60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese merhaba
yarından itibaren bende katılıyorum sizlere. ramazandan önce 67-68 idim. ramazanda yine burada oluşturulan bir diyet grubu sayesinde 62 ye kadar düştüm. ama amacım 60 olmaktı. 5 hafta önce sigarayı bıraktım. hangi ara oldu anlamadım ama birden 64 küsüra çıktım. dün sabah ta 65,2 idim. yarın sabah hem tartılıcam hem de ölçülerimi alıcam ve sizle bu yola bende devam edicem. hedefim 60.

merhaba kızlar. boyum 1.70 kilom 2 gün önce 66.7 idi bugün 65.4 oldu. 58 olana kadar kesinlikle bırakmıcam çok kararlıyım.

ilk gün tamamen protein 2. gün de tamemn yağsız sebze yedim 1.3 kilo gitti. az da yemedim anlamadm:) yıllardır 62 nin altını göremedim hep takılır kalırım bu sefer bu zincir kırılacak:)

Merhaba kızlar:)
Burda süper bişey yapıyosunuz önce onu söyliyim.. Bi zamanlar bu gruplardan birinde 9 kilo vermiştim, bu sitedekilerin desteğiyle.. Keşke devam etseymişim.
Şimdi yine buralarda olmak istiyorum, 90 üstü başlığında başlicam tekrardan.
Kendime bir blog açtım motivasyon olsun diye. Burda başka blogger arkadaşlar da vardı hatırlıyorum. O yüzden paylaşmak istedim:)

Şişkonun Günlüğü

hepiniz umarım en sağlıklı şekilde hayal ettiğiniz kiloya kavuşursunuz.. Öpücükler:)

62.700le başladığım diyet yolculugumda suanda 58.100 üm :) evet kızlar ben yaptıklarımı yazıyorum : her yemekten önce 2 bardak su karnınızı şişiriyor zaten yavas yavas yemek flnda etkili baya.. tabi ara öğünler çok önemlii atlamamak lazım. buarada boyum 166- 168 gbi bşey hedefim 53- 54 civarı.. daha spora el atmadım ama diğer ay bi salona yazılmayı düşünüyorum işte bakalım:)

merhabalar kizlar.benimde yardima ihtiyacim var.gunde 1 kere yemek yiyorum.ama tatlidan vazgecemiyorum.cikolata,borek falan...her gun 3000 4000 kalori aliyorum.bu arada boyum 1.64 kilom 60 di.59 oldu.simdi yine 60.

merhabalar kizlar.benimde yardima ihtiyacim var.gunde 1 kere yemek yiyorum.ama tatlidan vazgecemiyorum.cikolata,borek falan...her gun 3000 4000 kalori aliyorum.bu arada boyum 1.64 kilom 60 di.59 oldu.simdi yine 60.

tatlıyı bırakıp düzenli beslenmeden malesef bir ileri iki geri sayar durursunn canımmm
tatlı yerine meyve yemelisinn
şeleri tatlıyı bırakmalısınn

günaydınlarrr
dün gece yine acillik oldukk
offfffff bu seferde tansiyonum düşmüşşş
doktor psikolojik dedii
biri arkadaşın laflarını kafama taktımm tansiyon düştü tabii
eşimde kızdı niyetini anlamadınmı filan diyee
serumu yedik geldikk

geçmş olsun canımmm..
dikkat et bakimm bebişeeee

Hayırlı sabahlar olsun..kahvaltım:hellim peynirli tost,3 yeşil zeytin,2 ceviz,bir bardk portakal suyu...

geçmiş olsun hugocum..nişe düşüp duruyo bu tansiyon yaww...psikolojik mi yani tamamen..sonlara yaklaştın artık,ona buna kafanı takma..

bak şimdi kızdım sana..
niye böyle gereksiz insanların laflarını kafana takıyorsun ki sen.. biraz salacaksın bu hayatta herkesi ciddiye alırsak işimiz var yaw.. aaa...

Aramıza hoşgeldin :)))

Nasıl bir verdin bu kiloları ?

sağolun kıslarrr
maleseff geçen haftadan beridir böyle oldumm eşimde durgunluğumu farketmiş zaten
doktor psikolojik dedii
arkadaş sağolsun hangi hastane dedimse amaaan oraya gitme bu olmuş doğumda diğerini diyorum amaaaaaaaaaan oraya gitme bu olmuş bebeğe diye diye tozutturdu beniii
neyseki öğrendik bugün iyiyim

günaydın kızlar bende yemeğimi koydum geldim nohutlu mantı yemeği yapıyorum öğlene
hugocuk gecmiş olsun canım dogumun yaklaştı sen telaşlandın normaldir herhalde bu dönemlerde ama kimin ne dediğine cok bakma sen inandıgın güvendine yere gitmeye devam et çekemeyen cok oluyor felaket tellalı cok oluyor sen onlara aksini söyle banada diyorlar saçmalıyorlar aslında cok dogum cok zor sanki içinde bombalar patlıyor ölsemde kurtulsam diyorsun o an hamile kadına söylenecek sözler mi bunlar bendu bunu diyene diyorum senın öyle oldu diye herkesin öyle olacak değil saniyede doguranda var uzun sürede doguranda dogum bu mutlka zorlukları vardır bizlerde bunu göze alarak hamıle kaldım her güzel şeyin bir bedeli vardır sonunda dünyalar tatlısı bebeklerimize kavuşmak var buna degmez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…