60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süpersin yaa allahım inşallah verebilirim ben biraz tembelim benim kız 2,5yaşında oldu doğumda 10 kilo vermiştim öylede kaldım
hatta üzenrine kilo bile almışım :44:

süpersin yaa allahım inşallah verebilirim ben biraz tembelim benim kız 2,5yaşında oldu doğumda 10 kilo vermiştim öylede kaldım
hatta üzenrine kilo bile almışım :44:

bended ilk dogumda öyle olmuştum hem 20 kilo almıştım hemde vermek ne kelime emziriyorum diye tkınıyodum. sen yeterki istikrarlı ol verirsin cnm.

sazanımmmmmmmmm doğuma 85 kilo girdimm
son 2 gün ödemlerim çok çok artıı artık ayaklarım sızlıyodu ağlıyodum acıdan
damarlarımı bile bulamadılar çok zor oldu zaten eğer doğum kendiliğinden başlamasaydı kendim isteyecektim çok zorlandım
sezeryandan çıkınca babam gördü çok korktu ayaklarımdan bacaklarımdan öyle kötüydüki
yürümek basmak işkenceydi
zaten yatmadım hiç hep yürüdüm gezdim bebekle ilgilendim bol su içtim şimdi 75 kiloya indim ama hala ödem varr yavaş yavaş çözülüyo
yanlız narkozdan sonra bazı değişiklikler oldu hiç iştahım yok yemek yediğmde kısa süre mide bulantısı oluyo
bol su şşekersiz meyve kompostoları kefir boza süt arttırıcı çay bunları içiyorum hergün
ekmek çok az yiyorum yemek yiyorum
şimdilik böyle canım
bebek uyanınca sürekli memede durmak istiyo
sürekli yapışık bana
sinirli bide
basıyo yaygarayı çok gülüyoruz

dün dikişlerimi aldırdım
bugün 12 günlük olduk
spor yapabilecek koşabilecek kadar iyiyim yanlız hemen spora başlayıpta alıştırmak istemiyorum bünyeyi sonra sporu kuvvetlendirmek gerekiyo
şimdilik bikaç ay sporsuz verebildiğim kadar emzirerek yediklerime dikkat ederek vermek sonrasında başlamak istiyrum
zaten bein oğlanın saati saatine uymuyo bazen güzel güzel uyuyo bazen gözler faltaşı gibi açık uyumuyo kucağımdan inmiyoo
ancak yemek yapıp ev toplayacak vakit bulabiliyorum onun dışında yapışık duruyoruz oğluşla
sadece o uyurken yanında dün dumbell çalıştım
şimdilik böyle toparlarımm memişler sarkmasın demiii
oğluş acımıyo memişlere

teşekkür ederim canım.önerilerini dikkate alacağım.saat kurup kalkmayı deneyeceğim.

karın ve basen kaslarını çalıştıracak hareketler ediyorum cnm işte oldugum için pek spora zamanım olmuyo

pilatesi denemediysen dene cnm benim çok faydasını görüceksin....ben ilk diyete başladığımda pilates de yapmaya başladım.ve halen daha yapıyorum.çok güzel sıkılaştırıyor ve inceltiyor tavdiye ederim yani....arada şimdi başka sporlarda koyuyorum..

kızlar bugün geç kalktım saat 12 de mekik çektim

öğlen: 1 kase süt ve tam tahıllı gevrek

ara öğün: 1 bardak yeşil çay

akşam: 1 porsiyon kırmızı lahana salatası
1 dilim el kadar naget ( yağsız tavada ısıtılmış)

2 saat sonrada 1 muz yedikten sonra daha birşey yemicem gece yatmadan önce yine mekik çekicem

kızlar nasıl sizce yorum bekliyorum..

canım valla süper.kaç mekik çekiyorsun ?

Mekik çekmek gerçekten çok önemli ama ben yapamıyorum ,
hiç spor yapmıyorum sadece sabah işe giderken 25 dakika , öğlen yemekten sonra 20 dakika kadar yürüyorum o kadar,
bakalım ben zayıflayabilecekmiyim?

sabah kahvaltı;
2 dilim ekmek
peynir
3-4 zeytin
ballı ıhlamur

Öğle yemeği;
2 köfte
1 kase çorba
tatlı

Akşam;
Mantı
salata

SÜPERİM ama
yarın sabah tartılacağım

Mekik çekmek gerçekten çok önemli ama ben yapamıyorum ,
hiç spor yapmıyorum sadece sabah işe giderken 25 dakika , öğlen yemekten sonra 20 dakika kadar yürüyorum o kadar,
bakalım ben zayıflayabilecekmiyim?
mekik çekemiyorsan başka bir karın egzersizi yapabilirsin daha kolay olandan netten bak istersen kolay hareketler var ben plates topuyla çekiyorum kolay oluyo

slm kizlar 3. haftam 2 kilocuk gitti ben agir vasita olarak cok gec veriyorum ama vucudum cok degisti yaaaaaaaaaavvvvvvvv bugun 530 kcal yaktim birde benim minnos sakiz kutusunun agzini acmis sakizlarda kocaman elinden alirken 1000 kalori yakmistirim vermedigi yetmiyor gibi bide olay cikarttiyor cimcimekizlar benim yediklerime bakin yanlismi yapiyorum bu kadar gec gidiyor kilolar sabah 1 dl kepek ekmek cok az beyaz peynir bol domates salatalik ara 1 yesil elma yada 2 tane grisini ogle bazen sebze yemegi olursa 1 dl kepek ekmek salata bazen yogurt kucuk parca et haslama yada yagsiz kizartiyorum ara yine meyve yada 2 yada 3 findik ,ceviz aksam ogununu dusmanina ver demisler bende onu dusunupde cok az yiyorum bazen cok kucuk parca et salata bazen 1 porsiyon sebze yemegi yaninda azicikda yogut yiyorum lutfen yorum yapin yanlis mi yapiyorum da cok az kilo veriyorum yalniz boyle beslenmeye cok alistim

bide unutmusum aksam 5 den sonra hiccccccccccc birsey yemiyorum

bana göre gayet güzel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…