60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pazara filan gidemedimm
ayaklarım şişmişş hemde çokkk
acıyo artıkk
botlarım olmadıı
lbu karda terlikle ancak bakkala gidip geldimm

yolimm nasılsın..
plates için bir ürün sioariş etmiştin başladın mı platese..
ben de yapmayı çok isitorum ama dediğin gibi kemiklerim batıyo benimde yapamıyorum
iyiyim yavlum sen nasılsın??? ugramadım sen de damlamışsın topikee. kokunu aldım geldim
başlayamadım cnaım. kar tufan bi türlü fırsat bulamadım.

canımcım mevsiminde olmayan şeyleri - domates salatalık gibi- tüketmemeni tavsiye ederim. onun yerine maydonoz yiyebilirsin peynirle. yada çörekotu da iyi.

sazanımmmmmmmmm
nirelerdesinn girmiyosunn fazlaaa

geldim yavlummm
bu ara makyaja merak sardım. avondan bi sürü şey aldım ama pek tatmin olmadım. şimdi de far bazı bakıyorum. martta bi fuar var onda bakımlı ve presentable olmalıyım da..

geldim yavlummm
bu ara makyaja merak sardım. avondan bi sürü şey aldım ama pek tatmin olmadım. şimdi de far bazı bakıyorum. martta bi fuar var onda bakımlı ve presentable olmalıyım da..

hımmm anladımm
cilt bakımına merak sarsaydın doğal bakım yöntemlerim varrr tavsiye ederdimm

pazara filan gidemedimm
ayaklarım şişmişş hemde çokkk
acıyo artıkk
botlarım olmadıı
lbu karda terlikle ancak bakkala gidip geldimm
hamileyken 37 numara olan ayakkabı numaram 39a çıkmıştı,son ayda rahat bi terlik giymiştim,temmuz ayıydı zaten..

Kızlar geçen ayın 24 ünde tam olarak az yemeye ve yürüyüşe başladım o zaman beri verdiğim sadece 1k 600 gr vermişim yani 68 den 66.400 olmuşum sizce çok az değilmiartık sabah kalktığımda 68 değilde 66 larda dayımçok yavaş veriyorum gibi geliyo.gerçi hep diyorum yavaş vereyim ama kalıcı olsun diyorum ama.tabi yaptığım tam diyet değil az yiyiyorum ve dikkat ediyorum bazende kaçırıyorum arada

kızlar benide alın aranıza bende zayıflamak istiyorum. ama zayıflayamıyorum bana yardım edin lütfen çok şişko hissediyorum kendimi:2:
gerçi bu duruma alıştım bi bütün gibi oldum nerdeyse 2 senedir aynı kgdaydım. 10 günde yaşadığım bi sıkıntıdan dolayı iştahım kesildi 3-4 kg kadar verdim. ama şimdi iştahım geri geldi neler yapıyosunuz anlatır mısınız

Selam kizlar. Ben 4. Takimdayim. Gecen hafta cumartesi gunu basladim diyete. Cok sukur 2 kg gitti simdiden. Belkide o su kaybidir ama olsun cok motive etti beni.
Abir cuburu kestim. Kacamaklari biraktim. Diyet ekmekleri cok az yiyorum. 3 lt su iciyorum gunde. Mayisa kadar insaallah bi 10 kg verebilirsem harika olur benim icin. İnsaallah sizlerde verirsiniz. Y:) arada duraganlik yasayabilirsiniz ama olsun vazgecmeyin sakin

slm kızlar..bende zayıflamak istiyorum...yaş 23 boy 1.60 kilo 60..ikizlere hamileyken 80 kiloydum..baya verdi..ama 55 olmam lazım...beşi bi yerde form çayı, limonlu ılık su hepsine birden başladım...yardımcı olun ne yapmalıyım...

İyi günler ,Selamlar
Yazdan beri sizleri takip etsem de üye olmadım sizinle zayıfladım her gün okudum mesajlarınızı .
Hugocuğun sizlerin sıkı takipçisiydim .Bebek neşe getirsin size inşallah :))
Kendimden bahsedeyim :
18 yaşındayım en son 68 kilo olduğumu görünce 6 ay gibi bir süre içinde 60 kiloya indim .
Gece yemek yemeyi keserek ,ekmeği azaltarak şeker kullanmayarak.
1aydır gizlice sizle diyetteyim 2 kilo verdim . Şimdilerde 58 kiloyum yine sizinle devam etmek istiyorum boyum da 1.58 :)
Hedef 48-49 .
Sizinle zayıflamaya devam ,tabi siz de isterseniz :)

yazdan beri takipmi ediyosun
amanınnnn
keşke üye olup katılsaydın aramızaaaa
eskisi kadar kalabalık değiliz ama yinede devam ediyoruz

Evet ben gizli takipçiydim :))
Düne kadar...
Yazarım artık gün boyu neler yaptığımı hem kendimi de takip etmiş olurum ,günlük de açtım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…