60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben doğumdan korkmuyorumm korkum bebeğe bişey olursa endişesi canımm
ama neyseki bugünn acukk topladım kafamııı
amanınn nohutlu mantımıı
çok güzel olurr o yemekk dikkat ett çok kaçırmaaa

Günaydın kızlar,

Hugocuk geçmiş olsun. Bazen arkadaş dediğimiz insanlar ya kıskançlıktan yada bir anlık düşüncesizlikten canımızı sıkan sözler sarf edebiliyor. Bilmiyorum mevzu nedir ama bu tür şeyleri kafana takıp üzülüp sağlığını riske atma. O Seni mutlu eden şeylerle doldur düşünceleri. Halam kötü laflara ve haberlere zehir derdi ve duymak istemiyorum diye kulağını tıkardı :)))
Hayat böyle insanların laflarına takılmak için çok kısa. Bak şuan klayınvalidemdeyim. Gece 4de eşime telefon geldi iş arkadaşından, bir arkadaşları kalp krizi geçirip ölmüş. Eşim 'benden 2-3yaş büyüktü, daha yeni evlendi' (eşim 29 yaşinda, yani vefat eden arkadaşı 31-32 gibi). Şuan eşim onun cenaze namazında. Allah rahmet eylesin, ailesine eşine ve sevdiklerine sabır versin.
Şunu unutma: böyle laf sokan insanlar bunu kıskançlıktan yapar (azimli olmanı kıskanır, başarını kıskanır, aileni mutluluğunu kıskanır vesaire). Bu da doğru yolda olduğunu gösterir, çünkü kimse beğenmediği yada özenmediği birini kıskanmaz.

Neyse, daha kahvaltı yapmadım. İnsan evde olmayınca altüst oluyor tüm düzen. Evde de kimse yok şuan. Aslında bir taraftan iyi, kafama göre takılabilirim. Birazdan da kargoya gideceğim, evde olmadığım için internetten yarın için aşkım'a birşeyler ısmarladım, cumartesi biz evde yok iken gelmiş. Hemen gidip alayım.

Birşey soracağım kızlar. Bende demir eksikliği var normalde. Ben bu aralar acayip üşüyorum. Ellerim ayaklarım buzluktan çıkmış gibi oluyor. Yani 4 kat giyinyorum yine aynı. Soba'nın yanından ayrılayım anında buz gibi oluyor. eşim de şaşırıyor. ısıtmalı battaniye var, eşim 'piştim, çk sıcak oldu diyor' benb faydasını görmüyorum. Anlamadım gitti. Acaba siyah çay'dan mı oluyor ? Siyah çayı içmesem daha iyi sanki. Ben bir kaç gün siyah çay içmeden idare etmeye çalışacağım. Bakalım.

ben doğumdan korkmuyorumm korkum bebeğe bişey olursa endişesi canımm
ama neyseki bugünn acukk topladım kafamııı
amanınn nohutlu mantımıı
çok güzel olurr o yemekk dikkat ett çok kaçırmaaa

canım evham yapma bişeyi ne kadar aklına getirirsen olmayacagıda varsada olur
pozitif düşün neden bişey olsun bebeğine en kötü ihtimalle bebeğin dönmezse sezeryan olacakasın
sezeryan normal doguma göre daha güvenliymiş hem bebek için
tabi normal dogum daha sağlıklı ama olmazsada dünyanın sonu değil kötü şeyler getirme aklına dua et bol bol allah büyüktür

demir eksikliği için doktora nuhakkak git canımm saçlarında dökülür çünküüü
ilaç verir düzenli kullanman lazımm
hem diyet hem demir eksikliği aynı anda çekilmezz iyice üşürsün
geçen sene bendede olduu ilaç kullandım geçtiii

arkadaş baykuş gibi tostii bildiğin gibi değill
burda zaten 2 hastane var biri özel diğeri üniversitee
üniversitede kendi doğum yaptı sezeryann
diyoki gününü geöçirtiyorlarr bekletiyorlarr bebekler pisliğini yutuyo benimkide öyle oldu dedii
benn eşime özel diye tutturdumm fiyatı 1500 tl sezeryanın
benim şuan zatii sezeryan dönmüyoo
neysee bu seferr bu baykuşş diyokii amaaaaaaaan gitmee oraya arkadaşımın bebeği enfeksiyon kapmışş ölecekmişş umut yokmuş diyoo
sürekli amaaan çok dikkat ett vs.. diyoo
ben bunları takacak insan değilim amaa gebelikten sanırımm takıyorumm
allah sağsalim almayı nasip etsinn herkesin bebeğinii
eşimde kızdıı kafana takıyosun tansiyonun oynuyoo o daha kötüü diyooo
önceleri anlamadık sebebini ama dün akşam doktor dedi psikolojik diyeee
eendişe stress hopp tansiyon durmuyoo üstelik bu zamana kadar ne tansiyonum çıktı ne bişeyy
sanada tavsiyemm 35. haftadan sonra moralman çok dikkat ettt etrafından böyle insanları uzaklaştırr kötü şeylerin konusunu bile açtırmaa takmam dersin ama kurcalar durur beyninii
benim durumuma düşmee

hayatım görüşme o zaman o arkadaşınla banada diyorlar ben hiç takmıyorum desinler dursunlar
kendileri rahatsız zor dönemler geciriyorlar senide kendi psikolojılerine sokmaya calışıyorlar herkes ayını değilki rabbim herkesin yardımcısı olsun ne yazılmışsa zaten onu yaşayacagız ama gereksiz streslere giripte saglıgından olmaya degmez
canım sizin orda ne kadar pahalı dogum bende şimdi başka bir şehirde kontrollerime devam ediyorum kayınvalidemlerin orda özel bir hastaneye gidiyorum normal dogum 290 sezeryan 400 dogumhaneyi bebek bakım ünitesini yatacagımız odaya bebeğin yatacagı yatagına kadar gezdik gördük cok temiz yeni bir hastane ve fiyatları bu şekilde yogun bakım ünitesi küvezleride var yani ani bir durumda başka bir yere gitmeyede gerek yok muayne ücretide 12 tl ödüyoruz
orda da üniversite hastanesi var ama canım cok kalabalık oluyor oralar cünkü herkes oraya gidiyor güvenliğine bişey diyemem cünkü üniversite hastaneleri de cok donanımlı acillik insanları kurtarıyorlar sana tafsiyem başka bir imkanın varsa özel bir hastanede dogumunu yap hem yanında başka bagıran sancı çeken hamıleler olmuyor eşinde yanında olabiliyor hastanede yatış günün uzarsa ek ücrette istenmıyor dedi bana fiyatlar sabit oluyor

günaydın herkese......

nasılsınız bebişler?ne zamandır giremiyorum merak ediyorum hugoşum nasılsın sanırım tansiyonun çıkmış dikkat et cnm kendine ve paşana...hiç bişi takma hepsi gelip geçiyor.
kahvaltım
1 dilim denge light ekmek
2 bardak şekersiz çay
1 dilim peynir
1,5 haşlama yumurta
4 tane ceviz
ara
şekersiz türk kahvesi ve 2 tane hurma
şincik beşi bir yerde çayımı içiyorum....

bizim burda 1 tane özel hastane varr ondada fiyat buuu
beniim bu saatten sonra dönmez artıkk
eşimede yük olmak istemiyorumm açıkçasıı
üniversite hastanesinde özel oda tutabiliyosun günlük 70 liraa uygun geldi bizee
hastanede güzell
zaten burdaki özel hastane donanımlı değill bişey olursa zaten üniversite hastanesine yolluyorlarr
yaa fiyat bu kadar olmasaydı giderdimde fiyatt çok pahalıı
nasip artıkk

geldimmmmmm geldimmm yetiştim sabah kahvaltım
2 kk peynir
domates-salatalık
3-4 dal dereotu ve maydanoz
bir dilim kepek ekmeği

evet canım 1,500 cok fazla gercekten bende vermezdim o kadar para
allah yardım edecek insana gerisi boş aslında kaçıncı haftadasın 38. haftada alırlar o zmana bebişi sezeryansa
ama son anda bile dönebiliyormuş bebek kesin konuşma şimdiden

anlat bakem bebemmm dinliyomm

arkadaş var baykuş gibii sürekli o hastaneye gitmee şöyle olur böyle olur diye diyee strese soktuu beni
dün akşam tansiyonum düştüü acile gittik doktor psikolojik dedii tahliller temiz çıktıı
ya burda 2 hastane var zatii biri özel diğeriii üniversitee
bu arkadaş üniversitede doğum yaptı diyokii bebeğimi çok beklettilerr pisliğini yuttu zor kurtardılar diyoo
hadii bana geliyo bi evham eşime tutturuyorum özel hastanede doğurcam diyee
bu seferr eşim bıktı zatii tamam diyoo
sonra bu arkadaş diyooo amaaaan çok dikkat eett arkadaşımın bebeği doğumda enfeksiyon kapmışş umut yokmuşş diyoo
valla bu laflardann tansiyonum bi çıkiii bi iniiiiyiii
eşimde kızdı zatii onla konuşma mahsus yapıyo dedii

hugocuk balım başkalarının bebekleri oldu diye seninkide aynısı olacak diye birşey yokki bu gibi durumlar sadece o hastanelerde değil başka hastanelerdede olmuş olabilir.sen nerde yapmak istiyorsan orda yap canım gönlün nereyi istiyorsa takma bidaha böyle şeyleri dediğim gibi

sağol nugimm bayılıyorum kıss senin bu relax durumlarınaaa yaffrim benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…