sağol hugocum..uzun saç yakışıyo oğluşuma..allah sanada tatlımı tatlı,sevimlimi sevimli bi oğluşcuk versin..evet ya kız güzeli birde sevimli sevimli gülmüşş saçlarıda maşallah kıvrım kıvrımm
geçmiş olsun nugi..sağol canım burnumun biri tıkalı ve şu anda gözyaşlarımla beraber akıyor ağırlaşmasam bariiiiii
günaydın..ne güzel apartmanınızda komşuluk ilişkileri kuvvetli demekki..ben bu konuda çok şanssızım..günaydınlar kızlar
cimcime gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün bebeğini darısı başımıza inş.
Daha kahvaltı etmedim komşu cagırdı kahvaltıya bizim apartmanın kahvaltıları meşhur oaraya gidicem ama cok acıktım
hoşgeldin canım. evet grup çalışması motivasyonu olmadan olmuyo.ben sizlerden sonra başlamış olacam ama benide kabul edermisiniz.68 kiloyum doğumdan sonra baya kilo aldım.vermek istiyorum ama sanırım gurup çalışmasıyla baya bi kişi başarmış.tek başıma olmuyo.
iyi tatiller çukukız. korursun inşallah dikkat et.günaydın kızlar
on günlük tatile çıkıyorum. inşallah kilo almam. bunu korusam o bile yeter bana
merhaba tavuklumakarna. hoşgeldin. sekiz kilo zor değil o kadar. benim de hedefim 55 ama 57 de olurmerhaba bedef ve diğer kızlar ben de katılmak istiyorum aranıza yalnız basına olmuyor bu olay. ben de 62 kiloyum 54 olmak istiyorum. şu an itibariyle spora da başlıyorum evdeki bisikleti getirdim salonun ortasına hadi bakalım kim daha çok kilo vercek!
canım sadece iki kilo almışsın bişi değil. evet bi kaç kilo daha versen iyi olur boydan dolayı.55 hiç fena olmaz. başarılar.. ben dün sporumu yaptım ne olursa olsun yapacam demiştim akşama yapacam yarına da yapacam. mart başı bir fuar var o zamana kadar 59 sabit olmam lazım.innnşşşallah olacakcanım benim boyum 1.61,şuan kilom 58...ağustosta 56 olmuştum,gelgelelim o kiloyu koruyamadım,çikolatalar sağolsun..yani korumada değilim,2-3 kilo daha vermek istiyorum..nasıl olsa verdim diye bi rahatlık olmuştu,olmaz olsaymış,hemen geri geldi kilocuklar...
Canımı çektirdin tebiki,bende yapıverdim yiyiverdim böreciğimi...bu gidişle nasıl kilo virceksem...:44:
günaydın tosti. komşu kahvaltısı güzeldir iyi eğlenceler. evdeki kızlar valla tadını çıkarın ben olsam şimdi çayımı almış cam kenarında kar izleyip keyif yapıyordumgünaydınlar kızlar
cimcime gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün bebeğini darısı başımıza inş.
daha kahvaltı etmedim komşu cagırdı kahvaltıya bizim apartmanın kahvaltıları meşhur oaraya gidicem ama cok acıktım
boydan dolayı derken boyun kısamı demek istiyosun..anladııım,sende kayınvaliden gibi bana lafmı sokuyosun..selam günaydın kızçeler,
bugün bizim orada bi karış kar vardı yollar buzdu ama ara sokaklar öyle yollar açıktı şükür. Az önce ofise geldim şimdi şekersiz türk kahvemi içiyorum. Bizim işyeri kocaelinde burada kar pek yok. Kar yağmasını çook seviyorum akşam biz çıktığımızda tipi şeklinde yağıyordu ama istanbula gelince inceldi kar. çok güzeldi akşam da evde lapa lapa başladı dokuz bucuk gibi. Akşam 25 dk eliptikle çalıştım ya acayip iyi hissediyorum kendimi. Kilom 62,5. Dün ki saf p işe yaradı o pis şişkinlik gitti bugün de devam edeceğim. Kahvaltım
iki adet haşlanmış yumurta
biraz beyaz biraz çeçil peyniri
dört adet yeşil zeytin..
Hoşgeldin canım. Evet grup çalışması motivasyonu olmadan olmuyo.
Iyi tatiller çukukız. Korursun inşallah dikkat et.
Merhaba tavuklumakarna. Hoşgeldin. Sekiz kilo zor değil o kadar. Benim de hedefim 55 ama 57 de olur
Canım sadece iki kilo almışsın bişi değil. Evet bi kaç kilo daha versen iyi olur boydan dolayı.55 hiç fena olmaz. Başarılar.. Ben dün sporumu yaptım ne olursa olsun yapacam demiştim akşama yapacam yarına da yapacam. Mart başı bir fuar var o zamana kadar 59 sabit olmam lazım.innnşşşallah olacak
Günaydın tosti. Komşu kahvaltısı güzeldir iyi eğlenceler. Evdeki kızlar valla tadını çıkarın ben olsam şimdi çayımı almış cam kenarında kar izleyip keyif yapıyordum
boydan dolayı derken boyun kısamı demek istiyosun..anladııım,sende kayınvaliden gibi bana lafmı sokuyosun..işin şakası...spora devam,daha bende başlayamadım pilatese..
yaw yine kısa dedi banaaa...kısa olabilirim emmee gururluyum..geçen sene yapıyodum pilates,verince kiloları bıraktım..geçen yılki azim olsa zaten süper olurum..saldım kendimi..mayıs ayında ne kursuna gittin?yürüyüş yapardım ne güzel...o eski halimden eser yok şimdi..yazalım sporlarımızı,tabi yaparsak..:44:heeee
Kısasın sen kısaaaa kısaaaa
Delisin sen..
Yani boy şimdi 161 ya ona göre kilonun da az olması lazım. Sen bi ara pilates filan devamlı yapıyordun ne oldu da bıraktın? Ben geçen kış boyunca düzenli spor yaptım mayıs ayında bi kurs başlamıştı bide havalar ısınınca spor yapılmıyo ondan bırakmıştım hadi yeniden hareketlenelim topikçe ne dersiniz ? Geçen sene ne yaptıysak yazıyorduk spor olaraktan bu sene de yapalım. Ben başladım hadi kızlar incelelim yaza incecik olalım
yaw yine kısa dedi banaaa...kısa olabilirim emmee gururluyum..geçen sene yapıyodum pilates,verince kiloları bıraktım..geçen yılki azim olsa zaten süper olurum..saldım kendimi..mayıs ayında ne kursuna gittin?yürüyüş yapardım ne güzel...o eski halimden eser yok şimdi..yazalım sporlarımızı,tabi yaparsak..:44:
bu arada tarçın hoşgeldin. buradan ayrılmazsan kilo vermemen imkansız bence. gelip te dikkat edenlerden kg vermeyen olmadı. ben burada 10 kg verdim
rusça kursu nereden çıktı,mesleğinle mi alakalı,daha doğrusu senin mesleğin neydi?mayıs ayında rusça kursuna başlamıştım. Bir kur gittim. Sonra yeterli kursiyer sayısına ulaşamadılar her halde ki kurs kapandı :26: Evime yakındı haftaiçi gidiyordum. Devam ettirmek istedim kadıköye gitmem lazım oraya da haftaiçi gidemem. Haftasonlarımı kursa ayırasım gelmedi. Birazda gözümde büyüdü eşim de çalışmıyo gerçi o dert değil asıl dert benim gözümde büyüyo bu kurs işi çünkü eskisi gibi değilim yaş kemale erdi ama bi işi yarım bırakmaktan da nefret ederim. öyle kaldı işte :26:
Ben yazıyorum valla her gün de yazacam. Bi kaç hafta kaslarım güçlensin bide pilates matı alayım pilatese de başlicam. çünki benim bacaklarım çok kalın onları inceltmek için tek çare de pilatesmiş.
hoşgeldin tarçın..bizi takip et,beraber verelim hayın kiloları...hoşbuldum ayrılmam ayrılırmıyım hem eğlencelisinizde
hoşgeldin tarçın..bizi takip et,beraber verelim hayın kiloları...
zamanla öğrenirsin canım..ben geçen yıl bu gruba katıldım,hiçbişi bilmezdim,burası kalabalıktı o zaman,bilgili arkadaşlar çoktu...çok şeyler öğrendim sağolsunlar..64 kilodan 56ya indim..hugocuk ve tedirginsazan varya,onlara sıkı sarıl,diyetisyen,beslenme uzmanı gibidirler kendileri...hoşbuldum :d takipteyimAma çok iyi bilmiyorum diyet ne yiyip içecem sabah biraz peynirle iki dilim kepek ekmek yedim
öyleyizdir canım hem kilo verdik hem derin dostluklar edindik burada..hoşbuldum ayrılmam ayrılırmıyım hem eğlencelisinizde
canım ben dış ilişkiler - dış ticaret sorumlusuyum rusça meslegim açısından gerekli ama bi gerisini getiremedimrusça kursu nereden çıktı,mesleğinle mi alakalı,daha doğrusu senin mesleğin neydi?
canım ya sagolasın. ben de bildiğim herşeyi buradaki arkadaşlardan özellikle de hugocuktan ögrendim. o şimdi hamile olduğundan kilo konusunda aktif değil ama yine de buradan ayrılmadı. bu sabah gelemedi sanırım eşi evde. birazdan damlarzamanla öğrenirsin canım..ben geçen yıl bu gruba katıldım,hiçbişi bilmezdim,burası kalabalıktı o zaman,bilgili arkadaşlar çoktu...çok şeyler öğrendim sağolsunlar..64 kilodan 56ya indim..hugocuk ve tedirginsazan varya,onlara sıkı sarıl,diyetisyen,beslenme uzmanı gibidirler kendileri...
hee sen dışişleri bakanısın yani..ne güzel mesleğin var..mesleğin için gerekliyse git tabi rusça kursuna..ayy rusça bana çok soğuk geliyo nedense,rusları sevmediğimdenmi acep..öyleyizdir canım hem kilo verdik hem derin dostluklar edindik burada..
Canım ben dış ilişkiler - dış ticaret sorumlusuyum rusça meslegim açısından gerekli ama bi gerisini getiremedim
Canım ya sagolasın. Ben de bildiğim herşeyi buradaki arkadaşlardan özellikle de hugocuktan ögrendim. O şimdi hamile olduğundan kilo konusunda aktif değil ama yine de buradan ayrılmadı. Bu sabah gelemedi sanırım eşi evde. Birazdan damlar
hee sen dışişleri bakanısın yani..ne güzel mesleğin var..mesleğin için gerekliyse git tabi rusça kursuna..ayy rusça bana çok soğuk geliyo nedense,rusları sevmediğimdenmi acep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?