boyum 167 ince kemikliyim aslında evlenmeden 49 dum tam safiinaz popiş biraz çıkık ama dışa doğru yanlara değilde
gayet güzel görünüyorsun canım. boyun da var sanırım?
ben 62lede 64te kalırım diye düşünüyordum.
68 ne zaman nasıl oldum anlamadım.
sanırım olay yemekte değil, oturmakta ...
boyum 167 ince kemikliyim aslında evlenmeden 49 dum tam safiinaz popiş biraz çıkık ama dışa doğru yanlara değilde
spor yaptınmı
her hafta 1 kilo verilse sanırım 1 ayda herkes istediği kiloya ulaşır kızlar
Seninle aynıymışız bende evlenmeden önce 1,67 boy 48 kg.dum.Dalga geçiyorlardı rüzgarlı havada dışarı çıkma diye evlendikten sonra Allah yürü ya kulum dedi 2 de doğum yapınca ohhh gelsin kilolar şimdi 60 kg ya bile razıyım
60 kilo halim
Eki Görüntüle 373893
61 kilo civarı
Eki Görüntüle 373894
62 civarı
Eki Görüntüle 373895
kızlar regl olmama rağmen 62.7 çıktım
Günaydın kızlar sabah saat çalar çalmaz bugün cuma tartılma günü diye fırladım yataktan.Sonra elimi yüzümü yıkayıp tartıldım ve 65,2 olmuşum.Hatta emin olmak için 20 dk sonra tekrar tartıldım yine aynı....Yaza kadar kaldı 5 kilo.....
günaydın kızlarrr,nasılsınız bakalım
dün akşm eve gttim 62,8 çıktım ,sonra yemeğimi yedim,ve 40 dk koşu bandında 5,0 da 3 km 90 calori yaktım .Sonra tartıldım 62,6 gr yani 200 gr vermişim çok mutlu oldum
suskunları izlerken sürahi ile su bardağını koydum ,sürekli su içtim2-2,5 lt su içmişimdir yani,sonra çay ile 2 badem yedim 11 dede küçük kasede yoğurt ile yarım kepkli galeta yedim
akşamki menüm
1 kepçe tel şehriye çorbası
5 tane küçük halka patates yemeği kıymalı
1 dilim çavdr ekmeği
2 kaşık yoğurt
sizler ne yediniz ?
Cümleten günaydınlar efeniim,
Geçen Cuma : 69.2
Bu Cuma : 68.7
Verilen : 500 gr
68.7 kg yim bu sabah. Bir haftadır bi tarafımı yırtıyorum çıka çıka bu çıktı. En az elli altı kere tartılmışımdı hep 68.7 idim.... Bunada şükür. Pazartesi 70 leri görmüştüm....
Ne demiş atalarımız durmak yola devam.....
günaydın kızlar nasılsınız..
1 saat yürüyüşten sonra kahvaltımı yaptım, domates, peynir, zeytin, 3 dilim etiformun kepekli ekmeği ve biraz da reçel yedim..
regl günüm yaklaştığı için şişkinliğim var, onun için 61 çıktım. şişkinlik olduğu halde 61 çıktıysam yine vermişimdir diye düşünüyorum.
60 kilo halim
Eki Görüntüle 373893
61 kilo civarı
Eki Görüntüle 373894
62 civarı
Eki Görüntüle 373895
Kizlar bende 59.9 ciktim gecen cuma 60.6ydim buna da sukur diyecegim ama yine de az vermisim gibi geldi
ya kızlar bişey sormak istiyorum..
evde koşu bandı olan var mı? her koşu bandının kalori göstergesi aynı olmuyo. normalde 1 saat tempolu yürümek 400 kalori civarı yaktırıyo ama benim koşu bandı hep 110, 120 civarı gösteriyo.
bu kalori yakımı hakkında kuşkularım var. beni aydınlatacak biri var mı
selam kızlar,
cogunuz kilo vermişsiniz. çok çok tebrik ediyorum. ben pazartesi tartıda gördüğüm 65,5 leri anca atabildim yani bugün geçen haftaki kiloma anca erişebildim. benden bu hafta 0 başarı.
OTUR SIFIR!
benim boyumda 165 senden 2 cm kısayım ama 62 kilo iken benim bacaklarım özellikle de diz üstündeki bölge çok tombul. senin gayet güzelmiş. şimdi de normalsin ama işte sanırım incelmek istiyorsun benim gibi.
artık tombul olmak istemiyorum yaaaaaaa:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?