vay virüsler vayyy,hugomuzu bizden ayırdılar..selam kıslarrr
sabatan beri giremedim yüreciğim sızlarr
bşilgisayarda sanırım virüs varrr açılmadı bugün
şimdi yeniden deneyeyim dedim açıldııı
nugii çok hasta yatıyo evde boğazları şiiş izin almışş
ay bide aferine titrek gülümseme ile karşılık veriyiiiiiievet hayırlısıyla ilk aferinimide almış bulunmaktayım...sıradaki aferinler gelsin...
ay bizde seni merak ettik tatlım iyi olduuna sevindim.selam kıslarrr
sabatan beri giremedim yüreciğim sızlarr
bşilgisayarda sanırım virüs varrr açılmadı bugün
şimdi yeniden deneyeyim dedim açıldııı
nugii çok hasta yatıyo evde boğazları şiiş izin almışş
vay virüsler vayyy,hugomuzu bizden ayırdılar..
nugii çok geçmiş olsun..
ay bide aferine titrek gülümseme ile karşılık veriyiiiiii
madem öyle işte böyle
ay bizde seni merak ettik tatlım iyi olduuna sevindim.
ah şu nügücük çekmedi hiçbişiden bademciklerinden çektii kadar .. geçmiş olsun kuzucuğa
furalum firüsleru daaaaaaaa
madem böyle,al sana daha çok titrek gülümseme..ay bide aferine titrek gülümseme ile karşılık veriyiiiiii
madem öyle işte böyle
ay bizde seni merak ettik tatlım iyi olduuna sevindim.
ah şu nügücük çekmedi hiçbişiden bademciklerinden çektii kadar .. geçmiş olsun kuzucuğa
sabah
tavada yumurta kaşarlı 5 çatal
2 zeytin
bir pastane poçası
peynir
öğlen
bir kapçe nohut içine 3 kaşık pilav
akşam
3 kaşık bulgur pilavı
çeyrek kırep
ya bilmiyorum acaba faydası oluyormu evde tartı olmadığı için tartılamıyorumda gerçi korkuyorum tartılmaktan o da ayrı aynı isem diye
birde ya bende kabızlık var ve bu bana daha çok şişkinlik yapıyor onun için özel bişey yapmam gerekir mi yemekler den mi kaynaklanıyor
cevaplarsanız sevinirim
eliptik bisiklet ile 25 dk çalıştım bugünde.
bu hafta boyunca hep çalışıcam..
eliptik bisiklet ile 25 dk çalıştım bugünde.
bu hafta boyunca hep çalışıcam..
Arkadaşlar herkese kolay gelsin.. Aranıza yeni katıldım. Ben de geçen hafta pazartesi günü itibariyle sabah tartıda 69.9 u görerek diyete başladım. Bugün 8 günün sonunda 67.6 ya indim yani bu sabahki kilom sıkı bir diyet yapıyorum spora gidemiyorum 1 yaşında bir kızım var diyetin yanında yağ yakımını hızlandıracak bir şey önerir misiniz? Mesela birinden sabah greyfurt suyuna bir tatlı kaşığı elma sirkesi katarak içmenin yağ yakımını hızlandırdığını duydum deneyen var mı? Bir de şu kilo cetvelini cevapların altında nasıl gösteriyoruz?
efferim yiivrumm azimle çalışan eliptik bisikleti uçururmuşşş
kargalar kaffaltı yapmadan ne uyku kaçması kız? kocanı işe mi uğurladın? buralar o kadar sook ki yataktan çıkıyorum sabah çayı koyuyorum yine giriyorum. yumurtayı koyuyorum ocağa yine giriyorum yatağa. geçen sabah kaffaltıyı bilenem yatakta yaptım.uykum kaçtı gitti...1 saattir ayaktayım..karnım acıktı..bişiler yiyeyim en iyisi..
herkese hayırlı sabahlar bu arada...mutlu,huzurlu,sağlıklı bir çarşamba günü olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?