evet yidim canım bakalım yarım kepek ekmeği yidim acıkmam inşallah:26:
diğer yarısını kim yedüüü
napalım canımcım seni bekliyorduk. ne didi toktur ?napıyonuz bakiyim sevgii kelebişleriii
aynen eyleeeeekesünlüklen katılıyorummm
bu tarz şok diyetler bize göre değillll yorumm yapamayruk :86:
ay öle dima kız valla adamcağız aç kalmış. akşam çorbiş yaptım aşkitoma karnını doyurdum nasıl dua ediyo anlatamam.sazann dün kocann bişey yiyememişyaa akşama kadarr
epey süzülmüş kilo vermiştirr
öğle yimaam
tavuk suyu çorba
mantarlı took
iki kaşık pülav
yarım dilim ekmek
nassı ? başarılı snaırım
afiyet olsun sazancım ekmekleri bugün ikimizde yarım dilime düşürmüşüzkararlıyız galiba artıkım öylemii
teşekkürşer cnm bilgilendirdigin için:13::13::13:canım yumurtanın sadece beyazını tüketmelisin. sarısı sadece yağ. beyazı protein ve en fazla 20 kg yani o kadar bile yoktur hemde çok tok tutar
evet canım o diyetleri yaptım çünkü onlar bnim motive olmamı sagladı şimdi ise az az yemeye çalışıyorum herşeydencanımm günlüğüne baktımm ama isveç diyeti yapmışsın daha önce şimdide 5 günde 5 kilo diyeti demişsin
bence bunlarla hiç uğraşmaa çünkü hiçkimse 5 günde 5 kilo yağ veremezzz
bu diyetlerle ancak kas kaybedersinn yağlarınsa kalırr tavsiyemm sağlıklı şekilde kilo verr mümkünse bir diyetisyene gitt
gidemiyosanda internetten uzmanların verdiğii listelere göz gezdirr sana uygun olanı uygulaa
uzun sirede sağlıklı kurtul kilocuklarından
günaydın kızlar,
kahvaltım aynı. diyette olmayan sporda yapmayan sazanın menüsü değişmiyor.
akşam eve gittim kocam akşama kadar bişşi yememiş sabah kahvaltısı ile duruyordu. ee bende açtım. hazır noodle yedim bi paket. bi tabakta hazır çorba içtim. dengesizdi yani. ona da çorba yaptım. açlıktan ölmüş deli. 7 diş çekilince bişi yemeye korkmuş garibim. bi güzel doyurdum karnını. bide çorba koydum akşamdan pişti.bide mantarlı davık yaptım. çamaşır vardı makinede ıslanmış onu yıkadım diğerlerini katladım bunları astım falandı filandı derken saat oldu 21,30. bana danslı bişi lazım yoksa spora başlıyamicam bugün araştırıcam danslı napabilirim diye..
sizin işte güzelmiş. bana da perde filan lazım ama evim çatı katı pencereler eciş bücüş bide ev benim değil olsa evime neler neler alırım da şimdilik bişi almıyrum bi evimiz olsun öyle
daya canım daya..
al sana bi kaya nereye dayarsan daya
bizimki de bayağı nazlandı valla epey de nazını çektim ama ne zamandır onu dişçiye gitmeye ikna etmeye çalışıyordum. o çürük dişler onu sağlığından edecekti doktor kaç kere uyarmıştı sonunda ikna oldu o yüzden nazını da çektim derdini de.. yeterki iyi olsun o..
bence ilk gün için gayet iyi. ama öglen bişi yememişsin. ne et var ne sebze. neyse ki yogurt biraz kaybını düzeltmiş.
saglıklı beslenme düzenini oturtmak zaman alabilir canını sıkma. düzene sokarsın arada kaçırsan da asla moralini bozma emi
evet..
sevgililer gününüz kutlu olsun..
sevdiğimiz insanlara sarılalım yarın hiç yokmuş gibi sevelim. onlara her gün sevdiğimizi söyleyelim. yarına çıkacağımıza garantimiz yok asla içinizde kalmasın .. sevginizi söyleyinn.. hayat arkadaşlarımızın kıymetini bilelim kıymetlerimizi bildirelim..
evimizden sevgi dostluk para huzur aşk eksik olmasın
sizin iş de güzelmiş..Allah bol bol müşteri versin..
o zaman tamam canım. sık sık gel ve menülerini paylaş. destek bizden azim senden hadi bakalım başaracaksın:13:yok yok sizin dediginiz elma diyeti içtigim o değill ödem söktürücü ve yağ eritici bi kür elma limon tarcın karabiber kaynatıyorsun ve içiyorsun yemeklerden sonra
süper süper. herşeyden dengeli ye canın birşeyi çok isterse ye ama bir kaşık al o kadar. canın tatlı çekerse illa yiyeceksen sütlü tatlı tüket. tatlı bişi yemek zorunda kalırsan mutlaka yogurtta tüket bu şekerin kan şekerinini aniden düşürüp insülin salgılatarak yeniden düşmesine mani olur.evet canım o diyetleri yaptım çünkü onlar bnim motive olmamı sagladı şimdi ise az az yemeye çalışıyorum herşeyden
çok güzel ama yanında biraz yogurtta yiyebilirdin.benim de ögle menüm 2 kepçe kadar merçimek çorbası ve yanında ıspanak salatası nasıl
inşallah canım.. demek perdeler sendeninşallah olur cnm benim evin de bi gün.bizim de daha yok..inşallah allah herkese nasip eder.evini alda en şıkır şıkır perdelerden yapalım sizde som moda
haklısın canım ama kafama göre bi pilates vidyosu da bulamadım. windsor var ama iso dosyası bi türlü açamadım eşimden rica edeyim akşam açayım. bi türlü içimden gelemedi gitti yaa. zorlamam lazım kendimi. yine başa döndükselam kızlar kimse kalmamış gene ben gelene kadar...
afiyet olsun sazancım....bence de başla artık şu pilatese cnm yaa artık bak okadar mat falanda aldın boşa gitmesin.hafta sonlarıdamı yapamıyosun..?
sabah kahvaltım
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
2 dilim peynir
1 haşlama yımırta
ceviz
ara
1 dene activa
şekersiz türk kahvesi ve 2 tane hurma
öğle yemeği
5 kaşık bamya
yarım dilim ekmek
yoğurt
sade limonlu soda
yaa kzılar doğru dürüst su içemiyorumsiz içebiliyomusunuz?
pilatesimi yaptım yeşil çayımıda içtim evimi temizledim işleri bitirdim geldim.geldim ama kimse yokkk
cnm benim pilatesi illaki indirmene gerek yok ebru şallının geçen sene tv8de yaptığı tüm pilates videoları günü günü var.ordan istediğin ayı istediğin günü açıp yapabilirsin.ben öle yapıyorum.ordan yapıyorum yani.o zaman tamam canım. sık sık gel ve menülerini paylaş. destek bizden azim senden hadi bakalım başaracaksın:13:
süper süper. herşeyden dengeli ye canın birşeyi çok isterse ye ama bir kaşık al o kadar. canın tatlı çekerse illa yiyeceksen sütlü tatlı tüket. tatlı bişi yemek zorunda kalırsan mutlaka yogurtta tüket bu şekerin kan şekerinini aniden düşürüp insülin salgılatarak yeniden düşmesine mani olur.
çok güzel ama yanında biraz yogurtta yiyebilirdin.
inşallah canım.. demek perdeler senden
haklısın canım ama kafama göre bi pilates vidyosu da bulamadım. windsor var ama iso dosyası bi türlü açamadım eşimden rica edeyim akşam açayım. bi türlü içimden gelemedi gitti yaa. zorlamam lazım kendimi. yine başa döndük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?