öncelikle akşam yemeği kaldırmak çok yanlış en geç 6 da ye ama mutlaka ye.Akşamları protein alabilirsin.Spor yapıyorsan kas kitlen artıyor ve onunda tuttuğu su artıyor.Kas kitlenin artışı bir sğre sonra yağların yakımında faydalı olacak .Ben 3 ay diyetisyene gittim spor yapmadığım zamn toplamda dikkat et toplamda 1.5 kilo verdim.arkadaşlar ben uzun süredir takip ediyorum ama pek yazmıyorum.artık canıma tak etti yahuu.kısaca geçeyim hamileliğimde 30 kilo alıp neredeyse 25 kilo verdim ama bu 3 yıl gibi bir zamanda oldu.serüven bebekti lohusalıktı,psikolojiydi,birazda dikkat yediklerime öle yavaşça gitti kilolarım.fakat son dönem obur eşim ve ben yemeyi biraz artırınca olduk puuuuf.boy 162 kilo 64.8
inanırmısınız geçen sene bu zamanlar 63 kilo falamdım.ama şimdi sabah aç karnına ve çıplak 64.8 çok üzgünüm
olmuyor olmuyor olmuyor yardım ne olurrrr.basen ve göbek sorunum çooook nerdeyse 46 bedenim düşünün .ben bekarken 55 kiloydum tamam tekrar öyle olamam ama söyle giydiklerim yakışssın yeter.
çok azimliyimdir.sporda yaparım günlerce açta kalırım ama kalıcı olmuyor işte.
hedef 60 olmak ilk etapta
neyse beni asıl çıldırtan 1 haftadır diyetteyim.inanın açım yahu akşam yemeklerini tamamnen kaldırdım.en az 3 lt su içiyorum artı yürüyüş ama tempolu. 15 tane mekik bacak hareketleri falan ama sonuç bu sabah bir tartılayım işe yaradımı diye diye bir baktım ne göreyim.64 .7 yani bir haftanın emeği bu mu 100 gr.
bi şey deyin bana ne oluuuur.
arkadaşlar ben uzun süredir takip ediyorum ama pek yazmıyorum.artık canıma tak etti yahuu.kısaca geçeyim hamileliğimde 30 kilo alıp neredeyse 25 kilo verdim ama bu 3 yıl gibi bir zamanda oldu.serüven bebekti lohusalıktı,psikolojiydi,birazda dikkat yediklerime öle yavaşça gitti kilolarım.fakat son dönem obur eşim ve ben yemeyi biraz artırınca olduk puuuuf.boy 162 kilo 64.8
inanırmısınız geçen sene bu zamanlar 63 kilo falamdım.ama şimdi sabah aç karnına ve çıplak 64.8 çok üzgünüm
olmuyor olmuyor olmuyor yardım ne olurrrr.basen ve göbek sorunum çooook nerdeyse 46 bedenim düşünün .ben bekarken 55 kiloydum tamam tekrar öyle olamam ama söyle giydiklerim yakışssın yeter.
çok azimliyimdir.sporda yaparım günlerce açta kalırım ama kalıcı olmuyor işte.
hedef 60 olmak ilk etapta
neyse beni asıl çıldırtan 1 haftadır diyetteyim.inanın açım yahu akşam yemeklerini tamamnen kaldırdım.en az 3 lt su içiyorum artı yürüyüş ama tempolu. 15 tane mekik bacak hareketleri falan ama sonuç bu sabah bir tartılayım işe yaradımı diye diye bir baktım ne göreyim.64 .7 yani bir haftanın emeği bu mu 100 gr.
bi şey deyin bana ne oluuuur.
ebru şallının pilates dvd si kilo mu verdiriyor pilatesle hiç kilo verildiğini duymamıştım alıyim bari
sabah:1 yumurta
30 gr tuzsuz peynir
1 galeta
ara yapamadım dersanedeydim
öğlen yemeğini anca yiyorum
5 köfte
2 kaşık yoğurt 1.5 dilim ekmek
akşam kızım geldikten sonra eşime bırakıp 45 dakika yürüyeceğim inşallah
ben kendime inanamıyorum ben yaptığımda 2 gün sürüordu bu sefer cidden azimliyim,ben evde birde kafama göre hareketler yapıuyorum ,oryantal oynuyorum belim incelsin diye:)
1 hafta olmuş daha beraber başlamışız biz seninle canım ya..sabret:)hemen gider mi onca insan diyetler yapıyor hemen bitse fit vucuda sahip olurla buralarda spor salonlarda durmalar:)eti form ye canın çok tatlı istiyorsa
ah talım akşam yemeği derken zaten 6 dan sonra bir şey yememeyi kastetmiştim yazmadım kısa olsun diye.elimde bir diyet proramı var 1200 kalorilik klasik bidiyet .sporada devam inşallah dediğin gibi olur.bu gün öğlede 1 kase yoğurt 6 kaşık bezelye yemeği yedim ekmek hiç yemiyorum zaten.akşam ne olabilir.
yani 1hafta sonra farkedermi kilo yoksa çok umutsuzluğa düşeceğim
kızlar koşu bacaklarınızı kalınlaştırır, boşuna kas yaparsınız, yürüme bandında tempolu yürüyüş daha iyi :)) bu arada bir spor salonu sahibi bana koşu bandından daha çok bisikletin daha faydalı olduğunu söyledi
sen 30 kilo alıp vermişsin, bence verirsin.
ben de senin gibi 1-2 haftadır diyetteyim ama h.sonları batırdığım için veremiyorum sanırım ya da belki biraz daha vakit geçince direk vericez canım üzülmeyelim ve bırakmayalım.
ben bi ara, sabah pilates yapmıştım düzenli 2 ay, bir de yürüyüş tempolu akşamları 3km. falan, 66tan 58e düşmüştüm ama moralman da kötüydüm, Türkiye'ye yeni dönmüştüm falan yazdı hem de...
şimdi yapamıyorum
ben evde kılımı kıpırdatmaz oldum. gel, yemek yap, ye, uyu.. oldu tüm günlerim
tatlı istemiyor artık eskisi gibi o da ilginç.:44:
bence bağımlılık yapıyor onlar gerçekten.
her türlü tatlı bağımlılık yapıyor.
artık yaz geldi, sütlü dondurma yerim olmadı.
gerçi hep çikolata isterdim ama şimdi o denli yok.
probiyotik meyveli yoğurtlar tatlı olunca canım sadece tuzlu tuzlu yemek yemek istiyor.
devam edicem, bu ay da böyle devam edicem.
Allah'ım bi spora, yürüyüşe başlayabilsem, başka da bi isteğim yok.
bu bebekler rezene çayını nasıl içiyormuş yahu?
iğrençmiş,
yeşil çay kalmadı diye içeyim dedim ama ıykkkkkkkkk böğğğğğ
umarım fark eder ya belki vücudun su tutmuş olabilir.
ben de en azından kilo almadım demek isterdim veremesem de ama bi de verdiğimi de aldım
sanırım badem, ceviz ve kuru inciri çok kaçırdım
akşam bence 90 gr et yada 120 gr tavuk
yoooooçok gençsinnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?