60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vayyy çılgın pepetoşş gelmişşş
kız vaktin varmı
bir derdim vara gir bak orda bi konu varr yok böyle şeyy

Son düzenleme:
bende size katilabilir miyim? baska bi yere yazmistim gormezden geldiler. bende zayiflamak istiyorum. baktim cogunuz hedef kilonuza ulasmak uzeresiniz.ne guzel basarmissiniz.bende verebilsem su kilolari.

gunaydın kızlar
haftasonu haftasonu nasılız bakalım ???
bugun burada hava cok guzel. yürüyüş yapmayı düşünüyorummm

Hayırlı sabahlar...kahvaltım:1 bardak portakal suyu,peynir,zeytin,reçel,karışık tahıllı ekmek..

bende size katilabilir miyim? baska bi yere yazmistim gormezden geldiler. bende zayiflamak istiyorum. baktim cogunuz hedef kilonuza ulasmak uzeresiniz.ne guzel basarmissiniz.bende verebilsem su kilolari.

hergün yeni arkadaşlar geliyor bende katılıyorum topiğe diye
bikaçgün yazıyo sonra uğramıyo
kim geliyo kim gidiyo bizde takip edemiyoruz bu yüzden
diğer topiklerdede aynı şey oluyo o yüzden cevap yazmamışlardırr
topiğe düzenli girmek lazım

günaydın arkadaşlar...
bugün sabah kahvaltısında 1dilim ekmek bile yiyemedim bende ilerleme var epey :)
size sorularım olacak arkadaşlar
1)göbüşü olanlar hangi hareketleri yapıyor?
2)yemeği kısmanın yanında başka neler yapıyorsunuz? ben elma sirkesi+bal+ılık su karışımı içiyorum. Bunu deneyen ve faydasını görenler var mı acaba?

selam cnm hoşgeldin...yenisin sanırım.

göbek eritmenin en etkili yolu daha doğru tüm vücüdünü eritip forma sokmanın yolu PİLATESS cnm.ben göbeğimi ve tüm vücudumu böle erittim forma girdi allaha şükür.istediğim kiloyada geldim.sende pilates yap cnm.

yeşil çayda hem yağları yakıyor hemde iştah kapatıyor onu da deneyebilirsin..kolay gelsin

selam kıslar ne ara bu kdr yazdınız bi dün akşam giremedim akşam b fite gittim eve gelip 2 çinekop fırında yedim sabah kahvaltıda 1 tahıllı galeta yağsız az menemen ve peynir yedim arada 1 galeta götürdüm şimdi beşi bi yerde çayımı içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…