vericeksin inşl. cnm . benim dogum yapalım 10 ay oldu . 65 ile hamile kaldım 78 ile doguma gittim. cıktıgımda 70 kiloya inmiştim 40'ım cıktıgında 69 oldum . şimdi 63üm hamiş kaldıgım kilonun altındayım ve inşl. 60 görcem. hep birlikte vericez kilolarımızı inşl. sende en kısa zmanda saglıklı bi şekilde 55 e düşersin.
süpersin yaa allahım inşallah verebilirim ben biraz tembelim benim kız 2,5yaşında oldu doğumda 10 kilo vermiştim öylede kaldım
hatta üzenrine kilo bile almışım :44:
açmıyım nee
degilsin degilsin.istedigin kiloya düştügünü düşün . istedigin kıyafetlere girdigini vazgec cabuk aclık fikrinden
ayy evet sanki kocaman b,r hamburger yedim gibi olduu
iyiyim canımcım ama sen hugo yok diye girmiyormuşsun bizi hiç hesaba katmıyorsun küstüm
kuvvetli derken yumurtalı peynirli iki dilim tam bugday ekmekli filan demek istedim. bence kalkabilirsin. ben her sabah 7 de kalkıp çay demliyorum yumurtlaarımı haşlıyorum güzelce karnımı doyurup dışarı öyle çıkıyorum.erken ye ki metabolizman hızlansın. yeme demiyorum ama azar azar ve sık ye. iki saatte bir agzına bişi at .. kuru meyve kuru üzüm olabilir.
estagfirullah tabi ki katılabilirsin bizden izin almana gerek yok ki canım.
buralar bu ara çok sessiz sık sık gelip yazan arkadaşlarda yeni o yüzden benden başka fikir beyan eden olmadı üstüne alınma
karın ve basen kaslarını çalıştıracak hareketler ediyorum cnm işte oldugum için pek spora zamanım olmuyo
kızlar bugün geç kalktım saat 12 de mekik çektim
öğlen: 1 kase süt ve tam tahıllı gevrek
ara öğün: 1 bardak yeşil çay
akşam: 1 porsiyon kırmızı lahana salatası
1 dilim el kadar naget ( yağsız tavada ısıtılmış)
2 saat sonrada 1 muz yedikten sonra daha birşey yemicem gece yatmadan önce yine mekik çekicem
kızlar nasıl sizce yorum bekliyorum..
bugün 65 tane çektim hergün 10 tane arttırmaya çalışıyorum cnmcanım valla süper.kaç mekik çekiyorsun ?
kızlar bugün geç kalktım saat 12 de mekik çektim
öğlen: 1 kase süt ve tam tahıllı gevrek
ara öğün: 1 bardak yeşil çay
akşam: 1 porsiyon kırmızı lahana salatası
1 dilim el kadar naget ( yağsız tavada ısıtılmış)
2 saat sonrada 1 muz yedikten sonra daha birşey yemicem gece yatmadan önce yine mekik çekicem
kızlar nasıl sizce yorum bekliyorum..
mekik çekemiyorsan başka bir karın egzersizi yapabilirsin daha kolay olandan netten bak istersen kolay hareketler var ben plates topuyla çekiyorum kolay oluyoMekik çekmek gerçekten çok önemli ama ben yapamıyorum ,
hiç spor yapmıyorum sadece sabah işe giderken 25 dakika , öğlen yemekten sonra 20 dakika kadar yürüyorum o kadar,
bakalım ben zayıflayabilecekmiyim?
slm kizlar 3. Haftam 2 kilocuk gitti ben agir vasita olarak cok gec veriyorum ama vucudum cok degisti yaaaaaaaaaavvvvvvvv bugun 530 kcal yaktim birde benim minnos sakiz kutusunun agzini acmis sakizlarda kocaman elinden alirken 1000 kalori yakmistirimvermedigi yetmiyor gibi bide olay cikarttiyor cimcimekizlar benim yediklerime bakin yanlismi yapiyorum bu kadar gec gidiyor kilolar sabah 1 dl kepek ekmek cok az beyaz peynir bol domates salatalik ara 1 yesil elma yada 2 tane grisini ogle bazen sebze yemegi olursa 1 dl kepek ekmek salata bazen yogurt kucuk parca et haslama yada yagsiz kizartiyorum ara yine meyve yada 2 yada 3 findik ,ceviz aksam ogununu dusmanina ver demisler bende onu dusunupde cok az yiyorum bazen cok kucuk parca et salata bazen 1 porsiyon sebze yemegi yaninda azicikda yogut yiyorum lutfen yorum yapin yanlis mi yapiyorum da cok az kilo veriyorum yalniz boyle beslenmeye cok alistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?