60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

napıyonuz bakiyim sevgii kelebişleriii
napalım canımcım seni bekliyorduk. ne didi toktur ?

kesünlüklen katılıyorummm
bu tarz şok diyetler bize göre değillll yorumm yapamayruk :86:
aynen eyleeeee

sazann dün kocann bişey yiyememişyaa akşama kadarr
epey süzülmüş kilo vermiştirr
ay öle dima kız valla adamcağız aç kalmış. akşam çorbiş yaptım aşkitoma karnını doyurdum nasıl dua ediyo anlatamam.
hem diş olayı bitsin kiloda vericek. didim ki çok yakışıklı olma hee kıskanırımmm

öğle yimaam

tavuk suyu çorba
mantarlı took
iki kaşık pülav
yarım dilim ekmek
nassı ? başarılı snaırım

afiyet olsun sazancım ekmekleri bugün ikimizde yarım dilime düşürmüşüz kararlıyız galiba artıkım öylemii

aslında tavuk karnımı doyuruyordu extra ekmeğe gerek yoktu bide pilav da yedim ya. aslında oda gereksizdi. gereksiz basit karbonhidrat almak istemiyorum. kg veremiyorum ama en azından almayayım dedim

evet canım o diyetleri yaptım çünkü onlar bnim motive olmamı sagladı şimdi ise az az yemeye çalışıyorum herşeyden

inşallah olur cnm benim evin de bi gün.bizim de daha yok..inşallah allah herkese nasip eder.evini alda en şıkır şıkır perdelerden yapalım sizde som moda

selam kızlar kimse kalmamış gene ben gelene kadar...
afiyet olsun sazancım....bence de başla artık şu pilatese cnm yaa artık bak okadar mat falanda aldın boşa gitmesin.hafta sonlarıdamı yapamıyosun..?
sabah kahvaltım
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
2 dilim peynir
1 haşlama yımırta
ceviz
ara
1 dene activa
şekersiz türk kahvesi ve 2 tane hurma
öğle yemeği
5 kaşık bamya
yarım dilim ekmek
yoğurt
sade limonlu soda
yaa kzılar doğru dürüst su içemiyorum siz içebiliyomusunuz?
pilatesimi yaptım yeşil çayımıda içtim evimi temizledim işleri bitirdim geldim.geldim ama kimse yokkk

yok yok sizin dediginiz elma diyeti içtigim o değill ödem söktürücü ve yağ eritici bi kür elma limon tarcın karabiber kaynatıyorsun ve içiyorsun yemeklerden sonra
o zaman tamam canım. sık sık gel ve menülerini paylaş. destek bizden azim senden hadi bakalım başaracaksın:13:

evet canım o diyetleri yaptım çünkü onlar bnim motive olmamı sagladı şimdi ise az az yemeye çalışıyorum herşeyden
süper süper. herşeyden dengeli ye canın birşeyi çok isterse ye ama bir kaşık al o kadar. canın tatlı çekerse illa yiyeceksen sütlü tatlı tüket. tatlı bişi yemek zorunda kalırsan mutlaka yogurtta tüket bu şekerin kan şekerinini aniden düşürüp insülin salgılatarak yeniden düşmesine mani olur.

benim de ögle menüm 2 kepçe kadar merçimek çorbası ve yanında ıspanak salatası nasıl
çok güzel ama yanında biraz yogurtta yiyebilirdin.

inşallah olur cnm benim evin de bi gün.bizim de daha yok..inşallah allah herkese nasip eder.evini alda en şıkır şıkır perdelerden yapalım sizde som moda
inşallah canım.. demek perdeler senden

haklısın canım ama kafama göre bi pilates vidyosu da bulamadım. windsor var ama iso dosyası bi türlü açamadım eşimden rica edeyim akşam açayım. bi türlü içimden gelemedi gitti yaa. zorlamam lazım kendimi. yine başa döndük

ögleden sonra 14.00 te bir fincan şekersiz türk kahvesi
bir adet hurma yedim
az önce bir findan yeşilçayla
iki ceviz yedim

1 portakal
1 ayva da yedim.
akşama da hafif kapamak istiyorum.
ekmeksiz tavuk -mantar yemegi.
yogurt - tarçınlı ve portakallı olması opsiyonel -

hafiften de spora başlamak istiyorum ...
deeeeeeeeeermişim

cnm benim pilatesi illaki indirmene gerek yok ebru şallının geçen sene tv8de yaptığı tüm pilates videoları günü günü var.ordan istediğin ayı istediğin günü açıp yapabilirsin.ben öle yapıyorum.ordan yapıyorum yani.

yaa ben kötü bişey uaptım ara ögünümde elma yemiştim iş yerimde tanılım için süt mısırı getirdiler ondan yedim hadi şu çerezos gibi olanlar varya ince uzun paketlerde oluyo çokmu kaloridirki ooo

herkese selam bende yağlarından azimle kurtulmaya çalışan sizlerden biriyim. boy 168 kilo 66. benim bünyem aç kalmaya çok alışkın anlıyacağınız artık çok zor kilo veriyorum. dört buçuk ay önce sigarayı bıraktım toplamda 10 kilo aldım. amacım 54 kiloya düşmek hayat ozaman çok güzel oluyor. dolabımdaki hiç bir kıyafetim olmuyor. taytla ömür geçmiyeceğini anladım ve diyete başladım 2. günümdeyim. ben sigarayı bırakmışım kilolarımıda bırakıcam güveniyorum kendime inşallah bu topik bana da faydalı olur...

çocuğu uyutup sporumu yaptıktan sonra yazıcam menümü...

Benide aranıza alın kızlar. 8 ay oldu evleneli 6 kilo altmışım. Tartıya çıktım ve gözlerime inanamadım. Daha cocuk yok bişey yok. Kazayla hamile kalsam vay halime. Yaklaşık 3 haftadır yeme alışkanlıklarımı tamamen değiştirdim. Bide eve eliptik bisiklet aldım. 3 kilo vermisim. Hedefim aslında 11 kilo vermek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…