kariyerin için gerekliyse vede sevdiysen bu işe en kısa zamanda el at...rusya ve rusça deyince soğukluk geliyo aklıma..erkeklerin rus kadınlarını güzel bularak kendi hatunlarını aldatmaları falan geliyo...tabi genelleme yapmamak gerek...cici ruslar da vardır muhakkak...yani çokta şart değil ama rusça bilirsem mesleğimde değerim artar. En kısa zamanda bu işe bi el atmam lazım of ya..
Rusça güzel bi dil ben sevdim yaa. Rus deyince aklına o sarhoş turistler geliyo sanırım ama ruslar sadece onlar değil
kariyerin için gerekliyse vede sevdiysen bu işe en kısa zamanda el at...rusya ve rusça deyince soğukluk geliyo aklıma..erkeklerin rus kadınlarını güzel bularak kendi hatunlarını aldatmaları falan geliyo...tabi genelleme yapmamak gerek...cici ruslar da vardır muhakkak...
diğer iki dilin ne,biri ingilizce diğeri almanca mı?çocuk olunca işler hepten kalıyo...evet gerekli. Bir dil daha olursa 3 dilim olacak o zaman iş derdim olmaz diye düşünüyorum. Biraz işlerim düzene girsin hemen başlicam yaa böle olmucak. Yarın öbürgün çoluk çocuğa karışında hiç bişi yapamam sanırım. Erkeklerin güzel bularak ruslarla karılarını aldatmaları bizimkilerin kabahati değil miki? Ama kızlar hakikaten güzel be gençken. Ama yaşlanınca çok çöküyorlar. En güzeli türk kızı be
zamanla öğrenirsin canım..ben geçen yıl bu gruba katıldım,hiçbişi bilmezdim,burası kalabalıktı o zaman,bilgili arkadaşlar çoktu...çok şeyler öğrendim sağolsunlar..64 kilodan 56ya indim..hugocuk ve tedirginsazan varya,onlara sıkı sarıl,diyetisyen,beslenme uzmanı gibidirler kendileri...
zamanla öğrenirsin canım..ben geçen yıl bu gruba katıldım,hiçbişi bilmezdim,burası kalabalıktı o zaman,bilgili arkadaşlar çoktu...çok şeyler öğrendim sağolsunlar..64 kilodan 56ya indim..hugocuk ve tedirginsazan varya,onlara sıkı sarıl,diyetisyen,beslenme uzmanı gibidirler kendileri...
diğer iki dilin ne,biri ingilizce diğeri almanca mı?çocuk olunca işler hepten kalıyo...
Bizim erkeklerde suçun çoğu zati,sen gül gibi hatununu bırak,elin ruslarına bak,gönül eğlendir..türk kızı güzeldir,türk kızı akıllıdır,türk kızı asildir,türk kızı namusludur,türk kızı sevecendir...böle uzar gider..hey gidi milliyetçiliğim kabardı..
öyleyizdir canım hem kilo verdik hem derin dostluklar edindik burada..
yeni evlisin herhalde..yaza kadar 5 ay var..ayda 2 kilo bile versen 10 kilo verirsin..az ama öz ver..çok sevindim ben yaza bebek düşünüyorumda hamile kalmdan kilomu sabitlemek istedim
buraya sık sık takılırsan bir gün giremediğin zamanlarda seni merak eden arkadaşların olur topikte. çook güzel bi ortam var burada.bennde dostluk kurabılcek birilerini bulurum inşallh çok ihtycım varrr
nursenacığım dogru diyo. az ver öz ver ki kilolar hemen gelmesin. gerçekten yavaş giden kilo zor geri geliyo. kolay gelsin hepimizeyeni evlisin herhalde..yaza kadar 5 ay var..ayda 2 kilo bile versen 10 kilo verirsin..az ama öz ver..
attım ama tutturamadım desene...maşallah sana kültürlü bağyan..ikinci dilim italyanca canım. Almanca kadar geçerli bir dil değil ama ben severek ögrendim pişman değilim
Evet ya türk kızı türkiye türk erkeği gibisi var mı ? Gerçekten öyle ama milliyetçilik filan bir yana insanın aynı kültürü paylaşması kadar güzel bişi var mı
kalıcı dostluklar istiyorsan doğru yerdesin canım...bennde dostluk kurabılcek birilerini bulurum inşallh çok ihtycım varrr
yeni evlisin herhalde..yaza kadar 5 ay var..ayda 2 kilo bile versen 10 kilo verirsin..az ama öz ver..
kalıcı dostluklar istiyorsan doğru yerdesin canım...
abuu tazecik gelin..biz çok eskimişiz yahu..yeni evliyim evet 7 ay oldu
öz vermek işime gelir :d sporsalonuna yazılcam bu hafta bide
buraya sık sık takılırsan bir gün giremediğin zamanlarda seni merak eden arkadaşların olur topikte. çook güzel bi ortam var burada.
nursenacığım dogru diyo. az ver öz ver ki kilolar hemen gelmesin. gerçekten yavaş giden kilo zor geri geliyo. kolay gelsin hepimize
abuu tazecik gelin..biz çok eskimişiz yahu..
memnun oldum canım..ben de antalyalıyım,çalışmıyorum,bir oğlum var,kilo vermek isteyenlere başarılar dilerim...teşekkür ederim :) eskişehirliyim ben eczanede çalışıyorum yeni evlliyim
memnun oldum canım..ben de antalyalıyım,çalışmıyorum,bir oğlum var,kilo vermek isteyenlere başarılar dilerim...
utanacak ne var canım..yaza kadar 1 yıllık evli olursun..birde 9 ay hamilelik...hemen hamile kalacağın da belli değil..yaşın kaç bilmiyorumda,eşin ve sen istiyorsanız yapın derim..:26: Utandım yaza çocuk yapsam çok erkenmi peki tecrübelisinz siz
utanacak ne var canım..yaza kadar 1 yıllık evli olursun..birde 9 ay hamilelik...hemen hamile kalacağın da belli değil..yaşın kaç bilmiyorumda,eşin ve sen istiyorsanız yapın derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?