selam cnm hoşgeldin...yenisin sanırım.
göbek eritmenin en etkili yolu daha doğru tüm vücüdünü eritip forma sokmanın yolu PİLATESS cnm.ben göbeğimi ve tüm vücudumu böle erittim forma girdi allaha şükür.istediğim kiloyada geldim.sende pilates yap cnm.
yeşil çayda hem yağları yakıyor hemde iştah kapatıyor onu da deneyebilirsin..kolay gelsin
hugocuk sen ne titiz,temiz hatunsun canım..hamiş halinde ne zaman duysam temizlik yapıyosun..evin muhakkak parıl parıl parlıyodur ve kocanda bu durumdan çok memnundur...ama dikkat et,şurda doğuma ne kaldı,dolap,fırın çekicem diyosun,bebişe bişi olmasın,olduğu kadar olsun temizlik,ağırlaştın artık...selamm yafriilerr
Bugünn benim için nasıl geçti anlamadımm temizlik yaptım sil süpür toz all akşam oldii
dün eşim lahmacun yemiş toktu gelmiş bide bana anlatıyookızdım bende hamile kadına anlatma böyle şeyler dedimm niye diyoo
bişeyden haberciği yok kocişimin sağolsunnBirde sen lahmacun sevmezsinki nolmuş ızgaramı dedik diyoo off
niysee o tok olunca yemekler bugüne kaldıı
bu akşam köfte mercimek çorbası yoğurtlu havuç nohutlu bulgur pilavı varr bunları yiyeceğimm
temizlikte bitti bugünlük tabee yarınn mutfak temizlenicekk fırın bulaşık makinası buzdolabı filan çekilip altları silincekk
mutfak dolaplarım varr ama annem doğuma geldiğinde silicekk
3 ayy gider o zaman rahat ederimm
aaa ben size söylemeyi unuttum geçen elti kocası annesi kayonvalide ve iki çocuğu geldiler çatkapı
neyse ağırladımm
diyorki koltukların ne güzel parlıyo ışıl ışıl demekki x marka koltuklar iyi oluyo dedi
bende yok canım ondan değil güzelce siliyorum koltuklarımı dedim sustu kaldı suratı değişti bişey diyemedi
sanki bi kendi temizlik biliyoo bi kendi anlıyo bizim bişeyden haberimiz yokk
ohh çok iyi olduu morardıı canıma deysinn laf ediyodu bu sefer almıştır ağzının payınııı
hugocuk sen ne titiz,temiz hatunsun canım..hamiş halinde ne zaman duysam temizlik yapıyosun..evin muhakkak parıl parıl parlıyodur ve kocanda bu durumdan çok memnundur...ama dikkat et,şurda doğuma ne kaldı,dolap,fırın çekicem diyosun,bebişe bişi olmasın,olduğu kadar olsun temizlik,ağırlaştın artık...
Ah bu kocalar hep ilgi beklerler...şımartıp durcan onları..senden özendim gittim mutfağı süpürdüm,sildim ben de...çokda erken kalkıyosun maşallah,uykunmu kaçıyo,yoksa yine kociş içinmi erken kalkıyosun?
eşin erken gidiyo öyleyse..aynen bende süt ısıtırım yada sarı kantaron çayı yaparım,limonlu yağlı zeytin yer ve gider..ilgiyi benimkide sever..ilgisizlikten yakınır bazen..çocuk gibiler erkekler...yarın bebiş doğduğunda ilgi bölünecek ister istemez...eşim için kalkıyorum
beraber kalkıyoruz o elini yüzünü yıkarken bende sütünü ısıtırım bi dili ekmeğede reçel sürerim her sabah bunları yer
sonra kabanını gçydiririm hayırlı işler derim yollarımm
yoksam arıza çıkarır beni sevmiyosun der durur bikere kızdım kalkmadım uyuyo numarası yaptımm ama anlamışş
tüm gün mesaj attı beynimi yedi beni sevmiyosunnn diyeee
eşin erken gidiyo öyleyse..aynen bende süt ısıtırım yada sarı kantaron çayı yaparım,limonlu yağlı zeytin yer ve gider..ilgiyi benimkide sever..ilgisizlikten yakınır bazen..çocuk gibiler erkekler...yarın bebiş doğduğunda ilgi bölünecek ister istemez...
benim de eşim 5 yaş büyük..çocuksuz olmak ile çocuklu olmak çok farklı..şuan eşinin her istediğini hemen yapıyosunda,bebiş geldiğinde emzir uyut yedir gazını çıkar bezini değiştir,gece kaç kere kalk,uykusuz kal,v.s...ama bir gülüncede herşeye bedel...yani sevgili eşin ikinci plana düşecek o vakit...çocuklar iştee
benim eşim birde benden 7 yaş büyük ama benden daha çocukk
devamlı seslenir durur banaa
bensiz bi iş yapamaz
o zaman daha çok ilgi gösterilecek desene
evde iki erkek ikiside bana muhtaç yandık desenee
benim de eşim 5 yaş büyük..çocuksuz olmak ile çocuklu olmak çok farklı..şuan eşinin her istediğini hemen yapıyosunda,bebiş geldiğinde emzir uyut yedir gazını çıkar bezini değiştir,gece kaç kere kalk,uykusuz kal,v.s...ama bir gülüncede herşeye bedel...yani sevgili eşin ikinci plana düşecek o vakit...
kuşları bu kadar seviyosanız,bebişinizi nasıl seversiniz kimbilir..aman bide kuşlar bebişi,yada bebiş kuşları kıskanmasında...yok o zaman ses etmez kendide benle bir ilgilenirr severr
zaten kuşlarımıza ana baba gibiyiz görsen gülersin yok yemeğini yedimi yok üşütmesin yok canı sıkıldı oynayalımm hep onlarla geçiyo günlerimizz
onlarda bu ilgiden öyle şımardılarki kuduruyorlar yaramazlıktann
bazen yok diyorum izin vermiyorum limon atıyo kendini önüme tepiniyo resmen illa istediği olacak kuduruk sıpalarr
kuşları bu kadar seviyosanız,bebişinizi nasıl seversiniz kimbilir..aman bide kuşlar bebişi,yada bebiş kuşları kıskanmasında...
ne güzel 59 olmuşsun..hugocuk hakkındaki düşüncelerine ben de katılıyorum..meraba arkadaşlar..
Hergün girip okudum ama yazamadım bi türlü..kayınvalidem ve kayınpeder bendeydi 20gündür çok yogun gecti günler..tabi bu yogunluk bana yaradı 59 oldummmmm:))
bu akşam dönüyorlar ankaraya..
Diyetimi hiç ihmal etmedimdiyebilirim..arada ufak kacamaklarım oldu ama hep telafi ettim..ilk hedefim 55..sonraki hedefim 52..en saglıklı yoldan hedefime ulaşmak istiyorum..
Hugocuk söylemeden gecemiycem maşallah sana ya hamile halinle ne kadar hamaratsın..hergün temizlik en az3 çeşit yemek ve yediklerine de çok çok dikkat ediyprsun bravoo..bebek dogunca bide bebeginle ilgilenyim derken 3aya kalmaz eski haline dönersin..tebrik ediyorum..
Yarın ki beslenmemiz börek ve ayran..benim haylazlar börege bayılıyor haftada 2gün börek var..2 küçük dilim yeri 2 bardak ayran içerim..temmuzda taile giderken fıstıkk gibi oliciiimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?