60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar kızlar
cimcime gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün bebeğini darısı başımıza inş.
daha kahvaltı etmedim komşu cagırdı kahvaltıya bizim apartmanın kahvaltıları meşhur oaraya gidicem ama cok acıktım

günaydın..ne güzel apartmanınızda komşuluk ilişkileri kuvvetli demekki..ben bu konuda çok şanssızım..

selam günaydın kızçeler,

bugün bizim orada bi karış kar vardı yollar buzdu ama ara sokaklar öyle yollar açıktı şükür. az önce ofise geldim şimdi şekersiz türk kahvemi içiyorum. bizim işyeri kocaelinde burada kar pek yok. kar yağmasını çook seviyorum akşam biz çıktığımızda tipi şeklinde yağıyordu ama istanbula gelince inceldi kar. çok güzeldi akşam da evde lapa lapa başladı dokuz bucuk gibi. akşam 25 dk eliptikle çalıştım ya acayip iyi hissediyorum kendimi. kilom 62,5. dün ki saf P işe yaradı o pis şişkinlik gitti bugün de devam edeceğim. kahvaltım
iki adet haşlanmış yumurta
biraz beyaz biraz çeçil peyniri
dört adet yeşil zeytin..

ben sizlerden sonra başlamış olacam ama benide kabul edermisiniz.68 kiloyum doğumdan sonra baya kilo aldım.vermek istiyorum ama sanırım gurup çalışmasıyla baya bi kişi başarmış.tek başıma olmuyo.
hoşgeldin canım. evet grup çalışması motivasyonu olmadan olmuyo.
günaydın kızlar
on günlük tatile çıkıyorum. inşallah kilo almam. bunu korusam o bile yeter bana
iyi tatiller çukukız. korursun inşallah dikkat et.
merhaba tavuklumakarna. hoşgeldin. sekiz kilo zor değil o kadar. benim de hedefim 55 ama 57 de olur
canım sadece iki kilo almışsın bişi değil. evet bi kaç kilo daha versen iyi olur boydan dolayı.55 hiç fena olmaz. başarılar.. ben dün sporumu yaptım ne olursa olsun yapacam demiştim akşama yapacam yarına da yapacam. mart başı bir fuar var o zamana kadar 59 sabit olmam lazım.innnşşşallah olacak

günaydın tosti. komşu kahvaltısı güzeldir iyi eğlenceler. evdeki kızlar valla tadını çıkarın ben olsam şimdi çayımı almış cam kenarında kar izleyip keyif yapıyordum

bende kilo vermek istiyorum 54 kilo olcam 62yim şimdi gaza ihtiyacım var
tavuklumakarnacım geldim lüttfen görüşelimm kilo verme sebebimiz ve kilomuzda aynı hedefimizde

boydan dolayı derken boyun kısamı demek istiyosun..anladııım,sende kayınvaliden gibi bana lafmı sokuyosun..işin şakası...spora devam,daha bende başlayamadım pilatese..

boydan dolayı derken boyun kısamı demek istiyosun..anladııım,sende kayınvaliden gibi bana lafmı sokuyosun..işin şakası...spora devam,daha bende başlayamadım pilatese..

heeee
kısasın sen kısaaaa kısaaaa
delisin sen..
yani boy şimdi 161 ya ona göre kilonun da az olması lazım. sen bi ara pilates filan devamlı yapıyordun ne oldu da bıraktın? ben geçen kış boyunca düzenli spor yaptım mayıs ayında bi kurs başlamıştı bide havalar ısınınca spor yapılmıyo ondan bırakmıştım hadi yeniden hareketlenelim topikçe ne dersiniz ? geçen sene ne yaptıysak yazıyorduk spor olaraktan bu sene de yapalım. ben başladım hadi kızlar incelelim yaza incecik olalım

yaw yine kısa dedi banaaa...kısa olabilirim emmee gururluyum..geçen sene yapıyodum pilates,verince kiloları bıraktım..geçen yılki azim olsa zaten süper olurum..saldım kendimi..mayıs ayında ne kursuna gittin?yürüyüş yapardım ne güzel...o eski halimden eser yok şimdi..yazalım sporlarımızı,tabi yaparsak..:44:

mayıs ayında rusça kursuna başlamıştım. bir kur gittim. sonra yeterli kursiyer sayısına ulaşamadılar her halde ki kurs kapandı :26: evime yakındı haftaiçi gidiyordum. devam ettirmek istedim kadıköye gitmem lazım oraya da haftaiçi gidemem. haftasonlarımı kursa ayırasım gelmedi. birazda gözümde büyüdü eşim de çalışmıyo gerçi o dert değil asıl dert benim gözümde büyüyo bu kurs işi çünkü eskisi gibi değilim yaş kemale erdi ama bi işi yarım bırakmaktan da nefret ederim. öyle kaldı işte :26:
ben yazıyorum valla her gün de yazacam. bi kaç hafta kaslarım güçlensin bide pilates matı alayım pilatese de başlicam. çünki benim bacaklarım çok kalın onları inceltmek için tek çare de pilatesmiş.

bu arada tarçın hoşgeldin. buradan ayrılmazsan kilo vermemen imkansız bence. gelip te dikkat edenlerden kg vermeyen olmadı. ben burada 10 kg verdim

rusça kursu nereden çıktı,mesleğinle mi alakalı,daha doğrusu senin mesleğin neydi?

hoşbuldum :d takipteyim Ama çok iyi bilmiyorum diyet ne yiyip içecem sabah biraz peynirle iki dilim kepek ekmek yedim
zamanla öğrenirsin canım..ben geçen yıl bu gruba katıldım,hiçbişi bilmezdim,burası kalabalıktı o zaman,bilgili arkadaşlar çoktu...çok şeyler öğrendim sağolsunlar..64 kilodan 56ya indim..hugocuk ve tedirginsazan varya,onlara sıkı sarıl,diyetisyen,beslenme uzmanı gibidirler kendileri...

hoşbuldum ayrılmam ayrılırmıyım hem eğlencelisinizde
öyleyizdir canım hem kilo verdik hem derin dostluklar edindik burada..

rusça kursu nereden çıktı,mesleğinle mi alakalı,daha doğrusu senin mesleğin neydi?
canım ben dış ilişkiler - dış ticaret sorumlusuyum rusça meslegim açısından gerekli ama bi gerisini getiremedim

canım ya sagolasın. ben de bildiğim herşeyi buradaki arkadaşlardan özellikle de hugocuktan ögrendim. o şimdi hamile olduğundan kilo konusunda aktif değil ama yine de buradan ayrılmadı. bu sabah gelemedi sanırım eşi evde. birazdan damlar

hee sen dışişleri bakanısın yani..ne güzel mesleğin var..mesleğin için gerekliyse git tabi rusça kursuna..ayy rusça bana çok soğuk geliyo nedense,rusları sevmediğimdenmi acep..

hee sen dışişleri bakanısın yani..ne güzel mesleğin var..mesleğin için gerekliyse git tabi rusça kursuna..ayy rusça bana çok soğuk geliyo nedense,rusları sevmediğimdenmi acep..

yani çokta şart değil ama rusça bilirsem mesleğimde değerim artar. en kısa zamanda bu işe bi el atmam lazım of ya..
rusça güzel bi dil ben sevdim yaa. rus deyince aklına o sarhoş turistler geliyo sanırım ama ruslar sadece onlar değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…