kızlar ben babaanne oldum nerdeyse sizin yanınızda kilo verememin sebebi anlaşıldı.çok sanslısınız.isterseniz çok daha hızlı verirsiniz devam devam
ayyy pek minnakların arasında kalmışım.... bu kadar çıtırın içinde komlekse gircem haaaaaa......... yok mu yaşı yaşıma huyu huyuma uygun bir
bende hep 29.5 diyorum heeeep
bende hep 29.5 diyorum heeeep
kızlar beni de alın aranıza 69 kiloda 26 yaşında 6 aylık bebeği olan bir anneyim:)
bende 4 yıldır 29.yaşgünümü kutluyorum nereye kadar bilmem
Kızlar selam,
Ben yeni üye oldum ve ilk kez yazıyorum.konu başlığı dikkatimi çekti.malum önümüz yaz ve incecik t-shıtler gıymek için,göbeksiz olmak birincil şart.
34 yaşındayım,1,65 boyundayım ve 67 kiloyum.kilo endeksimi hesapladığımda çok kilolu çıkmıyorum ama şu balık eti kıvamım bile rahatsız ediyor.Çok fazla yemek yememe rağmen(ama mutlaka günde 3 öğün ve aşağı yukarı aynı saatlerde),masa başı çalışıyor olmamdan ve işe de arabayla gidip-geliyor olmamdan ötürü,hareket,egzersiz vs.yok denecek kadar az,bu durumda ben de ne göbeği,ne de popoyu eritemiyorum.
Yaşın çok önemli bir faktörü olduğuna inanıyorum,yaş ilerledikçe metobolizma daha yavaş çalıştığı için ne kadar az yerseniz yiyin ve hatta spor yapın,istediğiniz kiloya ulaşmanız çok zor oluyor.
Ben kendime bir tarih belirlememiş olmakla beraber,10 kg.vermek hedefindeyim.
Ama nasıl olur,ne kadar zamanda olur işte orası muallak....
Sevgilerimle....
bende 4 yıldır 29.yaşgünümü kutluyorum nereye kadar bilmem
Kızlar selam,
Ben yeni üye oldum ve ilk kez yazıyorum.konu başlığı dikkatimi çekti.malum önümüz yaz ve incecik t-shıtler gıymek için,göbeksiz olmak birincil şart.
34 yaşındayım,1,65 boyundayım ve 67 kiloyum.kilo endeksimi hesapladığımda çok kilolu çıkmıyorum ama şu balık eti kıvamım bile rahatsız ediyor.Çok fazla yemek yememe rağmen(ama mutlaka günde 3 öğün ve aşağı yukarı aynı saatlerde),masa başı çalışıyor olmamdan ve işe de arabayla gidip-geliyor olmamdan ötürü,hareket,egzersiz vs.yok denecek kadar az,bu durumda ben de ne göbeği,ne de popoyu eritemiyorum.
Yaşın çok önemli bir faktörü olduğuna inanıyorum,yaş ilerledikçe metobolizma daha yavaş çalıştığı için ne kadar az yerseniz yiyin ve hatta spor yapın,istediğiniz kiloya ulaşmanız çok zor oluyor.
Ben kendime bir tarih belirlememiş olmakla beraber,10 kg.vermek hedefindeyim.
Ama nasıl olur,ne kadar zamanda olur işte orası muallak....
Sevgilerimle....
artık bundan sonraki yıllarda bende öyle yapçam sanırım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?