sağolasın..inşallah,nasipse...bende memnun oldum allah bağışlasın oğlunuzu
annanem ve teyzem antalyda yazın gelcm belkide görüşürüz
gençmişsin,4 yaş küçüksün benden..benim oğlum da 4 yaşının içinde şuan..allah bir bebiş versin size tez zamanda...çok istiyoruz 25 yaşındayım ben
gençmişsin,4 yaş küçüksün benden..benim oğlum da 4 yaşının içinde şuan..allah bir bebiş versin size tez zamanda...
Merhaba beni de aranıza alır mısınız? 62 kiloyum ve hedefim 55.
bende yenıyım burda in_ay heralde allırlar senıde benı aldılar
hoşgeldin bu arada
arkadaşlar boyum 60 ve 68 kiloyum oğlum 3 yaşında ve ben 3 senedir eski kiloma dönemedim.sizden yardım almak istiyorum.açlığa değilde benim tatlı krizime engel olmam gerek yemeği çok yemiyorum zaten.ama tatlıya gelince kendimi frenleyemiyorum.tatlı krizime engel olmam için gün için de ne yapmam gerek.onu başarabilirsem kendime beslenme şekli oluşturucam.bilgilerini benimle paylaşırmısınız.
arkadaşlar boyum 60 ve 68 kiloyum oğlum 3 yaşında ve ben 3 senedir eski kiloma dönemedim.sizden yardım almak istiyorum.açlığa değilde benim tatlı krizime engel olmam gerek yemeği çok yemiyorum zaten.ama tatlıya gelince kendimi frenleyemiyorum.tatlı krizime engel olmam için gün için de ne yapmam gerek.onu başarabilirsem kendime beslenme şekli oluşturucam.bilgilerini benimle paylaşırmısınız.
akraba günümüz vardı,eve yeni geldim,ve tabisi yedimde yedim..yoğurtlu patatesli havuçlu salata,pizza,kek,vişneli tart...kurabiyede vardıda yemedim onu..yine iyi sayılırım dimi..vah bana vahlar bana..farkettimde göbüşüm çıkmaya başladı birazcık...:18:
akraba günümüz vardı,eve yeni geldim,ve tabisi yedimde yedim..yoğurtlu patatesli havuçlu salata,pizza,kek,vişneli tart...kurabiyede vardıda yemedim onu..yine iyi sayılırım dimi..vah bana vahlar bana..farkettimde göbüşüm çıkmaya başladı birazcık...:18:
evet hayırlısıyla ilk aferinimide almış bulunmaktayım...sıradaki aferinler gelsin...aferin sana
sağol hugocum..uzun saç yakışıyo oğluşuma..allah sanada tatlımı tatlı,sevimlimi sevimli bi oğluşcuk versin..
aa birde maşallah gelmiş bana...teşkürler..maşallah arkadaşım.e aradada izin verelim dimi kendimize.afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?