kimmiş dedim ve tatil ettim yani demek zorunda kaldım annem 3 çeşit hamur işi yapıınca
gene başladııım hemencik ve kahvaltı : 2-3 çatal peynir, azıcık sucuklu yumurta ve zeytin - 1 dilim de kepekliydi pek yapamam kahvaltı zaten birde bağırsak problemim vardı ama maşallah ı var bugünlerde diyet yarıyor düzleşme başladı sanki

çok sevindim canım..allah analı babalı büyütsün..ne güzel kokuyodur şimdi o..biz de seni merak etmiştik geçen gün..inşallah herzaman uslu olur prensesin..bizim yerimizede kokla onu..

nursena avatarındaki oğlun muu..
ne kadar tatlı maşşlaahhh...saçları süpermiş

cimcimecim hayırlı olsun bebeğin nihayet doğmuşş
çok sevindim darısı başımaa
inşallah çabuk toparlanırsın

ne güzel 59 olmuşsun..hugocuk hakkındaki düşüncelerine ben de katılıyorum..

teşekkür ederim kıslarr hakkımdaki düşünceleriniz içinnn

darısı başımaa allah banada nasip etsin tosuncuğumu kısa zamanda kucağıma sağ salim almayıı

geçmiş olsun yaffrimm
seksüü sesin değişti dimekk kıyamam yaff

sazanıımm senin bu eşin çok alem adam yaa dimek evleneceği günnü dememiş annesine
ne adam yaa
bak iki topik var onları oku birincisi kadınmıyım yoksa cadımı
diğeride evli ama evli olmayan birine aşığımm
bu iki topiği açan arkadaşlar başka şeylerde paylaşmış onlarıda okuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…