60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah gene kahvaltı yapmadığım için 2 poğça aldım mecbur
Öğlende dengeledim çorba 3 yemek kaşığı türlü 2 yemek kaşığı pilav ve cacık yedim
ve bu akşam da yürüyüşe başlıyorum

arkadaşlar boyum 60 ve 68 kiloyum oğlum 3 yaşında ve ben 3 senedir eski kiloma dönemedim.sizden yardım almak istiyorum.açlığa değilde benim tatlı krizime engel olmam gerek yemeği çok yemiyorum zaten.ama tatlıya gelince kendimi frenleyemiyorum.tatlı krizime engel olmam için gün için de ne yapmam gerek.onu başarabilirsem kendime beslenme şekli oluşturucam.bilgilerini benimle paylaşırmısınız.

Merhaba bedef,
tatlı krizleri için tarçınlı süt birebir. yada süte muz dograyıp bir iki kaşık yulaf ezmesi eklersen üzerine de tarçın serpersen çook güzel keser. ama yarım muz daha iyi olur. ayrıca kuru kayısı kuru inciri asla çekmecenden eksik etmemelisin. mevsim meyveleri de iyi gelir

kan şekerin düştüğü için tatlı krizi banada oluyo çok

akraba günümüz vardı,eve yeni geldim,ve tabisi yedimde yedim..yoğurtlu patatesli havuçlu salata,pizza,kek,vişneli tart...kurabiyede vardıda yemedim onu..yine iyi sayılırım dimi..vah bana vahlar bana..farkettimde göbüşüm çıkmaya başladı birazcık...:18:

ayy dışarıda bir esinti,bir rüzgar..yüzüm dondu..oğluşu kat kat giydirdim lahana bebek gibi..

aferin sana

maşallah arkadaşım.e aradada izin verelim dimi kendimize.afiyet olsun.

selam kıslarrr
sabatan beri giremedim yüreciğim sızlarr
bşilgisayarda sanırım virüs varrr açılmadı bugün
şimdi yeniden deneyeyim dedim açıldııı
nugii çok hasta yatıyo evde boğazları şiiş izin almışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…