60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

boyum 167 ince kemikliyim aslında evlenmeden 49 dum tam safiinaz popiş biraz çıkık ama dışa doğru yanlara değilde

her hafta 1 kilo verilse sanırım 1 ayda herkes istediği kiloya ulaşır kızlar

boyum 167 ince kemikliyim aslında evlenmeden 49 dum tam safiinaz popiş biraz çıkık ama dışa doğru yanlara değilde

hımm ayy ne güzelll isediğim kilo umarım bu kilolarda olurum ya,beimde abimin düğünü var 26 mayısta ,elbiseler olmuyor,çok dar yapıyorlar ya

gayet güzel görünüyorsun canım. boyun da var sanırım?
ben 62lede 64te kalırım diye düşünüyordum.
68 ne zaman nasıl oldum anlamadım.
sanırım olay yemekte değil, oturmakta ...

Haklısın bende işim gereği bütün gün oturuyorum yediklerimi eritecek enerji harcamayıncada kilo olarak ekleniyor malesef

Seninle aynıymışız bende evlenmeden önce 1,67 boy 48 kg.dum.Dalga geçiyorlardı rüzgarlı havada dışarı çıkma diye evlendikten sonra Allah yürü ya kulum dedi 2 de doğum yapınca ohhh gelsin kilolar şimdi 60 kg ya bile razıyım

Kizlar bende 59.9 ciktim gecen cuma 60.6ydim buna da sukur diyecegim ama yine de az vermisim gibi geldi

günaydın kızlar nasılsınız..

1 saat yürüyüşten sonra kahvaltımı yaptım, domates, peynir, zeytin, 3 dilim etiformun kepekli ekmeği ve biraz da reçel yedim..

regl günüm yaklaştığı için şişkinliğim var, onun için 61 çıktım. şişkinlik olduğu halde 61 çıktıysam yine vermişimdir diye düşünüyorum.

her hafta 1 kilo verilse sanırım 1 ayda herkes istediği kiloya ulaşır kızlar

biliyorum biraz fantazi gibi söylediğim ama hayatımda diyet yapmadığım için sanki 1 hafta kesersem verecekmişim kilo gibi geliyor. olmaz mı yani? her hafta öyle çok şeker tüketiyormuşum ki meğer...

benim boy 1.72 cm, kilom 68, evlendiğimde 60tım 9 ayda 8 kilo alarak hızla şiştim.
İçimde bir fil yaşıyor sanki....
benim de adet dönemim geçti, bu ara olmam lazım aslında, test mi yapsam ki?:18: sedalı yapmış koymuş çok güldüm ya
zayıflamadan hamile kalmak istemiyorum yaaaaa....
20 kilo hamileyken alıcam 50 olmam lazım ki 70 olayım di mi öfffffffffffffffffffffff.
tamam 55e razıyım yaaa

kızlar regl olmama rağmen 62.7 çıktım

kızlar hepimizin regl dönemi niyeyse aynı farkında mısınız? hahahhaa aynı anda çıldırıp aynı anda kilo verip alıyoruz hahahaha

tebrikler canım bu arada maşalllah. hayat ne güzel oh ne ala, en kötü günümüz böyle olsun....
ben de bu h.sonu bol spora sarıyorum arkadaşlar.... inşallahhh

süper tebrikler canım

tebrşkler ne tesadüf bende 62.7

tebrikler

vermişsindir canım.benim de şişkinlik ne yazıkki

selam kızlar,

cogunuz kilo vermişsiniz. çok çok tebrik ediyorum. ben pazartesi tartıda gördüğüm 65,5 leri anca atabildim yani bugün geçen haftaki kiloma anca erişebildim. benden bu hafta 0 başarı.
OTUR SIFIR!

benim boyumda 165 senden 2 cm kısayım ama 62 kilo iken benim bacaklarım özellikle de diz üstündeki bölge çok tombul. senin gayet güzelmiş. şimdi de normalsin ama işte sanırım incelmek istiyorsun benim gibi.
artık tombul olmak istemiyorum yaaaaaaa:44::44:

ya kızlar bişey sormak istiyorum..

evde koşu bandı olan var mı? her koşu bandının kalori göstergesi aynı olmuyo. normalde 1 saat tempolu yürümek 400 kalori civarı yaktırıyo ama benim koşu bandı hep 110, 120 civarı gösteriyo.

bu kalori yakımı hakkında kuşkularım var. beni aydınlatacak biri var mı

hızınna bağlı canım ,bendede var yeni aldım ,dün 5,0 da 40 dakikada 90 calori yaktım 3 km yürümüşüm yani,bak şimdi benimde kafam karıştı ya:26:

doğumdan sonra bel gölgemde yağlanma oldu benim bacaklarımı kalınlaşmış hali beni bundan 13 kilo zayıf düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…