60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anam ben daha 6 ya gelemedim 4,8 ile 5,5 arasında yürüyorum,6,0 da denedim nefes almakta zorluk çekiyorum çünkü

hem koşmaktan ziyade yürümek daha iyiymiş..

aaaa yürümek mi daha iyimiş? benim yanıma iki tane adam geldi böyle yürüyerek kilo verilmez diye bi saat bana laf çarptıra çarptıra konuştular.... elbette yürümeninde faydası oluyo bence ama koşarak daha hızlı verceksem bu kiloları koşarım yani

Banada aslında 4 le yürü dediler başlangıçta ama herkez löbür lömbür koşuyo ben kağnı gibi kalıyom yanlarında.... ilk gün 4 te bile nefes nefese kaldım.... sonra kıskançlık damarlarım girdi devreye onlar yaparda ben yapamam mı dedim arttırdım arttırıdm maksimum 6

6.1 e cesaret edemedim henüz.... gerçi 6 yapıncada midem ağrıdı başım döndü koşu bandından inince bir büyük içmiş gibi oluyorum

onlar çok biliyor:bana göre yürümek daha iyi canım..kız ilk günden 6 da koşma anam naptın sen:)
ben hele evkurda bakarken çocuk binin dedi bindim 2 dakika sonra indim allahım oı nasıl bir baş dönmesidir:)ama evdeykende 3-4 gün öyle zorlıuk çektim ,inince baş dönmesi oluştu bende,ama şimdi öyle değilim:)

6 da yürünüyor hızlı hızlı o daha koşturmuyor insanı.... Bu gün bakalım koşanlardan kopya çekçem azcık koşmak istiyorum

kızlar yürümek ya da koşmak şöyle farkeder 1 saat yürümek yerine yarım saat koşarsınız.

zamanla alışırsınız koşmaya da. ben şimdi 10 da bile koşuyorum, 12ye cesaret edemiyorum evde yalnızken ama 10 bile çok yoruyo insanı, 12yi düşünemiyorum 4.5 - 5 e zamanla alışıyosunuz, o bile size normal yürüyormuş gibi geliyor artık. zamanla demek istediğimi anlarsınız.

december şşimdi karşılaştırdım da sen diyorsun ki 1.28 km, 62 kalori yakmışım. ben de diyorum ki 3,8 hızında 35 dkka da 2.22 km 66 kalori yakmışım. neyse kaloriler hemen hemen aynı ama mesafede baya fark var.

işte bunlar insanın aklını karıştırıyo. demek istediğim buydu canım.

10 da kendimi düşünemiyorum.... makinayı durdurcak biri olmalı başımda yoksa videodaki gibi olabilirim

Koşu Bandında Böyle Koşulur Mu? | Komik İzle

bu akşam eve gittiğimde tekrardan 3,8 hızda 35 dakika yürücem bakalım ne olucak canım..

kızlar koşu bacaklarınızı kalınlaştırır, boşuna kas yaparsınız, yürüme bandında tempolu yürüyüş daha iyi :)) bu arada bir spor salonu sahibi bana koşu bandından daha çok bisikletin daha faydalı olduğunu söyledi

Kızlar hepinize daha zayıf bir hafta diliyorum.
Benim hafta sonlarım felaket.
Verdiğimi kat kat fazlasıyla aldım.
Açık büfe kahvaltılar, 23 kişilik aile yemekleri v.s derken, aslında midem hafiften küçülmüş onu fark ettim.
Gene hepsini yedim malesef ama daha da çok yiyormuşum meğer.
Bu sabah ve öğleni birleştirdim:
2 probiyotik yoğurt yedim içine nesfit, 1 ceviz, 1 ince kepekli galeta, 1 de kuru incir doğradım ki tutsun.
Hala da doymadım.
Sabahları ekmeksiz doymuyorum malesef
Bu sabah tartıldım gene 68 çıktım.
Bıktım valla, o kadar kestim şekeri, ekmeği, abur cuburu hala 68 yaaaa, 2 hafta oldu.
Hiç spor yapamadım ama 600 metre yürümüşüm avare avare.

Olmayacak galiba. :18:
Bana yürüyüş sözü veren kocam ve ablam fos çıktı.
Yapamıyorum, kilo veremiyorum.
Kızlar spor hiç yapmadan vereniniz yok mu?

canım metabolizmadan da kaynaklanıyordur ,spor yapmadan olmaz malesf,ben denedim ama spor yapmayınca diyetide bıraktıydım ,ama şimdi spor olunca boğazımı tutuyorum açıkcası.sabretmelisin canım..
ve bol bol su iç...spor ,yürüyüş kan dolaşımını hızlandırıyor,metabolizmayı çalıştırıyor

Son düzenleme:

ebru şallı ile plates ve start it up yaparak ben baya bir başarmıştım. Sonra kestirme görünen yollara sapmayaydım iyiydi.... Cehalet işte.... İlla arkadaş bekleme yanına.... kendi başına bir sistem kur ve uygula bence.... yoksa onun nazı bunun niyazı bitmez...

kasta lazım ama sonraki aşamada tabiki önce yağlar gitsin.....

selam bebişler cok mutluyum bugun aynada kendime bakıyorum karnımdaki kötü görüntü gitmiş cokkkk mutluyum olmaya bi etegim vardı onu giydim oldu :92:92:

slmmm kızlarrrg,remiorm kaç gündür.ailemn yanına geldm tartılabldm sonunda 2 kg cuk werms=)ama sporda ölcüldm gelmeden 2 haftada basenden 6 cm göğüsten 4 beldende 2 cm incelmsm...umarm bole dewm eder hepmznnnnn

ben 27 yıllık hayatımda ilk kez diyet yaptım.
sandım ki yaparsam hemen veririm, kalıcı değildir.
nasıl da yanıldım. kilolar niye böyle oturmuş ki...
anacım tatlı yemedim resmen 1 hafta boyunca bu mucize benim için.
her gün yiyen biriyim normalde.

ebru şallı pilates cdsiyle ben de 66tan 58e düşmüştüm bi ara kendiliğinden hem de...
cdm kaybolmuş onun yerine yoga aldım ama hareketsiz çıktı
gidip cd alayım madem pilates
peki pilates ve spora da başlıyım di mi?
birden hem pilates hem fitness zor gelir mi ki?
2si de aynı günde bayanlara da...

kızlar giremedim ya moralim bozuk regl daha gelmedi.
4 şekersiz çay.
1 kk kaşar peyniri ve süzme peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
1 sahanda yumurta

bence ikisi zor olur yaa... tabi seni bilemem ben spordan bi çıkıyom sanki beni içerde dövüp sokağa atmışlar eve dönüşüm çok zor oluyo.... harap ve bitap düşüyorum..... ben de arada diyorum bir de plates yapsam oooooo diye ama nerde o takat bende

ebru şallının pilates dvd si kilo mu verdiriyor pilatesle hiç kilo verildiğini duymamıştım alıyim bari
sabah:1 yumurta
30 gr tuzsuz peynir
1 galeta

ara yapamadım dersanedeydim

öğlen yemeğini anca yiyorum
5 köfte
2 kaşık yoğurt 1.5 dilim ekmek

akşam kızım geldikten sonra eşime bırakıp 45 dakika yürüyeceğim inşallah

arkadaşlar ben uzun süredir takip ediyorum ama pek yazmıyorum.artık canıma tak etti yahuu.kısaca geçeyim hamileliğimde 30 kilo alıp neredeyse 25 kilo verdim ama bu 3 yıl gibi bir zamanda oldu.serüven bebekti lohusalıktı,psikolojiydi,birazda dikkat yediklerime öle yavaşça gitti kilolarım.fakat son dönem obur eşim ve ben yemeyi biraz artırınca olduk puuuuf.boy 162 kilo 64.8
inanırmısınız geçen sene bu zamanlar 63 kilo falamdım.ama şimdi sabah aç karnına ve çıplak 64.8 çok üzgünüm
olmuyor olmuyor olmuyor yardım ne olurrrr.basen ve göbek sorunum çooook nerdeyse 46 bedenim düşünün .ben bekarken 55 kiloydum tamam tekrar öyle olamam ama söyle giydiklerim yakışssın yeter.
çok azimliyimdir.sporda yaparım günlerce açta kalırım ama kalıcı olmuyor işte.
hedef 60 olmak ilk etapta
neyse beni asıl çıldırtan 1 haftadır diyetteyim.inanın açım yahu akşam yemeklerini tamamnen kaldırdım.en az 3 lt su içiyorum artı yürüyüş ama tempolu. 15 tane mekik bacak hareketleri falan ama sonuç bu sabah bir tartılayım işe yaradımı diye diye bir baktım ne göreyim.64 .7 yani bir haftanın emeği bu mu 100 gr.
bi şey deyin bana ne oluuuur.

ben kendime inanamıyorum ben yaptığımda 2 gün sürüordu bu sefer cidden azimliyim,ben evde birde kafama göre hareketler yapıuyorum ,oryantal oynuyorum belim incelsin diye:)
1 hafta olmuş daha beraber başlamışız biz seninle canım ya..sabret:)hemen gider mi onca insan diyetler yapıyor hemen bitse fit vucuda sahip olurla buralarda spor salonlarda durmalar:)eti form ye canın çok tatlı istiyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…