60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bizim nikaha 22 gün kala eşimin annesi biz pek hazırlık yapamadık nikahı erteleyelim demiş. biz o zaman 11 aylık nişanlıyız. yani nerede ise bir senelik. zaten niyetimiz 3 ay içinde evlenmekti eşim ertelemişti. gün alınmış davetiyeler basılmış ben ne diye nikahı erteleyeyim? köyde zaten kendi öz teyzem sazan nişanlısından ayrılmış diye dedikodu çıkarmıştı. ben nikahı erteleyince zaten hazır bekliyorlardı dedikodular alır yürürdü. millet iyiliğimizi değil kötülüğümüzü istiyor zaten bilirsin. o yüzden annem de bende karşı çıktı eşim diretti ben direttim. bu nikah ya olacak yada bu iş biter yüzüğü atarım dedim. o ara eşimin annesinde kanserden şüpheleniliyordu. annesine de kıyamamış benden de vazgeçemedi aşkım dolayısı ile annesine erteledik demiş benimle de o gün nikah kıyıldı. kendi akrabalarını da çağırmadı bi tek ablası eniştesi bide bi tanıdıkları geldi. digerleri hep benim tanıdıklarımdı. işte öyle oldu. insanın en mutlu günü sevdiği insanla evlendiği gündür ama benim eşim sanki cenazede gibiydi. ablası da nikahımız kıyılırken yoktu gecikmişlerdi sonrada geldiler. ablasını görünce yüzünde güller açmıştı eşimin.. şimdi anlatırken içim acıdı

cimcimecim hayırlı olsun bebeğin nihayet doğmuşş
çok sevindim darısı başımaa
inşallah çabuk toparlanırsın

gözünaydınnnnnnn.......
Allah analı babalı büyütsünnnnnnnn

cimcimecim allah analı babalı büyütsün canım darısı olmayanların başına .

çok sevindim canım..allah analı babalı büyütsün..ne güzel kokuyodur şimdi o..biz de seni merak etmiştik geçen gün..inşallah herzaman uslu olur prensesin..bizim yerimizede kokla onu..
canlarım çok teşekkür ederim hepinize allah herkesin evladını bağışlasın acısını göstermesin.ben halen tam toparlanamadım ama daha iyiyim.bebişimde sanki saralık olmuş gibi babası gitti kimliğini çıkarmaya daha sonra hastaneye götüreceğiz.genel anlamda maşşallahçok uslu bir bebiş inşallah hep böyle olur.isminide melisa koyacağız.aaaaaaaaa ayrıca kız kardeşiminde bebeği benden 1 gün sonra normal doğum yaparak oldu.

canım en özel gününde böyle olması iyi olmasada eşin en doğrusunu yapmış aslındaaa takdir ettim

hayırlı olsunn güzel isim benimki kız olaydı miray koyacaktık ben öyle istiyordumm
eşim meryem diyodu ben mirayyy
benim dediğim olurdiii
emme oğlan oldu mehmet olcekk
senin kız kardeşinin gününe daha yokmuydu benmi yanlış hatırlıyorumm
hepinize hayırlı olsun arka arkaya iki bebekk

ah canım benim minige geçmiş olsun yenidoganlarda sarılık hep oluyor benim yegenlerde de olmuştu. çok usluymuş aman da maşallah. hep öyle olur inşallah sudecik ne alemde?

canım en özel gününde böyle olması iyi olmasada eşin en doğrusunu yapmış aslındaaa takdir ettim
evet canım zaman geçtikçe daha iyi anlıyorum eşim benim için çook mücadeleler verdi çok savaştı. beni ne kadar da sevmiş canım sevgilim yaaa.. ben de onu seviyorum allah evlerimizden sevgiyi huzuru eksik etmesin cümlemizin. amin

miray mı
kız olsaydı sen de miray koysaydın nügü ne derdi acabağğğ..

sazanım aslında bizimkilerr ne bulursa iyiliklerinden buluyoo
geçen eşmin abisigil gelldi dedimya iştee konuşuyoduk laf arasında babamın çalışacağı mevzusu geçti abisi yok artık daha nelerr çalışmaya ihtiyacımı varr filan dedii eşime söyledimm eşim diyoki fesatlık yapmıyosun ama fesat düşünüyosun diyoo
yaa o kadar çok gördümki elimde değil bazı insanların yaptıklarında art niyet arıyorumm
benim babam 48 yaşında çok sosyaldirr yerinde durmaz tanımadığı konuşmadığı yokturr
şimdi arkadaşıyla motor dükkanı açacaklarr daha doğrusu adam açacak babam duracak başındaa
ilerdede o işten çıkıp kendi işini kuracak allah nasip edersee
şimdi bunda ne kötülük varr
babam zati pinpirikli evde durda daha kötü yemeğin tuzuna herbişeye karışıp annemi deli edecekk
hiç olmazsa böyle rahat edicez bizdee
burnunu sokmadığı yoktur vıdıvıdı söylenir durur
en azından işle uğraşırsa anacığımda rahat ederr

ne olacak tepinirdi kıskanç tospaaammm
onla uğraşmak kıskandırmak hoşuma gidiii
aslan burcu hiç dayanamiyiii

aa afedersin ama kaynın manyak mı ? benim ablamdan iki yaş büyük baban kız. adam daha genç. tabi ki çalışmaya oyalanmaya hakkı var. illa ihtiyacı yok diye evde mi oturması lazım. kendisi tembel galiba kendisi olsa yan gel osman on dönüm bostan oooh yatardı tüm gün. babanı anlayamıyo demek ki. bide şu erkeklerin sen fesatsın demelerine sinir oluyorum. bişi de hemen fesatsın. oysaki bazı kadınların öngörüleri çok oluyo ne yazık ki fesatlıkla suçlanıyorlar.
bu arada acayip bişi oldu fesatlık diyince. büyük yengemle aramız pek iyi değil biliyorsun. şu anda abim hiçbirimizle görüşmüyo. çok üzülüyoruz. yengemden nefret ediyorum ve her platformda da söylerim. küçük yengem ondan ufak ama olgun.. akıl yaşta değil başta.. neyse büyük abim ablamın nikahına gelmedi. sadece o kadın ve küçük kızı geldiler. hiçbirimiz yüzüne bakmamışız bide laf sölemiş anneme.. neyse abim gelmedi demiştim .. bu kadının üç çocuu var, ilk ikisi arka arkaya oldu. aralarında 11 ay var. biri küçük bi kaç aylık digerine hamile ocak ayında kardeşinin dügününe memlekete gitmek istedi. ablam dedi ki bebeği bana bırak sen git. oda dedi ki ben çocuumdan ayrılmam. bekarken arkadaşları evde kaldın diye bununla dalga geçmişler hep söylerdi bakın benim çocuğum var diye göstermeye gidiyooo. hamile kalınca bile karnını gere gere gezerdi görgüsüz. neyse abim de demiş ki ablam haklı. çocuumu bırakmam diyince abimde demiş ki o zaman sende gidemezsin. gidemedi de inadından. aradan 12 yıl geçti. ablam abim nikahına gelmeyince bize bunu hatırlattı. bu mesele yüzünden doldurmuştur kardeşimi ondan gelmedi kardeşim dedi. ben dahil küçük yengem annem filan amaan abla sen fesatsın dedikk.. geçen annemi aramış yengem ve o zaman itiraf etmiş. demiş ki ablam da beni kardeşimin nikahına göndertmemişti bakın şimdi ne demekmiş kardeşin nikahta olmaması anlasın demiş.. pesssssssss şimdi ablam fesat mı sence yoksa öngörülü mü

ne olacak tepinirdi kıskanç tospaaammm
onla uğraşmak kıskandırmak hoşuma gidiii
aslan burcu hiç dayanamiyiii

fambıkta görmedi sanırım hhiihih. hele bi gelip görsünler şenlik var

Son düzenleme:

canım manyaklık değil kıskançlık
kayınvalide o akşam oğlumun evi dedi eltide evleri anne oğlumun evi değil dedi iyi olduu
eşimle ayrı gayrımız yokk benim evimde oturuyoruz onun parasını harcıyoruz ama annesinin böyle demesi hoş değill
neyseki anladı kıvırdıı
valla ben en çok akrabadan korkarım canım atsan atamazsın bişey diyemezsin irtibatı kesemezsin dert işte
ama arkadaş olsa baktın olmuyo kesersin
annemde diyoki eşinle huzurun yerinde olsun sıkıntınız varmı diyo yok diyorum o zaman etrafını hiiç takmıcaksın ilerlemeye devam edeceksinn diyoo
eşimin ailesiyle bizim aile çok zıtt
babam taşı sıkıp suyunu çıkarır cinsten
hem ticaretle uğraştı hem işine gitti geldii
ticaret kafası varr eşim bile hep derr babanda kafa var der hep sever babamı
eşimin aileside tam tersi bugün bulduğunu bugün yer yarınnı düşünmezz
kayınpeder emekli evden kahveye kahveden eve
öyle bş aileden böyle bi aileye gelince garip oldumm
bende çalışkanımdır yerimde durmam babam öyle yetiştirdi çünkü
senelerce okudum çalıştımmm
babam işyerini açınca bende orda çalışıcam yine
çalışan insan yorulur boş olmaz kafası kayınvalide öyle değil boş amaç yok gaye yok benide öyle olsun istiyo bende öyle olmayınca işne yaramadı değiştireyim diye çok uğraştı ama ben onun oğlunu değiştirdimm şimcik para hesabı yapıyo eskisi gibi savruk değill
pekçok gelişme olduu
kayınvalide bile oğluna pintinin yanında dura dura sende öyle oldun hep yok diyosun dedi bende senden öğrendik yok demesini nişanlıyken yok yok dedin hep unuttunmu dedim kıpkırmızı olduu
eşim 50 binlik araba alınca çokk kızdılarr bide üstüne 12 bin liraya motor aldı şoka girdilerr
kendimizi sıkıntıya sokmuşmuşuz bilmem ne
tabee hiçbişey almayalım yiyelim içelim yarına allah kerim
bende öyle göz varmı

ooooooooooooooooo
iyi kaynatmışınız heeeeeeeeeeeeeeee....
aaayyyy benim kayınvalidemlerde gelse de sizle dedikodu yapsamm içim ferahlasaaa.
pek canım çekti he

hee iyi olurdii
senin bu sene işlerini yoğun toz olup duruyon ortadan

bugünlerde hiç işim yok hügocumm..
boş boş oturup duruyorum..
okulda tatile girdi zati,boşluğa düştüm anlayacağın....
bu hafta içi yada gelecek hafta yoğun olabilirim ama iş yerindeki birimim değişecek çünkü

kayınvalde sizin eve oglumun evi mi diyo.. babanlar verdii halde evi size. pes valla. benim valde hiç karışmiyi geçen kavga ettik ben agladım valde hanım ogluna kızdı. aslında pek karışmıyo kavgalara. ben arada kalmak istemiyorum diyii. ben de dedim ki anne çok politiksin
kız 50 binlik ne araba aldınız valla merak ettim heee. çok para bi araba için. woswos filan mı aldınız kaaa sen de az diilsin hee alın kızım yiyip içip har vurup harman savurcanıza. benimki de pek bi savruktu şimdi kenarda param var harcamim diyo ama her gün araba ile orda burda geziyoo ben de kenara para koyuyorum kredim bitti ona bitmedi didim kredi parasını kenara koyuyorum. vadeli hesap açıcam bankaya gidemedim bi gidiyim de.. eşime de gveniyorum beni ortada komaz ama o kenardaki para beni kendime karşı güvende hissetiriyo iyi hissediyorum daha da koyucam .. şimdi az ama yavaş yavaş artıcak.
sen bizim yenge için bişi demedin ne dersin böyle bi kadına hee

ooooooooooooooooo
iyi kaynatmışınız heeeeeeeeeeeeeeee....
aaayyyy benim kayınvalidemlerde gelse de sizle dedikodu yapsamm içim ferahlasaaa.
pek canım çekti he

sen onu bunu bırakta hugo kız olsaydı adını miray koycekmiş kızıaaaaaaaaaaaaaaaaaam

o zaman örgü örüyosun iş yerindeee
pek buralara uğramiyisinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…