60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öncelikle akşam yemeği kaldırmak çok yanlış en geç 6 da ye ama mutlaka ye.Akşamları protein alabilirsin.Spor yapıyorsan kas kitlen artıyor ve onunda tuttuğu su artıyor.Kas kitlenin artışı bir sğre sonra yağların yakımında faydalı olacak .Ben 3 ay diyetisyene gittim spor yapmadığım zamn toplamda dikkat et toplamda 1.5 kilo verdim.
Spora başlayınca kas kitlem arttıköa kilolar yağdan gitti nerden mi biliyorum diyetisyenimdeki alet vücut yağ oranını söylüyordu.Sporu makul seviyeye çek ve en az 3 öğün ye.

sen 30 kilo alıp vermişsin, bence verirsin.
ben de senin gibi 1-2 haftadır diyetteyim ama h.sonları batırdığım için veremiyorum sanırım ya da belki biraz daha vakit geçince direk vericez canım üzülmeyelim ve bırakmayalım.

ben bi ara, sabah pilates yapmıştım düzenli 2 ay, bir de yürüyüş tempolu akşamları 3km. falan, 66tan 58e düşmüştüm ama moralman da kötüydüm, Türkiye'ye yeni dönmüştüm falan yazdı hem de...
şimdi yapamıyorum

ben evde kılımı kıpırdatmaz oldum. gel, yemek yap, ye, uyu.. oldu tüm günlerim
tatlı istemiyor artık eskisi gibi o da ilginç.:44:
bence bağımlılık yapıyor onlar gerçekten.
her türlü tatlı bağımlılık yapıyor.
artık yaz geldi, sütlü dondurma yerim olmadı.
gerçi hep çikolata isterdim ama şimdi o denli yok.
probiyotik meyveli yoğurtlar tatlı olunca canım sadece tuzlu tuzlu yemek yemek istiyor.

devam edicem, bu ay da böyle devam edicem.
Allah'ım bi spora, yürüyüşe başlayabilsem, başka da bi isteğim yok.

ah talım akşam yemeği derken zaten 6 dan sonra bir şey yememeyi kastetmiştim yazmadım kısa olsun diye.elimde bir diyet proramı var 1200 kalorilik klasik bidiyet .sporada devam inşallah dediğin gibi olur.bu gün öğlede 1 kase yoğurt 6 kaşık bezelye yemeği yedim ekmek hiç yemiyorum zaten.akşam ne olabilir.
yani 1hafta sonra farkedermi kilo yoksa çok umutsuzluğa düşeceğim

bu bebekler rezene çayını nasıl içiyormuş yahu?
iğrençmiş,
yeşil çay kalmadı diye içeyim dedim ama ıykkkkkkkkk böğğğğğ

sal kendini sokaklara eşofman giy saçını topla çık direk yürümesen bile bu bile başlangıç.Ertesi gün bir güzergah belirlemek için dışarı çık sonrası geliyor

umarım fark eder ya belki vücudun su tutmuş olabilir.
ben de en azından kilo almadım demek isterdim veremesem de ama bi de verdiğimi de aldım
sanırım badem, ceviz ve kuru inciri çok kaçırdım

koşunun kas yaptığını ilk kez duydum. kızlar ! kadın kısmı o kadar kolay kaslanamaz. erkekler bile kilolarca agırlıkla çalışıp protein tozları filan özel şeylerle beslenerek kaslanabiliyor korkmaya gerek yok. bence bisiklet koşudan daha çok kas yapar çünkü direnç var koşu bandında ise pek direnç yok süper kardiyodur..

Son düzenleme:

hımm ,bir başlasan devamı gelir en azından 20 dakika bile yeterli,tartıda gr bile verdiğini gördüğünde devam edrsin,ben mesela herşeyden çarçabuk sıkılan insanım ,ama yürüyüşü müzik dinleyerek yapıyorum ,o zaman zevkli oluyor sende öyle dene canım..
o meyveli yoğurtlar tatlı niyetine güzel oluyormuş,ama bir ben yiyemedim ondan tadı nasıl bilmiyorum bile.
ayy evet yaz gelince ne yapcaz,aynen öyle neye başlarsan o bağımlılık yapıyor sende,benim midem birazda olsa küçülmüş durumda,eminim seninkide öyledir...

bu bebekler rezene çayını nasıl içiyormuş yahu?
iğrençmiş,
yeşil çay kalmadı diye içeyim dedim ama ıykkkkkkkkk böğğğğğ

kardiiş yeşil çayı ben çaykurun kocaman bir paketi var ondan aldım normal çay gibi.... Güçlü antioksidan yazıyor üstünde.... ohh işte demleyip akşama kadar içiyorum evde demliyorum herkeze zorla içiriyorum hem daha uzun süre gidiyo.... çaysız kalmıyorum yani.... içine varsa çubuk tarçın ve bir parça limonda atıyorum....

umarım fark eder ya belki vücudun su tutmuş olabilir.
ben de en azından kilo almadım demek isterdim veremesem de ama bi de verdiğimi de aldım
sanırım badem, ceviz ve kuru inciri çok kaçırdım

evet buyük ihtimalle onlarda kalori çok azaltmak lazım.biliyormusun bende tok tutsun diye ara öğünlerde 100 gr kadar leblebi yedim çokta su içiriyor biliyormusun.tok tatutuyor kaloriside az acaba ondanmı oldu dersiniz

Kızlar bugünkü menü şu şekilde;
Sabah kepekli ekmeğe kaşarlı domatesli tost ve yeşil çay.
Öğlen yine tost
Sonra Form Light çubuk kraker 3-4 adet ve yeşil çay

Akşamada kıymalı kabuska yicem galiba

Ayrıca 3 saatlik yürüyüşümü ve sporumu yaptım bakalım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…