hiçbişeyden korkma hugocum,endişe etme,herşey olacağına varır..Allahın dediği olur..bol bol dua et,hem hamişlerin duası da kabul olur..düşünsene bundan 20 gün sonra hamiş olmayacaksın,nurtopu oğluşunu emziriyor,gazını çıkarıyor olacaksın inşallah..foto çek bolca,hatıra kalır..ve birde olumsuz konuşan felaket tellalcılarının yanından koşarak uzaklaş..ben doğumdan korkmuyorumm korkum bebeğe bişey olursa endişesi canımm
ama neyseki bugünn acukk topladım kafamııı
amanınn nohutlu mantımıı
çok güzel olurr o yemekk dikkat ett çok kaçırmaaa
hiçbişeyden korkma hugocum,endişe etme,herşey olacağına varır..Allahın dediği olur..bol bol dua et,hem hamişlerin duası da kabul olur..düşünsene bundan 20 gün sonra hamiş olmayacaksın,nurtopu oğluşunu emziriyor,gazını çıkarıyor olacaksın inşallah..foto çek bolca,hatıra kalır..ve birde olumsuz konuşan felaket tellalcılarının yanından koşarak uzaklaş..
SLM KIZLARR ŞU ATMIŞLI KİLOLARDAN Bİ KURTULSAM KIZLAR KENDİME GÜNLÜK AÇTIM ZAYIFLAMA ÖYLÜMÜ OKUMAK İSTERSENİZ BEKLERİMM İŞTE LİNKK BANA KİLO VERMEMDE YARDIMCI OLUN DENEYİMLERİNİZİ PAYLAŞIN LÜTFENNN
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/503716-suskunprensesin-diyet-gunlugu.html
çok üzüldüm genç ölümü çok acı. allah taksiratını affetsin.Günaydın kızlar,
Hugocuk geçmiş olsun. Bazen arkadaş dediğimiz insanlar ya kıskançlıktan yada bir anlık düşüncesizlikten canımızı sıkan sözler sarf edebiliyor. Bilmiyorum mevzu nedir ama bu tür şeyleri kafana takıp üzülüp sağlığını riske atma. O Seni mutlu eden şeylerle doldur düşünceleri. Halam kötü laflara ve haberlere zehir derdi ve duymak istemiyorum diye kulağını tıkardı :)))
Hayat böyle insanların laflarına takılmak için çok kısa. Bak şuan klayınvalidemdeyim. Gece 4de eşime telefon geldi iş arkadaşından, bir arkadaşları kalp krizi geçirip ölmüş. Eşim 'benden 2-3yaş büyüktü, daha yeni evlendi' (eşim 29 yaşinda, yani vefat eden arkadaşı 31-32 gibi). Şuan eşim onun cenaze namazında. Allah rahmet eylesin, ailesine eşine ve sevdiklerine sabır versin.
Şunu unutma: böyle laf sokan insanlar bunu kıskançlıktan yapar (azimli olmanı kıskanır, başarını kıskanır, aileni mutluluğunu kıskanır vesaire). Bu da doğru yolda olduğunu gösterir, çünkü kimse beğenmediği yada özenmediği birini kıskanmaz.
Neyse, daha kahvaltı yapmadım. İnsan evde olmayınca altüst oluyor tüm düzen. Evde de kimse yok şuan. Aslında bir taraftan iyi, kafama göre takılabilirim. Birazdan da kargoya gideceğim, evde olmadığım için internetten yarın için aşkım'a birşeyler ısmarladım, cumartesi biz evde yok iken gelmiş. Hemen gidip alayım.
Birşey soracağım kızlar. Bende demir eksikliği var normalde. Ben bu aralar acayip üşüyorum. Ellerim ayaklarım buzluktan çıkmış gibi oluyor. Yani 4 kat giyinyorum yine aynı. Soba'nın yanından ayrılayım anında buz gibi oluyor. eşim de şaşırıyor. ısıtmalı battaniye var, eşim 'piştim, çk sıcak oldu diyor' benb faydasını görmüyorum. Anlamadım gitti. Acaba siyah çay'dan mı oluyor ? Siyah çayı içmesem daha iyi sanki. Ben bir kaç gün siyah çay içmeden idare etmeye çalışacağım. Bakalım.
off hugom off.arkadaş baykuş gibi tostii bildiğin gibi değill
burda zaten 2 hastane var biri özel diğeri üniversitee
üniversitede kendi doğum yaptı sezeryann
diyoki gününü geöçirtiyorlarr bekletiyorlarr bebekler pisliğini yutuyo benimkide öyle oldu dedii
benn eşime özel diye tutturdumm fiyatı 1500 tl sezeryanın
benim şuan zatii sezeryan dönmüyoo
neysee bu seferr bu baykuşş diyokii amaaaaaaaan gitmee oraya arkadaşımın bebeği enfeksiyon kapmışş ölecekmişş umut yokmuş diyoo
sürekli amaaan çok dikkat ett vs.. diyoo
ben bunları takacak insan değilim amaa gebelikten sanırımm takıyorumm
allah sağsalim almayı nasip etsinn herkesin bebeğinii
eşimde kızdıı kafana takıyosun tansiyonun oynuyoo o daha kötüü diyooo
önceleri anlamadık sebebini ama dün akşam doktor dedi psikolojik diyeee
eendişe stress hopp tansiyon durmuyoo üstelik bu zamana kadar ne tansiyonum çıktı ne bişeyy
sanada tavsiyemm 35. haftadan sonra moralman çok dikkat ettt etrafından böyle insanları uzaklaştırr kötü şeylerin konusunu bile açtırmaa takmam dersin ama kurcalar durur beyninii
benim durumuma düşmee
iyidir ne olsun. diyetsiz devam. spora da başlayamadım. bi süre korumadan devam edeyim diyorum hugom öle didi.selam canım,ben iyiyim şükür,sen nasılsın tedirginim sazanım??
ben geldim huuu.....
öğle yemeğimi yedim
adana yedim çünkü dükkandayım ymek zorundaydım
bol salata
şimdi tarçınlı yeşil çayımı içiyorum..
ne dükkanı canım sen ev hanımı değil miydin eşinin tükanı mı yoksam
evet cnm eşimin dükkanındayım..eşim şehir dışına çıktı mecburen dükkan bana kaldı..çocuklar evde annem var yanlarında...
anladım canım.
kolay gelsin
bol satışlar
selam canım..eşinin ne dükkanı var?eşin yokken idare edebiliyo musun?ben de azönce dükkandan geldim,bizimki bijuteri,takı,toka,yüzük,kolye...ben geldim huuu.....
öğle yemeğimi yedim
adana yedim çünkü dükkandayım ymek zorundaydım
bol salata
şimdi tarçınlı yeşil çayımı içiyorum..
ben de napayım,aynı tas,aynı hamam..diyet yapmıyom ben de..az yemeye çalışıyorum..bakalım sporda yok...çok üzüldüm genç ölümü çok acı. allah taksiratını affetsin.
siyah çay yiyeceklerdeki demirin emilimine engel olarak seni kansız bırakıyor. azaltmanı mümkünse içmemeni tavsiye ederim.
off hugom off.
sen bu insanla arkadaşlığını hala devam ettiriyor musun yoksa..
bariz kıskanç bu yaa...
kendi evladı kız filan mı yoksa hele bi de bakem
ne kadınlar var ya:26:
iyidir ne olsun. diyetsiz devam. spora da başlayamadım. bi süre korumadan devam edeyim diyorum hugom öle didi.
sen napan?
evet bahanem kalmadı ama devam mı diyorsun da sor bakalım başladım mıteşekkürler cnm saol...sıkıldım ama alışmışım sürekli hareket halinde olmayı...pilatese devam mı cnm ?matında geldi bahanen kalmadı artık
ay ne güzel..selam canım..eşinin ne dükkanı var?eşin yokken idare edebiliyo musun?ben de azönce dükkandan geldim,bizimki bijuteri,takı,toka,yüzük,kolye...
selam canım..eşinin ne dükkanı var?eşin yokken idare edebiliyo musun?ben de azönce dükkandan geldim,bizimki bijuteri,takı,toka,yüzük,kolye...
çok üzüldüm genç ölümü çok acı. allah taksiratını affetsin.
siyah çay yiyeceklerdeki demirin emilimine engel olarak seni kansız bırakıyor. azaltmanı mümkünse içmemeni tavsiye ederim.
off hugom off.
sen bu insanla arkadaşlığını hala devam ettiriyor musun yoksa..
bariz kıskanç bu yaa...
kendi evladı kız filan mı yoksa hele bi de bakem
ne kadınlar var ya:26:
iyidir ne olsun. diyetsiz devam. spora da başlayamadım. bi süre korumadan devam edeyim diyorum hugom öle didi.
sen napan?
evet bahanem kalmadı ama devam mı diyorsun da sor bakalım başladım mı
eşim de bugün bi sürü diş çektirdi akşam başliiim dicem ama başlayamam sanırım onu nazlamam gerekicek.
ay ne güzel..
gümüş mü takılar? en süper iş işte buu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?