60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende aynıyım canım geçen senki heves yok. bende spor topiklerine takılıyorum heveslenirim diye. ne yazık ki bu sene topikimiz garip kaldı.

özeniyorum merufcum.
neden olsa öglen çalışmaya başlıyorsunuz ben sabah sekize beş kala evden çıkıyorum yedibucukta eve geliyorum sana özenmiim de kime özenim eve geliyorum hurra mutfaa giriyorum karnımı doyuruyorum bulaşıkları topla sofrayı topla iki günde bir duş al saç kurut. inan beş dakka oturmadım dün akşam. spor yap duş yap saç kurut küt yat.

Günaydın kızlar
sabah şekersiz çay ve yanında patates salatası yedim bi küçük kase kadar

kurtulalım artık şu altılardan yaa

patates salatası bence olmamış.
basit karbolardan uzak durmalısın
bol bol sebze et süt yoort tüket ekmek-makarna-patates-pirinç olabildiğince az tüket

patates salatası bence olmamış. Basit karbolardan uzak durmalısın bol bol sebze et süt yoort tüket ekmek-makarna-patates-pirinç olabildiğince az tüket:52::52:[/quote .!.:
evet ekmek tüketmemeye başladım zaten sadece sabahları bi tane etimek yiyorm

ara 2 kuru kayısı
saat14:00 öğlen
iki dilim kızarmış kepek ekmeği arasına 1 tatlı kaşığı labne ve bizraz zeytin ezmesi
1 greyfurt ve 1 elma

arada yarım avuç kuru dut

saat 19:00 akşam yemeği
1 porsiyon az zeytin yağlı bamya
4 tane çiğ köfte
yoğurt ve maden suyu

1 saat sonrada light sütlü tatlandırıcılı nescafe içicem

nasıl olmuş yorumlarınızı bekliyorum...

hoş geldin aramıza bende yeni katıldım.gelelim menüne arada içtiğin sıcak çikolata büyük kaçamak olmuş. sıcak çikolatanın kalori değeri yüksektir diye düşünüyorum. zaten kahvaltıdaki kaçamak bence yeterliydi.

günaydın minişlerrr
kahvaltımı yaptımm
bugün annemler gelecek sağı solu topladım bekliyorumm
kadınbudu köfte terbiyeli tavuksuyu çorba ve tavuklu bulgur pilavı yapıcamm yanınada salata tamamdırr

günaydınlar..

dün akşamki menüm: 19.00-19.30
5-6 kaşık sebzeli taşlık -1 kutu ayran 2 grisini

21.00 gibi 1 tanecik gofret yedim ama küçüklerinden

bu sabah:08.00-08.30
2 brd şekersiz çay
1 dl çavdar ekmeği
yarım poğaça
çeyrek simit
peynir zeytin
ezme,2 çatal yağ ve çokokrem

çok yiyorum değilmi.kendime hakim olamıyorum kızlar yaa..çalışıyorum.iş yerinde arkadaşlarla yiyiyorum.kalabalıkta insanın iştahı daha çok açılıyor.nasıl hakim olacam kendime bilmiyorum..ama kesin kilo vermek istiyorum yorumlarınızı bekliyorum

biraz fazla olmş tabi ama bu fazlalıgın kahvaltıda olması ii diger menülerde dengelemeye çalışırsın canım

günaydın kızlarr
sabah 2 ç.b. şekersiz çay
1 dilim etimek
veee sucuklu yumurta

ve akşam kek yapmıştım birazda ondan tırtıkladım

hep karbnhitrat olmuş demiii

günaydın kızlaar
sabah 9:30 da ılık elma sirkeli su
saat10:00 kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
1k.k kadar light peynir ve 2 siyah zeytin
2 kuru kayısı ve 1 kupa form çay

günaydın kızlarr
sabah 2 ç.b. şekersiz çay
1 dilim etimek
veee sucuklu yumurta

ve akşam kek yapmıştım birazda ondan tırtıkladım

hep karbnhitrat olmuş demiii

canım ben hamur işleirnde tırtıklama yapamıyorum. yapabilenlerede imreniyorum. ucundan azıcık alsam devam ettireceğimi bildiğim için diyet yaparken çok zorlanıyorum.

canım ben hamur işleirnde tırtıklama yapamıyorum. yapabilenlerede imreniyorum. ucundan azıcık alsam devam ettireceğimi bildiğim için diyet yaparken çok zorlanıyorum.

aynen bende öyleyim.azıcık ucundan aldımmı gerisi geliyor.hiç yememiş gibi saldırıyorum resmen.ne olacak halimiz bilmiyorum..

az önce 1 brd yeşil çay içtim..

bugün öğle yemeğinde ezogelin çorba
karnıbahar yemeği
sigara böreği
pudıng varmış

hangisinden ne kadar yesem sizce...gelde iradene sahip çık

böyle yerken kilo verebiliyorsan bravoo kızzz

onlarr çocuk haketmiyoo
ne demekk
kendileri ufacık hasta olsa mıy mıy mıy nazlanıp duruyo biz böyle yapmıyoruzz
bulur ikinci çocuğu

canım geçmis olsun uumarım hersey istediğin gibi olur hayatta herkes aynı eslerden falda arada o kadar . canının sıkma. benim esimde aynı . simdi bir kızım var ve bir daha düsünüyorum eşim için değil kendim için kızım için . eşim için olsa asla yapmam. ama kendim tekdim kızım tek olmasın öğretmenimde. allah ne verir bilinmez amam ayrılık vs durumunda tek çocuklar daha çok bosluğa düsüyorlar. iki çocuk destek oluyor ve anne 2 çocuk aile ortamı korunmaya devam ediyor ben hep öle düsünürüm allah verirse hayırlı bir evlat daha yapıcam insallah sende sıkma canını

canım ben hamur işleirnde tırtıklama yapamıyorum. Yapabilenlerede imreniyorum. Ucundan azıcık alsam devam ettireceğimi bildiğim için diyet yaparken çok zorlanıyorum.
ahhh şu idaeler hepimizi mahvediyo zaten en iyisi evde hiç kek felan yapmayacksınn

annemler gelemedii işleri çıkmışş
bizde bugün arkadaşımla başka bi arkadaşa oturmaya gidicezzz

ögle yemekleri nasıldı hanımlar bnmkini hiç sormayın koyvermeye başladım galiba ipim ucunu ben yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…