60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vay virüsler vayyy,hugomuzu bizden ayırdılar..
nugii çok geçmiş olsun..

evet hayırlısıyla ilk aferinimide almış bulunmaktayım...sıradaki aferinler gelsin...
ay bide aferine titrek gülümseme ile karşılık veriyiiiiii
madem öyle işte böyle

ay bizde seni merak ettik tatlım iyi olduuna sevindim.
ah şu nügücük çekmedi hiçbişiden bademciklerinden çektii kadar .. geçmiş olsun kuzucuğa

Son düzenleme:

evet ya yatıyo annesi bakıyomuşş iğne yapmışlar dün inşallah çabuk geçerr

madem böyle,al sana daha çok titrek gülümseme..

Arkadaşlar herkese kolay gelsin.. Aranıza yeni katıldım. Ben de geçen hafta pazartesi günü itibariyle sabah tartıda 69.9 u görerek diyete başladım. Bugün 8 günün sonunda 67.6 ya indim yani bu sabahki kilom sıkı bir diyet yapıyorum spora gidemiyorum 1 yaşında bir kızım var diyetin yanında yağ yakımını hızlandıracak bir şey önerir misiniz? Mesela birinden sabah greyfurt suyuna bir tatlı kaşığı elma sirkesi katarak içmenin yağ yakımını hızlandırdığını duydum deneyen var mı? Bir de şu kilo cetvelini cevapların altında nasıl gösteriyoruz?

Son düzenleme:
sabah
tavada yumurta kaşarlı 5 çatal
2 zeytin
bir pastane poçası
peynir

öğlen
bir kapçe nohut içine 3 kaşık pilav

akşam
3 kaşık bulgur pilavı
çeyrek kırep

ya bilmiyorum acaba faydası oluyormu evde tartı olmadığı için tartılamıyorumda gerçi korkuyorum tartılmaktan o da ayrı aynı isem diye
birde ya bende kabızlık var ve bu bana daha çok şişkinlik yapıyor onun için özel bişey yapmam gerekir mi yemekler den mi kaynaklanıyor
cevaplarsanız sevinirim

valla canım kuru kayısı birebir kabızlık için zten şişkinlikte bundan dolayı olduğu için kuru kayısı ye gün içinde ara ara gelip geçerken at ağzına.ayrıcaşişkinlik ve göbek bölgesi yağlar için yoğur ye.ev ekonomisinde okumuştu bi arkadaşım o demişti.

merhaba arkadaşlar,

ben de bugün diyete başladım bugün iyi geçti tabi akşam bozulmazsa..

önemli olan zaten 7 den sonra yememek, ancak meyve flan olabilir..

geçen hafta dünyayı yedğim için artık dünya lezzetlerine doyduğumu farkedip diyete başlamam gerektiğine karar verdim

de :)

gecenin 10 unda tatlıcıya gitmeler üstüste cipsler vs vs.

stresliyim diye verdim yemeğe, ama bir akşam kilolu bir arkadaşımın "bari seni kaybetmeyelim, bu kilolsr böyle alındı"

demesi ile kendime geldim. inşallah böyle devam edebilirim.

süpermiş valla ''seni kaybetmeyelim''.bencede bizde kendimizi kaybetmeyelim.ipin ucunu tutmak gerek.

eliptik bisiklet ile 25 dk çalıştım bugünde.
bu hafta boyunca hep çalışıcam..

uykum kaçtı gitti...1 saattir ayaktayım..karnım acıktı..bişiler yiyeyim en iyisi..
herkese hayırlı sabahlar bu arada...mutlu,huzurlu,sağlıklı bir çarşamba günü olsun..

merhaba,
yağ yakımı için bence özel bir şey yok. en iyi şey bol bol hareket etmek spor yapmak. yağı depolayan bedenimiz olduğuna göre onu yakacak olan da bedenimizdir.
kilo çizelgesini de şuradan yapabilirsin : http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

efferim yiivrumm azimle çalışan eliptik bisikleti uçururmuşşş
deliiii

uykum kaçtı gitti...1 saattir ayaktayım..karnım acıktı..bişiler yiyeyim en iyisi..
herkese hayırlı sabahlar bu arada...mutlu,huzurlu,sağlıklı bir çarşamba günü olsun..
kargalar kaffaltı yapmadan ne uyku kaçması kız? kocanı işe mi uğurladın? buralar o kadar sook ki yataktan çıkıyorum sabah çayı koyuyorum yine giriyorum. yumurtayı koyuyorum ocağa yine giriyorum yatağa. geçen sabah kaffaltıyı bilenem yatakta yaptım.

sabah kaffaltım ;
2 dilim ekmek
iki haşlanmış yumurta
dört beş yeşil zeytin
biraz beyaz biraz krem peynir
bir kupa az şekerli çay

az önce de şekersiz türk kahvesi içtim

merhaba kızlar,

ben de şimdi kahvaltımı yapcam.

sabah aç karna 20 dk eliptik bisiklet yaptım.

şimdi de yağsız yarım tos şekersiz çay ve yumurta yiyorum.

hepimize kolay gelsin.

ayrıca sabah tartıda kendimi 500 gr zayıflamış gördüm.

aslında bu haftaki sporunun faydası öbür haftaya oluyor.

diyetisyene düzenli giden bir arkadaşımdan biliyorum.

bunu da düşünüp daha da ümitlendim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…