anam ben daha 6 ya gelemedim 4,8 ile 5,5 arasında yürüyorum,6,0 da denedim nefes almakta zorluk çekiyorum çünkü
hem koşmaktan ziyade yürümek daha iyiymiş..
aaaa yürümek mi daha iyimiş? benim yanıma iki tane adam geldi böyle yürüyerek kilo verilmez diye bi saat bana laf çarptıra çarptıra konuştular.... elbette yürümeninde faydası oluyo bence ama koşarak daha hızlı verceksem bu kiloları koşarım yani
Banada aslında 4 le yürü dediler başlangıçta ama herkez löbür lömbür koşuyo ben kağnı gibi kalıyom yanlarında.... ilk gün 4 te bile nefes nefese kaldım.... sonra kıskançlık damarlarım girdi devreye onlar yaparda ben yapamam mı dedim arttırdım arttırıdm maksimum 6
6.1 e cesaret edemedim henüz.... gerçi 6 yapıncada midem ağrıdı başım döndü koşu bandından inince bir büyük içmiş gibi oluyorum
onlar çok biliyor:bana göre yürümek daha iyi canım..kız ilk günden 6 da koşma anam naptın sen:)
ben hele evkurda bakarken çocuk binin dedi bindim 2 dakika sonra indim allahım oı nasıl bir baş dönmesidir:)ama evdeykende 3-4 gün öyle zorlıuk çektim ,inince baş dönmesi oluştu bende,ama şimdi öyle değilim:)
kızlar yürümek ya da koşmak şöyle farkeder 1 saat yürümek yerine yarım saat koşarsınız.
zamanla alışırsınız koşmaya da. ben şimdi 10 da bile koşuyorum, 12ye cesaret edemiyorum evde yalnızken ama 10 bile çok yoruyo insanı, 12yi düşünemiyorum4.5 - 5 e zamanla alışıyosunuz, o bile size normal yürüyormuş gibi geliyor artık. zamanla demek istediğimi anlarsınız.
kızlar yürümek ya da koşmak şöyle farkeder 1 saat yürümek yerine yarım saat koşarsınız.
zamanla alışırsınız koşmaya da. ben şimdi 10 da bile koşuyorum, 12ye cesaret edemiyorum evde yalnızken ama 10 bile çok yoruyo insanı, 12yi düşünemiyorum4.5 - 5 e zamanla alışıyosunuz, o bile size normal yürüyormuş gibi geliyor artık. zamanla demek istediğimi anlarsınız.
december şşimdi karşılaştırdım da sen diyorsun ki 1.28 km, 62 kalori yakmışım. ben de diyorum ki 3,8 hızında 35 dkka da 2.22 km 66 kalori yakmışım. neyse kaloriler hemen hemen aynı ama mesafede baya fark var.
işte bunlar insanın aklını karıştırıyo. demek istediğim buydu canım.
Kızlar hepinize daha zayıf bir hafta diliyorum.
Benim hafta sonlarım felaket.
Verdiğimi kat kat fazlasıyla aldım.
Açık büfe kahvaltılar, 23 kişilik aile yemekleri v.s derken, aslında midem hafiften küçülmüş onu fark ettim.
Gene hepsini yedim malesef ama daha da çok yiyormuşum meğer.
Bu sabah ve öğleni birleştirdim:
2 probiyotik yoğurt yedim içine nesfit, 1 ceviz, 1 ince kepekli galeta, 1 de kuru incir doğradım ki tutsun.
Hala da doymadım.
Sabahları ekmeksiz doymuyorum malesef
Bu sabah tartıldım gene 68 çıktım.
Bıktım valla, o kadar kestim şekeri, ekmeği, abur cuburu hala 68 yaaaa, 2 hafta oldu.
Hiç spor yapamadım ama 600 metre yürümüşüm avare avare.
Olmayacak galiba. :18:
Bana yürüyüş sözü veren kocam ve ablam fos çıktı.
Yapamıyorum, kilo veremiyorum.
Kızlar spor hiç yapmadan vereniniz yok mu?
Kızlar hepinize daha zayıf bir hafta diliyorum.
Benim hafta sonlarım felaket.
Verdiğimi kat kat fazlasıyla aldım.
Açık büfe kahvaltılar, 23 kişilik aile yemekleri v.s derken, aslında midem hafiften küçülmüş onu fark ettim.
Gene hepsini yedim malesef ama daha da çok yiyormuşum meğer.
Bu sabah ve öğleni birleştirdim:
2 probiyotik yoğurt yedim içine nesfit, 1 ceviz, 1 ince kepekli galeta, 1 de kuru incir doğradım ki tutsun.
Hala da doymadım.
Sabahları ekmeksiz doymuyorum malesef
Bu sabah tartıldım gene 68 çıktım.
Bıktım valla, o kadar kestim şekeri, ekmeği, abur cuburu hala 68 yaaaa, 2 hafta oldu.
Hiç spor yapamadım ama 600 metre yürümüşüm avare avare.
Olmayacak galiba. :18:
Bana yürüyüş sözü veren kocam ve ablam fos çıktı.
Yapamıyorum, kilo veremiyorum.
Kızlar spor hiç yapmadan vereniniz yok mu?
kızlar koşu bacaklarınızı kalınlaştırır, boşuna kas yaparsınız, yürüme bandında tempolu yürüyüş daha iyi :)) bu arada bir spor salonu sahibi bana koşu bandından daha çok bisikletin daha faydalı olduğunu söyledi
canım metabolizmadan da kaynaklanıyordur ,spor yapmadan olmaz malesf,ben denedim ama spor yapmayınca diyetide bıraktıydım ,ama şimdi spor olunca boğazımı tutuyorum açıkcası.sabretmelisin canım..
ve bol bol su iç...spor ,yürüyüş kan dolaşımını hızlandırıyor,metabolizmayı çalıştırıyor
ebru şallı ile plates ve start it up yaparak ben baya bir başarmıştım. Sonra kestirme görünen yollara sapmayaydım iyiydi.... Cehalet işte.... İlla arkadaş bekleme yanına.... kendi başına bir sistem kur ve uygula bence.... yoksa onun nazı bunun niyazı bitmez...
ebru şallı pilates cdsiyle ben de 66tan 58e düşmüştüm bi ara kendiliğinden hem de...
cdm kaybolmuş onun yerine yoga aldım ama hareketsiz çıktı
gidip cd alayım madem pilates
peki pilates ve spora da başlıyım di mi?
birden hem pilates hem fitness zor gelir mi ki?
2si de aynı günde bayanlara da...
ben 27 yıllık hayatımda ilk kez diyet yaptım.
sandım ki yaparsam hemen veririm, kalıcı değildir.
nasıl da yanıldım. kilolar niye böyle oturmuş ki...
anacım tatlı yemedim resmen 1 hafta boyunca bu mucize benim için.
her gün yiyen biriyim normalde.
ebru şallı pilates cdsiyle ben de 66tan 58e düşmüştüm bi ara kendiliğinden hem de...
cdm kaybolmuş onun yerine yoga aldım ama hareketsiz çıktı
gidip cd alayım madem pilates
peki pilates ve spora da başlıyım di mi?
birden hem pilates hem fitness zor gelir mi ki?
2si de aynı günde bayanlara da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?