60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben doğumdan korkmuyorumm korkum bebeğe bişey olursa endişesi canımm
ama neyseki bugünn acukk topladım kafamııı
amanınn nohutlu mantımıı
çok güzel olurr o yemekk dikkat ett çok kaçırmaaa
hiçbişeyden korkma hugocum,endişe etme,herşey olacağına varır..Allahın dediği olur..bol bol dua et,hem hamişlerin duası da kabul olur..düşünsene bundan 20 gün sonra hamiş olmayacaksın,nurtopu oğluşunu emziriyor,gazını çıkarıyor olacaksın inşallah..foto çek bolca,hatıra kalır..ve birde olumsuz konuşan felaket tellalcılarının yanından koşarak uzaklaş..

haklısın canımm
zaten o bidaha ararsa pek sıcak konuşmucamm anlasınn

ben geldim huuu.....
öğle yemeğimi yedim
adana yedim çünkü dükkandayım ymek zorundaydım
bol salata
şimdi tarçınlı yeşil çayımı içiyorum..

çok üzüldüm genç ölümü çok acı. allah taksiratını affetsin.
siyah çay yiyeceklerdeki demirin emilimine engel olarak seni kansız bırakıyor. azaltmanı mümkünse içmemeni tavsiye ederim.

off hugom off.
sen bu insanla arkadaşlığını hala devam ettiriyor musun yoksa..
bariz kıskanç bu yaa...
kendi evladı kız filan mı yoksa hele bi de bakem
ne kadınlar var ya:26:
selam canım,ben iyiyim şükür,sen nasılsın tedirginim sazanım??
iyidir ne olsun. diyetsiz devam. spora da başlayamadım. bi süre korumadan devam edeyim diyorum hugom öle didi.
sen napan?

ben geldim huuu.....
öğle yemeğimi yedim
bol salata

ne dükkanı canım sen ev hanımı değil miydin eşinin tükanı mı yoksam

ben geldim huuu.....
öğle yemeğimi yedim
bol salata
selam canım..eşinin ne dükkanı var?eşin yokken idare edebiliyo musun?ben de azönce dükkandan geldim,bizimki bijuteri,takı,toka,yüzük,kolye...

ben de napayım,aynı tas,aynı hamam..diyet yapmıyom ben de..az yemeye çalışıyorum..bakalım sporda yok...

teşekkürler cnm saol...sıkıldım ama alışmışım sürekli hareket halinde olmayı...pilatese devam mı cnm ?matında geldi bahanen kalmadı artık
evet bahanem kalmadı ama devam mı diyorsun da sor bakalım başladım mı
eşim de bugün bi sürü diş çektirdi akşam başliiim dicem ama başlayamam sanırım onu nazlamam gerekicek.
selam canım..eşinin ne dükkanı var?eşin yokken idare edebiliyo musun?ben de azönce dükkandan geldim,bizimki bijuteri,takı,toka,yüzük,kolye...
ay ne güzel..
gümüş mü takılar? en süper iş işte buu

selam cnm benim....
bizim ev tekstili ..yani perde,yatak örtüsü,perde aksesuarları,otel gurubu vs...idare ediyorum cnm yaa..ohhh ne güzel takıp takıştırırsın artık

aaaaa evet kızı varr nirden bildinn
eşimin iş arkadaşının eşii burda değil telefon açıyoo ama artık bahane bulucamm uzatmıcam hiçç

amaaaaaaaaan kocan dişmi çektirdii eyvah eyvahh bikaç gün sporu unutt nazı ancak geçerr
kolayy gelsinn canımm
benimkide hasta olucak diye korkuyorum az üşütse poleni ballı karabiberi dayıyorumm hastalanmasın diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…