günaydınnn kızlarr
iyiyim yavlum sen nasılsın??? ugramadım sen de damlamışsın topikee. kokunu aldım geldimyolimm nasılsın..
plates için bir ürün sioariş etmiştin başladın mı platese..
ben de yapmayı çok isitorum ama dediğin gibi kemiklerim batıyo benimde yapamıyorum
Selam kızlar.
Ya ben kayınvalidemin evindeyim. Zayıflama olayı biraz zor oluyor burda(((( birz dikkat etmeye çalışıyorum. Sabah bir yumurta bol salatalık ve domates, 2 küçük parça beyaz peynir ve simitin 1/4ini yedim. 2bardak şekersiz çay içtim. Öğle yemeğinde ve akşam yemeğinde evdekilere bağlıyım ama dün tavuk vardı, beyaz etinden atıştırdım biraz (tavuk göğüsünün yarısından biraz daha az yedim). burda bile olsam düzene sokmam lazım yine herşeri. yürüyüşlerimi bile yapamıyorum 4 gözle kendi evime dönmeyi bekliyorum. ne olursa olsun, insan kendi düzenini arıyor.
sazanımmmmmmmmm
nirelerdesinn girmiyosunn fazlaaa
geldim yavlummm
bu ara makyaja merak sardım. avondan bi sürü şey aldım ama pek tatmin olmadım. şimdi de far bazı bakıyorum. martta bi fuar var onda bakımlı ve presentable olmalıyım da..
hımm nelermiş onlar,ben biara meraklıydım..hımmm anladımm
cilt bakımına merak sarsaydın doğal bakım yöntemlerim varrr tavsiye ederdimm
hamileyken 37 numara olan ayakkabı numaram 39a çıkmıştı,son ayda rahat bi terlik giymiştim,temmuz ayıydı zaten..pazara filan gidemedimm
ayaklarım şişmişş hemde çokkk
acıyo artıkk
botlarım olmadıı
lbu karda terlikle ancak bakkala gidip geldimm
(null)
İyi günler ,Selamlar
Yazdan beri sizleri takip etsem de üye olmadım sizinle zayıfladım her gün okudum mesajlarınızı .
Hugocuğun sizlerin sıkı takipçisiydim .Bebek neşe getirsin size inşallah :))
Kendimden bahsedeyim :
18 yaşındayım en son 68 kilo olduğumu görünce 6 ay gibi bir süre içinde 60 kiloya indim .
Gece yemek yemeyi keserek ,ekmeği azaltarak şeker kullanmayarak.
1aydır gizlice sizle diyetteyim 2 kilo verdim . Şimdilerde 58 kiloyum yine sizinle devam etmek istiyorum boyum da 1.58 :)
Hedef 48-49 .
Sizinle zayıflamaya devam ,tabi siz de isterseniz :)
Evet ben gizli takipçiydim :))
Düne kadar...
Yazarım artık gün boyu neler yaptığımı hem kendimi de takip etmiş olurum ,günlük de açtım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?