bende aynıyım canım geçen senki heves yok. bende spor topiklerine takılıyorum heveslenirim diye. ne yazık ki bu sene topikimiz garip kaldı.hugoyu aradım konuştum şimdi nasıl olmuş merak ettim di onunla konuşuyodum yani iyiymiş şimdi biraz uzanacakmış.kitapları okumadım canım daha ilk iki sayfa okudum aslına bakarsan beni fazla açmadı ama en son okuduğum kitapta açmamıştı sonradan fena tutuldum kitabaama bi arkadaş senin gönderdiğin kitapları okumuş ortalarda diyo zaten konu açılıyo iyice diyo bilmiyorum artık zaten pek vaktim olmadı okumaya.bu arada 2 gündür reglimde gelmiyo patlıyacam çok şişim gelsede rahatlasam koşu bandına başlıyamadım bi türlü yaff akşam eve gidince yemek yiyorum sonrasındada üşeniyorum yaa binmeye off ne olcak bu halim benim anlayamadım bi türlü geçenseneye göre hiç hevesim yok zayıflamaya nedense bi heves geliyo hemen gidiyo
özeniyorum merufcum.tedirginsazan ev hanımı değilim. sakın bana özenme öğretmenim öğlen başlıyor dersim ve dün nöbetçiydim bütün gün ayakta. bizde nöbetler çok sıkı tutulur hiç öğretmenler odasına giremedim nöbet- ders yaptım hep. bugünkü kahvaltım
saat 9:30 ılık elma sirkeli su
saat10:00 iki k.k kadar light beyaz peynir
2 siyah zeytin ve 1 dilim kızarmış kepekli ekmek
Günaydın kızlar
sabah şekersiz çay ve yanında patates salatası yedim bi küçük kase kadar
kurtulalım artık şu altılardan yaa
patates salatası bence olmamış. Basit karbolardan uzak durmalısın bol bol sebze et süt yoort tüket ekmek-makarna-patates-pirinç olabildiğince az tüket:52::52:[/quote .!.:evet ekmek tüketmemeye başladım zaten sadece sabahları bi tane etimek yiyorm
slmlar bende aranıza katılmak istiyorum..65-66 kilo arasında gidip geliyorum.ve acilen kilo vermek istiyorum.desteklerinizi istiyorum..pes etmemek için..doğrularımı yanlışlarımı bekliyorum
bugünkü menü
sabah 08.00-08.30
2 dlim çavdar ekmeğiyle beraber azıcık ezme,peynir,zeytin,haşlanmış yumurta
bide küçük bir parça ıslak kek
2 brk şekersiz çay
ara:2 adet kuru kayısı
öğlen 12.00-12.30: işyerinde sebze çorbası vardı 3 yk kadar yiyebildim
1 tane kadınbudu köfte, 2-3 tane kızartma patates
1 kutu ayran
ara: 1 sıcak çikolata içtim.1 avuç beyaz leblebi yedim.
sizce nasılım.bütün eleştirilerinizi bekliyorum
günaydınlar..
dün akşamki menüm: 19.00-19.30
5-6 kaşık sebzeli taşlık -1 kutu ayran 2 grisini
21.00 gibi 1 tanecik gofret yedim ama küçüklerinden
bu sabah:08.00-08.30
2 brd şekersiz çay
1 dl çavdar ekmeği
yarım poğaça
çeyrek simit
peynir zeytin
ezme,2 çatal yağ ve çokokrem
çok yiyorum değilmi.kendime hakim olamıyorum kızlar yaa..çalışıyorum.iş yerinde arkadaşlarla yiyiyorum.kalabalıkta insanın iştahı daha çok açılıyor.nasıl hakim olacam kendime bilmiyorum..ama kesin kilo vermek istiyorum yorumlarınızı bekliyorum
günaydın kızlarr
sabah 2 ç.b. şekersiz çay
1 dilim etimek
veeesucuklu yumurta
ve akşam kek yapmıştım birazda ondan tırtıkladım
hep karbnhitrat olmuş demiii
canım ben hamur işleirnde tırtıklama yapamıyorum. yapabilenlerede imreniyorum. ucundan azıcık alsam devam ettireceğimi bildiğim için diyet yaparken çok zorlanıyorum.
günaydınlar..
dün akşamki menüm: 19.00-19.30
5-6 kaşık sebzeli taşlık -1 kutu ayran 2 grisini
21.00 gibi 1 tanecik gofret yedim ama küçüklerinden
bu sabah:08.00-08.30
2 brd şekersiz çay
1 dl çavdar ekmeği
yarım poğaça
çeyrek simit
peynir zeytin
ezme,2 çatal yağ ve çokokrem
çok yiyorum değilmi.kendime hakim olamıyorum kızlar yaa..çalışıyorum.iş yerinde arkadaşlarla yiyiyorum.kalabalıkta insanın iştahı daha çok açılıyor.nasıl hakim olacam kendime bilmiyorum..ama kesin kilo vermek istiyorum yorumlarınızı bekliyorum
böyle yerken kilo verebiliyorsan bravoo kızzz
benn geldiim sabah erkenden gittim tek başıma özele gittim yakındı
doktora anlattım
dediki üniversite hastanesine git tansiyon işi bozuyo orda imkanlar fazla burda olursan doğumda aksilik çıkarsa tansiyonun yükselirse filan kötü sonuçlar olabilir riske atmayalım dedii 2 hafta sonra sezeryanla aldır dedii riskli dedii
tam dicektim 1500 lira almayı biliyosunuz bi tansiyonumu ayarlayamıyosunuz dicektimm vazgeçtiim
hadi dedim doktorla enerjimi harcamayayım eşime saklayayım dedimm
neyse geldim uyuyamadım eşime saramadığımdan
b,ikaç mesaj attım az rahatladım şimcikte arkadaşıma çıkıcaamm
zaten ikinci çocuk istemiyorumm bu doğsun ikiinciye gerek yokk
onlarr çocuk haketmiyoo
ne demekk
kendileri ufacık hasta olsa mıy mıy mıy nazlanıp duruyo biz böyle yapmıyoruzz
bulur ikinci çocuğu
ahhh şu idaeler hepimizi mahvediyo zaten en iyisi evde hiç kek felan yapmayacksınncanım ben hamur işleirnde tırtıklama yapamıyorum. Yapabilenlerede imreniyorum. Ucundan azıcık alsam devam ettireceğimi bildiğim için diyet yaparken çok zorlanıyorum.
öğlen yemeği 12.00-12.30
1 kase ezogelin
1 tabk karnıbahar
1 kase yoğrt yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?